Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 69

Θέμα: με περνουνε φανταρο

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Τ.Ε.Ε παω παιδια β κυκλο και τελειωνω τελη Μαιου

μπορω να παω και τωρα απλα θα μηνω μετανεξεταστεως για τον σεπτεμβριο οπου θα δωσω εξετασεις ν περασω αλλα δεν ξερω

περνοντας αναβολη καθυστερο για 6 μηνες - ενα χρονο (αναλογα ποτε θα παω :wacko: ) πολλα πραγματα στη ζωη μου και μεσα σε αυτα και την αγορα μηχανης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    περνοντας αναβολη καθυστερο για 6 μηνες - ενα χρονο (αναλογα ποτε θα παω :wacko: ) πολλα πραγματα στη ζωη μου και μεσα σε αυτα και την αγορα μηχανης
    Εντάξει ρε συ xampos μη σκας θα έχουν βγει ως τότε τα νέα μοντέλα να διαλέξεις!

στην δική μου εποχη δεν επαιζε να σου δώσουν παραπανω αναβολή απο αυτη που σου ειχαν δωσει εκτος και αν περναγες σε ΤΕΙ - ΑΕΙ.αλλα για να μην σου λεω βλακειες κανε εναν κοπο και πηγαινε απο την στρατολογια,
    οσον αφορά το πευκο πλεον ο ΕΣ ειανι κολεγιο δεν εχει καμια σχεση με τον καιρο που ημουν εγω. να πας και θα δεις που θα περασεις καλα,το μονο κακο για μενα ειναι πως δεν κανεις πλεων αλματα και δεν μπορεις να πας για πεζοναυτης.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    στην δική μου εποχη δεν επαιζε να σου δώσουν παραπανω αναβολή απο αυτη που σου ειχαν δωσει εκτος και αν περναγες σε ΤΕΙ - ΑΕΙ.αλλα για να μην σου λεω βλακειες κανε εναν κοπο και πηγαινε απο την στρατολογια,
    οσον αφορά το πευκο πλεον ο ΕΣ ειανι κολεγιο δεν εχει καμια σχεση με τον καιρο που ημουν εγω. να πας και θα δεις που θα περασεις καλα,το μονο κακο για μενα ειναι πως δεν κανεις πλεων αλματα και δεν μπορεις να πας για πεζοναυτης.
    Για σου ρε παλιοσειρα!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :o

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    στην δική μου εποχη ....

οσον αφορά το πευκο πλεον ο ΕΣ ειανι κολεγιο δεν εχει καμια σχεση με τον καιρο που ημουν εγω. .....
    τα παλια τα χρόνια αυτά εεεε?? κωλογερε!

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Ωραία είναι στο ΚΕΕΔ ρε.... Μην πάρεις αναβολή! Δίπλα στη θάλασσα, έχει και φοίνικες κατά μήκος της ακτής....

-----

Αφού είσαι ακόμη στο ΤΕΕ ένα τηλεφωνάκι στη στρατολογία να σου πουν τι χρειάζεσαι και είσαι έτοιμος

Re: με περνουνε φανταρο

loipon an eisai foititis se tei, aei, kai eisai kato ton 25, mporeis na pareis anavoli os ta 25 sou. an eisai se iek, eos ta 23.
    an pareis anavoli exeis dikaiomai na tous zitiseis na se valoun stin epomeni seira, i opoia gia sena tha einai se 6 mines.
    gia mena an einai na pas kapou, pigaine aeroporia. ase tis eidikes dinameis. den se kanoun perissotero antra ap'oso eisai. kai den iparxei logos na talaiporisai tsaba.
    an eisai peziko, tha pas pali peziko (ektos k an to allakseis) kai tha pas se diaforetiki pithanon monada. an pas aeroporia, tha pas tripoli k an naytiko, ston poro.
    gia mena best is aeroporia. ap'ekei apolithika prin 6 mines. tous kaneis oti thes, dioti oloi oi monimoi fovounte dioti den kseroun poion exeis meson...
    anyway file mou, oti kai na kaneis, elpizo na eisai kala...

