Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 70

Θέμα: Συμμετοχη παρακαλω!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Toylaxiston san proin mod tha eprepe na dikseis thn stixiodi eyaisthisia gia thn douleia pou exei pesei edo mesa apo olo ton kosmo, mods admins kai xristes kai na exeis kati poio sovaro kai eksipno na protineis

sevasth h apopsi soy alla epetrepse mou na sou po oti apogoitheutika apisteyta apo auto to post kai apo thn apantisi sou sto msn oti "egrapses mia malakia na perasei h ora"
    Εγώ λυπάμαι που μεταφέρεις εδώ διαστρεβλωμένο αυτό που σου είπα...

Αν θέλετε το Moto.gr όπως είναι σήμερα, λυπάμαι ακόμα πιο πολύ....

Τουλάχιστον εγώ και κάποιοι άλλοι ενδιαφέρθηκαν για το moto.gr πολύ περισσότερο απο κάποιους που σήμερα το παίζουν υπεράνω και δεν ξέρω κι εγώ....

Αν θέλετε το φόρουμ τόπο που ο καθένας βγάζει τα απωθημένα του τότε αλλάξτε τουλάχιστον το Moto Και βάλτε κάτι άλλο στην θέση του.

Αυτά κι αντίο απο τον Sniper.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Ειμαι απο αυτους που πια παρακολουθουν ολο και λγοτερο το μοτο.γρ για τους παραπανω λογους. Προσωπικα πιστευω πως το φορουμ εχει παρει φανερα την κατιουσα.

Στα ξενα φορουμ που ευημερουν δεν υπαρχουν διαμαχες, ενω υπαρχει ενας απλος κανονας:

No flaming

Οποιος τον παραβαινει αποβαλλεται, χωρις ατερμονες μπουρδολογικες συζητησεις.

Αυτα.

Το χαζό μυαλό μου πάντως έχει καταλήξει στο ότι όλοι έχουν μια άποψη κι ο καθένας όλο και κάπου βρίσκει δίκιο όμως σε κάποιο σημείο θα διασταυρωθεί με του άλλου την άποψη και πολλές φορές καταλήγει σε διαμάχη ενώ ουσιαστικά δεν θα έπρεπε.

Λίγο πιο χαλαροί μπορούμε να είμαστε ΌΛΟΙ και να καταλάβουμε επιτέλους πως για όλα αυτά τα δυσσάρεστα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ;

Ας πούμε την άποψή μας με χαλαρό τρόπο, δεν χρειάζεται ν'αρπαζόμαστε αμέσως όταν ο άλλος διαφωνεί κι ας καταλάβουμε επιτέλους πως δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα, δύσκολο είναι το ρημάδι ή παράλογο ;

Κι οι διαμάχες (η κατηγορία ντε) δεν έχουν πουθενά γραμμένο ότι πρέπει να φτάνουν σε κοκορομαχία.. ακόμα κι η διαμάχη μπορεί να γίνει πολιτισμένα..

Απλά, λίγο πιο χαλαρά.. εύκολο είναι. Ειδικά για εσάς που γνωρίζεστε κι από κοντά.

Είπα κι εγώ την άποψή μου πέστε να με φάτε τώρα

:rotflmao:

Ουτε κλείσιμο χρειαζόμαστε, ούτε τίποτα...

Παρακολούθηση και λήψη ενδεδειγμένων μέτρων, όπως προβλέπουν οι κανόνες λειτουργίας του

Πχ σήμερα, μια χαρά είναι το φόρουμ... Σκεφτείτε γιατί
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    κοκορομαχία
    Να προσθέσω και κάτι άλλο που σκέφτομαι κι ας μου επιτραπεί απ'τον Γιώργο και τον Λεωνίδα που ουσιαστικά ήταν τα δύο άκρα αυτής της αντιπαράθεσης μιας και πρόκειται γι'αυτούς συγκεκριμένα αυτή τη φορά.

Είμαι βέβαιος ότι και οι δυο σας στενοχωρηθήκατε περισσότερο που φτάσατε στο σημείο να πείτε τόσα άσχημα ο ένας για τον άλλο παρά για οτιδήποτε άλλο. Δέλεαρ ή Ενήλιον κάποια στιγμή θα βρεθεί η λύση κι όσο κι αν χαλαστήκατε με το θέμα κάποτε θα γίνει παρελθόν.

Παρελθόν όμως μπορεί να γίνει εύκολα και αυτό που συνέβει μεταξύ σας αυτές τις μέρες, δώστε στους εαυτούς σας όσο χρόνο χρειάζεστε και όταν νιώσετε έτοιμοι κάντε τη σωστή κίνηση αν πιστεύετε πως μπορεί να γίνει.

