Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: CBF-600: Να το πάρω;;

Στα συν του προηγουμενου μοντέλου CBF από το νέο είναι και πολύ καλή τιμή (όσο υπάρχει ακόμα στοκ).Μετά απο χρόνια στη μοτοσυκλέτα και με αρκετά (και ακριβά) μοντέλα που πέρασαν από τα χέρια μου βρήκα στο CBF την τέλεια μοτοσυκλέτα για μένα που θα περάσω πολλά χρόνια ακόμα μαζί της.Πάρτην με κλειστά μάτια δεν θα το μετανιώσεις.

PS.iziogas το μάνιουαλ το φυλάω σαν κόρη οφθαλμού φίλε...και ετοιμάζεται.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ορθα σκεφτεσαι φιλε!

πιστεψε με εχω παει με το CBF σε κακοτραχαλου χωματοδρομους...εχω διασχισει αλλους, δικαβαλλος και φορτωμενος και το μηχανακι δεν μασησε!

αλλα αφου εχεις το domie αυτα ειναι ψιλα γραμματα.

Δεν χρειαζεται να οδηγησεις το strom για να καταλαβεις...δικυλινδρο το ενα, τετρακυλινδρο το αλλο, απλα καμια σχεση! με το CBF μπορεις ανετα να κρατας 180αρες για πολυυυυυ ωρα, χωρις να ζοριζεις το μοτερ...το strom εχει τελειωσει εκει και παει να σκασει!

και απο θεμα κραδασμων ενω το strom γενικα δεν εχει, μπροστα στο CBF δειχνει κομπρεσερ.

το cbf βγαζει καποιους υψισυνους γυρω στις 5.000 αλλα ποτε δεν γινονται ενοχλητικοι ακομα και μετα απο πολλες ωρες ταξιδι.

Στο μονο θεμα που υπερτερει το strom ειναι στην ανεση αναβατη - συνπειβατη
    Το στρομ το ξέρω καλά γιατί το έχει ο αδελφός μου.... απο οτι μου λέει δεν πολυζορίζεται πολυ ούτε αυτο στα πολλά τώρα δεν ξέρω για 180.... έχω ακούσει πάντως οτι ταξιδεύει και με 200...;;; και απο σέλα είναι πάρα πολύ καλό... Μάλλον φορτώνεται καλύτερα απο το cbf έτσι δεν είναι;

Αντε να ρθεί το καινούριο να δούμε τι θα γίνει...!!!!!

Μάλλον ΔΕΝ έχεις δει φορτωμένο CBF...

Αν βρώ καμιά φωτό από το δικό μου θα βάλω

να μην ξεχάσεις όμως να συνυπολογίσες και το κόστος συντήρησης όπως σου είπαν παραπάνω.. Κάπου εδώ έχει ένα θρεντ για σέρβις με κόστος 550€. Καμμία σχέση μάλλον με το dominator ή και τα δικύλινδρα που σκέφτεσαι..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vthn
    να μην ξεχάσεις όμως να συνυπολογίσες και το κόστος συντήρησης όπως σου είπαν παραπάνω.. Κάπου εδώ έχει ένα θρεντ για σέρβις με κόστος 550€. Καμμία σχέση μάλλον με το dominator ή και τα δικύλινδρα που σκέφτεσαι..
    Τα 550€ τα εδωσα εγω αλλα,

εβαλα after-market αναλωσιμα που ανεβασαν το κοστος και επισης ζητησα απο τον μηχανικο να ξετιναξει το μηχανακι σε ελεγχους καθοτι καβατζωσα 48000χλμ...

δεν νομιζω οτι ακομα και σε μονοκυλινδρο αν γινοντουσαν οι ιδιες εργασιες θα ειχε μεγαλη αποκλιση το κοστος...

εβαλα after-market αναλωσιμα που ανεβασαν το κοστος και επισης ζητησα απο τον μηχανικο να ξετιναξει το μηχανακι σε ελεγχους καθοτι καβατζωσα 48000χλμ...

δεν νομιζω οτι ακομα και σε μονοκυλινδρο αν γινοντουσαν οι ιδιες εργασιες θα ειχε μεγαλη αποκλιση το κοστος...

Σωστά

Παλαιό μέλος

Καλά ενοείται οτι το κόστος του service θα είναι μεγαλύτερο απο του Domie.... αλλά και τα service πολύ πιο αραιά υποθέτω... δεν νομίζω οτι στο cbf θα αλλάζω λάδια κάθε 3000χλμ...(;... για να μην υπολογήσω και το συμπλήρωμα... άσε και τα προβληματάκια λόγω γήρατος... (μόλις άλλαξα καδένα εκεντροφόρου... 460 έουρα σύνολο!!!... και υπολείπονται και κάτι ψιλά ακόμα...)

Αλήθεια το "μικρό" και το "μεγάλο" service στο cbf κάθε πόσα χλμ είναι; Τι περιλαμβάνει; Και πόσο περίπου μπορεί να στοιχήσει το καθένα;;;
    Μετά απο τα 48000χλμ μου φαίνεται λογικό να δώσεις κάτι παραπάνω για ένα πολύ καλό service....

Νέο μέλος
    Φορτώνεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στο χώμα πηγαίνει αν δεν βιάζεσαι... η γνώμη μου είναι πιό εύκολα και από βαρύ on-off.

