Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Με τα πλαίσια επαθα την πλάκα μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1
    Παντως βρηκαμε καινουργιο Θρεντ <Τα Κ7 κοβουν πλαισιο>:rotflmao: Ρε παιδια μην παιρνεται Suzuki κοβουν πλαισια,στραβωνουν,δεν πανε,αμα πας να στριψεις πευτεις χαλια τελειως σου λεω αστα να δουμε πως θα τα πουλησουμε μετα,απορω πως παει και τα παιρνει ο κοσμος.
    Φιλε EnterTheDragon πεφτει τοσο πολυ παραπληροφορηση που πλεον ο καθενας ειναι λογικο να μπερδευται ενα θα σου πω ξερω απο γνωστο που παει στη Μοτοδυναμικη συχνα και μου λεει οτι ολοι οι μηχανικοι μεσα εχουν Suzuki οποτε καταλαβαινεις τι γινετε.Παρε το εργαλειο να το ευχαριστηθεις.

Παντα Φιλικα.
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
    Παντως βρηκαμε καινουργιο Θρεντ <Τα Κ7 κοβουν πλαισιο>:rotflmao: Ρε παιδια μην παιρνεται Suzuki κοβουν πλαισια,στραβωνουν,δεν πανε,αμα πας να στριψεις πευτεις χαλια τελειως σου λεω αστα να δουμε πως θα τα πουλησουμε μετα,απορω πως παει και τα παιρνει ο κοσμος.
    Φιλε EnterTheDragon πεφτει τοσο πολυ παραπληροφορηση που πλεον ο καθενας ειναι λογικο να μπερδευται ενα θα σου πω ξερω απο γνωστο που παει στη Μοτοδυναμικη συχνα και μου λεει οτι ολοι οι μηχανικοι μεσα εχουν Suzuki οποτε καταλαβαινεις τι γινετε.Παρε το εργαλειο να το ευχαριστηθεις.

Παντα Φιλικα.
    κ εγώ ξέρω άτομο στη μοτοδυναμική που έχει R1 (κ έχει κάνει κ τα 4 css levels) αλλά λιγουρεύεται το 675. κ τι να λέει?

επειδή κάποιοι στην Α αντιπροσωπία έχουν μηχανάκια Β εταιρείας σημαίνει ότι τα μηχανάκια της Α αντιπροσωπίας είναι για τα μπάζα?

έκατσες να πιάσεις εσύ ή ο φίλος σου κουβέντα με τους μηχανικούς γιατί δεν παίρνουν γιαμαχα
    ή απλά βγήκε ένα βεβιασμένο συμπέρασμα?

Φίλε μου, καλώς ή κακώς στο βωμό του μικρότερου βάρους, μεγαλύτερης δύναμης κτλ, κάτι συνήθως θυσιάζεται. Δεν σημαίνει οτι τα πλαίσια είναι πλεόν τσιγαρόχαρτα, αλλά σίγουρα πιο ευπαθή και ευαίσθητα απ'οτι παλιότερα, αυτό χρειάζεται κοινή λογική νομίζω για να το καταλάβεις.
    Επίσης καλώς ή κακώς, τα περισσότερα κρούσματα που έχουν αναφερθεί έχουν σαν επίκεντρο 1-2 συγκεκριμένα μοντέλα (κ6-κ7 1000) και όχι όλα τα ss. Αυτό ίσως να οφείλεται στο οτι τα συγκεκριμένα μοντέλα πούλησαν πολύ, αλλά ακόμα και αναλογικά με άλλα ss, τα ποσοστά ούτε καν πλησιάζουν. Πάντως δεν έχουν ακουστεί για άλλη εταιρία κομένα πλαίσια με σούζες και εντο και αυτό είναι γεγονός. Τώρα αν το κομένο πλαίσιο οφείλεται σε πτώση, δεν το συζητάω, συνέβαινε πάντα και σε όλες τις εταιρίες, αλλά αυτό είναι λογικό νομίζω.

