Κι αν σου πω ότι του άλλαξα μόνος μου ανεμιστηράκια γιατί σφύριζε το ένα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
μου θες κ τεχνολογιες![]()
(άλλο αν τελικά σφυρίζει αυτό της κάρτας γραφικών και παρέμεινε το γρούτσου γρούτσου..)![]()
Κι αν σου πω ότι του άλλαξα μόνος μου ανεμιστηράκια γιατί σφύριζε το ένα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
μου θες κ τεχνολογιες![]()
(άλλο αν τελικά σφυρίζει αυτό της κάρτας γραφικών και παρέμεινε το γρούτσου γρούτσου..)![]()
Κοιτα τι παθαινεις αν εισαι κοντα στα ζωνιανα !!
![]()
![]()
![]()
:hypnotize :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Στο εχω ξαναπει, πιο χρησιμο θα σου ηταν ενα επαναφορτιζομενο δραπανοκατσαβιδο. Μπορει κ να βιδωνεις κ την λασκαρισμενη σου βιδα
μου θες κ τεχνολογιες
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
[B][SIZE=1]
Απ, νά'τα πάλι τα παλαιότερα προβληματάκιαααα
Δεν μπορώ !![]()
το ίδιο και στα bold![]()
Να επιστρέψω επειγόντως στον Mozilla ναι ;![]()
Αααααν προσεχες ...
Θα εβλεπες οτι καθε φορα που πας να τρεξεις ενα script window (για bold, size κλπ) σου πεταει μια κιτινη γραμμουλα πανω πανω, οπου σου λεει οτι σου "εκοψε" μολις ενα "αναδυομενο" (μη χεσω) παραθυρο!
![]()
Πάνε το λοιπον καπου στο security - trusted sites και προσθεσε στα trusted sites το moto.gr και καθαρισες...![]()
Ε μα μ'ανάγκασες να μπω στον Mozilla πάλι για να σεΑρχικά δημιουργήθηκε από xampos
den soy xoyn pei oti o explorer den kanei gia spamer ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Α κι επί την ευκαιρία![]()
:rotflmao:
Εσενα θα σε βαλουμε να διαφημιζεις το μοτο.γρ για τραστεντ σαϊτ !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό νομίζω πως τό'χω, κάπου τα πήρε το μάτι μου στο μενού !Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Πάνε το λοιπον καπου στο security - trusted sites και προσθεσε στα trusted sites το moto.gr και καθαρισες...![]()
Επιστρέφωωωω :o
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι αν σου πω ότι του άλλαξα μόνος μου ανεμιστηράκια γιατί σφύριζε το ένα ;![]()
ακριβως αυτο εννοουσα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποσα θες για να το βγαλεις ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οοοοτι θέτε, αλλααα...
Το πουκαμισο ΔΕΝ το βγαζω!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ποσα θες για να το βγαλεις ;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν το κάνουμε για τα χρήματα αλλά για την χαρά του αθλήματος
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αλλά ξαναπάω στον Mozilla αφού παραμένει το θέμα με τα [SIZE=4] και τα [B]
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ δεν θα χανόσουν απ'το φόρουμ λόγω μετακόμισης ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
ακριβως αυτο εννοουσα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ta pramata trexoyn grhgora tn snmerov nmera !Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εσύ δεν θα χανόσουν απ'το φόρουμ λόγω μετακόμισης ;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()