Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 90

Θέμα: Είμαι ο Respect και είμαι καλά!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Ελα ρε Μηναρα(με την καλη εννοια),αφου την γλυτωσες εσαι ωραιος!!Παντα με το εξοπλισμο μας παιδες ακομα και για κατουρο!!!!

Οπως ειπαν και οι αλλοι,ευκαιρια για καινουργιο εξοπλισμο!

edit:Ρε μλκ εσυ εφταιγες?
    Χέστα..!! Δε ξέρω ρε παιδιά πως έγινε αλλά αφού πρώτα έσκασα κάτι γκαζιές καλές με 2α πάω να σταματήσω και που..
    :a53:

Το χέρι μου κολλημένο στο γκάζι και να πατάω μπροστινό χωρίς να μπορώ να το κλείσω!!!

Με το μπροστινό όπως το πάταγα δύο φορές έχασα το μπροστινό τροχό και το έφερα ξανά στα ίσια του, αλλά το γκάζι εκεί κολλημένο και να μη λέω να τ'αφήσω..! Ε, αυτό ήταν με το τρίτο χάσιμο άντε γεια..! Πέρασα κάθετα μια κεντρικότατη οδό όπου βράδυ πάνε και λίγο πλακωμένοι όλοι!
    Αφού δε πέρναγε κανένας τάπα εκείνη την ώρα να περάσει από πάνω μου.. (ή εγώ πάνω από άλλο δίτροχο).. πάλι καλά!!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΡ... ΕΕΕ....... ΔΗΜΗΤΡΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ετσι να σαι ρε! Με το χαμογελο γιατι ολα εγιναν κατ ευχην! Οπως επρεπε να γινουν ΑΦΟΥ συναιβει το ατυχημα!

Δε γ@μιεται και το γιαρις! Πηρες την εκδικηση μου εσυ για το κοκκινο της τυπισσας που με πηρε αμπαριζα προπερσυ!

Ρε φιλε, τι να σου πω... ειναι περιεργο αυτο που εκφραζω!

Μου βγαζεις ενα συναισθημα χαρας! Ισως επειδη εσυ το αντιμετωπιζεις ετσι!

Ετσι ειναι ομως οπως προειπα... ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

Γρηγόρη!!!!!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Κι οχι τιποτα αλλο αλλα τα Toyota ειναι μαπα μου φαινεται και τα Vstrom αρματα μαχης!
    Λιγο ακομα και θα το παει για αποσυρση το Yaris!

Kαι τον καημενο τον καδο δεν τον λυπηθηκες,τετοια κουτουλια που τΟν εριξες?
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    σιδερενιος

εδω φαινεται η αξια του εξοπλισμου που ειναι το παν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Έχω μια αίσθηση ότι έπεσες στη Νικολάου, σωστά?

το κακόμοιρο το γιάρις ήταν παρκαρισμένο?
    τέσπα δε πειράζει,ένα λιγότερο κουτί στους δρόμους!

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Τέλος καλό, όλα καλά!
    "Και μή χειρότερα"!

Μήτσε, αυτό χρειάζεται λεπτομερή περιγραφή!
    Γιά πέ...
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Χέστα..!! Δε ξέρω ρε παιδιά πως έγινε αλλά αφού πρώτα έσκασα κάτι γκαζιές καλές με 2α πάω να σταματήσω και που..

Το χέρι μου κολλημένο στο γκάζι και να πατάω μπροστινό χωρίς να μπορώ να το κλείσω!!!

Με το μπροστινό όπως το πάταγα δύο φορές έχασα το μπροστινό τροχό και το έφερα ξανά στα ίσια του, αλλά το γκάζι εκεί κολλημένο και να μη λέω να τ'αφήσω..! Ε, αυτό ήταν με το τρίτο χάσιμο άντε γεια..! Πέρασα κάθετα μια κεντρικότατη οδό όπου βράδυ πάνε και λίγο πλακωμένοι όλοι!
    Αφού δε πέρναγε κανένας τάπα εκείνη την ώρα να περάσει από πάνω μου.. (ή εγώ πάνω από άλλο δίτροχο).. πάλι καλά!!!

Σου κόλλησε το γκάζι

Ευτυχώς που είσαι καλά... Περαστικά σου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    Σου κόλλησε το γκάζι

Ευτυχώς που είσαι καλά... Περαστικά σου!
    Ευχαριστώ!
    Δε μου κόλλησε το γκάζι. Το χέρι μου κόλλησε στο γκάζι και δεν έλεγε να το αφήσει..!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    .....
    ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ....ΤΣΙΜΠΑ

ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ !!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
    Τέλος καλό, όλα καλά!
    "Και μή χειρότερα"!

