Κ εγω προσωπικα εχω σκεφτει να ζητησω την διαγραφη μου, καθως οπως αρκετοι γνωριζετε δεν ειχα/εχω κ την καλυτερη σχεση με πολλα ατομα συνδικλυστες στο φορουμ.
Κατα αρχας να να πω για τον ΣουπερΜαριο οτι, οπως εχω πει εκατονταδες φορες, καθε αποψη ειναι σεβαστη κ αν κρινει οτι ετσι πρατει καλως τοτε καλα κανει. Δεν ειμαι εγω αυτος που μπορει να τον κρινει , ουτε κανεις αλλος μας θεωρω οτι μπορει. Το οτι αποχωρει ομως πρεπει να μας /σας βαλει σε σκεψεις. Κ μπαινω στο θεμα......
- Υπαρχει ελευθερια στα λεγομενα του καθενος ή ο καθε mod κανει οτι του καπνισει?
- Γινοντε σεβαστες οι διαφορετικες αποψεις ή ο καθενας τις περνει στο ψηλο κ στο χαβαλε?
- Υπαρχουν μελη τα οποια απλα ποσταρουν ΣΥΝΕΧΩΣ , ακομα κ χωρις να κατεχουν ενα θεμα, απλα κ μονο για να ανεβασουν τα ποστ τους ή να περασουν τον χρονο τους? Θεωρω πως ναι.
- Νομιζω (λανθασμενα οπως καταλαβα επειτα) οτι τα πμ ειναι για να λυνοντε διαφορες αναμεσα σε μελη , οι οποιες δεν αφορουν αλλους ή απλα δεν γραφοντε καποια πραματα δημοσια. Το αναφερει κ στους ορους χρησης κ δημοσιευσης.
- Πότε καποιο μελος εχει περασει τα ορια κ θεωρουμε εμεις/εγω οτι πρπει να επεμβουμε? Αυτο κ αν ειναι συμφωνα με τα κριτηρια του καθενος μας.
Να πω απλα οτι το συγκεκριμενο μελος μπορει για καποιον αλλο, προσωπικο του λογο να πηρε αυτη την αποψη. Οσα αναφερω δεν εχουν να κανουν με το εν λογο μελος, το οποιο ουτε καν γνωριζω.
Εχω την τυχη να ειμαι μελος αυτου του φορουμ πραγματικα απο την ΑΡΧΗ του, κ να το διαβαζω τουλαχιστον 3-4 φορες την εβδομαδα ολα αυτα τα χρονια. Μεσα απο το φορουμ αυτο εκανα φοβερες παρεες, αμετρητες βολτες, κ εμαθα πολλα τα οποια με βοηθησαν. Το οτι τα ποστ μου ειναι ελαχιστα ειναι καθως γραφω μονο οταν θεωρω οτι εχω κατι να πω, βοηθησω με μια αποψη, κ οχι απλα για να φαινομαι οτι υπαρχω.
Δυστυχως ΟΛΟΙ οσους ειχα ως παρεα μεσα απο αυτο το φορουμ εχουν αποζωρησει. Οι λογοι αναφεροντε κ στις αποριες μου πιο πανω. Δεν περιμενω φυσικα να καταλαβουν οσοι "αναγκασαν" καποια ατομα να αποχωρησουν τα λαθη τους, καθως αν ηθελαν θα τα ειχαν καταλαβει ηδη. Δικαιωμα τους να πραττουν οπως θελουν , οπως θεωρω οτι κ οσοι αποχωρησαν για αυτους τους λογους καναν λαθος μιας κ δεν το συζητησαν στην ουσια ΠΟΤΕ'.
Επισης πρεπει να δουμε την ραγδαια εμφανιση διαφορων φορουμ μετα την δημιουργια αυτου εδω, φορουμ τα οποια στους λογους δημιουργιας τους ανεφεραν λεξεις οπως "ΠΑΡΕΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΣΑΡΚΑΣΜΟ κλπ". Το αν πετυχαν δεν με αφορα, μιας κ ο καθενας το κρινει απο την σκοπια του.
ΥΓ. Ο καθενας μπορει να διαφωνησει αν θελει, απλα οπως παντα οφειλω να καταθεσω απλα την αποψη μου.