Πέρα απ'το φόρουμ, για την πάρτη σας και μόνο. Και προσωπικά εύχομαι να μας το γνωστοποιήσετε μαζί μετά.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Να προσθέσω και κάτι άλλο που σκέφτομαι κι ας μου επιτραπεί απ'τον Γιώργο και τον Λεωνίδα που ουσιαστικά ήταν τα δύο άκρα αυτής της αντιπαράθεσης μιας και πρόκειται γι'αυτούς συγκεκριμένα αυτή τη φορά.

Είμαι βέβαιος ότι και οι δυο σας στενοχωρηθήκατε περισσότερο που φτάσατε στο σημείο να πείτε τόσα άσχημα ο ένας για τον άλλο παρά για οτιδήποτε άλλο.
    ........................

Ακομα και χωρις να παρω άμεσα θεση, ειναι σαφής φανταζομαι η "θέση" μου.

Μπορει να εχεις ολη την καλη διαθεση να εισαι "πυροσβεστικός" Μακη μου, αλλα μπαινεις στο ιδιο τρυπάκι, που έχω ξαναπει, "τσουβαλιάζοντας" κι εξομοιώνοντας...

Πιστευω τι αυτο ειναι άδικο, και πρεπει να "μοιράζουμε" (έστω και μέσα μας) τις ευθύνες με ποσοστά κι όχι εξ' ίσου.

Το εύκολο θα ήταν να ΜΗΝ ανακατευτώ καθόλου και να ΜΗΝ φανώ οτι παίρνω κάποια θέση...

Αλλα να...
    Πως να το πω...
    ΔΕΝ μπορω την αδικία ρε Μακη μου...

Πολλοί εδώ μέσα (φίλοι και των δύο πιθανόν) απόφυγαν να πάρουν συγκεκριμένη θέση, κι ίσως να έκαναν καλά...

Αυτό όμως ΔΕΝ ταιριάζει με τον δικό μου χαρακτήρα, ακόμα κι αν χρειαστεί να εισπράξω τα επίχειρα των πράξεών μου.

Αυτά προς το παρόν κι ελπίζω να υπάρχει η κατάληξη που εύχεσαι. :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

καλή χρονιά σε όλους και από μένα.

δυστυχώς και εγώ έχω ξενερώσει με αυτά που γίνονται στις διαμάχες, αλλά τα διαβάζω μόνο και μόνο για να διαπιστώσω ακόμα περισσότερο πόσο εχει ξεφύγει αυτό το "φόρουμ".

όταν πρωτομπήκα πριν από 2 χρόνια, κάθε πρωί έβλεπα 6 νέες σελίδες με συζητήσεις από τις οποίες οι 5 ήταν για την μηχανή και μόλις η 1 για όλα τα άλλα.

τώρα υπάρχουν κάθε πρωί οι διπλάσιες και μόλις η 1 αφορά τη μηχανή.

έχω κάνει πολλούς φίλους από εδώ μέσα και λυπάμαι που δεν μπορώ να συζητήσω πλέον μαζί τους για θέματα που αφορούν τη μηχανή... και αυτό γιατί όλο και κάποιος που δεν έχει τι να κάνει θα μου κάνει το "πόστ" μπ@@ρδέλ@.

ο μόνος τρόπος πλέον να μιλήσω με κάποιον είναι οι βόλτες (που λόγω καιρού είναι μηδαμινές) ή η καθιερωμένη συνάντηση, που και σε αυτή λόγω του ότι θα είναι και κάποιοι που εγώ δεν γουστάρω, θα αποφύγω να πάω.

τέλος ζητάω συγνώμη σε όσους δεν απάντησα για τις ευχές τους, για την ονομαστική μου εορτή, και ακόμα περισσότερο λυπάμαι που δεν τους ευχήθηκα και εγώ με την σειρά μου.

Υ.Γ. καλό θα ήταν να κάνετε κάτι με την "κατάντια" αυτή, γιατί βλέπω καθημερινά, παιδιά με σκέψη και σεβασμό, να αποχωρούν από τα δρώμενα αυτού του "φόρουμ".
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

[....]Είμαι βέβαιος ότι και οι δυο σας στενοχωρηθήκατε [....]
    Μην είσαι και τόσο βέβαιος... Καλή η πυρόσβεση αλλά καμια φορά η φωτιά πρέπει να τα κάψει όλα...

Ξέρω οτι έχεις καλή διάθεση, αλλά έχει δίκιο ο Χρήστος

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Αυτά προς το παρόν κι ελπίζω να υπάρχει η κατάληξη που εύχεσαι. :wacko:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ξέρω οτι έχεις καλή διάθεση, αλλά έχει δίκιο ο Χρήστος
    Μια ελπίδα που μας μένει ας την αφήσουμε να πεθάνει τελευταία !

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πχ σήμερα, μια χαρά είναι το φόρουμ... Σκεφτείτε γιατί
    Ρε Ηλία............

