Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Διαγραφη...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

..

Κ εγω προσωπικα εχω σκεφτει να ζητησω την διαγραφη μου, καθως οπως αρκετοι γνωριζετε δεν ειχα/εχω κ την καλυτερη σχεση με πολλα ατομα συνδικλυστες στο φορουμ.

Κατα αρχας να να πω για τον ΣουπερΜαριο οτι, οπως εχω πει εκατονταδες φορες, καθε αποψη ειναι σεβαστη κ αν κρινει οτι ετσι πρατει καλως τοτε καλα κανει. Δεν ειμαι εγω αυτος που μπορει να τον κρινει , ουτε κανεις αλλος μας θεωρω οτι μπορει. Το οτι αποχωρει ομως πρεπει να μας /σας βαλει σε σκεψεις. Κ μπαινω στο θεμα......

- Υπαρχει ελευθερια στα λεγομενα του καθενος ή ο καθε mod κανει οτι του καπνισει?
    - Γινοντε σεβαστες οι διαφορετικες αποψεις ή ο καθενας τις περνει στο ψηλο κ στο χαβαλε?
    - Υπαρχουν μελη τα οποια απλα ποσταρουν ΣΥΝΕΧΩΣ , ακομα κ χωρις να κατεχουν ενα θεμα, απλα κ μονο για να ανεβασουν τα ποστ τους ή να περασουν τον χρονο τους? Θεωρω πως ναι.
    - Νομιζω (λανθασμενα οπως καταλαβα επειτα) οτι τα πμ ειναι για να λυνοντε διαφορες αναμεσα σε μελη , οι οποιες δεν αφορουν αλλους ή απλα δεν γραφοντε καποια πραματα δημοσια. Το αναφερει κ στους ορους χρησης κ δημοσιευσης.
    - Πότε καποιο μελος εχει περασει τα ορια κ θεωρουμε εμεις/εγω οτι πρπει να επεμβουμε? Αυτο κ αν ειναι συμφωνα με τα κριτηρια του καθενος μας.

Να πω απλα οτι το συγκεκριμενο μελος μπορει για καποιον αλλο, προσωπικο του λογο να πηρε αυτη την αποψη. Οσα αναφερω δεν εχουν να κανουν με το εν λογο μελος, το οποιο ουτε καν γνωριζω.
    Εχω την τυχη να ειμαι μελος αυτου του φορουμ πραγματικα απο την ΑΡΧΗ του, κ να το διαβαζω τουλαχιστον 3-4 φορες την εβδομαδα ολα αυτα τα χρονια. Μεσα απο το φορουμ αυτο εκανα φοβερες παρεες, αμετρητες βολτες, κ εμαθα πολλα τα οποια με βοηθησαν. Το οτι τα ποστ μου ειναι ελαχιστα ειναι καθως γραφω μονο οταν θεωρω οτι εχω κατι να πω, βοηθησω με μια αποψη, κ οχι απλα για να φαινομαι οτι υπαρχω.
    Δυστυχως ΟΛΟΙ οσους ειχα ως παρεα μεσα απο αυτο το φορουμ εχουν αποζωρησει. Οι λογοι αναφεροντε κ στις αποριες μου πιο πανω. Δεν περιμενω φυσικα να καταλαβουν οσοι "αναγκασαν" καποια ατομα να αποχωρησουν τα λαθη τους, καθως αν ηθελαν θα τα ειχαν καταλαβει ηδη. Δικαιωμα τους να πραττουν οπως θελουν , οπως θεωρω οτι κ οσοι αποχωρησαν για αυτους τους λογους καναν λαθος μιας κ δεν το συζητησαν στην ουσια ΠΟΤΕ'.
    Επισης πρεπει να δουμε την ραγδαια εμφανιση διαφορων φορουμ μετα την δημιουργια αυτου εδω, φορουμ τα οποια στους λογους δημιουργιας τους ανεφεραν λεξεις οπως "ΠΑΡΕΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΣΑΡΚΑΣΜΟ κλπ". Το αν πετυχαν δεν με αφορα, μιας κ ο καθενας το κρινει απο την σκοπια του.

ΥΓ. Ο καθενας μπορει να διαφωνησει αν θελει, απλα οπως παντα οφειλω να καταθεσω απλα την αποψη μου.
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: Διαγραφη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    θελω να πω ενα ΑΝΤΙΟ σε ολα τα παιδια του forum και ενα μεγαλο ευχαριστω για την παρεα, τις συζητησεις την ανταλλαγη αποψεων και εμπειριων,για τις βολτες και τις εκδρομες στα 2 χρονια παρουσιας μου στο moto.gr

επισης να ζητησω συγνωμη που υπηρξα εριστικος με καποιους απο εσας (δεν ειχα ποτε τιποτα να χωρισω με κανεναν) ακομα και απο τον Dimhios για τα λογια που ανταλλαξαμε

Ευχομαι σε ολους καλα χλμ και καλες επιλογες (οδηγικες-προσωπικες-επαγγελματικες για τους μικροτερους)

Υ.Γ τις μπλουζες με το λογοτυπο μου τις εχω κρατησει και θα τις φορω καμια φορα στο δρομο.αν λοιπον πετυχω καποιον, κορνα η' φωτα για "hi" θα ειναι παντα ευπροσδεκτα

Υ.Γ2 οι Κυριοι διαχειριστες μπορουν να με διαγραψουν απο -μελος-

Υ.Γ3 για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα

:a19: :a026:

File mou ean theleis na mhn symetasxeis, alazeis ta stoixeia sou apo tis epiloges sou oste na mhn einai sosta (ean einai) kai katopin alazeis to email sou ena "fantastiko" etsi autoklidonese ekso apo to forum mia kai kali
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako

Re: ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
    Κ εγω προσωπικα εχω σκεφτει να ζητησω την διαγραφη μου, καθως οπως αρκετοι γνωριζετε δεν ειχα/εχω κ την καλυτερη σχεση με πολλα ατομα συνδικλυστες στο φορουμ.

Κατα αρχας να να πω για τον ΣουπερΜαριο οτι, οπως εχω πει εκατονταδες φορες, καθε αποψη ειναι σεβαστη κ αν κρινει οτι ετσι πρατει καλως τοτε καλα κανει. Δεν ειμαι εγω αυτος που μπορει να τον κρινει , ουτε κανεις αλλος μας θεωρω οτι μπορει. Το οτι αποχωρει ομως πρεπει να μας /σας βαλει σε σκεψεις. Κ μπαινω στο θεμα......

- Υπαρχει ελευθερια στα λεγομενα του καθενος ή ο καθε mod κανει οτι του καπνισει?
    - Γινοντε σεβαστες οι διαφορετικες αποψεις ή ο καθενας τις περνει στο ψηλο κ στο χαβαλε?
    - Υπαρχουν μελη τα οποια απλα ποσταρουν ΣΥΝΕΧΩΣ , ακομα κ χωρις να κατεχουν ενα θεμα, απλα κ μονο για να ανεβασουν τα ποστ τους ή να περασουν τον χρονο τους? Θεωρω πως ναι.
    - Νομιζω (λανθασμενα οπως καταλαβα επειτα) οτι τα πμ ειναι για να λυνοντε διαφορες αναμεσα σε μελη , οι οποιες δεν αφορουν αλλους ή απλα δεν γραφοντε καποια πραματα δημοσια. Το αναφερει κ στους ορους χρησης κ δημοσιευσης.
    - Πότε καποιο μελος εχει περασει τα ορια κ θεωρουμε εμεις/εγω οτι πρπει να επεμβουμε? Αυτο κ αν ειναι συμφωνα με τα κριτηρια του καθενος μας.

Να πω απλα οτι το συγκεκριμενο μελος μπορει για καποιον αλλο, προσωπικο του λογο να πηρε αυτη την αποψη. Οσα αναφερω δεν εχουν να κανουν με το εν λογο μελος, το οποιο ουτε καν γνωριζω.
    Εχω την τυχη να ειμαι μελος αυτου του φορουμ πραγματικα απο την ΑΡΧΗ του, κ να το διαβαζω τουλαχιστον 3-4 φορες την εβδομαδα ολα αυτα τα χρονια. Μεσα απο το φορουμ αυτο εκανα φοβερες παρεες, αμετρητες βολτες, κ εμαθα πολλα τα οποια με βοηθησαν. Το οτι τα ποστ μου ειναι ελαχιστα ειναι καθως γραφω μονο οταν θεωρω οτι εχω κατι να πω, βοηθησω με μια αποψη, κ οχι απλα για να φαινομαι οτι υπαρχω.
    Δυστυχως ΟΛΟΙ οσους ειχα ως παρεα μεσα απο αυτο το φορουμ εχουν αποζωρησει. Οι λογοι αναφεροντε κ στις αποριες μου πιο πανω. Δεν περιμενω φυσικα να καταλαβουν οσοι "αναγκασαν" καποια ατομα να αποχωρησουν τα λαθη τους, καθως αν ηθελαν θα τα ειχαν καταλαβει ηδη. Δικαιωμα τους να πραττουν οπως θελουν , οπως θεωρω οτι κ οσοι αποχωρησαν για αυτους τους λογους καναν λαθος μιας κ δεν το συζητησαν στην ουσια ΠΟΤΕ'.
    Επισης πρεπει να δουμε την ραγδαια εμφανιση διαφορων φορουμ μετα την δημιουργια αυτου εδω, φορουμ τα οποια στους λογους δημιουργιας τους ανεφεραν λεξεις οπως "ΠΑΡΕΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΣΑΡΚΑΣΜΟ κλπ". Το αν πετυχαν δεν με αφορα, μιας κ ο καθενας το κρινει απο την σκοπια του.

ΥΓ. Ο καθενας μπορει να διαφωνησει αν θελει, απλα οπως παντα οφειλω να καταθεσω απλα την αποψη μου.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    akoma de mporo na katalavo giati kapoios san anagkazei na apoxorisete apo kati opos ena (opoiodipote) forum kaneis de mporei kanenan na ton anagkasei na fygei an de toy aresei den ksanasxolhte h ekfrazei to parapono toy/gnomh toy kai perimenei na apanthsoyn ean ton troei mesa toy/ths na to pei (kai kala kanei)

OLOI edo mesa ligo poly exoyme ''tsakothei'' internetika opoios to antexei -grafei sta @@ toy synexizei giati SOVARA TORA apo ta 200 as poyme ENERGA melh exeis tsakothei me ta 5

wgf sth telikh me toys alloys 195 eisai adiaforos h mia xara h akoma kai filos.

mporei na ta vlepo kai lathos
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί,όταν κάποιος δεν θέλει να συνεχίσει να είναι μέλος τού φόρουμ,να το γνωστοποιεί.:wacko:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί,όταν κάποιος δεν θέλει να συνεχίσει να είναι μέλος τού φόρουμ,να το γνωστοποιεί.:wacko:

διχνεις ρε Βαγγελη με αυτον τον τροπο οτι κατι παει στραβα, μια πραξη διαμαρτυριας ειναι...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    διχνεις ρε Βαγγελη με αυτον τον τροπο οτι κατι παει στραβα, μια πραξη διαμαρτυριας ειναι...
    Για ποιόν πάει στραβά;Γι' αυτόν που φεύγει,έτσι;Γιατί δεν το λέει όσο είναι ακόμα ενεργός;Όταν διαμαρτύρεσαι,όταν κάτι σού πάει στραβά,το σχολιάζεις με σκοπό να το διορθώσεις,με τη βοήθεια όσων θέλουν,ναι;
    Ο φευγάτος γιατί να θέλει να ισιώσει κάτι στραβό;Δεν έχω τίποτα με το παιδί,δεν τον ξέρω δεν με ξέρει.Απλά έχει συμβεί και στο παρελθόν και με άλλους και μού είχε κάνει λίγο εντύπωση.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Το δουλεια δεν ειχε ο διαολος γ@μουσε τα παιδια του σας λεει κατι....

Ενα απλο κουμπακι πανω δεξια ειναι ρε παιδια..ναι ναι το "Χ" .....
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

επειδη μου μυριζει παλι επανασταση,να αρχισουμε να ψαχνουμε μαγαζια για τις δευτερες....???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. το ενηλιον δεν κανει....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Διαγραφη ΠΟΣΤ...
    από Πατρινός στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2007, 18:57
  2. ΔΙΑΓΡΑΦΗ
    από tsikpit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 16:41
  3. Απαντήσεις: 6