Μήτσε, αυτό χρειάζεται λεπτομερή περιγραφή!
    Γιά πέ...
    Οι μαλακιούλες πληρώνονται!

Αν δε φόραγα τα ρούχα και το κράνος θα είχα μείνει στο τόπο.- Αν φόραγα μόνο το κράνος δεδομένου ότι πήγα 5-6 λεπτά απόσταση από το σπίτι μου θα είχα πολύ σοβαρά κατάγματα σε γόνατο και αγκώνα και ποιος ξέρει τι άλλο.

Όταν έπεσα άφησα τη μοτοσικλέτα να φύγει. Αυτή δεξιά εγώ αριστερά. Στούκαρα πάνω σε ένα κάδο και μετά τινάχτηκα πάνω σε κάτι προστατευτικά σίδερα του πεζοδρομίου, (σαν αυτά που είναι γεμάτη όλη η Θεσσαλονίκη) με αποτέλεσμα να μου κοπεί η ανάσα για μερικά δευτερόλεπτα.

Πραγματικά λόγω εξοπλισμού δε χτύπησα καθόλου!!!

Η μοτοσικλέτα σε πρώτη φάση φαίνεται να έχει ελάχιστη ζημιά. (φλας, ζελατίνα και λεβιέ ποδόφρενου) Γρατζουνιές εκτός από τα κάγκελα και τις χούφτες, μηδέν!!! Τα Givi έκαναν τρελή δουλειά.
    Το Yaris έχει πάθει χαλαρά 3000€ ζημιά. Κρίμα μια και απ'ότι φάνηκε το παιδί οδηγός και η οικογένεια του ήταν αρκετά καλοί άνθρωποι.
    Οφείλω να πω ότι πρώτο τους μέλημα ήταν να διαπιστώσουν (όσο μπορούσαν) πως είμαι καλά.

Tέλος πάντων.. περαστικά μου!

:rotflmao:

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    δεν ξερω ρε παιδια τι να πω....

βλεπω απο πολλα παιδια να εχουν βαλει γελακια.....ναι το ξερω τα βαλατε επειδη χαρηκατε που ο respect ειναι καλα....αλλα ρε παιδια δεν επεσε απο το σταντ...δεν επερνε μια στροφη με 5 χλμ και βλακωδως επεσε μονος του...εκοψε στη μεση με ολα μια κεντρικη λεωφορο...

και εγω -οχι χαρηκα(δεν μου βγαινει καθολου χαρα...συγνωμη κιολας)-αλλα ανακουφιστικα που ειναι καλα το παλληκαρι αλλα οχι και γελακια και μπυριτσες...εχω ενα κομπο στο στομαχι μονο που σκεφτομαι πως εγινε...

αμα ειχε γινει το αναποδο -δλδ το εκανε αυτο ενας κουτακιας-..κανα δυο γκαζιες ..μου κολαει το γκαζι ...και περναω μια λεωφορο ..φορα παρτιδα...και περνω και ενα παλληκαρι με ενα v-strom παραμαζωμα....θα του ριχναμε καταρες μεχρι εκει που δεν περνει....

αμα ..οπως λεει και ο respect...τον περναγε κανενας απο πανω τωρα θα βαζατε φατσουλες θλιμενες...τοσο ευκολα αλλαζουν αυτες οι φατσουλες...και αυτος που θα τον επερνε παραμαζωμα τι φταιει .....

μπορει να τα βλεπω πιο τραγικα απο εσας...

τεσπα...νασαι καλα και ποτε ξανα...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    δεν ξερω ρε παιδια τι να πω....

βλεπω απο πολλα παιδια να εχουν βαλει γελακια.....ναι το ξερω τα βαλατε επειδη χαρηκατε που ο respect ειναι καλα....αλλα ρε παιδια δεν επεσε απο το σταντ...δεν επερνε μια στροφη με 5 χλμ και βλακωδως επεσε μονος του...εκοψε στη μεση με ολα μια κεντρικη λεωφορο...

και εγω -οχι χαρηκα(δεν μου βγαινει καθολου χαρα...συγνωμη κιολας)-αλλα ανακουφιστικα που ειναι καλα το παλληκαρι αλλα οχι και γελακια και μπυριτσες...εχω ενα κομπο στο στομαχι μονο που σκεφτομαι πως εγινε...

