Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: "Καλλυντικα" για το μωρο σας?

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Εγώ όταν θέλω να βγάλω γράσα που πετάει η αλυσίδα από το πίσω ψαλίδι και τον πίσω τροχό, χρησιμοποιώ σπρέι για τα λίπη που καθαρίζουν τους οικιακούς φούρνους. Το ΟΚΙ αν θυμάμαι καλά. Είναι καυστικό αλλά πιστεύω ότι βγάζει λίπη και δεν κάνει ζημιά στα μέταλλα.

Για τα πλαστικά, αφού πλύνω την μηχανή την αλείφω με σπρέι για τα έπιπλα. Το Overlay. Πιο γυαλιστερά δεν γίνεται. Το Overlay είναι ιδικά για έπιπλα τα οποία είναι πιο ευαίσθητα από τα πλαστικά και έτσι πιστεύω ότι δεν κάνει κακό. Επίσης βοηθάει αρκετά στο να βγαίνουν ευκολότερα τα μυγάκια.

Τέλος, για την αλυσίδα χρησιμοποιώ μόνο το σπρέι Wax της Castrol. Είναι το μόνο που έχω δοκιμάσει χωρίς να στάζει. Όσα έχω δοκιμάσει μου λερώνουν το ψαλίδι και τον τροχό.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xifias
    δε με λε ρε αφρικανε, ποιο χοντρο κερι εννοεις?

δηλαδης εσυ με τι πλενεις το μοτορι σου, με νερο απεσταγμενο??

εγκω που πλενει με νερο βρυσης θα χαλασι μοτορι??????

και πως θα καθαρισω τις ακτινες που βαζω στην αλυσιδα βαλβολινες και τις εχω κανει μ#@*$???
    filarako ipame sampouan me keri ke nero vrisis

ti alisida sou 8a tin petaksis me tis valvolines pou vazis
    tis valvolines tis petai apo pano tis i alisida sto proto xiliometro ine san na min vazis tipota
    to pio kalo ine to sprai wax pou vazi ke o filos apo pano

pigene opoudipote exoun kalintika motosikleton ke zita xontro keri xoris gialistiko exi ke sto praktiker mias germanikis eterias kalo ine
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
    Εγώ όταν θέλω να βγάλω γράσα που πετάει η αλυσίδα από το πίσω ψαλίδι και τον πίσω τροχό, χρησιμοποιώ σπρέι για τα λίπη που καθαρίζουν τους οικιακούς φούρνους. Το ΟΚΙ αν θυμάμαι καλά. Είναι καυστικό αλλά πιστεύω ότι βγάζει λίπη και δεν κάνει ζημιά στα μέταλλα.

Για τα πλαστικά, αφού πλύνω την μηχανή την αλείφω με σπρέι για τα έπιπλα. Το Overlay. Πιο γυαλιστερά δεν γίνεται. Το Overlay είναι ιδικά για έπιπλα τα οποία είναι πιο ευαίσθητα από τα πλαστικά και έτσι πιστεύω ότι δεν κάνει κακό. Επίσης βοηθάει αρκετά στο να βγαίνουν ευκολότερα τα μυγάκια.

Τέλος, για την αλυσίδα χρησιμοποιώ μόνο το σπρέι Wax της Castrol. Είναι το μόνο που έχω δοκιμάσει χωρίς να στάζει. Όσα έχω δοκιμάσει μου λερώνουν το ψαλίδι και τον τροχό.
    filarako ta proo8itika aeria tou spray 8a sou ta dialisoun ta plastika pio kala ine na vazis overlay me keri gia epipla
    ke malista isos ine kali idea
    afti tin siskevasia pou anigis apla to kapaki ke xinis (meta sinxoriseos) to igro sto pani
    to wax ine kali idea ke kani gia oles tis alisides ke ego afto vazo

tora gia to oki

ena exo na po 8a diksi

Παλαιό μέλος
    tis valvolines tis petai apo pano tis i alisida sto proto xiliometro ine san na min vazis tipota

Εδω αφρικανακι μου σε επιασα αδιαβαστο

η βαλβολινη και ακομα καλυτερα το λαδακι κινητηρα ειναι οτι καλυτερο για την αλυσιδα.Αρκει να βαζεις καθε 200χλμ ας πουμε η οποτε τη δεις οτι παει να στεγνωσει και θα εχεις την ιδια αλυσιδα για πολυ πολυ καιρο.

