"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Καλησπέρα σε όλους, ξεθάβω αυτό το θέμα γιατί σήμερα το πρωί έπαθα ακριβώς το ίδιο. Λοιπόν, ας πάρω τα πράγματα απ την αρχή. Βάζω μπροστά τη μηχανή όλα καλά. Αφου κάνω μια απόσταση 2 χιλιομέτρων περίπου παρατηρώ ότι ακούγεται ένας θόρυβος απ την περιοχή της μίζας. Καθότι μη γνώστης των πραγμάτων και τί μπορεί να συμβαίνει γυρίζω σπίτι, άλλα 2 χιλιομετρα, και πάω να σβήσω τη μηχανή να δω τί γίνεται. Γυρνάω το κλειδί για να σβήσει, και η μίζα γυρναγε συνεχώς. Με το που άνοιγα το κλειδί έπαιρνε μπροστά η μηχανή. Βγάζω την μπαταρία και έρχομαι αμέσως να ψάξω μήπως έχει συμβεί και σε άλλον αυτό. Είδα λοιπόν ότι μάλλον είναι το ρελέ της μίζας.
Ερώτηση: Με παίρνει να την βάλω αυριο το πρωί μπροστά και να κάνω μια απόσταση γύρω στα 7-8km να την πάω στον μάστορα μου, ή θα δημιουργήσω άλλα προβλήματα? Να πάρω ένα ρελέ (από που?, Περιστέρι μένω) και να τον αλλάξω μόνος μου? Κάποιος που έχει κάνει την αλλαγή μπορεί να μου πει έναν τρόπο για να τον βγάλουμε από εκει που είναι (xt600 2002) γιατί είναι κρυμμένος δίπλα στην μπαταρία, πίσω από κολόνα του πλαισίου και δεν μπορώ να καταλάβω πώς πιάνει αφου δεν βλέπω βίδες παρά μόνο κάτι κλιψάκια που φοβάμαι να τα τραβήξω μην τα σπάσω..?
οταν πας να την ξαναβαλεις μπρος παρε ενα σφυρακι κι αν κολησει το ρελε ριχτου να ξεκολησει και πηγαινε στον μαστορα να τον αλλαξει
η μιζα υποφερει αν δουλευει συνεχεια ειναι κριμα να την καψεις
Ευχαριστώ για την γρηγορη απάντηση. Αν δεν ξεκολλήσει με το χτύπημα τί κάνω?
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Θα δω μήπως ξεκολλήσει γιατι μου φαίνεται μ@λ@κι@ να πληρώσω οδική για ένα ρελέ
για να μην ξανακολλησει για να μην πληρωσεις οδικη και για να μην την πας με τα ποδια βαλτη μπρος σε μια κατηφορα και πηγαινε τη στο μαστορα
Κατ' αρχας ευχαριστω πολυ για την βοήθεια. Μόλις τωρα κι ενώ είχα βγάλει την μπαταρία, πήγα και έριξα λίγο καθαριστικο κυκλωμάτων στον ρελέ και στα καλώδια που συνδέονται με την μίζα και το μπουτον. Ξαναβαζω την μπαταρία κι ειναι σαν να μην συνέβη τίποτα. Να πάω αυριο να αλλάξω ρελέ ή απλά είχαν πιάσει μακα τα καλώδια μέσα και με το καθαριστικο ειναι όλα οκ?
τυχαια εφτιαξε και θα στο ξανακανει γιατι το καθαριστικο δεν φτανει εκει που ειναι το προβλημα
δεν εχω δει το συγκεκριμενο ρελε αλλα επειδη συνηθως ειναι φιξ καλυτερα να το αλλαξεις
αν ομως ανοιγει (που δεν νομιζω) πες στον μαστορα να το καθαρισει
Να σαι καλα φίλε, ευχαριστω για τις συμβουλές. Θα πάω αυριο να το αλλάξω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...![]()
10 ευρώ και καθάρισες, το περνάς και μόνος σου.
http://www.nkmoto.gr/rele-xt-600-mizas
![]()
Ευχαριστω πολυ για την απάντηση. Θα προσπαθήσω να το βγάλω αυριο το πρωί, κι αν τα καταφέρω θα το αλλάξω μόνος μου γιατι μου φαίνεται εύκολο. Η μόνη δυσκολία ειναι ότι ειναι κρυμμένο πίσω απ το σκελετό και δεν χωράνε καλα τα χέρια μου![]()
γεια χαρα...
αν θελεις να ησυχασεις παρε γνησιο..
αλλαξε το συντομα γιατι υπαρχει περιπτωση να κολλησει
καποια στιγμη που θα εχεις να κανεις μεγαλη αποσταση δε θα το καταλαβεις
μεχρι που θα σου μεινει απο μπαταρια...
θα λιωσουν και τα καρβουνακια
και μπορει να καει και η περιελιξη της μιζας...
τωρα αυτο με το 10ρικο μπορει να κρατησει απο 1 ωρα εως 1 χρονο...
δεν ειναι αξιοπιστο...
παρε ενα τηλ στο Σπηλιωτη στο περιστερι να μαθεις τιμη original...
![]()
Καλημέρα, τελικά αγόρασα το ημιτασιον καθώς η διάφορα στα χρήματα ήταν μεγαλη και τα οικονομικά δεν μου επέτρεπαν να πάω σε καινούργιο. Βέβαια η γκαντεμια μου δεν εχει τέλος αφού το πρωί πήγα να την ανεβασω σβησμενη στο πεζοδρόμιο και ούτε κατάλαβα πως μου έφυγε απ τα χέρια κι έπεσε. Ευτυχώς μόνο στραβωσε λίγο το τιμόνι κι η μανετα του φρενου... Οπότε καινούργια μανετα στα έξοδα!!!