foto δε παιζει γιατι το η μοτοσυκλετα ειναι στην κρητη στην αποθηκη...το πασχα που θα ξαναπαω θα σου βαλω φωτο να μου πεις...ανταλακτικα γι αυτες θα βρω???τι χρονολογια περιπου ειναι αυτες???
foto δε παιζει γιατι το η μοτοσυκλετα ειναι στην κρητη στην αποθηκη...το πασχα που θα ξαναπαω θα σου βαλω φωτο να μου πεις...ανταλακτικα γι αυτες θα βρω???τι χρονολογια περιπου ειναι αυτες???
OK.Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
Aν είναι R25 (Ι,ΙΙ,ΙΙΙ) ειναι από το 1950 εως το 1956.
R26 απο 1956 εως 1960
R27 από 1960 εως 1966.
Ανταλλακτικά θα βρείς ότi θέλεις, αλλά ανάλογα τι θέλεις και σε τι κατάσταση το θέλεις (καινούριο/μεταχειρισμένο/original/imitation) θα πληρώσεις και τα αντίστοιχα.
Πάντως στην χειρότερη για κάτι δυσευρετο παραγγέλνεις απο Γερμανία όπου υπάρχουν ανταλλακτικά να φτιάξεις ολόκληρη μοτοσυκλέτα απο την αρχή.
Οτι θέλεις πες μου, ειδικά αν ειναι R26 εχω και Manual, σε οτι μπορω να σε βοηθήσω.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Φίλε rockobok σε βλέπω μάχιμο
![]()
![]()
![]()
![]()
Η συμβουλή μου είναι να ακούσεις αυτά που λέει ο κάπτεν και ο sapila racing και δεν θα χάσεις.
Πάρε και δυό σετάκια ισοθερμικα από την colori θα σου χρειαστούν σίγουρα με κόστος γύρω στα 100 ευρώ και τα δύο.
ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δε παιζει να παρω γιατι δε τα σηκωνει η τσεπη μου αυτο το καιρο(πηρα το uvex helix και εμεινα στον ασσο!!)θα κρατησω κ λευτα στην ακρη για το σερβις μολις γυρισω...Αρα τα ισοθερμικα χωρανε στο προυπολογισμο μονο αν τη βγαλω με κονσερβες :a04:
Παντελόνι μηχανής, μπότες και μπουφάν έχουμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
δε παιζει να παρω γιατι δε τα σηκωνει η τσεπη μου αυτο το καιρο(πηρα το uvex helix και εμεινα στον ασσο!!)θα κρατησω κ λευτα στην ακρη για το σερβις μολις γυρισω...Αρα τα ισοθερμικα χωρανε στο προυπολογισμο μονο αν τη βγαλω με κονσερβες :a04:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Να πας και να γουσταρεις! Οπως γουσταραμε κι εμεις καποτε! Κι αμα κουραστείς θα σταματήσεις για τσιγάρο. Κι ας μην καπνίζεις!
Και με τη γκόμενα να τσακωθείς, πάλι θα γουστάρεις! Όπως γουστάραμε κι εμείς κάποτε που δεν είχαμε ούτε ισοθερμικά,ούτε τίποτα. Ένα δερμάτινο Siba ειχαμε και γυριζαμε τη μιση ελλάδα με DR250 (με 85 πηγαινε. Πιο πανω βαραγε ο εκκεντροφορος!!)
Να πας, γιατί όταν θα έχεις φράγκα για ισοθερμικά, μπορεί να μην έχεις χρόνο....
Μόνο να προσέχεις.![]()
Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.
Πόσο δίκιο έχεις![i]
Να πας, γιατί όταν θα έχεις φράγκα για ισοθερμικά, μπορεί να μην έχεις χρόνο....
[/B]
Οι καλύτερες βόλτες ηταν χωρίς λεφτά, σοβαρό εξοπλισμό, με μικρά μηχανάκια.....αλλά με πολύ τρέλλα!!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
εχω μπουφαν κ μποτακια παντελονι no..Φιλε urban σε παω!!