Ίσως να κάνω και λάθος αλλά απο τα λεγόμενά σου κατάλαβα οτι δεν έχεις καύλα με τις μοτοσυκλέτες. Θα πρότεινα κάτι πιο light σε όλους τους τομείς αν θες να κάνεις τις βόλτες σου με μηχανή. Άν κάνω λάθος, σε περιμένουμε για καφέ με το νέο εργαλείο!!!:a39:

Φιλικά Αργύρης
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

κοβονται καθε μερα μωρε αλλα υπαρχει η λυση

LOGO EXTREME ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ JET

τωρα κοβουν και τα κ7......ωραια....ρε τι ειστε σεις ρε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    κ εγώ ξέρω άτομο στη μοτοδυναμική που έχει R1 (κ έχει κάνει κ τα 4 css levels) αλλά λιγουρεύεται το 675. κ τι να λέει?

επειδή κάποιοι στην Α αντιπροσωπία έχουν μηχανάκια Β εταιρείας σημαίνει ότι τα μηχανάκια της Α αντιπροσωπίας είναι για τα μπάζα?

έκατσες να πιάσεις εσύ ή ο φίλος σου κουβέντα με τους μηχανικούς γιατί δεν παίρνουν γιαμαχα
    ή απλά βγήκε ένα βεβιασμένο συμπέρασμα?

Oτι μαλλον δεν του κανει το R1.Και 5 level να εχει κανει δεν εχει να λεει τιποτα για μενα τουλαχιστων και τι σημαινει οτι αν εγω δεν εχω κανει level δεν ξερω πως στριβει η μηχανη,ουτε ειπα πως τα R1 ειναι για τα μπαζα ισα ισα που αν δεν ειχα παρει Suzuki,Yamaha θα ειχα παρει επιδη ειχα και παλιοτερα.Τωρα πως το πηρες εσυ τι να σου πω και ναι εχει γινει κουβεντα μαζι τους και δεν στο λεω ετσι για να ποσταρω.

Παντα φιλικα.
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Αρχικά δημιουργήθηκε από argi6argi
    Φίλε μου, καλώς ή κακώς στο βωμό του μικρότερου βάρους, μεγαλύτερης δύναμης κτλ, κάτι συνήθως θυσιάζεται. Δεν σημαίνει οτι τα πλαίσια είναι πλεόν τσιγαρόχαρτα, αλλά σίγουρα πιο ευπαθή και ευαίσθητα απ'οτι παλιότερα, αυτό χρειάζεται κοινή λογική νομίζω για να το καταλάβεις.
    Επίσης καλώς ή κακώς, τα περισσότερα κρούσματα που έχουν αναφερθεί έχουν σαν επίκεντρο 1-2 συγκεκριμένα μοντέλα (κ6-κ7 1000) και όχι όλα τα ss. Αυτό ίσως να οφείλεται στο οτι τα συγκεκριμένα μοντέλα πούλησαν πολύ, αλλά ακόμα και αναλογικά με άλλα ss, τα ποσοστά ούτε καν πλησιάζουν. Πάντως δεν έχουν ακουστεί για άλλη εταιρία κομένα πλαίσια με σούζες και εντο και αυτό είναι γεγονός. Τώρα αν το κομένο πλαίσιο οφείλεται σε πτώση, δεν το συζητάω, συνέβαινε πάντα και σε όλες τις εταιρίες, αλλά αυτό είναι λογικό νομίζω.

Ίσως να κάνω και λάθος αλλά απο τα λεγόμενά σου κατάλαβα οτι δεν έχεις καύλα με τις μοτοσυκλέτες. Θα πρότεινα κάτι πιο light σε όλους τους τομείς αν θες να κάνεις τις βόλτες σου με μηχανή. Άν κάνω λάθος, σε περιμένουμε για καφέ με το νέο εργαλείο!!!:a39:

Φιλικά Αργύρης
    Φιλε Αργυρη ξερω πολλες περιπτωσεις κομενων R1-R6 ακομα και 07 μοντελων γιαυτο γραφω οτι ειναι θεμα παραπληροφορησης θα μπορουσαμε καλιστα να ανοιξουμε ενα θρεντ R1 07 κοβουν πλαισιο απλα εχει δημιουργηθει μια λαθος αντιληψη για τα πλαισια.Οι γνωστες δεν καθονται να ασχοληθουν και παιρνουν το μηχανακι που τους κανει.Οπως και οι φιλοι στην μοτοδυναμικη δεν τους εκανε η Yamaha πηραν Suzuki.Γιατι τα αγορασαν αφου κοβει πλαισιο?Αρα μαλον κατι δεν ισχυει καταλαβαινεις πως το λεω ετσι.

