ΟΧΙ !Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Διότι δε ζήτησες φθηνό και της πλάκας.
(θα βάλεις τώρα το kaspersky να τελειώνουμε; )![]()
ένας φίλος μου μου έστειλε το Nod32
άμα θες να μου στείλεις το kaspersky ευχαρίστως να το κάνω install!![]()
ΟΧΙ !Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Διότι δε ζήτησες φθηνό και της πλάκας.
(θα βάλεις τώρα το kaspersky να τελειώνουμε; )![]()
ένας φίλος μου μου έστειλε το Nod32
άμα θες να μου στείλεις το kaspersky ευχαρίστως να το κάνω install!![]()
THEOD κατέβασε αν δεν έχεις το TuneUp Utilities και κάνε ένα σκανάρισμα για σκουπίδια. Υπάρχει πιθανότητα να αποθηκεύει οτιδήποτε βλέπεις στο inernet.
(έχει συμβεί στο παρελθόν)
Μιας και μιλάτε για πι-σια...
τώρα τελευταία δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το dc++ και κάθε φορά που ανοίγω το πρόγραμμα πρέπει να καταχωρίσω την ip μου άντε και να κάνει μια αναζήτηση και αν βρει αποτελέσματα μετά δεν μου κατεβάζει τίποτα σαν να μην παίρνει εντολή!
Καμιά βοήθεια?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
τώρα τελευταία δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το dc++ και κάθε φορά που ανοίγω το πρόγραμμα πρέπει να καταχωρίσω την ip μου άντε και να κάνει μια αναζήτηση και αν βρει αποτελέσματα μετά δεν μου κατεβάζει τίποτα σαν να μην παίρνει εντολή!
Καμιά βοήθεια?![]()
![]()
Για δες ποιος μιλάει!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
![]()
:rotflmao:
![]()
To έκανα και με την ενσωματωμένη εκκαθαριση δίσκων μου επιστρέψανε πάνω από 50 GB...!!!! Ο σκληρός τώρα μου δείχνει ελεύθερα 263GB ενώ πριν ήταν στα 207GB....και με μια γρήγορη ματιά όλες οι εφαρμογές και τα αρχεία είναι στην θέση τους και τρέχουν κανονικότατα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
THEOD κατέβασε αν δεν έχεις το TuneUp Utilities και κάνε ένα σκανάρισμα για σκουπίδια. Υπάρχει πιθανότητα να αποθηκεύει οτιδήποτε βλέπεις στο inernet.
(έχει συμβεί στο παρελθόν)
Από ότι είδα στην ανάλυση το συντριπτικό ποσοστό όγκου το κατανάλωνε η Επαναφορά συστήματος και τα Temporary files του Explorer...Το μόνο κακό είναι ότι το προγραμματάκι είναι trial και θα κλειδώσει σε 30 μέρες....Thanks a lot![]()
Να δουμε λιγο το firewall σου?Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Καμιά βοήθεια?![]()
Δεν ανοιγει τα port σου ή σου κλεινει μετα απο καποια ωρα το bandwidth οταν πας να κατεβασεις.
Τσεκαρισε το
Παντως το dc++ το αφησα γιατι και μενα μου σερνοταν απελπιστικα
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Οποτε:Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
To έκανα και με την ενσωματωμένη εκκαθαριση δίσκων μου επιστρέψανε πάνω από 50 GB...!!!! Ο σκληρός τώρα μου δείχνει ελεύθερα 263GB ενώ πριν ήταν στα 207GB....και με μια γρήγορη ματιά όλες οι εφαρμογές και τα αρχεία είναι στην θέση τους και τρέχουν κανονικότατα...
Από ότι είδα στην ανάλυση το συντριπτικό ποσοστό όγκου το κατανάλωνε η Επαναφορά συστήματος και τα Temporary files του Explorer...Το μόνο κακό είναι ότι το προγραμματάκι είναι trial και θα κλειδώσει σε 30 μέρες....Thanks a lot![]()
Ο Υπολογιστης μου>(δεξι κλικ)>Ιδιοτητες
Πας στην καρτελλα "Επαναφορα Συστηματος" και κλικαρεις το κουτακι που λεει ''Απενεργοποιηση επαναφορας συστηματος για ολες τις μοναδες δισκου'' και τελειωσες
Εννοειται βεβαια απο οτι ειπες οτι τραβας συχνα και backup των σκληρων δισκων σου.Συχνα πυκνα κανεις και μια ανασυγκροτηση(defragment) στους δισκους για να εξοικονομεις και λιγο ακομα χωρο
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Για δες ποιος μιλάει!!!!
