Οταν ο ανθρωποs εχει ψυχη ολα τα καταφερνη.μπραβω τουs
Οταν ο ανθρωποs εχει ψυχη ολα τα καταφερνη.μπραβω τουs
ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΙ ΤΕΡΜΑ ΠΙΣΩ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
άλλη μία απόδειξη ότι όταν ο άνθρωπος είναι "αρτιμελής" στο μυαλό καταφέρνει τα πάντα ...
καπου παιζει ενα videaki
που ειναι μια κοπελα χωρις χερια
κ κανει καλλιτεχνικο πατιναζ
το εχει δει κανεις
η κοπελα με το χαμογελο στο προσωπο της
επι 3 λεπτα τα δινει ολα κ μολις τελειωνει
βαζει τα γελια (δεν ξερω γιατι)
![]()
![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
με όλη την σημασία της λέξης ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!
![]()
![]()
...Now that the wind called my name
And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...
ΑΑΑΑ!!!!!!!
Τι καλά!!!!!
Αυτό το βιντεάκι ήθελα για να ρήξω λίγο κράξιμο ακόμα!
Κάπου έδώ γύρο είναι μια συζήτηση για τον Σέννα. Και έρχομαι εγώ το μαμούνι και παραθέτω την εξής ερώτηση: Αυτά τα <<παιδιά>> καταφέρνουν να κάνουν αυτά τα απίστευτα πράγματα με την θοήθεια του θεού (όποιος και αν είναι αυτός) ή με την ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΘΕΛΗΣΗ;;;!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙΑΙ, ΝΑΙΑΙ, ΝΑΙΑΙ!!!!!! (έτσι για να βάλουμε το μυαλουδάκι μας να σκεύτεται και να μην καταπίνουμε τα χαπάκια μου μας δήνουν οι δήθεν. Πήτε ότι θέλεται, δεν με νιάζει, εγω αυτό που ήθελα να γράψω το έγραψα)!![]()
Ξυπνάν οι ναύτες του βυθού, ρεσάλτο να βαρέσουν!!!!
τώρα τι θες;Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOCBR
ΑΑΑΑ!!!!!!!
Τι καλά!!!!!
Αυτό το βιντεάκι ήθελα για να ρήξω λίγο κράξιμο ακόμα!
Κάπου έδώ γύρο είναι μια συζήτηση για τον Σέννα. Και έρχομαι εγώ το μαμούνι και παραθέτω την εξής ερώτηση: Αυτά τα <<παιδιά>> καταφέρνουν να κάνουν αυτά τα απίστευτα πράγματα με την θοήθεια του θεού (όποιος και αν είναι αυτός) ή με την ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΘΕΛΗΣΗ;;;!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙΑΙ, ΝΑΙΑΙ, ΝΑΙΑΙ!!!!!! (έτσι για να βάλουμε το μυαλουδάκι μας να σκεύτεται και να μην καταπίνουμε τα χαπάκια μου μας δήνουν οι δήθεν. Πήτε ότι θέλεται, δεν με νιάζει, εγω αυτό που ήθελα να γράψω το έγραψα)!![]()
για να στο πάω κι εγώ παραπέρα
έστω σου λέω εγώ ότι ναι πιστεύουν στο θεό και από εκεί παίρνουν τη δύναμή τους
και σε ρωτώ σε ποιο θεό;
αν σου πω ότι πιστεύουν στο βούδα και από εκεί παίρνουν δύναμη θα το δεχτείς γιατί θα έχω δεχτεί τα του θεού ή θα μου αρχίσεις για χριστιανισμό κλπ;
Μην εισε τοσο απολυτος φιλε μου αθεε και μη νομιζεις οτι ολοι αυτοι που πιστευουν στο θεο ειναι παραμυθιασμενοι. Αναμεσα στα τοσα εκατομυρια πιστους υπαρχουν επιστημονες , παμπλουτοι , παμπτωχοι, μορφωμενοι, αμορφωτοι, με μεγαλυτερο η μικροτερο απ το αικιου το δικο σου η το δικο μου. Αν τωρα εσυ νομιζεις οτι το χεις λυση το υπαρξιακο σου βοηθησε και μας που πιστευουμε λαθος. Ποιος νομιζεις οτι μας εχει δωσει την δυνατοτητα αυτη τη στιγμη να μιλαμε μεσα απο αυτα τα πληκτρολογια. Να σου θυμισω πως την ωρα που διαβαζεις αυτα που γραφω, το μυαλο σου επεξεργαζετε τις λεξεις βλεποντασ τις με τα ματια σου. Ταχυτατα επεξεργαζετε ο εγκεφαλος που δινει εντολη στα χερια να πληκτρολογισουν την