αμα ειχε γινει το αναποδο -δλδ το εκανε αυτο ενας κουτακιας-..κανα δυο γκαζιες ..μου κολαει το γκαζι ...και περναω μια λεωφορο ..φορα παρτιδα...και περνω και ενα παλληκαρι με ενα v-strom παραμαζωμα....θα του ριχναμε καταρες μεχρι εκει που δεν περνει....

αμα ..οπως λεει και ο respect...τον περναγε κανενας απο πανω τωρα θα βαζατε φατσουλες θλιμενες...τοσο ευκολα αλλαζουν αυτες οι φατσουλες...και αυτος που θα τον επερνε παραμαζωμα τι φταιει .....

μπορει να τα βλεπω πιο τραγικα απο εσας...

τεσπα...νασαι καλα και ποτε ξανα...
    Πιστεύω πως έχεις δίκιο σε όλα όσα γράφεις. Όσον αφορά τις φατσούλες είναι ένας αυθόρμητος τρόπος απ'όλους μας (και κυρίως από εμένα) να εξορκίσουμε το κακό και τη λαχτάρα που παίρνουμε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου κάθε τόσο.

Ειλικρινά ο μοναδικός λόγος που πόσταρα τα κατορθώματα μου είναι για να επιβεβαιώσω το πόσο μπορούν να μας στοιχίσουν σε όλους οι βλακείες και το πόσο τραγικά χρήσιμος είναι ο εξοπλισμός αναβάτη τον οποίο δε πρέπει να ξεχνάμε να χρησιμοποιούμε με καμία δύναμη.-

Προς γνώση και συμμόρφωση δική μου αφενός και όλων σας αφετέρου!!

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Πιστεύω πως έχεις δίκιο σε όλα όσα γράφεις. Όσον αφορά τις φατσούλες είναι ένας αυθόρμητος τρόπος απ'όλους μας (και κυρίως από εμένα) να εξορκίσουμε το κακό και τη λαχτάρα που παίρνουμε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου κάθε τόσο.

Ειλικρινά ο μοναδικός λόγος που πόσταρα τα κατορθώματα μου είναι για να επιβεβαιώσω το πόσο μπορούν να μας στοιχίσουν σε όλους οι βλακείες και το πόσο τραγικά χρήσιμος είναι ο εξοπλισμός αναβάτη τον οποίο δε πρέπει να ξεχνάμε να χρησιμοποιούμε με καμία δύναμη.-

Προς γνώση και συμμόρφωση δική μου αφενός και όλων σας αφετέρου!!

καλα εκανες και το ποσταρες...

και εγω οταν με ειχαν τρακαρει το ειχα ποσταρει και ειχα επισυμμανει πως το πετσινο μου εσωσε το χερι.... και το κρανος το κεφαλι-ζωη...

αλλα καποιοι νεοι (ηλικιακα-αλλα και σαν οδηγοι) ετσι οπως παρουσιαστηκε μετα ..με γελακια και μπυριτσες ....μπορει να το παιρνουν πιο ''ελαφρα''....

αλλα δεν ειναι καθολου ετσι...

ενα απλο ''περαστικα'' και ''ποτε ξανα''...και με εμφαση στο πως ενας ανθρωπος..(οπως καλα ειπες) ...απο μια βλακεια της στιγμης μπορει να ΣΚΟΤΩΘΕΙ....χωρις φατσουλες..θα εφτανε...

για να αποφορτισουμε και λιγο το κλιμα ...:smilea: ...προσοχη...πολυ προσοχη..φιλοι μου...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Πάλι καλά που το κακό έγινε μόνο στα σίδερα, ας είναι το τελευταίο !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    περαστικα....στην τσεπη σου!
    αφου αναγνωριζεις το λαθος σου...
    οι μ@λακιες ειναι για να πληρωνονται!
    ευτυχως δεν εγινε τιποτα χειροτερο!

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μιας και ειμαι νιατο Πατρινοι υπαρχουν εδω??
    από jimmis5 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2008, 13:48
  2. ...και ολα καλα....
    από TROOPER στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 83
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2007, 15:52
  3. ΜΕ ΛΕΝΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
    από Big_mama21 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2007, 04:06
  4. Οχι μόνο τα κακά μας, αλλά και τα καλά μας!!
    από LIBYKOS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2007, 05:03
  5. Ειμαι πιο ωριμος και σοφος πλεον....
    από Ταξιδευτής στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2006, 12:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας