Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Δεν με πιστευω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    [B]You know what they say....
    κανε το καλο....

...και ρίξ'το στην λακούβα;:wacko:

Τί να κάνεις,τον σώνεις και του εύχεσαι μία αποτυχημένη κυνηγητική σεζόν για το 2008.
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Συγγνώμη για το spam...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Ναι,ναι.. οι νταλικέρηδες..!!

Είμαι στο βενζινάδικο και περιμένω να τελειώσει το πλύσιμο της νταλίκας. Κάθομαι σε μια καρέκλα πίνοντας καφέ δίπλα από ένα τραπεζάκι, όπου επάνω έχει ένα μπουκάλι παρατημένο από άδειο αναψυκτικό, φυσά αέρας και το μπουκάλι πέφτει κάτω, γυρίζει ο γερομαλάκας υπάλληλος και λέει: "κλασικός φορτηγατζής.. όπου βρει τα πετάει.." !!
    Λίγο αργότερα εξιστορούσε παραδίπλα μια ιστορία: πως το πρόβλημα με τους Πακιστανούς στη Πάτρα λέει, το δημιούργησαν τα λαμόγια οι φορτηγατζήδες που τους κουβαλάνε λαθραία για να τα κονομήσουν.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ. Πριν φύγω μου ζήτησε: "αν υπάρχει κανά ψαράκι" να του βγάλω για το σπίτι..

(και 'μένα μου τη δίνει πάντως με τους κυνηγούς)
    Φίλε Respect στο λιμάνι της Πάτρας έχω δεί συναδέλφους σου να κυνηγάνε τους Πακιστανούς με γκλοπ, μπουλονόκλειδα και οτι άλλο μπορείς να φανταστείς προκειμένου να τους αποτρέψουν από το να κρυφτούν στα φορτηγά τους! Έχω δει συναδέλφους σου να τους πηγαίνουν με χειροπέδες στο λιμεναρχείο χωρίς να φταίνε! Όμως έχω δει και κάποιους που τους έκρυβαν καλά για 100-150 ευρώ το κεφάλι! Λυπάμαι που το λέω αλλά πολύ χάρηκα όταν έπιασαν οι carabinieri ένα συνάδελφο σου στο λιμάνι της Βενετίας με 10 άτομα τακτοποιημένα όμορφα ανάμεσα στο φορτίο του... Και ξέρεις κάτι στην τελική, το πρόβλημα το αντιμετώπιζε η ναυτιλιακή που είχε το κάθε καράβι! Μου έχει τύχει να γυρίζουμε στην Κέρκυρα ενώ έχουμε αποπλεύσει από αυτήν πρίν 5 ώρες γιατί βρήκαμε λαθρομετανάστες σε φορτηγό! Αν ήσουν επιβάτης και σου έλεγαν οτι το ταξίδι θα καθυστερήσει 10 ώρες τι θα έκανες; Επίσης πρέπει να σου πω οτι αν τους έβρισκαν οι Ιταλοί μας υποχρέωναν να τους γυρίσουμε στην Ελλάδα και βάση συνθήκης θα έπρεπε να κοιμηθούν σε καμπίνες και να τους ταϊσουμε! Οικονομική ζημιά για το πλοίο αρκετά μεγάλη γιατί κάποιος ανεγκέφαλος ήθελε να τα τσεπώσει... (πιστεύω οτι γνωρίζεις πόσο κάνει το εισητήριο με καμπίνα για Αncona ή Βενετία)

Πιστεύω πως ανήκεις στις πρώτες κατηγορίες! Καλά και ασφαλή ταξίδια να έχεις!

Συγγνώμη και πάλι για το spam.

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Ναι ρε, ο Respect δεν κάνει τέτοια πράγματα.... :smilea:

Αφού δεν παέι Πάτρα - Ιταλία με το φορτηγό! Αλλιώς...

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Με συγχωρείτε αλλά θα διαφωνήσω με την λογική είναι κυνηγός άρα αφήστε τον να παγώσει.
    Ότι με τέτοιες συνθήκες πήρε golf και ανέβηκε να βρει προβλήματα και συνεπώς είναι ηλίθιος το δέχομαι απολύτως και γι' αυτό μπορεί και να τον άφηνα να παγώσει

Όμως πείτε μου, τι διαφορά έχει ένας κυνηγός που ψάχνει για θηράματα με νόμιμο τρόπο και χτυπώντας νόμιμα θηράματα από ένα ερασιτέχνη ψαρά που κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Και οι δύο το βράδυ θα ψήσουν και θα φάνε το προϊόν της δραστηριότητας τους.