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Πριν μπω στο θέμα να πω χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος..
Όσοι έχετε XP (και εγώ μαζί) το Q2/2008 σταματά επίσημα η υποστήριξή τους από τη MICROSOFT. Οπότε SP3 για XP μάλλον αδύνατο να βγει.
Επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι τα XP δεν υποστηρίζουνε DX10+ οπότε σε κανα χρόνο που τα πιο πολλά games θα είναι DX10.1+ όποιος δεν έχει VISTA θα παίζει τάβλι στο ιντερνετ.
Ακόμα όλοι είμαστε ενάντια στη Microsoft και κατακρίνουμε τον ΙΕ και λέμε MOZILLA και OPERA
αλλά σε συγκριτικό σε θέματα ασφαλείας που έγινε ο ΙΕ βγήκε με διαφορά πιο safe από όλους.
SP3 θα βγει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ! Θα μπορούσα να σου παραθέσω ένα σωρό links, αλλά φαντάζομαι αυτό από τη Microsoft αρκεί.
http://www.microsoft.com/windows/lif...vicepacks.mspx
Επίσης το 2008 δεν σταματά η υποστήριξη των XP!?![]()
Που το είδες αυτό? Εδώ δεν έχει σταματήσει ακόμη η υποστήριξη των ΝΤ4! Αυτό που προγραμματίζεται για το 2008 είναι να σταματήσει η Microsoft να πουλά XP ως ΟΕΜ, δηλαδή θα αναγκάσει όσους κατασκευαστές προσωπικών υπολογιστών θέλουν να δίνουν προεγκατεστημένα windows, αυτά να είναι τα Vista.
H υποστήριξη των XP (security updates κλπ) σταματά κάπου το 2014!
Όσο για τα γραφικά και τα παιχνίδια (αν και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα) το πρώτο βήμα είναι το DirectX 9.L. Επίσης όσες εταιρίες σκέφτονταν να βγάλουν VISTA only games, πλέον το σκέφτονται πολύ σοβαρότερα! (Δες περίπτωση Halo2 και ShadowRun...)
Για το συγκριτικό που αφορά τους browsers? Κάποιο link παίζει?
---------
Συμπέρασμα: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις κάποιος vista αυτή τη στιγμή και να χάσει σε απόδοση κερδίζοντας μόνο σε προβλήματα! Όταν βγει το SP1 για Vista όπου θα λύνει κάποια νηπιακά προβλήματα, το ξαναβλέπουμε![]()
τα έχουμε ξαναπεί............
ας τα ξαναπούμε..............
ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ???????????
βάλτε λίνουξ...κατά προτήμηση για τους αρχάριους ubuntu 7.10 που έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ!!!!
είναι τζάμπα και τελειώνεις με το θέμα αντιβιωτικά και μαλακίες....αποκτάς ξανά την ψυχική σου ηρεμία...
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
SP3 θα βγει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ! Θα μπορούσα να σου παραθέσω ένα σωρό links, αλλά φαντάζομαι αυτό από τη Microsoft αρκεί.
[url] Αυτό που προγραμματίζεται για το 2008 είναι να σταματήσει η Microsoft να πουλά XP ως ΟΕΜ, δηλαδή θα αναγκάσει όσους κατασκευαστές προσωπικών υπολογιστών θέλουν να δίνουν προεγκατεστημένα windows, αυτά να είναι τα Vista.
ΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥΣΤΟ WINDOWS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TA ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ........
ΠΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΓΑΜΙΩΛΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!
((((((ΜΗ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ!!!!))))))
Πήρα και εγώ ένα κωλολάπτοπ και ειχε πριεγκατεσημένα βίστα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 50ευρώ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΛΙΝΟΥΧ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΜΠΙΛΙ ΓΚΕΥ..........................
+1 ψήφος στο Ubuntu 7.1 και από εμένα![]()
Το βάλαμε στη δουλειά σε ένα laptop Sony και έπαιξαν ΟΛΑ αμέσως! Wireless, κάρτες ήχου, τα πάντα! Πολύ καλή επιλογή με κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με linux![]()
Επίσης, αυτό που λένε ότι αν κάνεις format το laptop χάνεις την εγγύηση ΠΟΛΥ μούφα μου ακούγεται, αν και δεν το έχω ψάξει ώστε να είμαι σίγουρος 100%