Προσπαθώ να σκεφτώ το γιατί, αλλά δεν μου έρχεται τίποτα.

Τι καλό βλέπεις στο φόρουμ σήμερα (ή τους τελευταίους μήνες), για να καταλάβω και εγώ ο μαλάκας.

Είτε το βλέπετε είτε όχι, η πορεία του είναι φθίνουσα. Προφανώς και έχει δίκιο ο Julius ότι δεν μπορεί να γίνει ψυχογράφημα των μελών αλλά ΔΕΝ πιστεύω πως το φόρουμ το φτιάχνουν τα μέλη του.

Γιατί αν τα μέλη έχουν ξαφνικά την διάθεση να μιλήσουν για μηχανότρατες, ή να λύσουν τις διαφορές τους με μπετόβεργες (και λοιπές μαλακίες που γράφτηκαν), κάποιος πρέπει να υπευνθυμίσει που βρίσκονται. Και μην κρυβόμαστε με τσιτάτα όποιος δεν θέλει να παρακολουθεί τέτοιες συζητήσεις ας μην το κάνει.

Κατά την γνώμη μου, υπάρχει έλλειψη σοβαρού moderation.
    Χωρίς καμμιά μομφή προς τα παιδιά που κάνουν ότι μπορούν στον ελεύθερο χρόνο τους για να διατηρήσουν ένα επίπεδο, η έλλειψη του sniper έχει αφήσει σοβαρό κενό.

Λυπάμαι πολύ, αλλά μόνο θλίψη μου προκαλεί το φόρουμ τους τελευταίους μήνες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ρε Ηλία............
    Προσπαθώ να σκεφτώ το γιατί, αλλά δεν μου έρχεται τίποτα.
    Τι καλό βλέπεις στο φόρουμ σήμερα (ή τους τελευταίους μήνες),
    Εννοούσα σήμερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

τα μέλη είναι αυτά που είναι, δεν αλλάζουν προσωπικότητα ούτε αν το θελήσουν

οι μόδιστοι πρέπει να τηρουν την τάξη όταν τα μέλη ξεφεύγουν

από όσο παρακολουθώ, επεμβάσεις υπάρχουν πολλές σε επίπεδο ποστ, αλλά όχι και σε επίπεδο μέλους, και εκεί βρίσκεται, κατ' εμέ, και η λύση

"αν είσαι καυγατζής/αλαζόνας/εριστικός, μαζέψου γιατί θα αποκλειστείς"

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    εγω νομιζω πως δεν πρεπει να υπαρχει καν το φορουμ ''διαμαχες'' ,

σε κανενα αλλο φορουμ δεν υπαρχει, δεν ειμαστε εδω για να μαλωνουμε απο το πληκτρολογιο

απλα σε οποια θεματα καταληγουν σε διαμαχη απλα κλειδονονται και τελος

οχι να υπαρχουν θεματα που βριζονται εκει μεσα και ακομα και σε προσωπικο επιπεδο

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    εγω νομιζω πως δεν πρεπει να υπαρχει καν το φορουμ ''διαμαχες'' ,

σε κανενα αλλο φορουμ δεν υπαρχει, δεν ειμαστε εδω για να μαλωνουμε απο το πληκτρολογιο

απλα σε οποια θεματα καταληγουν σε διαμαχη απλα κλειδονονται και τελος

οχι να υπαρχουν θεματα που βριζονται εκει μεσα και ακομα και σε προσωπικο επιπεδο
    Πολλές απ΄τις κουβέντες που κατέληξαν σε διαμάχες, διαχωρίστηκαν για να μείνει η αρχική κουβέντα «καθαρή». Στις διαμάχες δεν σημαίνει ότι έχεις το ελεύθερο να πλακωθείς.

Υπάρχει και sticky του sniper εκεί

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Παράκληση

Στις διαμάχες μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε να τσακώνεστε ελεύθερα....

Αλλά εάν η διαμάχη πάρει προσωπικό χαρακτήρα και τα κοσμητικά επίθετα αρχίζουν και γίνονται βαριά τότε τα ποστ θα παίρνουν την άγουσα.

Τις όποιες διαφορές σας με ΠΜ ή με όποιο άλλο τρόπο θέλετε....

Κίτρινες κάρτες δεν υπάρχουν.

Ευχαριστώ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Εγω προσωπικά δεν μπαίνω εκεί.
    Φαντάζομαι οτι το σκεπτικό δημιουργίας του σχετικού τμήματος ηταν να μείνει καθαρό το υπόλοιπο φόρου, αλλά τελικά ίσως και αν είνα μαγνήτης για όσους εχουν όρεξη μόνο για τσακωμούς.

Ισως αν καταργηθεί να είναι καλύτερα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παρακαλω για την συμμετοχη σας
    από apolon10 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15