Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: δεν ξερω τι να πω........

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
    http://www.youtube.com/watch?v=b9ZBP0nVykk
    Αυτό ήταν από μία ληστεία στην ισπανία...
    Εδώ νομίζω ότι καλά του έκαναν
    (αν θυμάμαι καλά, πριν από λίγη ώρα αυτός ο τυπάς κρατούσε όμηρους!)
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
    Αυτό ήταν από μία ληστεία στην ισπανία...
    Εδώ νομίζω ότι καλά του έκαναν
    (αν θυμάμαι καλά, πριν από λίγη ώρα αυτός ο τυπάς κρατούσε όμηρους!)
    +636...πιο παλια που το ειχα δει κατι τετοιο λεγανε...

οσο για το προηγουμενο.... .... ....πολυ αληταρας ο μπατσος...φαινετε ξεκαθαρα οτι βγαινει επιτηδες...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Και επειδή έχω καιρό να φάω κράξιμο:

Μάλλον για Γερμανία μιλάμε [edit ανατολικό μπλόκ] . Οι τύποι πάνε τέρμα μέσα σε κατοικημένη ζώνη, όλοι με full εξοπλισμό, και γράφουν ΤΕΛΕΙΩΣ στα @ρχίδι@ τους τους μπάτσους, τους οποίους έχουν σαφέστατα δει.

Είναι πολλή η πρόκληση...........

Αν πατάγανε κανένα παιδάκι θα κράζατε τους μπάτσους που δεν τους σταμάτησαν νωρίτερα?

Τώρα το αν κάνανε κόντρες ή όχι, μην λέμε και ότι θέλουμε. ΚΑΝΑΝΕ κόντρες.

Το ενδιαφέρον στο βίντεο είναι ότι βγάζουν το κράνος από τον πεσμένο. Κάτι το οποίο στα μαθήματα του ΕΕΣ μας έδειξαν πως πρέπει να γίνετε, και ότι γενικά καλό είναι να γίνετε για διάφορους λόγους, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Και φαντάζομαι ότι σε αυτές τις απολίτιστες χώρες του βορρά σου μαθαίνουν να το κάνεις.

Οσο για τον ισπανό, νομίζω ότι ο παρουσιαστής τα λέει όλα.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    [B]Και επειδή έχω καιρό να φάω κράξιμο:

Μάλλον για Γερμανία μιλάμε [edit ανατολικό μπλόκ] . Οι τύποι πάνε τέρμα μέσα σε κατοικημένη ζώνη, όλοι με full εξοπλισμό, και γράφουν ΤΕΛΕΙΩΣ στα @ρχίδι@ τους τους μπάτσους, τους οποίους έχουν σαφέστατα δει.

Αν πατάγανε κανένα παιδάκι θα κράζατε τους μπάτσους που δεν τους σταμάτησαν νωρίτερα?

Τώρα το αν κάνανε κόντρες ή όχι, μην λέμε και ότι θέλουμε. ΚΑΝΑΝΕ κόντρες.]
    Μαλακες ειναι........ Επρεπε να βγαλουν το 45αρι και να τους γεμισουν μολυβι !!!

Τσαμπα χαλανε και τα περιπολικα !!!

Τι μας λες τωρα ???

Οτι δεν υπηρχε αλλος τροπος να σταματησουν τις κοντρες ????

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Και επειδή έχω καιρό να φάω κράξιμο:

Τώρα το αν κάνανε κόντρες ή όχι, μην λέμε και ότι θέλουμε. ΚΑΝΑΝΕ κόντρες.

Το ενδιαφέρον στο βίντεο είναι ότι βγάζουν το κράνος από τον πεσμένο. Κάτι το οποίο στα μαθήματα του ΕΕΣ μας έδειξαν πως πρέπει να γίνετε, και ότι γενικά καλό είναι να γίνετε για διάφορους λόγους, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Και φαντάζομαι ότι σε αυτές τις απολίτιστες χώρες του βορρά σου μαθαίνουν να το κάνεις.