Δεν βλέπω τον λόγο να μετανιώσεις γιά κάτι με την αγορά της, αν φυσικά προσανατολίζεσαι σε αυτό το στυλ και λάβε υπ'όψη σου ότι αυτή την περίοδο δίνονται σε προσφορά κάτω από 7000 καινούργια με ABS.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Saranos
    Φορτώνεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στο χώμα πηγαίνει αν δεν βιάζεσαι... η γνώμη μου είναι πιό εύκολα και από βαρύ on-off.

Δεν βλέπω τον λόγο να μετανιώσεις γιά κάτι με την αγορά της, αν φυσικά προσανατολίζεσαι σε αυτό το στυλ και λάβε υπ'όψη σου ότι αυτή την περίοδο δίνονται σε προσφορά κάτω από 7000 καινούργια με ABS.
    Το ξέρω οτι τώρα θέλουν να "διώξουν" το προηγούμενο μοντέλο και η τιμή του είναι πολύ καλή αλλά θέλω οπωσδήποτε να δω και το καινούριο....

Ποιος είπε ότι δεν φορτώνεται το CBF ?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cimg1234.jpg 
Προβολές:	211 
Μέγεθος:	86,5 KB 
ID:	117204

μεγαλύτερα και ακριβότερα μηχανάκια

Όνομα:	cimg1205.jpg 
Προβολές:	211 
Μέγεθος:	76,3 KB 
ID:	117205

Παλαιό μέλος
    Ωραίο φόρτωμα!!!!!!!

Ξέρετε όμως τι βλέπω; Το top case κάθεται πιο πάνω και έξω (πίσω) απο το μηχανάκι. Εντάξει στο φόρτωμα για ταξίδι με δεδομένη την τριπλέτα και το tank bag το βάρος κατανέμεται πιο ομοιόμορφα... στην καθημερινή χρήση όμως τι γίνεται; Εγώ χρειάζομαι οποσδήποτε top case, και δη μεγάλο, στην καθημερινή μου χρήση της μηχανής. Oποιο cbf δω στον δρόμο κάθομαι και το "κόβω" ψάχνοντας τέτοιες λεπτομέριες (ή μη). Αυτά που είδα μέχρι στιγμής ή δεν είχαν καθόλου top case ή είχαν σχετικά μικρο... (52λτ ας πούμε δεν έχω δει)... το οποίο και δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε έτσι όπως περισεύει ο όγκος του αλλά και θεωρώ οτι θα επιρεάζει αρκετά την συμπεριφορά και την αίσθηση της μοτοσυκλέτας... και αεροδυναμικώς!!!! (Τι είπα τώρα;;:rotflmao: ). Τώρα θα μου πείς πιο top case δεν επιρεάζει; ΟΚ εντάξει αλλά απο την άλλη μια μοτο που απο την μαμα της έχει την πρόβλεψη για πισω σχάρα και κασα δεν θα έχει ένα πιο ισοροπημένο το αποτέλεσμα αισθητικό αλλά και ουσιαστικό; (Βλέπε ας πούμε το strom στο οποίο το top case δεν δείχνει τόσο ξεκομένο)

Θα ήθελα την άποψή σας!!!! Καμια φωτο με 52αρα βαλίτσα παίζει;;

Δεν χρειαζεται να οδηγησεις το strom για να καταλαβεις...δικυλινδρο το ενα, τετρακυλινδρο το αλλο, απλα καμια σχεση! με το CBF μπορεις ανετα να κρατας 180αρες για πολυυυυυ ωρα, χωρις να ζοριζεις το μοτερ...το strom εχει τελειωσει εκει και παει να σκασει!

180 τα εχει πορεια με δυο ατομα και τερμα φορτωμα χαλαρα!μονος βλεπεις 200αρες!
    και ρεπριζ σαν δικυλινδρο επισης πολυ καλυτερες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iziogas

Σε μια φιλική εκδρομή που είχα την ευκαιρία να "κοντράρουμε" με ένα storm, είδα ότι ενώ και ρεπρίζ και δύναμη έχουν παρόμοια, το storm σε κρατάει σε πιό χαλαρούς ρυθμούς ενώ το cbf σε τραβάει για παραπάνω.
    Επειδη έχω vstrom και εχω οδηγησει και cbf θα διαφωνήσω.
    Ρεπριζ δεν εχουν παρομοια, δυναμη ναι αλλα οχι ρεπριζ!
    Ο ήχος του τετρακυλινδρου ναι σε τραβαει για παραπανω αλλα οχι η συμπεριφορα της μηχανης!
    Και με τα δυο μπορεις να κινηθεις σε ιδιους ρυθμους ακομα και σε διαδρομες με στροφες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
    Θα ήθελα την άποψή σας!!!! Καμια φωτο με 52αρα βαλίτσα παίζει;;
    Μια φορά την έβαλα τη μπαγκαζιέρα και είναι η μοναδική φωτό που έχω, δεν βοηθάει και πολύ αλλά θα πάρεις μια ιδέα.

edit: Πατάτα έκανα ! Η μπαγκαζιέρα που είχα ήταν 46άρα και όχι 52άρα, τώρα το θυμήθηκα ! Μπορείς όμως να δεις πως περίπου κάθεται μονάχη της στην ουρά του CBF.

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	43,0 KB 
ID:	117319

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cbr 600 f4 ("να το πάρω?")
    από amixanos στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2010, 13:37
  2. CBF-600S '08 με ψεκασμό: Να το πάρω;
    από panos141414 στο forum Honda CBF's