Μεταξύ αυτών που λες TENERE! Τέλος![]()
Ποτε θα ρθεί ξέρει να μου πεί κανείς;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
BMW δεν παίρνω. Οχι οτι το μηχανάκι δεν θα είναι καλό αλλά θα παίζει λογικά κοντα στο 10.000Ε τα οποία δεν θέλω να διαθέσω... συν το υψιλό κόστος συντήρησης των BMW.....
Αν τελικά δεν ξαναπάρω μονοκύλινδρο μου φαίνεται οτι πάω δαγκωτο για βστρωμιον.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
+1
Πες 11.000 να'σαι μέσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
Ποτε θα ρθεί ξέρει να μου πεί κανείς;![]()
![]()
BMW δεν παίρνω. Οχι οτι το μηχανάκι δεν θα είναι καλό αλλά θα παίζει λογικά κοντα στο 10.000Ε τα οποία δεν θέλω να διαθέσω... συν το υψιλό κόστος συντήρησης των BMW.....
Αν τελικά δεν ξαναπάρω μονοκύλινδρο μου φαίνεται οτι πάω δαγκωτο για βστρωμιον.....![]()
Aν το τενερε βγεί στα 8.000Ε θα είναι ακριβό όμως...... πολύ!!!!!!!![]()
παιρνεις ενα v strom, του σεταρεις και το μπροστινο με ενα σετ ελατηρια- λαδια, και εισαι ετοιμος!
και αν θελεις και αλλη δυναμη, εκκεντροφορους απο sv 650, φιλτρο-εξατμιση-commander και εχεις αλλα 13 αλογατα στον τροχο!
κοιτα και λιγο το versys...αξιζει πραγματικα!
και για να κανω και τις παρατηρησεις μου:
- τα bmw δεν εχουν ακριβο service, ουτε ακριβα ανταλλακτικα!!!!
(μονο στα αξεσουαρ σου τον πιανουν λιγουλακι)
- το tenere δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα δυο, και δε θα σου το συνιστουσα με τιποτα να σκοπευεις να βγαινεις και εξω απο την αθηνα!!!!μιλαμε για μονοκυλινδρο μοτερ που κινει και το MT-03![]()
τι του λες μωρέ του ανθρώπου? :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
παιρνεις ενα v strom, του σεταρεις και το μπροστινο με ενα σετ ελατηρια- λαδια, και εισαι ετοιμος!
και αν θελεις και αλλη δυναμη, εκκεντροφορους απο sv 650, φιλτρο-εξατμιση-commander και εχεις αλλα 13 αλογατα στον τροχο!
καινούριο μηχανάκι θα πάρει!
σιγά μη βάλει κ racing kit!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
+2![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Η λύση είναι μια....
Transalp 650.......
θα βρείς εύκολα φτηνό μετ/νο και θα σε βγάλει μέχρι τα 150000 χλμ άνετα.... και μετά δοκιμάζεις και το καινούριο 700......
![]()
I've always thought
that I would love to live by the sea
To travel the world alone
and live my life more simply
I have no idea what's happened to that dream
Cos there's really nothing left here to stop me
Aν όπως λες έκανες 160.000 χλμ χωρίς πρόβλημα, τότε ψήφο στο honda.
Το tenere φαίνεται όμορφο (στις φωτογραφίες) και προσωπικά θα προβληματιζόμουν αρκετά.
εννοειται ρε παιδια οτι αφρικανες και transalp βγαζουν τοσα και πολυ περισσοτερα, με ελαχιστα εως καθολου προβληματα!
για το v strom φανταζομαι οτι ισχυουν περιπου τα ιδια, αλλα δεν εχω παραδειγματα να το υποστηριξω....
....και ξαναλεω το τενερε, μπορει να ειναι ομορφο ή εντυπωσιακο ή πρωτοτυπο, ή οπως θελετε πειτε το, αλλα ειναι μονοκυλινδρο και οι δυνατοτητες του θα ειναι περιορισμενες!
Τα μονοκίλυνδρα είναι κ@βλ@ & πλέον ταξιδεύεις άνετα με αυτά. Τέλος.![]()
Πραγματικά αν δεν είχε αρχίσει να δείχνει την ηλικία του ο παπούλης (Domie) δεν θα πήγαινα για μηχανάκι..... βέβαια τέτοια μοτέρ τουλάχιστον απο θέμα αξιοπιστίας δεν είμαι σίγουρος οτι ξαναβγαίνουν.... και μιλάμε για κατασκευη Japan έτσι.. γιατί λίγο μετά το δικό μου μοντέλο και τα Domie άρχισε να τα φτιάχνει Ευρώπη.Αρχικά δημιουργήθηκε από vthn
Aν όπως λες έκανες 160.000 χλμ χωρίς πρόβλημα, τότε ψήφο στο honda.
Το tenere φαίνεται όμορφο (στις φωτογραφίες) και προσωπικά θα προβληματιζόμουν αρκετά.
Ασε που σκεφτομαι και το άλλο: μια καλή επισκευούλα (1500Ε πανω κάτω... αντε 2000) και ο Domie κάνει άλλα τόσα....![]()
![]()
Βέβαια θα μου πείς με τόσα βρίσκεις μτχ σε καλή κατάσταση..... εγώ όμως δεν θέλω άλλο θέλω αυτό ή κάτι καινούριο!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
Πραγματικά αν δεν είχε αρχίσει να δείχνει την ηλικία του ο παπούλης (Domie) δεν θα πήγαινα για μηχανάκι..... βέβαια τέτοια μοτέρ τουλάχιστον απο θέμα αξιοπιστίας δεν είμαι σίγουρος οτι ξαναβγαίνουν.... και μιλάμε για κατασκευη Japan έτσι.. γιατί λίγο μετά το δικό μου μοντέλο και τα Domie άρχισε να τα φτιάχνει Ευρώπη.
Ασε που σκεφτομαι και το άλλο: μια καλή επισκευούλα (1500Ε πανω κάτω... αντε 2000) και ο Domie κάνει άλλα τόσα....![]()
![]()
Βέβαια θα μου πείς με τόσα βρίσκεις μτχ σε καλή κατάσταση..... εγώ όμως δεν θέλω άλλο θέλω αυτό ή κάτι καινούριο!!!
μηπως μενεις Βολο?
καταγωγη ισως?
κανενα ξαδελφο μακρυνο?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κοιτα σε versys και v-strom και οτι γουσταρεις παρε.
στην τελικη δεν θα το παντρευτεις.
το πουλας και περνεις αλλο.
κανεις μια ανταλλαγη βρε αδερφε μου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
Ποτε θα ρθεί ξέρει να μου πεί κανείς;![]()
![]()
Το Μάρτιο έρχεται το TENERE...κι εγώ το περιμένω.Το BMW χαλαρά θα φτάνει τα 12 χιλιάρικα με τα παραφερνάλια μαζί οπότε το βλέπω απο χλωμό ως καθόλου αν και είναι ωραίο.![]()