καλησπερα

σημερα ηρθε το χαρτι καταταξης

παρουσιαζομαι 13 -2-08 στην Νεα Περαμο Αττικης ειδικες δυναμεις

απλα κατα 90%100 θα παω για αναβολη καθως θελω 3-4 μηνακια ακομα να τελειωσω τη σχολη μην τα παρατησω τωρα

ερωτηξης για οποιον ξερει

αμα παρω αναβολη τωρα θα φυγω στην επομενη σειρα η μετα απο αρκετες σειρες?

θα παω στην μοναδα που με στειλανε τωρα ? η θα με ερθει αλλο χαρτι να παω αλλου?

οποιος ειναι ανυποτακτος καλυτερα να μην απαντησει :rotflmao: :rotflmao:

αντε θα ησηχασεται για κανα χρονο :rotflmao: :rotflmao:
    If you want to feel rich, count all of the things you have that money can't buy...
    Με τα λεφτά δεν αποκτάς φίλους, αποκτάς όμως καλύτερης κλάσης εχθρούς...

Re: Re: με περνουνε φανταρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από tazmanoulis
    loipon an eisai foititis se tei, aei, kai eisai kato ton 25, mporeis na pareis anavoli os ta 25 sou. an eisai se iek, eos ta 23.
    an pareis anavoli exeis dikaiomai na tous zitiseis na se valoun stin epomeni seira, i opoia gia sena tha einai se 6 mines.
    gia mena an einai na pas kapou, pigaine aeroporia. ase tis eidikes dinameis. den se kanoun perissotero antra ap'oso eisai. kai den iparxei logos na talaiporisai tsaba.
    an eisai peziko, tha pas pali peziko (ektos k an to allakseis) kai tha pas se diaforetiki pithanon monada. an pas aeroporia, tha pas tripoli k an naytiko, ston poro.
    gia mena best is aeroporia. ap'ekei apolithika prin 6 mines. tous kaneis oti thes, dioti oloi oi monimoi fovounte dioti den kseroun poion exeis meson...
    anyway file mou, oti kai na kaneis, elpizo na eisai kala...
    ευχαριστω φιλε

λοιπον παω ΤΕΕ και τελειωνω μαιο , μπορω να παω και τωρα στο μεγαλο πευκο απλα θα μηνω απο απουσιες και μετα απο συνελευση καθηγητων επειδη ειμαι καλο παιδη δινω μετανεξεταστεως τον σεπτεμβριο (παιρνω αδεια και δινω εξετασεις ) λεμε τωρα

αλλα υπαρχει και περιπτωση επειδη οι απουσιες ειναι πολλες να μην δωσω σεπτεμβριο και να χασω ολη τη χρονια πραγμα που δε θελω με τιποτα

οι γονεις πιεζουν να παρω αναβολη
    εγω θελω να παω μεγαλο πευκο Ε.Δ δεν τρελενομαι αλλα αμα παω θα κατσω !!!!!!
    και η λουφα καλη αλλα σε ενα σημειο βαριεσαι ενας χρονος ειναι αυτος, στις ειδικες δυναμεις μαθαινεις καποια πραγματα και γενικα εξασκης και το σωμα σου

γενικα μαλλον για αναβολη με κοβω αλλα αμα μπω μετα απο ενα χρονο θα παω πολυ πισω στα σχεδια μου

το ΥΕΑ που εχω στο χαρτι καταταξης μου τι ειναι?

Nα πας Ε.Δ. Αλλά μην πας Κύπρο!!! Με τίποτα!!!
    Ο αδερφός μου περνάει δύσκολες ώρες εκεί. Είναι όλοι ετοιμοπολεμοι και οπλοφορούν
    με κανονικές σφαίρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Nα πας Ε.Δ. Αλλά μην πας Κύπρο!!! Με τίποτα!!!
    Ο αδερφός μου περνάει δύσκολες ώρες εκεί. Είναι όλοι ετοιμοπολεμοι και οπλοφορούν
    με κανονικές σφαίρες.