εχεις παντα πεντακαθαρη αλυσιδα και με το καλυτερο λιπαντικο πανω της.Απλα η βρωμα μαζι με το λαδι συγκενρωνεται στη μοτο,

τα σπρει μπορει να ειναι πιο κολλωδη αλλα σα λιπανση ειναι κατωτερα

οταν ακουω τα χιλιομετρα που βγαζουν καποιοι με την αλυσιδα τους, εγω απλα γελαω

το τιμημα ειναι οτι δεν θα χεις μια πεντακαθαρη μοτοσυκλετα

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από xifias

Εδω αφρικανακι μου σε επιασα αδιαβαστο

η βαλβολινη και ακομα καλυτερα το λαδακι κινητηρα ειναι οτι καλυτερο για την αλυσιδα.Αρκει να βαζεις καθε 200χλμ ας πουμε η οποτε τη δεις οτι παει να στεγνωσει και θα εχεις την ιδια αλυσιδα για πολυ πολυ καιρο.

εχεις παντα πεντακαθαρη αλυσιδα και με το καλυτερο λιπαντικο πανω της.Απλα η βρωμα μαζι με το λαδι συγκενρωνεται στη μοτο,

τα σπρει μπορει να ειναι πιο κολλωδη αλλα σα λιπανση ειναι κατωτερα

οταν ακουω τα χιλιομετρα που βγαζουν καποιοι με την αλυσιδα τους, εγω απλα γελαω

το τιμημα ειναι οτι δεν θα χεις μια πεντακαθαρη μοτοσυκλετα

:rotflmao:
    kitakse filarako ke ego prin 20 xronia pou den ipirxan spray gia alisides evaza valvolines tis tiganiza me graso ke ala kolpa
    ala simera pou i perisoteres alisides ine o-ring ke ine klistes me to lipantiko tous ke exoun sigkekrimeni diarkia zois oti ke na rikso ego ine ligo astoxo afto pou les
    ke den ine ka8olou axrista ta spray episi 8a sto po ali mia fora ta ladia den kanoun tipota ke afto pou vlepis ke gializi stin alisida sou den ine ladi ala ine ala sistatika tou ladiou afto pou leme film
    ala tespa opos nomizis prakse mia fora adiavasto den me epiases
    gia tin akrivia den me epiases ka8olou
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ke me tis proistorikes sou texnikes sto ladoma mou 8imises ta palia kala xronia pou kikloforousan kati ladieres genikos ke itan mesa stin mpixla ke tin ladila proistorika pragmata

na ise kala

Ο Κουζουλός...
    Χεχε Ξέρω ότι ξεθάβω ένα αρκετά παλιό thread αλλά δεν άξιζε να ανοίξω καινούρια συζήτηση..

Ήθελα να μάθω σχετικά με τα κεριά που χρησιμοποιήτε για την προστασία και το γυάλισμα της μηχανή σας. Όλα τα κεριά που κυκλοφορούν είναι κατάλληλα για τα πλαστικά;

Αγόρασα από περιέργεια ένα που γράφει LIQUID GLAZE paste wax (κούτί με κόκκινο αυτοκόλητο και περιέχει σφουγγάρι αν το γνωρίζει κανείς) αλλά δεν ξέρω αν προορίζεται μόνο για τα μέταλλα αμαξιού. Έτσι κι αλλιώς δεν θα μου είναι άχρηστο αλλά θέλω να μάθω άπο όσους χρησιμοποιούν τέτοια προϊόντα αν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει πρόβλημα.
    Το κερί είναι μόνο για τα πλαστικά με "μεταλικό" χρώμα ή είναι κατάλληλο για όλα;