απαντηση. Η ποιοτητα και η σοβαροτητα της απαντησης σου, θα αξιολογηθει οχι απο ολους εμας τους βλακες που πιστευουμε στο θεο αλλα απ τον εαυτο σου που ξερει τα παντα και εφιαξε τα παντα απ το μηδεν. Αν θες απαντησε και αν δεν ντρεπεσε, διαβασε ξανα και ξανα την απαντηση σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Μην εισε τοσο απολυτος φιλε μου αθεε και μη νομιζεις οτι ολοι αυτοι που πιστευουν στο θεο ειναι παραμυθιασμενοι. Αναμεσα στα τοσα εκατομυρια πιστους υπαρχουν επιστημονες , παμπλουτοι , παμπτωχοι, μορφωμενοι, αμορφωτοι, με μεγαλυτερο η μικροτερο απ το αικιου το δικο σου η το δικο μου. Αν τωρα εσυ νομιζεις οτι το χεις λυση το υπαρξιακο σου βοηθησε και μας που πιστευουμε λαθος. Ποιος νομιζεις οτι μας εχει δωσει την δυνατοτητα αυτη τη στιγμη να μιλαμε μεσα απο αυτα τα πληκτρολογια. Να σου θυμισω πως την ωρα που διαβαζεις αυτα που γραφω, το μυαλο σου επεξεργαζετε τις λεξεις βλεποντασ τις με τα ματια σου. Ταχυτατα επεξεργαζετε ο εγκεφαλος που δινει εντολη στα χερια να πληκτρολογισουν την απαντηση. Η ποιοτητα και η σοβαροτητα της απαντησης σου, θα αξιολογηθει οχι απο ολους εμας τους βλακες που πιστευουμε στο θεο αλλα απ τον εαυτο σου που ξερει τα παντα και εφιαξε τα παντα απ το μηδεν. Αν θες απαντησε και αν δεν ντρεπεσε, διαβασε ξανα και ξανα την απαντηση σου.
σε ποιον απευθύνεσαι;
an katalava kala pou mallon katalava apeuthinetai ston THEOCBR
Κανει μπαμ σε ποιον απευθυννομε. Την καλησπερα μου στους παρατηρητες και συμετεχοντες![]()
wraio se vriskw kai polu swsto
kalispera ki apo mena![]()
Κανει μπαμ σε ποιον απευθυννομε. Την καλησπερα μου στους παρατηρητες και συμετεχοντες![]()
ναι οκ τώρα που κοίταξα το ποστ για τον σένα ναι κάνει μπαμ
αλλιώς σχεδόν λιγότερο κι από χαλασμένο καψούλι
![]()
![]()
![]()
πάντως ρίξε μια ματιά εδώ, δεν παίρνω θέση το δικηγόρο του διαβόλου κάνω, έχω πάρει στο παρελθόν θέση επί του θέματος και αυτή τη στιγμή βαριέμαι
Μην εισαι τοσο απολυτος φιλε μου θρήσκε και μη νομιζεις οτι ολοι αυτοι που δεν πιστευουν στο θεο ειναι παραμυθιασμενοι. Αναμεσα στα τοσα εκατομυρια άπιστους υπαρχουν επιστημονες , παμπλουτοι, παμπτωχοι, μορφωμενοι, αμορφωτοι, με μεγαλυτερο η μικροτερο απ το αικιου το δικο σου η το δικο μου. Αν τωρα εσυ νομιζεις οτι το χεις λυσει το υπαρξιακο σου βοηθησε και μας που πιστευουμε λαθος. Ποιος νομιζεις οτι μας εχει δωσει την δυνατοτητα αυτη τη στιγμη να μιλαμε μεσα απο αυτα τα πληκτρολογια. Να σου θυμισω πως την ωρα που διαβαζεις αυτα που γραφω, το μυαλο σου επεξεργαζεται τις λεξεις βλεποντας τις με τα ματια σου. Ταχυτατα επεξεργαζεται ο εγκεφαλος που δινει εντολη στα χερια να πληκτρολογισουν την απαντηση. Η ποιοτητα και η σοβαροτητα της απαντησης σου, θα αξιολογηθει οχι απο ολους εμας τους βλακες που δεν πιστευουμε στο θεο αλλα απ τον εαυτο σου που ξερει τα παντα και εφτιαξε τα παντα απ το μηδεν. Αν θες απαντησε και αν δεν ντρεπεσαι, διαβασε ξανα και ξανα την απαντηση σου.
διαβάζεται κι από την ανάποδη
για αρχή ειπα διαβάζεται και όχι διαβάζετεΑρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Δεν καταλαβα τι εννοεις διαβαζετε αναποδα;
η διαφορά είναι τεράστια
και εν συνεχεία
εννοώ ότι στην πραγματικότητα δεν βγάζει νόημα ούτε το κείμενο που παρέθεσα ούτε αυτό που αντίστρεψα