Αδερφοι Κοεν (Νο Country For oLD mEN) συντομα και στην Ελλαδα...ΤΕΛΛΛΛΟΣ!![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Να ρωτήσω κάτι;
Το Εγώ ο θρύλος δεν είναι τανία καταστροφής έτσι δεν είναι;
Δεν σκάνε κάτι περίεργα πλάσματα τη νύχτα ή κάνω λάθος;
Θυμάμαι μία ταινία που είχα δει πιτσιρίκος και που ήταν μετά την πυρηνική καταστροφή είχε επιβιώσει μόνο ένας γιατρός νομίζω και ήταν κάτι άλλοι τύποι παραμορφωμένοι οι οποίοι κυκλοφορούσαν μόνο τη νύχτα.
Έχει κάποια σχέση ή άσχετο;
Μου αρεσε αν και βρηκα τα ζομπι λιγο..παραταιρα......πολυ 'unreal'.
Θα την ξαναεβλεπα ανετα μονο και μονο για τον Will Smith.
Xampo συμφωνω για το τελος...αλλα πιστευω οτι η τοσο καλη αρχη αντισταθμιζει το αφανταστα αποτομο και μπαναλ τελος.
Δεν πληρωσα για να την δω αλλα το μετανιωσα που δεν την ειδα στο σινεμα τελικα.
moiazeiΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Να ρωτήσω κάτι;
Το Εγώ ο θρύλος δεν είναι τανία καταστροφής έτσι δεν είναι;
Δεν σκάνε κάτι περίεργα πλάσματα τη νύχτα ή κάνω λάθος;
Θυμάμαι μία ταινία που είχα δει πιτσιρίκος και που ήταν μετά την πυρηνική καταστροφή είχε επιβιώσει μόνο ένας γιατρός νομίζω και ήταν κάτι άλλοι τύποι παραμορφωμένοι οι οποίοι κυκλοφορούσαν μόνο τη νύχτα.
Έχει κάποια σχέση ή άσχετο;
ουφ παλι καλα που δεν πηγα σινεμα δηλαδη.
μου το εδωσε ενας φιλος μου σημερα σε dvd ενοητε το εχει κατεβασει,παντος οτι και να κανουν 28ημερες και 28 εβδομαδες δεν ειναι.
the fogΑρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
....Αν θες την άποψή μου προτίμησε το The Mist (η Ομίχλη) από μιά ιστορία του Στέφεν Κίνγκ είναι πολύ καλύτερη![]()
![]()
(to palio oxi to remake)
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εγω θα παω και λεγε ο,τι θες!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε τραβα να την δεις εγω θα σε κρατησω?αλλα ελα μετα να μου πεις την γνωμη σου!!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλα ρε πληρωσες 8-9 ευρω να δεις μια ακομα ταινια καταστροφης???? και αν σ'αρεσουν τεσπα... τι το εχεις το ιντερνετ????
δε τα εδινες καλυτερα στο προεδρο να κανει καμια μεταγραφη ρε Θαναση?????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το καλο ειναι οτι δεν πληρωσα εγω!!!το ειδε η μανα μου στην τηλεορα και ηθελε παρεα για να παει
να το δει!!!!ααα και δεν μου αρεσουν τετοια σεναρια.......
μην σε νοιαζει ρεεεε με το πρωταθλημα που θα παρουμε θα κανουμε και μεταγραφες......
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
επψαχνα να βρω που την παιζουν αλλα τιποτα....σταματησαν οι προβολες?να περιμενω dvd?Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
και αυτο το ειδα πολυ ωραιο
και η τελευταια λεγεωνα επισης ωραια ταινια
και την ψυχραιμια να δειτε πολυ γελιο :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ταινιάρα φίλε...![]()
αν λες για την ψυχραιμια το παιζει κανονικα στα βιλατζ ,Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
επψαχνα να βρω που την παιζουν αλλα τιποτα....σταματησαν οι προβολες?να περιμενω dvd?
καταλαβα....στην αθηνα....γιατι εδω σε ενα βιλατζ που εχουμε δεν το παιζει.......οκ ευχαριστω παντως....Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
αν λες για την ψυχραιμια το παιζει κανονικα στα βιλατζ ,![]()
θεσσαλονικηΑρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
καταλαβα....στην αθηνα....γιατι εδω σε ενα βιλατζ που εχουμε δεν το παιζει.......οκ ευχαριστω παντως....![]()
![]()
οκ δεν το ηξεραΑρχικά δημιουργήθηκε από xampos
θεσσαλονικη![]()
![]()
![]()
megaliteri papara den exw ksanamatadei....pigan na vgaloun kati analogo me resident evil alla i apotuxia tous den legete.eutuxws den edwsa lefta gia na tin dw apla to katevasa apo internet.
:a14: :a14:
...Now that the wind called my name
And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...