Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Αγορά 1ου κράνους

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jen
    Μιλάω για τα shark που διακινούνται στην ΕΕ λοιπόν και δεν εισάγονται σε αυτήν - για να το διατυπώσω σωστά. Τα ίδια μοντέλα αν εισαχθούν Αμερική έχουν D-ring κούμπωμα ενώ εντός ΕΕ δεν έχουν. Το γράφει στα περισσότερα site που εμπορεύονται την συγκεκριμένη μάρκα.
    Δεν αναφέρομαι στα κορυφαία μοντέλα αλλά σε μοντέλα που κυμαίνονται στα 200€ όπως ζήτησε το παιδί που άνοιξε το θέμα.
    Για να μην παρεξηγηθώ αν και νομίζω ήμουν σαφής, δεν είπα ότι δεν είναι καλά, είπα ότι εγώ σε σύγκριση των δύο προτιμώ/προτείνω σαφώς τα AGV.
    οκ.
    δεν γνωριζω τι συμβαινει στα κρανη της shark που εισαγονται στην αμερικανικη αγορα.
    εγω παντως εβαλα και το λινκ της shark για ευρωπη.

κατα τα αλλα καλη χρονια να χουμε και καλες αγορες στο παλικαρι !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Βλέπω τον φίλο που άνοιξε την κουβέντα να παίρνει τελικά shoei και εμείς να έχουμε αναλύσει όλη την γκάμα των δύο εταιρειών!! :rotflmao: :rotflmao:
    Καλή χρονιά και καλά χλμ.!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jen
    Βλέπω τον φίλο που άνοιξε την κουβέντα να παίρνει τελικά shoei και εμείς να έχουμε αναλύσει όλη την γκάμα των δύο εταιρειών!! :rotflmao: :rotflmao:
    Καλή χρονιά και καλά χλμ.!!!
    :rotflmao: :rotflmao:

καλη χρονια και καλα χλμ και σε σενα jen !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Εγώ θα πρότεινα ένα S800 με κλειστά μάτια.

2,5χρόνια συνέχεια το φορούσα, κάθε μέρα και επειδή το βαρέθηκα το έσπασα στα σκαλιά στην μαρμαρογωνία και δεν έκανε τσίκ το εξωτερικό κέλυφος, απλώς ένα βαθούλωμα. Πάλι S800 αγόρασα άλλο σχέδιο.

α) άψογη σχέση τιμής με του τι αγοράζεις

β) 5ετής εγγύηση

γ) πανεύκολο στην χρήση του, δηλαδή η ζελατίνα μπαίνει βγαίνει σε 1sec.

δ) 2007 μοντέλο, αγορά από Ελλάδα με 220ευρά και την φιμέ μέσα.

ε) έχει για τα πάντα ανταλλακτικά και φθηνά (σφουγγαράκια μέσα ~50ευρώ).

στ) με κούμπωμα κι όχι με κρίκους αλλά πάντα δούλευε άψογα για την πόλη που το ήθελα και με βόλεψε αλλά και όσες φορές βγήκα βόλτες έξω από αυτήν, άψογο με ικανοποιητικό επίπεδο θορύβου.

η) διαπίστωσα πως τα μαξιλαράκια από την κάτω πλευρά θέλουν συντήρηση με βαζελίνη για να μην ξεραθούν. Επίσης από την πολυχρησία θέλει σφίξιμο ο μηχανισμός για την ζελατίνα να είναι πιο σφιχτός στα ανοίγματα κλεισίματα μετά από 2 χρόνια συνεχούς χρήσης χαλάρωσε. Δηλαδή ψαρακωμένος στα 240+χ.α.ω. πίσω από το φέρινγκ κι από το κενό αέρος που δημιουργείται ψιλοανοιγει η ζελατίνα.

Ά, πρόσφατα πήρα κι ένα RSX για βόλτες έξω από την πόλη. Άψογο κι αυτό.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

γεια σας παιδια, θελω και γω μια βοηθεια για κρανος σε αυτη την κατηγορια χρηματων.
    λοιπον, τι ψαχνω:
    1) flip-up (ανοιγομενη σιαγωνα)
    2) σχετικα χαμηλος θορυβος σε ταχυτητες 120-140 km/h (οσο αθορυβο μπορει να ειναι ενα flip up κρανος)
    3) αντιθαμβωτικη και υψηλης αντοχης ζελατινα
    4) τιμη 150-200 ευρω

η χρηση θα ειναι κυριως εντος πολης αλλα σε κανα μικρο ταξιδακι να μην σου γινει το κεφαλι κουδουνι απο το θορυβο

εχω βρει μεχρι στιγμης:
    1. NOLAN N100 GENESIS
    2. AGV LONGWAY
    3.AIROH MATHISSE
    4. AIROH AR300

Θα ημουν ευγνωνων αν παραθετατε εμπειριες οσοι εχουν/είχαν καποιο απο τα παραπανω

Ευχαριστω και αναμενω γνωμες!!!

Το πρωτο μου κρανος s800 Shark...........Τιμιο για τα λεφτα του....

Υστερα Shoei X spirit................

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LeftLane
    γεια σας παιδια, θελω και γω μια βοηθεια για κρανος σε αυτη την κατηγορια χρηματων.
    λοιπον, τι ψαχνω:
    1) flip-up (ανοιγομενη σιαγωνα)
    2) σχετικα χαμηλος θορυβος σε ταχυτητες 120-140 km/h (οσο αθορυβο μπορει να ειναι ενα flip up κρανος)
    3) αντιθαμβωτικη και υψηλης αντοχης ζελατινα
    4) τιμη 150-200 ευρω

η χρηση θα ειναι κυριως εντος πολης αλλα σε κανα μικρο ταξιδακι να μην σου γινει το κεφαλι κουδουνι απο το θορυβο

εχω βρει μεχρι στιγμης:
    1. NOLAN N100 GENESIS
    2. AGV LONGWAY
    3.AIROH MATHISSE
    4. AIROH AR300

Θα ημουν ευγνωνων αν παραθετατε εμπειριες οσοι εχουν/είχαν καποιο απο τα παραπανω

Ευχαριστω και αναμενω γνωμες!!!

εγω θα σου προτεινα να μην παρεις flip-up κρανος

πολυ βαρυ,πολυς ο θορυβος,επικινδυνο αν οδηγας ανοιχτο

εγω εχω το gunsliger της KBC και δεν ειμαι ευχαριστημενος(πηρα το s1 και ησυχασα)

αλλα θα σου προτεινα NOLAN η SHARK οπως τα παιδια παραπανω

ευχαριστω για την ανταποκριση
    Μαλλον θα παω για flip up λογω των αφορητων θερμοκρασιων μεσα στην πολη το καλοκαιρι, μην ξεχνωντας αυτα που μου λετε για βαρος κτλ. Απλα θα πρεπει κανεις να το εχει παντα κλειστο εν κινηση και να το ανοιγει σε σταση ή στο φαναρι μονο για λογους ασφαλειας βεβαιως.
    Θα ηθελα παντως να μου προτεινε καποιος ενα flip up με οσο το δυνατον λιγοτερο θορυβο σε ταχυτητες έως 140-150 χλμ/ω.
    Περιμενω τις εντυπωσεις σας για οποια απο τα παραπανω μοντελα που εχω τσεκαρει ή οποιοδηποτε αλλο σε αυτες τις τιμες
    thanx

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    ,προς Θεού απλά τα περιφερειακά του Uvex (ζελατίνα,αεραγωγοί,αεροτομές) είναι πολύ καλύτερης κατασκευαστικά ποιότητας σε σχέση με τα Agv
    Χωρις να ξερω τα agv και οντας κατοχος υvex (Wing rs 745)

Ειχαν απο το εργοστασιο ενα θεματακι με τις ζελατινες.

Η δικια μου (ημι-φυμε) αρχισε να ξεφλουδιζει.

Σε φιλου wing rs II καθρεπτη ζελατινα, πηγε να τη καθαρισει στο δρομο με νερακι και εφευγε ο καθρεπτης

Και στις 2 περιπτωσεις αντικατασταθηκαν χωρις καμια κουβεντα απο διαφορετικα μαγαζια σε διαφορετικες πολεις!

Οποτε συμφωνω οτι ειναι καλο κρανακι, ειχε ενα θεματακι με τις ζελατινες της αλλα απο εξυπηρετηση πελατων εξακριβωθηκε και ειναι ΟΚ

κρανος caberg

θα ηθελα μια αποψη απο γνωστες του θεματος για τα κρανη caberg και ποιο συγκεκριμενα για το μοντελο v2 407 graphic φαινεται πολυ καλο για τα λεφτα του.
    just keep on rockin' and don't forget to boogie!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    opoio sou goustarei sto mati kai to dokimaseis kai sou kathete kala sto kefali na pareis.....
    Pleon ola ta eponima kranoi einai poli kala,o kathenas tha sou pei gia to kranos pou exei klp....min to psaxneis toso poly,parto ayrio kiolas.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Re: κρανος caberg

Αρχικά δημιουργήθηκε από rockerman
    θα ηθελα μια αποψη απο γνωστες του θεματος για τα κρανη caberg και ποιο συγκεκριμενα για το μοντελο v2 407 graphic φαινεται πολυ καλο για τα λεφτα του.
    Value for money κράνη, πραγματικά ότι πληρώνεις παίρνεις εδώ. Το εργοστάσιο της Caberg βρίσκεται στην ιταλία συγκεκριμένα στο Bergamo (εξ' ου και το όνομα Ca - berg όπου Ca είναι το caschi).

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. αγορα 1ου κρανους
    από Silver-Surfer στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2010, 09:40
  2. αγορα νεου κρανους x-spirit,xr-1100 η shark RSI?
    από dimkin στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2010, 07:30
  3. βοήθεια για αγορά παιδικού κράνους
    από Skakinen στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 21:59
  4. επιτελους αγορα καινουριου κρανους..
    από 675 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2007, 23:34
  5. Αγορά ζελατίνας κράνους