ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατι παρομοιο ηθελα να γραψω και εγω γιατι τις τελευταιες μερες ειδικα εχουν γινει καποια πραγματα και ισως καποιοι απο εδω μεσα να με εχουν παρεξηγησει αρκετα... αλλα ευτηχως με προλαβες εσυ γιατι ειναι αρκετα αυτα που εγραψες και ηταν λιγο χρονοβορο γιατι δεν κατεχω και πολυ καλα το πληκτρολογιο....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...συμμετασχοντες (ή μηπως συμμετέχοντες?)
σε ετουτο εδω το forum...
Θελω μεσα απο τη καρδια μου να ευχηθω σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ καλες γιορτες και αγαπη σε καθε ψυχη και συντροφια που μας περιβάλει!
Ίσως λόγω των ημερων, ίσως λόγω που για καποιους άλλους λογους εγω νιωθω έντονα τα πάθη μου να με κυριεύουν και κάποια απο αυτα να με κανουν ευτυχισμενο που υπάρχω και που ξερω πολλους απο εσας...
Τελως παντων, ο λόγος ή η αφορμη να ευχηθω δεν εχει να κανει!
Θελω να πω πως αν καποιους σας εχω στεναχωρισει, λυπαμαι! Τιποτα δεν εγινε εσκεμενα και σιγουρα δεν υπαρχει πουθενα ιχνος υποκρισιας!
Σποντα ειναι αυτο αλλα το εννοω!![]()
Κακια απο μερους μου σε κανενα και δεν εξομολογουμαι για να παρω αφεση αμαρτιων, αλλα πραγματικα δεν εχω κακια για κανενα!
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ!
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!
ΦΙΛΙΑ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ta filia ine me glosa?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
... )
ΦΙΛΙΑ!
![]()
![]()
![]()
na ksero na foreso profilaktiko...:rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Xρόναι Πολλά σε όλους σας!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Χρόνια πολλά και καλά!!!![]()
Χρονια Πολλά καλές γιορτές να έχομεν
![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
....ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ!
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!
ΦΙΛΙΑ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... DimΜαστίχας has spoken like a true prodigy .....![]()
Σας εύχομαι και εγώ μέσα από την καρδιά μου να είστε πάντα χαρούμενοι και γελαστοί με υγεία και ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας ... βάλτε στην άκρη τις έννοιες και περάστε όσο μπορείτε καλύτερα τις στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε
δείτε την τεράστια σημασία που έχουν τα απλά πράγματα και που συνήθως τα προσπερνάμε γιατί τα θεωρούμε δεδομένα ... συνήθως εκεί κρύβεται όλη η ομορφιά του κόσμου ...
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σας ευχομαι να πραγματοποιηθουν ΟΛΑ σας τα ονειρα παντα με υγεια![]()
![]()
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
Χρόνια μας πολλά γλυκά αγόρια και κορίτσια![]()
![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...