Οσο για τον ισπανό, νομίζω ότι ο παρουσιαστής τα λέει όλα.
    Είναι στη Λιθουανία και όχι στη Γερμανία ...........
    Και ναι ΚΟΝΤΡΕΣ κάνανε, γι' αυτό άλλωστε και τόσος κόσμος μαζεμένος ........
    Δεν έχεις άδικο σ΄αυτά που γράφεις, αλλά ............ θέλω να πιστεύω ότι ο αστυνομικός ήθελε απλά να τους σταματήσει και όχι να σκοτώσει .......... ξαναλέω θέλω να πιστεύω ..........
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΝΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ !!!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    στο πρώτο βίντεο μιλάμε για καθαρή εκ προμελέτης δολοφονία
    όλα τα άλλα είναι αρλούμπες

τι θα πει αν πάταγε ένα παιδάκι κι αν έκανε κι αν έρανε ας τους ποιάνανε λίγο παρακάτω όταν θα κατέβαιναν από τις μηχανές
    αν δεν μπορούσαν να τους συλλάβουν γιατί δεν μπορούσαν να το αποδείξουν ή δεν ξέρω γω τι ας άλλαζαν το νόμο.

να σας πω κι εγώ ένα αν; έτσι για να δείτε ότι με τα αν δεν κάνουμε δουλειά
    αν όπως πετάχρηκε έτσι μπροστά του έκανε ελιγμό να τον αποφύγει και το έχανε μετά και καρφωνόταν με τη μηχανή σε κάνα παιδάκι που καθόταν στο πεζοδρόμιο απέναντι τι θα λέγατε;

το δεύτερο εντελώς άλλη περίπτωση ακραίο κι αυτό αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν

α και για την ιστορία αν διακρίνω καλά το περιστατικό έγινε το 2003

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Δεν έχεις άδικο σ΄αυτά που γράφεις, αλλά ............ θέλω να πιστεύω ότι ο αστυνομικός ήθελε απλά να τους σταματήσει και όχι να σκοτώσει .......... ξαναλέω θέλω να πιστεύω ..........

μα πρέπει να έχεις μυαλό τρίχρονου και κάτω για να πιστεύεις ότι μπαίνοντας έτσι μπροστά του απλώς θα τον σταματήσεις, τι σκατά πώς τους εκπαιδεύουν με χολιγουντιανές ταινίες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

Εγώ βλέπω ηλίθιους στο μέγιστο βαθμό να κάνουν μαλακίες σε δημόσιους δρόμους και να βιντεοσκοπούνε τα κατορθώματά τους προκειμένου να γίνουν διάσημοι? ο τύπος το κατάφερε έγινε φαντάζομαι πολύ διάσημος εκεί που θα είναι.
    Για την ζωή του κακόμοιρου που του ήρθε το ζώο με την κάμερα στο ρεύμα του δεν είδα σχόλια, και πόσο την κοστολογούμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    στο πρώτο βίντεο μιλάμε για καθαρή εκ προμελέτης δολοφονία
    όλα τα άλλα είναι αρλούμπες

τι θα πει αν πάταγε ένα παιδάκι κι αν έκανε κι αν έρανε ας τους ποιάνανε λίγο παρακάτω όταν θα κατέβαιναν από τις μηχανές
    αν δεν μπορούσαν να τους συλλάβουν γιατί δεν μπορούσαν να το αποδείξουν ή δεν ξέρω γω τι ας άλλαζαν το νόμο.

να σας πω κι εγώ ένα αν; έτσι για να δείτε ότι με τα αν δεν κάνουμε δουλειά
    αν όπως πετάχρηκε έτσι μπροστά του έκανε ελιγμό να τον αποφύγει και το έχανε μετά και καρφωνόταν με τη μηχανή σε κάνα παιδάκι που καθόταν στο πεζοδρόμιο απέναντι τι θα λέγατε;

το δεύτερο εντελώς άλλη περίπτωση ακραίο κι αυτό αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν

α και για την ιστορία αν διακρίνω καλά το περιστατικό έγινε το 2003
    Φυσικά δεν μπορούν να συγκριθούν γιατί ο τύπος πήγε γυρεύοντας και έφαγε το κεφάλι του στην πρώτη περίπτωση ενώ στην δεύτερη την πλήρωσε και ένας αθώος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Εγώ βλέπω ηλίθιους στο μέγιστο βαθμό να κάνουν μαλακίες σε δημόσιους δρόμους και να βιντεοσκοπούνε τα κατορθώματά τους προκειμένου να γίνουν διάσημοι? ο τύπος το κατάφερε έγινε φαντάζομαι πολύ διάσημος εκεί που θα είναι.

