Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: Cb στην πίστα!! Τι κάνει ο άνθρωπος...

Ακούστε και κάτι που θα σας αρέσει:
    Το συγκεκριμένο Hornet , το είχε παραχωρήσει για τις ανάγκες του css ο Σαρακάκης, όχι απ'ευθείας, αλλά μέσω κάποιου εμπόρου.

Αφού το μηχανάκι έκανε πολλά πολλά αγωνιστικά χλμ , ήρθε η ώρα για σέρβις.
    Ο Σαρακάκης παρέπεμπε στον έμπορο, ο έμπορος τους είπε να το κάνουν μόνοι τους, γιατί η προσφορά έφτανε μέχρι εκεί, το Hornet παρέμεινε εντελώς ασυντήρητο, με πολλά ΣΚΛΗΡΑ χλμ και σ'αυτή την κατάσταση, έλαβε μέρος και σε ένα μεγάλο συγκριτικό μαζί με όλα τα γυμνά 1000.

Θέλετε να μάθετε το αποτέλεσμα:
    Το Hornetακι με τα μόλις 900 κυβικούλια του, σ'αυτή την κατάσταση, έγραψε χρόνους πολύ καλλίτερους από πολύ ακριβότερα, καινούρια και μεγαλύτερα μηχανάκια και κατετάγη περίπου στη μέση (εννοείται ότι οι επιδόσεις του στην πόλη, στο ταξίδι, αξιοπιστία, ποιότητα κατασκευής κλπ είναι οι καλλίτερες απ'όλα, ανεξάρτητα απ'το τί γράφουν τα περιοδικά).

Κι όμως , αυτό το μηχανάκι δεν πούλησε.

ΥΓ: Τα ανωτέρω δεν είναι προσωπική μαρτυρία , αλλά ρεπορτάζ φίλου που είχε σχέση με το CSS, γι'αυτό και επιφυλάσσομαι ως προς τις λεπτομέρειες.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
    Το Hornetακι με τα μόλις 900 κυβικούλια του,
    Hornetάκι ;;

900 κυβικούλια ;;;;

Ρε sapila, που πα ρε με τη σκουτερόπαπια ;;; :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Ρε sapila, που πα ρε με τη HORNETARA ;;; :rotflmao: :rotflmao:
    Παω για 150.000 χιλιόμετρα τουλάχιστον, εσύ που πας με το Praprilia ??

@nikonian

To θυμάμαι που το έβλεπα στο τεστ, μαζί με τα Z1000, ΚΤΜ, Brutale, SV1000, και δεν θυμάμαι τι άλλο και το αναγνώρισα οτι ηταν το CSS bike.

To μηχανάκι δεν πούλησε καθόλου και δεν με πειράζει καθόλου, όλες μου οι μοτοσυκλέτες ετσι ειναι.
    Πριν ειχα Κawasaki ZR7, το SR500 το έχω ακόμα.

Ο κόσμος αγοράζει με κριτήρια που δεν με αφορούν καθόλου.

Υπ οψιν οτι το Hornet 900 είναι σε προσφορά 9200 Ευρω από πρόπερσι και δεν το αγοράζει κανείς, μήπως να πάρω ακόμα ενα να με βγάλει μέχρι να εξαφανιστεί η βενζίνη απο τον πλανήτη??
    Μπα, και αυτό που εχω με βγάζει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    To μηχανάκι δεν πούλησε καθόλου και δεν με πειράζει καθόλου, όλες μου οι μοτοσυκλέτες ετσι ειναι.
    Ανευ πλάκας συμφωνώ απολύτως. Το Hornet είναι εξαιρετική μοτοσυκλετα, και πραγματικά μου κάνει εντύπωση το ότι δεν πούλησε, σε αντίθεση με το 600 που πήγε εξαιρετικά καλά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Ανευ πλάκας συμφωνώ απολύτως. Το Hornet είναι εξαιρετική μοτοσυκλετα, και πραγματικά μου κάνει εντύπωση το ότι δεν πούλησε, σε αντίθεση με το 600 που πήγε εξαιρετικά καλά.
    Άμα ήταν 1000, με ακριβώς τα ίδια νούμερα σε ιπποδύναμη (και ροπή) θα πούλαγε...μιας και βρισκόμαστε στην Ελλάδα και δεν γίνεται να ξεπέσουμε σε 900 τετρακύλινδρο και μάλιστα χόντα που ως γνωστόν δεν πάνε βήμα...:a31:
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Moderator
    Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση.

