Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: Μπουστας-Ducati 1098

καταρχας οι καλυτερες θεσεις στα SBK δεν ηρθαν ποτε, πολυ απλα γιατι το μηχανακι του δεν ηταν εργοστασιακο.....πλην των εργοστασιακων, ηταν πολυ ανταγωνιστικος....οταν οι 15 απο τις συμμετοχες ειναι εργοστασιακες, η 16η θεση ειναι αθλος με ενα δευτερο μηχανακι...

υπαρχουν φημες, για κοστουμια που εχει ραψει και σε αλλους πρωτοκλασσατους οδηγους, σε ανεπισημες δοκιμες ομαδων, κατι που βεβαιως δε θα επιβεβαιωθει ποτε...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Καλυτερα να μην υπαρχει το ταλεντο,παρα να στο χει δωσει η φυση με το κιλο,και να χαραμιζεσαι στη μπανανια των μεγαρων και των αεροδρομιων...

Σαν να σου δωσουνε Κ7 με κοφτη στα 130...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

γιατι φιλε nantin δεν ειμαστε οργανωμενοι(βλ συλογος αναβατων) ,τρογωνται μεταξυ τους
    οι οργανωτες , δεν εχουμε αθλητικη παιδεια(ενας αναβατης εντουρο πρεπει να ειναι πολυ καλος
    αθλητης), και να εισαι σιγουρος οτι θα κοπει σε μερικα χρονια αυτο το ελευθερο
    και στην Ελλαδα. Ηδη εδω στην Αθηνα εχει ξεκινησει (βλ βασιλικα)

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    ολα ξεκινανε απο την παιδικη ηλικια......τοτε χτιζεται ο μελλοντικος αθλητης..
    αν δεν καβαλησεις μηχανη πριν μαθεις καν να περπατας δεν προκειτε ποτε να γινεις πρωταθλητης.......το ταλεντο δεν φτανει......χρειαζονται πολλοι αγωνες για νεους ωστε απο νωρις να μαθαινουν να συναγωνιζονται..

οι λιγοι ταλαντουχοι νεοι δεν εχουν δυνατο ανταγωνισμο απο αλλους ελληνες αθλητες......ετσι δεν ανεβαινει το επιπεδο τους........και η επομενη φουρνια δεν βρισκει υψηλο επιπεδο ανταγωνισμου απο τους προηγουμενους.........και παει λεγοντας..

αυτο φαινεται καθαρα απο την αποδοση των ελληνων που ειχαν αγωνες στο εξωτερικο..

επειτα ειναι και το οικονομικο...
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
    ολα ξεκινανε απο την παιδικη ηλικια......τοτε χτιζεται ο μελλοντικος αθλητης..
    αν δεν καβαλησεις μηχανη πριν μαθεις καν να περπατας δεν προκειτε ποτε να γινεις πρωταθλητης.......το ταλεντο δεν φτανει......χρειαζονται πολλοι αγωνες για νεους ωστε απο νωρις να μαθαινουν να συναγωνιζονται..
    Το ταλέντο σίγουρα δεν φτάνει. Απλά είναι επιτακτικό να βρεθεί το ταλέντο από νεαρή ηλικία σε αγωνιστικά «φιλικό» περιβάλλον. Ακόμα και ο Stoner μετακόμισε οικογενειακώς από την Αυστραλία όταν ήταν πιτσιρικάς προκειμένου να καλλιεργήσει το ταλέντο του.
    Και η Αυστραλία δεν είναι τυχαία χώρα.

