Δείτε το θετικά! Σε περίπτωση που σου πεταχτεί ένα τέτοιο αυτόκίνητο από στοπ, ή φανάρι, το πιο πιθανό είναι μια μηχανή να το κόψει στη μέση!!!! Επιτέλους θα σταματήσουν να οδηγούν όπως να' ναι γιατί δεν θα έχουν και έναν αερόσακο σε κάθε πόρτα!!!!!
![]()
Δείτε το θετικά! Σε περίπτωση που σου πεταχτεί ένα τέτοιο αυτόκίνητο από στοπ, ή φανάρι, το πιο πιθανό είναι μια μηχανή να το κόψει στη μέση!!!! Επιτέλους θα σταματήσουν να οδηγούν όπως να' ναι γιατί δεν θα έχουν και έναν αερόσακο σε κάθε πόρτα!!!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
..........................................
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
θΑ εχουν και ασφαλεια κλοπηs:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΙ ΤΕΡΜΑ ΠΙΣΩ
Σήμερα διάβαζα ότι αυτό το αυτοκινητάκι στοχεύει στους χαμηλόμισθους ινδους που μετακινούνται με το ποδήλατο. Δεν έχει ούτε ραδιόφωνο!Είναι σαν την διαφήμιση που έλεγε ότι έχει 4 ρόδες, τιμόνι κ δώρο το τασάκι*που απορώ αν έχει το Tata..)
Εντάξει κ γω θα το προτιμούσα απ το να πηγαίνω στη δουλέιά τις βροχερές μέρες με το ποδήλατο.
Αν είμαι σωστα πλεροφορημένος αυτό θα κυκλοφορήσει στην Ινδία αρχικά.
Στην Ευρώπη αν το δείτε να με χέσετε.Περνάει προδιαγραφές εκπομπής ρύπων?????
Δεν το νομίζω,αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Το κακό είναι ότι λόγω της προσιτής τιμής του θα πήξει η Ινδία σε αυτά τα κουβαδάκια.Μια χώρα με 1+ δισεκατομμύρια κατοίκους.Με ότι επακόλουθο έχει στα αέρια του θερμοκηπίου ...![]()
Στην Ελλάδα και να έρθει δεν πρόκειται να το πάρει κανείς.Άκου εκεί τελική 70χ.α.ω![]()
![]()
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
τα τρίκυκλα που κυκλοφορουν στην Ινδια αποκλείεται να βγαζουν λιγότερους ρυπους παντως...
γιατι τόσος αρνητισμός ρε παιδιά??
κατι σαν το παπί της τετρακίνησης ειναι....
γιατι δεν κραζουμε και τα παπιά???
δηλαδή δεν μας πειράζουν ολα αυτά τα φορτηγά και τα ρυπογονα λεωφορεία το αυτοκινητο των 700 ευρώ θα κανει τη ζημια???
εξάλλου οσο ρυπάινει μια βιομηχανία δεν ρυπαινουν ολα τα αυτοκινητα της αθηνας μαζί....
αν ψάχνετε για τις αιτίες της τρύπας του όζοντος αλλου ειναι το προβλημα και οχι στα μηχανοκινητα ....![]()
απλά επειδή δεν μπορούν να βάλουν χέρι στην καθε μεγαλοεταιρια βάζουν χέρι στα αυτοκινητα που δεν τους ενδιαφέρει....και ετσι καθε χρονο εχουμε τα euro 3, euro 4 κτλ...σιγά τα ωά....απλά για να μας κοβουν ίππους και να χαλανε τη διασκεδαση μας την ιδια στιγμη που τα φουγάρα κανουν παρτι
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
![]()
![]()
![]()
afto einaipapi gia to xeimona ...ante na rthei kai apo edo
![]()
ενω η κ@ποτα το smart που εχει 8000+ευρω ειναι φοβερο αμαξι ε?
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Κάτι τέτοια διαβάζω και μετανιώνω που έδωσα το yugo μου για απόσυρση.
Τελικά μετά έμαθα γιατι είχε πίσω θερμαινόμενο τζάμι... για να μην παγώνουν τα χέρια αυτών που το έσπρωχναν![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρά τώρα το TATA θα είναι προφανώς μόνο για την εγχώρια αγορά τους γιατί ακόμη και να εισαχθεί στην Ελλάδα σιγά μη κάνει 1700 Ε. Προ φόρων ίσως.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Στην Ευρώπη αν το δείτε να με χέσετε.Περνάει προδιαγραφές εκπομπής ρύπων?????
+ αν δεν κανω λαθος υπαρχει ευρωπαικη οδηγια ολα τα νεα ιχ να εχουν abs
οποτε λιγο χλωμο να το δουμε ως εχει στα μερη μας![]()
wasting space via Architecture
Ελεύθερη οικονομία και καλά η Δύση.Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
+1
+ αν δεν κανω λαθος υπαρχει ευρωπαικη οδηγια ολα τα νεα ιχ να εχουν abs
οποτε λιγο χλωμο να το δουμε ως εχει στα μερη μας![]()
![]()