Μάλιστα μερικοί απ αυτούς με Hornet 600 που πήραν το 900 σαν φυσική εξέλιξη απογοητέυτηκαν!
    Το 600 είναι λυσσαλέο με γκάζι από τις 8+ μέχρι τις 12500, το 900 είναι το άλλο άκρο, ξεκινάει στις 2000 και παει ως τις 9500, μετα κρεμάει.

Επίσης το βλέπουν αλλιώς.
    Σου λέει 900 με 110 άλογα μόνο, είναι ψόφιο. Αν εχει τόσα κυβικά πρέπει να εχει και τουλάχιστον 125 αλογα κατα τη γνώμη που εχει διαμορφωθεί, αλλιώς είναι άχρηστο πραμα.
    Και μάλιστα με στρογγυλό φανάρι που ειναι ντεμοντε και γεροντικό

Μην πεις τίποτα για το φανάρι γιατί σε εφαγα
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Άμα ήταν 1000, με ακριβώς τα ίδια νούμερα σε ιπποδύναμη (και ροπή) θα πούλαγε...μιας και βρισκόμαστε στην Ελλάδα και δεν γίνεται να ξεπέσουμε σε 900 τετρακύλινδρο και μάλιστα χόντα που ως γνωστόν δεν πάνε βήμα...:a31:
    Mπα, πάλι δεν θα πούλαγε.

Θέλεις να σου βρω εδω μέσα ΧΧΧΧ ποστ που λένε τι μάπα που ειναι το CBF1000 επιδή εχει σκαρτους 100 ίππους και 160 λάστιχο πίσω?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Το μονο μειον σαν γυμνο ειναι η καλυψη αερα,ξερω οτι το ζελατινακι κανει μαγικα πραγματα αλλα υψηλες ταχυτητες για πολυ ωρα δεν μπορεις να κρατησεις.

Μηχανη ομως(σ'αυτα τα κυβικα) που εχει ροπη απο τοσο χαμηλα μεχρι τοσο ψηλα ειναι το βασικο ζητουμενο, που πλεον δυσκολα το βρισκεις στα μηχανακια που βγαινουν σημερα.

Εδώ και 2 χρόνια υπάρχουν μαγαζιά που το δίνουν κάτω από 8.500 (πχ Agio) και πάλι δεν πουλάει.
    Θα με άρεσεν να τελειώσω τη δίκυκλη καριέρα μου μ'ένα τέτοιο ροπάτο, μίνιμαλ μοτοσακό, αλλά...

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Το μονο μειον σαν γυμνο ειναι η καλυψη αερα,ξερω οτι το ζελατινακι κανει μαγικα πραγματα αλλα υψηλες ταχυτητες για πολυ ωρα δεν μπορεις να κρατησεις.

Μηχανη ομως(σ'αυτα τα κυβικα) που εχει ροπη απο τοσο χαμηλα μεχρι τοσο ψηλα ειναι το βασικο ζητουμενο, που πλεον δυσκολα το βρισκεις στα μηχανακια που βγαινουν σημερα.
    Παναγιώτη με το τζαμάκι (που το ασχημαίνει, αλλά μπαινοβγαίνει σε 2 λεπτα) πας με 180 μέχρι Σέρρες.
    Αν αρχίσεις να πηγαίνεις πιο γρήγορα θα κουραστείς.