Το παράδειγμα που ταιριάζει γάντι στην χώρα μας, είναι του Κ.Sofuoglu. Πάνω κάτω σε αγωνιστικό επίπεδο τα ίδια είμαστε με τους Τούρκους. Ο συγκεκριμένος έφυγε στην εφηβεία του (αν δεν κάνω λάθος) δούλεψε σκληρά στην Γερμανία και κατάφερε να πάρει και το ΠΠ 600.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Το ταλέντο σίγουρα δεν φτάνει. Απλά είναι επιτακτικό να βρεθεί το ταλέντο από νεαρή ηλικία σε αγωνιστικά «φιλικό» περιβάλλον.
    Ναι και ο Γιαννης οταν πηγαινε για κοντρες στην Κυμης πηγαινε ολη η οικογενεια μαζι με τους φιλους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ναι και ο Γιαννης οταν πηγαινε για κοντρες στην Κυμης πηγαινε ολη η οικογενεια μαζι με τους φιλους.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    ο μπουστας χερια μπορει να εχει ..κυριολεκτικα και μεταφορικα ..ικανα..

αλλα απο συμπεριφορα εχω ακουσει κακα λογακια!!!

οσο για το αν ειναι ο καλυτερος εν ενεργεια ελληνας αναβατης....επιτρεψτε μου να εχω αλλη γνωμη.

εκει στα μεγαρα ενα αλλο αδυνατο παιδακι με χαμηλο προφιλ,καποια χρονια πισω του μαθαινε γραμμες και πως να στηνει μηχανακια...του ριχνε και στο γυρολογιο....

ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα...καλος ειναι σαν αναβατης ..αλλα ισως δεν ειναι επαγγελαμτιας σε ολα του...
    ειπαμε στην ελλαδα ολα γινονται στο γονατο...παιδεια μηδεν,αλληλεγγυη μηδεν,συνεργασια μηδεν...
    πολιτικη βουληση μηδεν...
    για να υπαρξει πρωταθλητης σε ευρωπη χρειαζονται πολλα..χορηγοι,ομαδα με budget,βοηθεια απο πολιτεια κτλ...

παντως οσες φορες τον εχω δει απο κοντα στην κατηγορια του πολυ λιγοι μπορουν να τον ακολουθησουν στον αγωνα...
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

και γιατι δεν γραφεις ποιο ειναι αυτο το αδυνατο παιδακι? ... δε θα σου κανει μηνυση κανεις, μη φοβασαι... κουβεντα κανουμε!
    στιγμές ...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παρασκευοπουλος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Παρασκευοπουλος?

θελει πολλα ψωμια ακομα....
    στιγμές ...

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    θελει πολλα ψωμια ακομα....
    Μπορει να θελει πολλα ψωμια ακομα αλλα ειναι πολυ καλο τιμονι μπραβο στο μικρο
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

οντως πολυ καλος και λαθος μου που δεν το εγραψα πριν...
    εχει ριξει πολυ δουλεια, και σιγα σιγα θα βρει τον δρομο του!

ρε Jimako μηπως εννοουσε εσενα οταν ελεγε αδυνατο παιδακι?
    στιγμές ...

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    οντως πολυ καλος και λαθος μου που δεν το εγραψα πριν...
    εχει ριξει πολυ δουλεια, και σιγα σιγα θα βρει τον δρομο του!

ρε Jimako μηπως εννοουσε εσενα οταν ελεγε αδυνατο παιδακι?

Εγω ειμαι αδυνατος αλλα οχι παιδακι αν ελεγε γεροντακι κατι γινοτανε

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    Μυρογιαννης Βασιλης....

250 racing....

ταλεντο μεγαλο...ο μισος απο τον Μπουστα σε κιλα,αλλα του εδινες ποδηλατο και ....επαιρνε σωβρακα...στην πιστα..

πρωταθλητης ελλαδος παλια....τα καλα χρονια ..

ειχε feeling στο στησιμο που λιγοι οδηγοι ειχαν στην ελλαδα...εκανε τεστ Ιταλια με καποιους ..Ιταλους στα 250 που μετα επαιξαν και παιζουν μπαλα στα moto Gp...
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ducati 1098 S μόνο 8055,99 ? ....
    από byron στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2007, 15:33
  2. Ducati 1098
    από Davelis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2007, 23:15
  3. The new Ducati 1098
    από ruyjin στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 102
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2007, 13:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •