ela re les e? na sou pw eipes diagnwsi se 2 lepta! pws? ti kanoun? to bazoun ston egkefalo opws mou eipan oti tha kanoun se mena? i kati allo? exei sxesi an einai maurismeni i exatmisei? pes mou ligo gia na xerw thanks file mou!!!
ela re les e? na sou pw eipes diagnwsi se 2 lepta! pws? ti kanoun? to bazoun ston egkefalo opws mou eipan oti tha kanoun se mena? i kati allo? exei sxesi an einai maurismeni i exatmisei? pes mou ligo gia na xerw thanks file mou!!!
Με μια λέξη... Ταξιδιώτης των 2 τροχών
τί γινεται ρε παιδια?? πολύ ακούγεται αυτό το πρόβλημα!!! τελικά μάλλον δεν ειναι μεμονωμένο το φαινόμενο έτσι??
έχω αρχίσει να προβληματίζομαι...!
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Μην τρελλένεσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
τί γινεται ρε παιδια?? πολύ ακούγεται αυτό το πρόβλημα!!! τελικά μάλλον δεν ειναι μεμονωμένο το φαινόμενο έτσι??
έχω αρχίσει να προβληματίζομαι...!
Δεν είναι μεμονωμένο πρόβλημα, αλλά δεν σημαίνει ότι ντέ και καλά θα στο παρουσιάσει.
Ακόμα και σ'αυτήν την περίπτωση είναι πλέον γνωστό, το αντικαθιστούν στην εγγύηση και καθάρισες.
Ακούγεται πολύ γιατί...ξέρεις τώρα. Ειδήσεις είναι μόνο οι κακές ειδήσεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από tamis
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΟΚΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.
na sas pw re paidia... ayto to diagnwstiko apo tote pou diavasa gia auto sto service manual exw balthei na mpw na dw ti paizei me auto! egw ektos tou tps pou lete oti tha dw einai ok i oxi mporw na kanw tipota allo sti mixani gia na pigainei kalitera? giati apoti katalava ekei rithmizoyne kai tin posotita kausimou pou psekazete sto moter... e?![]()
![]()
Και την ποσοτητα καυσιμου, και αλλα πολλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από tamis
na sas pw re paidia... ayto to diagnwstiko apo tote pou diavasa gia auto sto service manual exw balthei na mpw na dw ti paizei me auto! egw ektos tou tps pou lete oti tha dw einai ok i oxi mporw na kanw tipota allo sti mixani gia na pigainei kalitera? giati apoti katalava ekei rithmizoyne kai tin posotita kausimou pou psekazete sto moter... e?![]()
![]()
ομως δεν ειναι ευκολο να μπεις, και να μην το προσπαθησεις καθολου.
θα πας σε ενα εξουσιοδοτημενο YAMAHA και θα το κανουν αυτοι.
den exw empisto sinergeio yamaha saloniki re paidia oli tis arpaxtis einai gamwti mou... pantos to neo rekor einai 65km me 10 eurw kai meta... rezerba... HAHHAHAHAH methaurio to paw se sinergio empistosinis kai na paei na.... i egguisi an to paroun prefa to peiran![]()
65χιλιόμετρα με 10 ευρώ -περίπου 12 λίτρα ????Αρχικά δημιουργήθηκε από tamis
pantos to neo rekor einai 65km me 10 eurw kai meta... rezerba... evil:
Ρε μεγάλε μήπως έχεις αποκτήσει καμμιά τρύπα στο ντεπόζιτο ???
Να το πας στον Θεοφυλάκτου στην Νεάπολη φίλε και μην ψάχνεσαι με συνεργείο που δεν είναι επίσημο Yamaha Service Center γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Άσε που αν είναι το tps μόνο σε επίσημο δεν πληρώνεις τίποτα. Όπου αλλού και να το πας θα το πληρώσεις.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ.
ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ YAMAHA ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΟΥ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΨΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.
B]ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ[/B] ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ
...παιδες εχω κοντα στα 14500 χλμ...δεν εχω κανενα προβλημα με TPS...το μηχανακι δουλευει ρολοι μεχρι τα κοκκινα...και απο καταναλωση φτανω ανετα τα 300 στην ρεζερβα απο το γεμισμα....φτου...φτου...μην το ματιασω![]()
τελικά η υπόθεση tps έχει λήξει γιατί έχω καιρό να δω νέα για το θέμα
θα το αλλάζουμε κάθε δέκα χιλιάδες χιλιόμετρα ή η πρώτη αντικατάσταση διόρθωσε δια παντός το πρόβλημα.
'οχι ότι έχω φιλοσοφικές ανησυχ'ιες αλλά επειδή συνηθίζω να ταξιδεύω στο εξωτερικό και την προηγούμενη φορά τλαιπωρήθηκα λίγο στο Μπάρι θέλω να ξέρω αν θα πρέπει να κουβαλάω ένα εφεδρικό μαζί μου.![]()
![]()
put the cot down slowly
H αντικατασταση το λυνει, σε οσα εχουνε αλλαχτει δεν ειχανε ξανα προβλημα![]()
Αμ δε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
H αντικατασταση το λυνει, σε οσα εχουνε αλλαχτει δεν ειχανε ξανα προβλημα![]()
Πάρα πολλά Φέιζερ έχουν αλλάξει ήδη 2 φορές και έχω υπ' όψιν μου 2 περιπτώσεις με τρία !!!!
Πάντως από ότι έχει γίνει γνωστό έχει ήδη παραληφθεί νέα παρτίδα με βελτιωμένα TPS που από ότι λένε δεν θα ξαναχαλάσουν...Ίδωμεν...
Σε οσα εχουμε αλλαξει εμεις παντος κανενα δεν γυρισε πισω με το ιδιο προβλημα απο τοτε που βγηκε αυτο το θεμα. Και εχουμε αλλαξει αρκετα.. (Τωρα αν μου διαφευγει κανενα δεν ξερω αλλα λιγω απιθανο)