κακό αυτό (απο τα βασικά, όχι μόνο για προστασία αλλά για το κρύο...)Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
... παντελονι no.....
τεσπα, να προσέχεις και καλά να περάσεις![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εχω ενα αδιαβροχο αντιανεμικο...δε θα βγω βραδυ στο δρομο πιστευω να την παλεψω...
Αν και σπάω την σιωπή μου δεν μπορώ να σιωπήσω....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
....
Αθήνα-Ριτσωνα-Θήβα-Λειβαδιά-Τιθορέα-Μπράλο-Λαμία-Δομοκό-Λάρισα-Ελασσώνα-Βέροια-Θεσσαλονίκη κλπ κλπ
Για επιστροφή υπάρχουν και πιο "πιπεράτες" εναλλακτικές πχ Βέροια-Κοζάνη-Καλαμπάκα-Τρίκαλα-Δομόκός-Λαμία-Μπράλος-Αμφισσα-Ιτέα-Αθήνα
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ ΚΑΠΤΕΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ;
Φιλαράκο, επειδή δεν μας είπες και τι γνώσεις έχεις, δικάβαλος, χειμώνα, χωρίς χειμερινό εξοπλισμό και με μονοκίλυνδρο μοτοσακό καλύτερα να ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ιδιαίτερα πολύ...
κι έχε υπόψιν σου ότι μπορεί να γυρίσεις μονοκάβαλο....
Εκτός κι αυτός είναι ο σκοπός της βόλτας![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Καλό ταξίδι φίλε μου... Πάρε την εθνική και τράβα το δρόμο ήσυχα κι ωραία με προορισμό την Ξάνθη και την πιθανότητα να μην αντέξεις να πας μέχρι εκεί με αυτό το setup (fmx/δικάβαλος).Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
Αυτο σκοπευω να ειναι το πρωτο μου ταξιδακι...νεος μοτοσυκλετιστης αλλα γεννημενος τουριστας!!!Το ταξιδακι σκοπευω να το κανω διπλος με Honda FMX εγω κ η κοπελα...Ειναι κουλο???Μπορει καποιος απο τους πολλους εμπειρους που υπαρχουν στη κοινοτητα να μου δωσει τα φωτα του για την ομορφοτερη διαδρομη που μπορω να ακολουθησω???THNX κ καλα ταξιδια σε ολους κ παντα ορθιοι!!!
Διαφορετικά, άκου τον κάπτεν, πάρε 5-6 μέρες άδεια και ετοιμάσου όταν γυρίσεις μονοκάβαλος γιατί η κοπέλα θα σε παρατήσει, να πάρεις και μία αναρωτική.
Θάνος..
κι όμως ρε π**στη μου, μ' αρέσει αυτή η λογική. "πάμε και δε γ@μιέται, θα τη βρούμε την άκρη"Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
... πιστευω να την παλεψω...
όλοι εμείς οιτο έχουμε παρακάνει στον προγραμματισμό και στα "προσεκτικα"
καλό δρόμο ρε φίλε![]()
![]()
![]()
![]()
δεκαετία '80, 16χρονα εγω κι ενας φιλος πηγαμε Λονδίνο-donnington να δουμε maidenκαι saxon
αλλα στα λεφτα που πήραμε μαζί μας δεν υπολογίσαμε το εισιτήριο επιστροφής του τρένου :rotflmao:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μακριά απο εθνική μια κι έχει μονοκύλινδρο ρε χαμένε... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ ΚΑΠΤΕΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ;
εκτός αν ξέχασες τα καλοκαιρινά (αρτεμίσιο με το AX1:rotflmao: )
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Απλα να σου αναφερω πως εδωπανω εχει ψ#$κρυο
Ιδιως τα πρωινα μεχρι να σηκωθει για τα καλα ο ηλιος ειμαστε στο 0 ή στους μειον
Οποτε αν θες εχεις ισοθερμικα βαλε κανα καλσονακι και καμια εφημεριδουλα
![]()
Θα πηξεις στο καρναβαλι![]()