Παντα Φιλικα.
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

πάντως είμαι σε καθημερινή επικοινωνία με τους μηχανικούς που ασχολούνται με το δέσιμο των καινούριων κ7,κ8 (δίπλα τους είμαι) και μου λένε είναι οκ. θα αφήσω το πάσχα να περάσει και μάλλον θα το τσιμπήσω το μηχάνημα. όσον αφορά τα σπασμένα πλαίσια να σας δείξω σε φοτό κομμένο τρακτέρ στα 2 που το φέρανε για φτιάξιμο στην δουλειά επειδή το πήρε η κατηφόρα και γύρισε να πάθετε πλάκα? επίσης έχω πολλά κομμένα σασμάν να δείξω και τρύπια μπιστονάκια και άλλα πολλά καλά απο βαρέα οχήματα μάρκας αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η τάδε εταιρία για τα μπάζα .

YEC Το avatar του/της alexk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EnterTheDragon
    πάντως είμαι σε καθημερινή επικοινωνία με τους μηχανικούς που ασχολούνται με το δέσιμο των καινούριων κ7,κ8 (δίπλα τους είμαι) και μου λένε είναι οκ. θα αφήσω το πάσχα να περάσει και μάλλον θα το τσιμπήσω το μηχάνημα. όσον αφορά τα σπασμένα πλαίσια να σας δείξω σε φοτό κομμένο τρακτέρ στα 2 που το φέρανε για φτιάξιμο στην δουλειά επειδή το πήρε η κατηφόρα και γύρισε να πάθετε πλάκα? επίσης έχω πολλά κομμένα σασμάν να δείξω και τρύπια μπιστονάκια και άλλα πολλά καλά απο βαρέα οχήματα μάρκας αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η τάδε εταιρία για τα μπάζα .
    Αγαπητέ κύριε, πλάκα κάνεις προφανώς.
    Είσαι σε συνεχή επικοινωνία??? Μήπως έχεις και επικοινωνία με την Yoshimura να βγάλουν ειδικό πλαίσιο για εσένα.

Τα GSX-R δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το πλαίσιο.
    Εκτός άν το έχεις ρίξει, έχεις κόψει καμμία βάση, καμμία βίδα, και μετά συνεχίζεις το πας...

Εγώ λέω να μην πάρεις τέτοιο μηχανάκι.
    www.clubcsl.com

@alexk εγώ λέω να μην είσαι είρωνας πως σου φαίνεται αυτο? το τι θα πάρω το αποφασίζω εγώ όχι εσύ μεγάλε.

Κάνεις λάθος. Δεν είμαι είρωνας, απλά λέω τα πράγματα έξω από τα δόντια.

Έμεινες στο πρώτο φυσικά με τη yoshimura.
    Σου λέω τι γνωρίζω για τα πλαίσια. Ναι, έχουν κοπεί όταν ο ιδιοκτήτης έκανε ΤΙΣ μαλακίες (με κομμένες βίδες-βάσεις μοτέρ, κάνεις σούζες???)

Επίσης, εφ'όσον αποφασίζεις εσύ, γιατί ρωτάς την άποψή μας σε ένα φόρουμ?
    Είσαι φάουλ κύριος
    www.clubcsl.com

ρωτάω για να αποφασίσω εσύ όταν πας να αγοράσεις κάτι τι κάνεις απλά πας στα τυφλά και το τσιμπάς εγώ όχι!

Αποφασίζω μόνος μου συνήθως.
    Μελετώ τι θα κάνω και έχω και κρίση, δεν χρειάζεται να ρωτάω σε ένα φόρουμ, ειδικά για το τι μηχανάκι θα πάρω.

Αλλά είσαι νέος στο φόρουμ, οπότε εντάξει.
    www.clubcsl.com

πάλι καλά που είμαι νεος και δεν θα με κανετε ντα πραγματικά σε καποια στιγμή με φόβισες. περα απο την πλάκα όμως το πρόβλημα σου είναι που ανάφερα ξανα το πρόβλημα που ίσως και να είχαν τα κ5 στο πλαίσιο?

Ηρεμα ρε λεβέντες.Κουβέντα κάνουμε

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Περί ατυχημάτων&#8230; με τα δικά μου μάτια
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2011, 11:11
  2. Με τα πόδια από την Αυστρία στην Κων/πολη
    από jimmis5 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2010, 13:21
  3. Απαντήσεις: 5