ξερω απο πρωτο χερι για κυπρο

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Εφοσον δεν σπουδαζεις σε ανωτερο η ανωτατο ιδρυμα ΔΕΝ μπορεις να παρεις ''αναβολη'' παρα ''εξαιρεση'' ενος ετους ...
    Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα αν εξαιρεθεις τωρα αργοτερα να παρουσιαστεις αλλου.

Προσωπικα θα σε συμβουλευα να μην ζητησεις εξαιρεση και να παρουσιαστεις κανονικα, καθως προσκομιζοντας αναλογα χαρτια απο το ΤΕΕ σου μπορεις να τους ξετιναξεις στις αδειες....
    Και πραγματικα αδειες για εξετασεις δινουν παρα μα παρα πολυ ευκολα.

Σαν Κ/Δ ή Π/Ν θα μαθεις πολλα περισσοτερα πραγματα απο οσα νομιζεις, αν βεβαιως το επιδιωξεις και εχεις ενδιαφερον, αν και η θητεια πλεον ειναι σχετικα πολυ συντομη..
    Αν παλι θες να λουφαρεις, ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις την ακρη..

Θεωρω οτι η επιλογη σου αξιζει τον ''κοπο'' (εχουν αλλαξει ΠΟΛΥ τα πραγματα πια), και αν μη τι αλλο θα εισαι περηφανος γιατην θητεια σου σε ολη σου την ζωη..

''once a MARINE, allways a MARINE''

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos

Re: Re: Re: με περνουνε φανταρο

το ΥΕΑ που εχω στο χαρτι καταταξης μου τι ειναι?
    Υ ποψήφιος

Ε φεδρος

Α ξιωματικός

Δόκιμος δηλαδή!

Αν παρουσιαστείς και περάσεις μετά από εξετάσεις ως ΥΕΑ εκεί θα σας
    κανονικά!

Βέβαια ως δόκιμος πληρώνεσαι και μένεις εκτός στρατοπέδου όταν δεν έχεις υπηρεσία
    νομίζω όμως ότι δεν αξίζει μόνο και μόνο αν σκεφτείς πόσες φορές θα ξαναπάς ως επίστρατος
    ξέρω περιπτώσεις που τους καλούν κάθε 2 - 3 χρόνια ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ!

Ελπίζω να βοήθησα καλημέρες!

Re: Re: Re: Re: με περνουνε φανταρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Υ ποψήφιος

Ε φεδρος

Α ξιωματικός

Δόκιμος δηλαδή!

Αν παρουσιαστείς και περάσεις μετά από εξετάσεις ως ΥΕΑ εκεί θα σας
    κανονικά!

Βέβαια ως δόκιμος πληρώνεσαι και μένεις εκτός στρατοπέδου όταν δεν έχεις υπηρεσία
    νομίζω όμως ότι δεν αξίζει μόνο και μόνο αν σκεφτείς πόσες φορές θα ξαναπάς ως επίστρατος
    ξέρω περιπτώσεις που τους καλούν κάθε 2 - 3 χρόνια ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ!

Ελπίζω να βοήθησα καλημέρες!
    ωπα αραξε Σακη γιατι εδω εχουμε θεμα

ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ???? :a53: ??

Εννοεις παω τωρα παρουσιαζομαι και περνω και μισθο καθε μηνα?

θα μας :wacko:

δηλαδη για να καταλαβω ειναι καλο η κακο να εισαι ΥΕΑ

ω ρε μαναμ

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    φανταζεσαι να βγει κανα ΖΧ με λεφτα του ΥΕΑ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βαψτο σε χρωματα παραλλαγης μετα το μηχανακι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: κ κολα κ ο τολμων νικα κ αλλα τετοια :rotflmao:
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    φανταζεσαι να βγει κανα ΖΧ με λεφτα του ΥΕΑ?
    και μενα κατευθειαν εκει πηγε το μυαλο μου ,ρε λες , θα χει πλακα

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Mάνα με πέρνουνε φαντάροοοοοο....
    από DoctorS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2008, 20:30
  2. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!