Τα 180 εμένα μου φτάνουν πάντως και τηρουμένων των αναλογιών, και της ηλικίας πάλι πολλά είναι.

Απο τις μοτοσυκλέτες που βγαίνουν σήμερα, μόνο τα μεγάλα ΚΤΜ, και τα γυμνά των 1200κυβικων κα πάνω εχουν τέτοια χαρακτηριστικά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παναγιώτη με το τζαμάκι (που το ασχημαίνει, αλλά μπαινοβγαίνει σε 2 λεπτα) πας με 180 μέχρι Σέρρες.
    Αν αρχίσεις να πηγαίνεις πιο γρήγορα θα κουραστείς.

Τα 180 εμένα μου φτάνουν πάντως και τηρουμένων των αναλογιών, και της ηλικίας πάλι πολλά είναι.

Απο τις μοτοσυκλέτες που βγαίνουν σήμερα, μόνο τα μεγάλα ΚΤΜ, και τα γυμνά των 1200κυβικων κα πάνω εχουν τέτοια χαρακτηριστικά.
    Σερρες με 180:hypnotize .

Θα ειναι η ηλικια μαλλον , λες να παθω τα ιδια σε λιγα χρονια?

Moderator
    Σερρες με 180:hypnotize .

Θα ειναι η ηλικια μαλλον , λες να παθω τα ιδια σε λιγα χρονια?
    Κάνεις το μάγκα τώρα που πηρες την FriTEZA και πας Τεζα??

Σου κανα και ποιηματάκι μπαγάσα!

Ρε παιδί μου θα το ανοίξεις και λίγο........αλλά μετα θα το ξανακλείσεις

To εχω μελετήσει, αν αρχίσεις να πηγαίνεις πάνω απο 200 στο τέλος θα πηγαίνεις με 160.
    Ετσι πας με 180 και μικρά ανοίγματα που και που να μην βαριέσαι, και πας και πιο γρήγορα γιατί γλυτώνεις ενα πιτ στοπ.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Κάνεις το μάγκα τώρα που πηρες την FriTEZA και πας Τεζα??

Σου κανα και ποιηματάκι μπαγάσα!

Ρε παιδί μου θα το ανοίξεις και λίγο........αλλά μετα θα το ξανακλείσεις

To εχω μελετήσει, αν αρχίσεις να πηγαίνεις πάνω απο 200 στο τέλος θα πηγαίνεις με 160.
    Ετσι πας με 180 και μικρά ανοίγματα που και που να μην βαριέσαι, και πας και πιο γρήγορα γιατί γλυτώνεις ενα πιτ στοπ.
    FriTeza

Πλακα πλακα ,δεν εχω λογια να περιγραψω ποσο καλα τα εχω ταιριαξει ολα με το fazer.

7 μηνες στην κατοχη μου 22.000 χλμ ,δουλεια,βολτα,ταξιδια και ολα αυτα με ενα μηχανακι(αψογα).
    Πολυ φοβαμαι οτι στην επομενη επιλογη μηχανης δεν θα βρισκω πια τετοια μηχανακια.
    Θεωρω την ανεση να μπορει μια μοτοσυκλετα να πηγαινει με πολλα χωρις να χανει την ροπη χαμηλα(R1 ss γενικοτερα) το πιο + για την επιλογη μοτοσυκλετας, οσο για τα κυβικα οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα.

Ελα να το μελετησουμε και μαζι στην επομενη βολτα ,να το προτεινουμε στον Πολ και ενα φιλο του με ενα Haya.

Ελα να το μελετησουμε και μαζι στην επομενη βολτα ,να το προτεινουμε στον Πολ και ενα φιλο του με ενα Haya.
    Tον Σπύρο? (με τη σούπερ σχάρα? )

You BETA believe...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τώρα που φυτρώνει και στην άμμο τι να το κάνει;
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 15:13
  2. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2005, 19:42
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 10:24
  4. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30
  5. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2004, 01:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