Διαπίστωσες εσύ να χρησιμοποιεί παράνομο εξοπλισμό, διαπίστωσες εσύ και με βάση την εξειδικευμένη νομοθεσία αν έκανε κάτι παράνομο ; Αν το περιβάλλον καταστραφεί, θα καταστραφεί γιατί ΟΛΟΙ εμείς δεν ψηφίσαμε και δεν αναδείξαμε άξιους νομοθέτες και πολιτικούς για να εφαρμόσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περιβαλλοντική πολιτική αλλά αντιθέτως συντηρούμε αυτούς που θα ικανοποιήσουν την ιδιοτέλεια μας.

Και τέλος τι διαφορά έχει αυτός ο κυνηγός από τους δισεκατομύρια άλλους κυνηγούς που κυνήγησαν σε αυτό το πλανήτη στο παρελθόν. Γιατί το κυνήγι που γινόταν εδώ και αιώνες δεν αφάνισε την Πανίδα αλλά αντιθέτως αυτό συνέβηκε στην δική μας εποχή. Τι άλλαξε στις μέρες μας για να συμβεί αυτό. Οι κυνηγοί και οι ψαράδες υπήρχαν και στο παρελθόν. Προφανώς άλλαξαν άλλα πράγματα και αυτά είναι πολλά.

Ας θυμήσω ότι από τους πιο σημαντικούς και φανατικούς κυνηγούς ήταν οι Αυτόχθονες της Αμερικής και παρόλα αυτά η πανίδα δεν εξαφανίστηκε. Γι' αυτό επαναλαμβάνω ότι για την περιβαλλοντική κρίση δεν φταίνει οι κυνηγοί και οι ψαράδες. Το ποιός φταίει είναι μία άλλη ιστορία.
    Πάντα όρθιοι

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Με συγχωρείτε αλλά θα διαφωνήσω με την λογική είναι κυνηγός άρα αφήστε τον να παγώσει.
    Ότι με τέτοιες συνθήκες πήρε golf και ανέβηκε να βρει προβλήματα και συνεπώς είναι ηλίθιος το δέχομαι απολύτως και γι' αυτό μπορεί και να τον άφηνα να παγώσει

Όμως πείτε μου, τι διαφορά έχει ένας κυνηγός που ψάχνει για θηράματα με νόμιμο τρόπο και χτυπώντας νόμιμα θηράματα από ένα ερασιτέχνη ψαρά που κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Και οι δύο το βράδυ θα ψήσουν και θα φάνε το προϊόν της δραστηριότητας τους.

Διαπίστωσες εσύ να χρησιμοποιεί παράνομο εξοπλισμό, διαπίστωσες εσύ και με βάση την εξειδικευμένη νομοθεσία αν έκανε κάτι παράνομο ; Αν το περιβάλλον καταστραφεί, θα καταστραφεί γιατί ΟΛΟΙ εμείς δεν ψηφίσαμε και δεν αναδείξαμε άξιους νομοθέτες και πολιτικούς για να εφαρμόσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περιβαλλοντική πολιτική αλλά αντιθέτως συντηρούμε αυτούς που θα ικανοποιήσουν την ιδιοτέλεια μας.

Και τέλος τι διαφορά έχει αυτός ο κυνηγός από τους δισεκατομύρια άλλους κυνηγούς που κυνήγησαν σε αυτό το πλανήτη στο παρελθόν. Γιατί το κυνήγι που γινόταν εδώ και αιώνες δεν αφάνισε την Πανίδα αλλά αντιθέτως αυτό συνέβηκε στην δική μας εποχή. Τι άλλαξε στις μέρες μας για να συμβεί αυτό. Οι κυνηγοί και οι ψαράδες υπήρχαν και στο παρελθόν. Προφανώς άλλαξαν άλλα πράγματα και αυτά είναι πολλά.

Ας θυμήσω ότι από τους πιο σημαντικούς και φανατικούς κυνηγούς ήταν οι Αυτόχθονες της Αμερικής και παρόλα αυτά η πανίδα δεν εξαφανίστηκε. Γι' αυτό επαναλαμβάνω ότι για την περιβαλλοντική κρίση δεν φταίνει οι κυνηγοί και οι ψαράδες. Το ποιός φταίει είναι μία άλλη ιστορία.