Αυτή την απορία είχα όλο και κάποιος θα γνωρίζει

ΤΟ ΚΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΜΕΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑΛΟ ΕΙΤΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ
    ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ
    ΠΑΟΚ 4

εχω ενα dt.
    οποτε το πλενω (πολυ σπανια) το πλενω με νερο,κουβα και σαμπουαν (2σε1).
    εχω φιλους που ειναι "ψηρες " με την εξωτερικη εμφανηση της μηχανης τους..
    παντα αναρωτιομουν τι αγωνιες εχουν και τι σκευτονται οταν ειναι να πληνουν την μηχανη τους.

τωρα καταλλαβα... και ανατρηχισα...

σε οτι αφορα παντος την αλλησιδα εχω να πω πως καλυτερο απο το sprey αλησιδας ειναι το αδιαβροχο γρασο αλλα ειναι πανακριβο..
    τα λαδια δεν κανουν δουλεια γιατι αφηνουν μονο ενα φιλμ προστασιας (οπως σωστα λεει ο afro) το οποιο δεν κανει τιποτα και γεμιζει τον κοσμο με πιτσιλιες...

παντα μετα απο βροχη ή πλησημο να λαδονετε τις ντιζες, την αλυσιδα και οτι αλλο κινητε και βραχικε.. (χωρις ομως υπερβολες)

και τελος να σας πω οτι τα πλαστικα και τα χροματα καταστρεφωντε απο τον ηλιο και τις πτωσεις...

καλα πλυσηματα!! (μπρρρρρ )

Με τα μυγακια ρε παιδια τι κανετε. Κατι ακουσα οτι αφηνεις βρεγμενη χαρτοπετσετα επανω και μαλακωνουν. Καμια αλλη ιδεα?

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xtzanos
    Με τα μυγακια ρε παιδια τι κανετε. Κατι ακουσα οτι αφηνεις βρεγμενη χαρτοπετσετα επανω και μαλακωνουν. Καμια αλλη ιδεα?

Αποφεύγεις να κινείσαι κοντά στην δύση του ήλιου !!!!

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

.
    Μια αλλη ιδεα ειναι να καταβρεχεις με ζεστο νερο και το αφηνεις 1 λεπτο να "μαλακωσει". Στη συνεχεια, ξεπλενεις παλι με ζεστο νερο και τριβεις απαλα με την παλάμη (γυμνο χερι).

Σκουπιζεις απαλα με βαμβακερο φανελάκι....

(εαν βαζεις κερι θα πρεπει να ξαναπερασεις)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Εγώ πάντως κρατάω ένα aeroxol και τα ψεκάζω!
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Και γω θα παρω μυγοσκοτωστρα, να μαστιγωνω τ΄ αλογα και να βαραω τις μυγες.

Και γω θα παρω μυγοσκοτωστρα, να μαστιγωνω τ΄ αλογα και να βαραω τις μυγες.
    ή τυλίγουμε την μοτο μας με κουνουπιέρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1

Smile Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω στην Θεσσαλονικη 3M καθαριστηκα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Jet Li
    ρε παιδια που μπορω να βρω την αλοιφη αυτη της 3Μ? Πηγα μια απο πρακτικερ , καρφουρ και κανα δυο αλλα μαγαζια αλλα δεν την ειχε κανεις... αμα ξερει κανεις για νοτια προαστια ή κεντρο βολευει καλυτερα...
    Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω στην Θεσσαλονικη 3M καθαριστηκα?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αποκριατικες στολες για το pet σας...
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2009, 08:05
  2. τακακια για το μωρο μου gsx1400
    από gsx1400 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2008, 18:37
  3. Πείτε τη γνώμη σας για το Er - 5 - Kawasaki
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2005, 10:29
  4. Η γνωμη σας για το Oil Cooler Guard ??
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 15:38
  5. Ποια η γνώμη σας για το scarver;
    από georgios21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2004, 08:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