κάτσε μισό λεπτό
    από το κάνω μαλακίες στο δημόσιο δρόμο μέχρι το δολοφονό εν ψυχρώ αυτόν που κάνει μαλακίες σε δημόσιο δρόμο έχει τεράστια απόσταση

αυτό που έκανε ο μπάτσος είναι ακριβώς αυτό που μου έκανε μια βλαμένη πριν 4-5 χρόνια από ένα στοπ ήταν σταματημένη και ξεκίνησε και σταμάτησε μπροστά μου καμία σχέση οι ταχύτητες βέβαια αλλά το σκατό έφτασε στην κάλτσα (υλικές ζημιές και κάτι μόλωπες για να μην αγχώνεστε) το περιπολικό γύρισε 90 μοίρες από την στούκα, καθόταν εκεί και περίμενε, κανονική ενέδρα, η τύπισσα ήταν απλά ηλίθια, γιατί το λέω το περιστατικό; γιατί δεν μπορείς απλά να πεις ήταν ατύχημα επειδή βρέθηκε ένα αμάξι στη μέση ο τύπος περίμενε τη μηχανή για να μπει μπροστά του με σκοπό τι; είναι απλά αδιανόητο να πιστεύει ότι μπορεί απλά να σταματήσει, το ίδιο θα έκανε αν η κόντρα ήταν με αμάξια ή εκεί θα σκεφτόταν ότι μπορεί ο νεκρός να ήταν ο ίδιος;

και πες μου τώρα, αν θεωρείς ότι τον ηλίθιο δικαιολογείται να τον σταματάς έτσι, μπορείς να μου πεις με πιο κριτήριο θα ξεχωρίσεις τον ηλίθιο από τον μη ηλίθιο;

Για την ζωή του κακόμοιρου που του ήρθε το ζώο με την κάμερα στο ρεύμα του δεν είδα σχόλια, και πόσο την κοστολογούμε.
    από είναι σαφέστατα θλιβερό αλλά είναι ένα από τα πολλά ατυχήματα που γίνονται με όσους βγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα είναι άλλο θέμα

Φυσικά δεν μπορούν να συγκριθούν γιατί ο τύπος πήγε γυρεύοντας και έφαγε το κεφάλι του στην πρώτη περίπτωση ενώ στην δεύτερη την πλήρωσε και ένας αθώος.

γυρεύοντας πας αν κάνοντας τη μαλακία βγεις μόνος σου από το δρόμο
    βγει κάποιος από άλλο δρόμο χωρίς να σε δει λόγω πολύ υψηλής σου ταχύτητας
    αλλάξει κάποιος λωρίδα χωρίς να σε δει πάλυ λόγω πολύ υψηλής σου ταχύτητας
    και αντίστοιχα τέτοια περιστατικά
    και ναι είσαι μαλάκας που εκθέτεις τους άλλους σε κίνδυνο

και αυτός στο βίντεο ήταν μαλάκας που εξέθεσε άλλους σε κίνδυνο (και οι φίλοι του)
    η τιμωρία για αυτό όμως δεν μπορεί σε καμία περιπτωση να είναι η δολοφονία του γιατί περί αυτού πρόκειται όπως έγγραψα και παραπάνω

ο μπάτσος είχε ως μοναδικό σκοπό να ανακόψει την πορεία του, αυτό έκανε, απολύτως συνειδητά τοποθέτησε το αυτοκίνητο του μπροστά του

άσχετο

στο άλλο βίντεο με την μετωπική στις δύο μηχανές
    ένας από τους τύπους στα σχόλια αναρωτιόταν για το μοντέλο της κάμερας γιατί αποδείχθηκε πολύ ισχυρή και εξακολούθησε να γράφει και μετά την στούκα

τι να πεις μετά από αυτό
    ο καθένας το χαβά του

Εγώ διαλέγω την κουρτίνα 1 φίλε cityfly.
    Οταν κάνεις μαλακίες πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τις συνέπειες.
    Δεν μπορώ να χωνέψω αυτό που έπαθε ο άλλος στη δεύτερη περίπτωση.
    Το "κάνω μαλακίες" με αυτοκίνητα μηχανές όπλα μαχαίρια και τέτοια πράγματα συγνώμη δεν το δέχομαι έυκολα.