Καλα, μην αρχισουμε παλι ατερμονες συζητησεις...

εγω απλα δεν γουσταρω τους κυνηγους! δικο μου θεμα ειναι...

φυσικα και δεν τους χρεωνω την περιβαλλοντικη κριση που περναμε...

τωρα σε οτι αφορα στην παρουσια κυνηγων ανα τους αιωνες ,ναι υπηρχαν....

και κυνηγουσαν για να ΦΑΝΕ και να ΖΗΖΟΥΝ δεν κυνηγουσαν απο χομπυ (και καλα...)

Βγαιναν στο δασος και δεν ξεραν τι θα τους την πρωτο πεσει, το παιχνιδι ηταν με ισους ορους

και επειδη ανεφερες τους αυτοχθονες της Αμερικης , σε πληροφορω οτο σκοτωναν ακριβως οτι χρειαζοντουσαν και μαλιστα ζητουσαν συγνωμη απο το αδερφο πνευμα που του αφαιρεσαν την ζωη....σεβοντουσαν και λατρευαν την φυση, οντας απολυτα ενταγμενοι μεσα σε αυτη

α, και κυνηγουσαν με τοξα...

αυτα, δεν εχω καμια διαθεση να ανοιξω αλλο ενα αντικυνηγετικο Thread

Δεν τους γουσταρω και προφανως δεν με γουσταρουν...

αυτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Συγγνώμη για το spam...

Φίλε Respect στο λιμάνι της Πάτρας έχω δεί συναδέλφους σου να κυνηγάνε τους Πακιστανούς με γκλοπ, μπουλονόκλειδα και οτι άλλο μπορείς να φανταστείς προκειμένου να τους αποτρέψουν από το να κρυφτούν στα φορτηγά τους! Έχω δει συναδέλφους σου να τους πηγαίνουν με χειροπέδες στο λιμεναρχείο χωρίς να φταίνε! Όμως έχω δει και κάποιους που τους έκρυβαν καλά για 100-150 ευρώ το κεφάλι! Λυπάμαι που το λέω αλλά πολύ χάρηκα όταν έπιασαν οι carabinieri ένα συνάδελφο σου στο λιμάνι της Βενετίας με 10 άτομα τακτοποιημένα όμορφα ανάμεσα στο φορτίο του... Και ξέρεις κάτι στην τελική, το πρόβλημα το αντιμετώπιζε η ναυτιλιακή που είχε το κάθε καράβι! Μου έχει τύχει να γυρίζουμε στην Κέρκυρα ενώ έχουμε αποπλεύσει από αυτήν πρίν 5 ώρες γιατί βρήκαμε λαθρομετανάστες σε φορτηγό! Αν ήσουν επιβάτης και σου έλεγαν οτι το ταξίδι θα καθυστερήσει 10 ώρες τι θα έκανες; Επίσης πρέπει να σου πω οτι αν τους έβρισκαν οι Ιταλοί μας υποχρέωναν να τους γυρίσουμε στην Ελλάδα και βάση συνθήκης θα έπρεπε να κοιμηθούν σε καμπίνες και να τους ταϊσουμε! Οικονομική ζημιά για το πλοίο αρκετά μεγάλη γιατί κάποιος ανεγκέφαλος ήθελε να τα τσεπώσει... (πιστεύω οτι γνωρίζεις πόσο κάνει το εισητήριο με καμπίνα για Αncona ή Βενετία)

Πιστεύω πως ανήκεις στις πρώτες κατηγορίες! Καλά και ασφαλή ταξίδια να έχεις!

Συγγνώμη και πάλι για το spam.

Όλα όσα λες ισχύουν και με το παραπάνω!!
    Αλλά δεν είναι αυτή η αιτία του προβλήματος της συσσώρευσης λαθρομεταναστών στη Πάτρα. Πάρα πολύ κόσμος της πρώτης κατηγορίας έχει χάσει τη περιουσία του στα λιμάνια των Ιταλών εξαιτίας λαθρομεταναστών που τρύπωσαν κρυφά. (ή που τους τρύπωσαν στη ζούλα αλβανά λαμόγια)
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από
    Ναι ρε, ο Respect δεν κάνει τέτοια πράγματα.... :smilea:

Αφού δεν παέι Πάτρα - Ιταλία με το φορτηγό! Αλλιώς...
    Αγαπητέ φίλε perastikos επειδή τυγχάνει να σε έχω γνωρίσει από κοντά, έχω συμπεράνει πως είσαι ευγενικός και αξιόλογος άνθρωπος. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που δε σου επιστρέφω το αστείο διότι καταλαβαίνω τη διάθεση σου για λίγο χιούμορ αν και ατυχές στη συγκεκριμένη περίπτωση.

More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Αγαπητέ φίλε perastikos επειδή τυγχάνει να σε έχω γνωρίσει από κοντά, έχω συμπεράνει πως είσαι ευγενικός και αξιόλογος άνθρωπος. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που δε σου επιστρέφω το αστείο διότι καταλαβαίνω τη διάθεση σου για λίγο χιούμορ αν και ατυχές στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Συγνώμη Respect!

Όντως για πλάκα το έγραψα αλλά μάλλον επειδή έχεις ζήσει την κατάσταση από κοντά (φαντάζομαι λόγο γνωστών ή ατόμων από τη δουλειά) δεν είναι και τόσο αστείο τελικά το θέμα....

Μαλακία μου, συγνώμη και πάλι

Kαταρχήν να σου πω μπράβο για την κίνησή σου να τον βοηθήσεις...

Δεύτερον θα διαφωνήσω με την άποψή σου για τους κυνηγούς...γιατί πολύ απλά ομαδοποιείς μια ομάδα ανθρώπων που κάνουν το χόμπυ τους (όπως και οι μοτοσυκλετιστές)...

αν ρωτήσεις έναν οικογενειάρχη που βγάζει βόλτα την οικογένεια μια κυριακή τι γνώμη έχει για τους μοτοσυκλετιστές θα σου πει για τα ''βλαμμένα με τα μηχανάκια που πάνε με 300 και ξύνουν γόνατα και είναι επικίνδυνοι και εν δυνάμει δολοφόνοι'' κτλ...

και κάτι τελευταίο, πόσοι από μας σέβονται πραγματικά το περιβάλλον?
    πόσοι καταργούν καταλύτες για να βάλουν εξατμισόνια κτλ???

καλό είναι να βλέπεις τα πράγματα και με την οπτική γωνία των άλλων...
    φιλικά πάντα, γιάννης.
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.

Δεύτερον θα διαφωνήσω με την άποψή σου για τους κυνηγούς...γιατί πολύ απλά ομαδοποιείς μια ομάδα ανθρώπων που κάνουν το χόμπυ τους (όπως και οι μοτοσυκλετιστές)...

αν ρωτήσεις έναν οικογενειάρχη που βγάζει βόλτα την οικογένεια μια κυριακή τι γνώμη έχει για τους μοτοσυκλετιστές θα σου πει για τα ''βλαμμένα με τα μηχανάκια που πάνε με 300 και ξύνουν γόνατα και είναι επικίνδυνοι και εν δυνάμει δολοφόνοι'' κτλ...

φιλικά πάντα, γιάννης.

φιλε μου το θεμα εχει συζητηθει παρα πολυ, παλιοτερα...

δεν αρνουμαι τον διαλογο μαζι σου, απλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα καταληξουμε πουθενα και θα αναμασαμε τα ιδια χιλιοειπωμενα πραγματα...

οι θεσεις μου, οι θεσεις σας (τους) ...ο καθενας ας πορευτει οπως νομιζει.

κατα βαθος συμφωνω μαζι σου αλλα......

+1
    οσοι οδηγαν κουτια μονο, ετσι σκεφτονται

οπως οταν οδηγαν τα κουτια τους κ βγαινουν απο το καθετο δρομο κ δε σου δινουν προτεραιότητα γιατι σου λεει "ελα μωρε μηχανη ειναι, θα σταματησει μεχρι να βγω"!

οσοι ακριβως συντηρούν το καταλυτη τους για να αποδίδει τα αναμενόμενα ή τον αντικαθιστούν μετα τα 5-10 χρονια που εχει φαει τα ψωμια του!

φιλικά πάντα, γιάννης.
    +100000
    αλλα το κανουν κ οι αλλοι για "εμας"?????

btw
    καλη χρονια
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Δεν το πιστεύω πως την γλύτωσα......
    από sapila racing στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 15:18
  2. Μηπωσ Δεν Με Γουσταρετε???
    από Λουκάς στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 12