Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 58

Θέμα: Εκκεντροφόροι γιά v-strom

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από argers
    Τέλειο το v-strom 1000 αλλά δεν υπάρχουν τα χρήματα για αλλαγή,ενώ με 600 ευρώ τελειώνεις.

Αν ειναι ετσι ΟΚ,απλα ελεγα μηπως το κοστος εξατμισης+εκκεντροφοροι κτλ φτανει για να παρεις ενα 1000αρι μεταχειρισμενο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Σίγουρα, απλά είπα να βοηθήσω και όχι να το παίξω έξυπνος.
    Και εγω απλα λεω οτι το λαθος του Argers δεν δικαιολογει το "πνευμα" του johnpan...

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Αν ειναι ετσι ΟΚ,απλα ελεγα μηπως το κοστος εξατμισης+εκκεντροφοροι κτλ φτανει για να παρεις ενα 1000αρι μεταχειρισμενο....

Και εγω απλα λεω οτι το λαθος του Argers δεν δικαιολογει το "πνευμα" του johnpan...
    Εξάτμιση και φίλτρο υπάρχουν

Όλα καλά, καλές βόλτες και καλλή χρονιά να έχουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Εξάτμιση και φίλτρο υπάρχουν

Λογικα θα χρειαστεις και ρυθμιση στο μιγμα,δλδ P.C III ή κατι αντιστοιχο. Ψεκαστο δεν ειναι το V-strom??

καλη χρονια φιλε μου..το μηχανακι σου θα δουλευψε ραπτομηχανη μιας κι εχω κανει αυτη την καθαρα αξιοπιστη μετατροπη,,πυροβολαει κανονικα και κανενα προβλημα,,πιο νορμαλ και απο νορμαλ..το μονο που θα προσεξεις ειναι ποιος θα στους τοποθετησει,,και προγραμματισει φυσικα μετα το μηχανακι για μειγμα,,ειναι πραγματικη συγκινηση για τι απολαυση θα παρεις μετα..προχωρα αφοβα καθωσ το χω ψαξει οσο δεν παει επειδη μου αρεσει το σωστο tuning,,
    ΓΥΡΝΑ ΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΤΕΡΜΑ

Καλλή χρονιά,σε ευχαριστώ πολλή για την βοήθεια,τώρα όσο αναφορά για την αλλαγή και την ρύθμιση θα γίνει στην suzuki που βρίσκεται στην Συγγρού,και πάλι ευχαριστώ.

Λογικα θα χρειαστεις και ρυθμιση στο μιγμα,δλδ P.C III ή κατι αντιστοιχο. Ψεκαστο δεν ειναι το V-strom??
    Είναι με ψεκασμό αλλά καλύπτεται από τον δικό του εγκέφαλο και με τον προγραματισμό που θα γίνει.
    Δεν θέλει τίποτα άλλο έκτός από εκκέντροφόρους και σωστή ρύθμιση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Είναι με ψεκασμό αλλά καλύπτεται από τον δικό του εγκέφαλο και με τον προγραματισμό που θα γίνει.
    Δεν θέλει τίποτα άλλο έκτός από εκκέντροφόρους και σωστή ρύθμιση.
    Σου απαντησα σε π.μ και αν θες μπορεις να το δημοσιευσεις εδω,αν και πραγματικα δεν εχω ιδεα σχετικα με την συγκεκριμενη μετατροπη,και θα ηθελα και καποιον να μου ξεδιαλυνει και εμενα καναδυο πραγματακια.

Παντως δεν βλεπω πολυ μεγαλο οφελος στην ολη διαδικασια και αυτο πηγαζει απο την ηλεκτρονικη διαχειριση του καυσιμου σου και λιγοτερο ισως απο τους εκκεντροφορους.

Γενικως νομιζω οτι δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα στο συγκεκριμενο μοτερ αν δεν βαλεις βαθια το χερι στην τσεπα...και ενδεχομενως και στο καρτερ.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

από gcrook
    Χωρις να ειμαι ειδικος μιας και εγω εκανα ακριβως το αντιθετο (εκκεντροφοροι και συστημα τροφοδοσιας απο Εζβι σε μοτερ βεστρομ) θα ελεγα οτι θα πρεπει να κοιταξεις πολυ σοβαρα το θεμα του χρονισμου σε συνδυασμο με τον ψεκασμο σου που δουλευει συμφωνα με τα δεδομενα της αναφλεξης των μαμα εκκεντροφορων.

Μπορω να σε παραπεμψω στον μηχανικο που μου εκανα την δουλεια το φθινοπωρο να στα πει ακριβως,αλλα το θεμα της εγγυησης ειναι οπως στο ειπε η αντιπροσωπεια.
    Οτι χρειαστεις.

που δουλευει συμφωνα με τα δεδομενα της αναφλεξης των μαμα εκκεντροφορων.

Χμμ.... καλα το ειπα πριν μαλακιες γραφω.....
    -..Not Yet!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από argers
    από gcrook
    Χωρις να ειμαι ειδικος μιας και εγω εκανα ακριβως το αντιθετο (εκκεντροφοροι και συστημα τροφοδοσιας απο Εζβι σε μοτερ βεστρομ) θα ελεγα οτι θα πρεπει να κοιταξεις πολυ σοβαρα το θεμα του χρονισμου σε συνδυασμο με τον ψεκασμο σου που δουλευει συμφωνα με τα δεδομενα της αναφλεξης των μαμα εκκεντροφορων.

Μπορω να σε παραπεμψω στον μηχανικο που μου εκανα την δουλεια το φθινοπωρο να στα πει ακριβως,αλλα το θεμα της εγγυησης ειναι οπως στο ειπε η αντιπροσωπεια.
    Οτι χρειαστεις.
    [/QUOTE/]

Σε ευχαριστώ για όλα ,θα το ψάξω λίγο ακόμη.
    Πάντως από την suzuki λένε ότι δεν παθαίνει τίποτα και αφού ρυθμιστή και σωστά στο δικό τους εγκέφαλο όλα θα είναι ο.κ.

Το όφελος είναι.....( 72 άλογα τροχό).
    Αξίζει νομίζω.

Το όφελος είναι.....( 72 άλογα τροχό).
    Αξίζει νομίζω.
    Αυτο δεν μπορει να στο πει κανενας.
    Οφελος θα εχεις αν γινει δουλεια στην ηλεκτρονικη διαχειριση αλλα μην περιμενεις νουμερα.

Παντως αν τυχον χρειαστεις πηνιο η βολαν απο SV (που ΔΕΝ προκειται να χρειαστεις αλλα δε γαμιεται) πες μου.
    -..Not Yet!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από argers
    [B]
    στο δικό τους εγκέφαλο
    Τι εννοεις ακριβως με μπερδεψες....
    -..Not Yet!

από gcrook
    Χωρις να ειμαι ειδικος μιας και εγω εκανα ακριβως το αντιθετο (εκκεντροφοροι και συστημα τροφοδοσιας απο Εζβι σε μοτερ βεστρομ)
    gcrook συγνώμη για την παρέμβαση αλλά μου φαίνεται οτι ο argers θέλει να κάνει το ίδιο με εσένα, να βάλει εκκεντροφόρους sv σε μοτερ vstrom.
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2006, 01:34
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 22:15
  3. ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΓΙΑ V-strom
    από maverick26 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 11:11
  4. αποριες για v-strom 1000
    από jzer στο forum Suzuki V-Strom series