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly

από είναι σαφέστατα θλιβερό αλλά είναι ένα από τα πολλά ατυχήματα που γίνονται με όσους βγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα είναι άλλο θέμα
    Δεν είναι απλό το θέμα , ακριβώς όπως αυτός έβαλε την κάμερα για να το δείχνει μετά και να περηφανεύεται έτσι και οι άλλοι έκαναν κόντρες και της βιντεοσκοπούσαν. Στην μια περίπτωση την πλήρωσε και ένας αθώος ενώ στην άλλη μόνο ο επιδειξίας . και για να εξηγούμε δεν δικαιολογώ τον μπάτσο αλλά προσπαθώ να υπερασπιστώ το δικαίωμα μου να μπορώ να χρησιμοποιήσω τους δρόμους.

Όταν κάποιος από το φόρουμ έβαλε τέτοια βίντεο έπεσε κράξιμο γιατί δεν πήγαινε γρήγορα
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Δεν είναι απλό το θέμα , ακριβώς όπως αυτός έβαλε την κάμερα για να το δείχνει μετά και να περηφανεύεται έτσι και οι άλλοι έκαναν κόντρες και της βιντεοσκοπούσαν. Στην μια περίπτωση την πλήρωσε και ένας αθώος ενώ στην άλλη μόνο ο επιδειξίας . και για να εξηγούμε δεν δικαιολογώ τον μπάτσο αλλά προσπαθώ να υπερασπιστώ το δικαίωμα μου να μπορώ να χρησιμοποιήσω τους δρόμους.

συμφωνώ απόλυτα με το δικαίωμα να χρησιμοποιείς το δρόμο
    και σε ρωτώ
    θεωρείς ότι με τέτοιες πρακτικές θα εξασφαλιστεί το δικαίωμα σου να χρησιμοποιείς το δρόμο;

πιο πιστεύεις ότι ήταν το αποτέλεσμα;
    λες να σκέφτηκε κανείς ότι οι κόντρες είναι επικίνδυνες εκ φύσεως ή μήπως ότι οι μπάτσοι είναι μαλάκες και αντίπαλοι μας;
    οι αστυνομικοί, τροχονόμοι κλπ υποτίθεται ότι είναι σύμμαχοι των νομοταγών πολιτών, πώς θα κάνουν τον πολίτη να το δεχτεί αυτό;
    μόνο με τις πράξεις τους και τη συμπεριφορά τους
    και αυτή η συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν οδηγεί εκεί σε καμία περίπτωση
    μα καταρχήν είναι παράνομη
    ο ίδιος ο αστυνομικός παραβαίνει το νόμο για να κάνει τι; να προκαλέσει ατύχημα;
    πώς θα πείσει αυτός ο αστυνομικός τον πολίτη ότι ενδιαφέρεται για το καλό του όχι πες μου;
    εμένα μια φορά δε με πείθει
    οπότε τι;
    με τον εκφοβισμό δε γίνεται τίποτα
    αν τους έδειξαν με αυτό ότι μπορούμε μέχρι και να σας σκοτώσουμε αν συνεχίσετε το ίδιο τροπάριο τι πέτυχαν; άντε να ηρέμησαν για λίγο διάστημα και μετά όταν θα ξέχασαν το περιστατικό ξανά στους δρόμους, το πολύ πολύ να θυμόντουσαν το συγκεκριμένο σημείο και να πήγαν παραδίπλα, η γενεσιουργός αιτία της κόντρας δε νομίζω να επηρεάστηκε

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2008, 14:00
  2. δεν ξερω τι να παρω? Help
    από gtsagas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2008, 00:46
  3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ....
    από rantanplan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2008, 17:08
  4. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2007, 15:12
  5. δεν ξερω τι να κανω
    από μοτορας στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 13:56