το έχουμε ξαναπεί και χαίρομαι που το έκανε και άλλο παιδί... ενα μπουφάν που το έχουμε για μερικά χρόνια και μας πήγε όσο θέλαμε , καλό είναι να το δίνουμε να προστατεύει και κάποιον που θέλει αλλά δεν μπορεί να πάρει μπουφάν.
Gandalf
το έχουμε ξαναπεί και χαίρομαι που το έκανε και άλλο παιδί... ενα μπουφάν που το έχουμε για μερικά χρόνια και μας πήγε όσο θέλαμε , καλό είναι να το δίνουμε να προστατεύει και κάποιον που θέλει αλλά δεν μπορεί να πάρει μπουφάν.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf
![]()
![]()
![]()
![]()
To εχει κανει ο φιλος Gandalf και το εχω παρει εγω το μπουφανακι και σε παλιοτερο ποστ τον εχω ευχαριστηση το κανω και τωρα και πιο πολυ γιατι δεν ειπε σε αυτο το ποστ οτι εχει κανει το ιδιο και αυτος![]()
![]()
![]()
Μπραβο και σε αυτον που επανελαβε την πραξη αλληλεγυης![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Ωραίος φίλε![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
jimmis5.. όντως σου έκανε , τελικά;.. χαίρομαι!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αν ειδες εδω http://www.moto.gr/forums/showthread...=&pagenumber=1
Ουτε βαπτιστηρι να ειχες ειμαστε στα ιδια κυβικα οποτε κατεβης κερναω και μπυρα τα εχουμε πει αυτα![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
@gkr![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αν και το εχει δωσει απο το 2007...
![]()
![]()
![]()
και απο μενα!
![]()
Ωραίος φίλε gkr !!!
![]()
![]()
![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
ΩΡΑΙΟΣ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ 2007!!!
19 Μαίου 1919--19 Μαίου 2016
97 Χρόνια Πέρασαν...
353.000 νεκροί...Κί ίνηται ν'ανασπάλλωματς