Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 54

Θέμα: Τροχαίο δυστύχημα με έξι νεκρούς στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών

Όντως, στην Κρήτη έχουμε τους χειρότερους δρόμους πανελλάδικα (επισημοποιημένο και μετά από κάτι μελέτες τοων πολυτεχνείων Κρήτης & ΕΜΠ. Βέβαια δεν βλέπω και κανένα να διαμαρτύρεται.
    Αν μια ποδοσφαιρική ομάδα νικήσει μια άλλη θα κατέβει (όπερ και εγένετο) όοοοολος ο λαός στο λιμάνι των Χανίων να πανηγυρήσει (χωρίς να πολυκαταλαβαίνει και το γιατί γιατί πρακτικά τίποτε δεν θα αλλάξει στην παθητική του καθημερηνότητα όσες ομάδες και αν νικήσουν άλλες ομάδες). Ποτέ όμως δεν κατέβηκε κανείς να φωνάξει ότι άδικα σκοτώνονται τα παιδιά μας στους κωλόδρομους που άπαξ και τους φτιάξανε (κακά στραβά και ανάποδα) δεν τους συντήρησε/επιδιόρθωσε κιανείς.
    Η ντροπή και το ήθος έχει περισέψει στον τόπο μας...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Τώρα τελικά πάλι πάμε εδώ.

Banned Το avatar του/της crewdriver
    πρινε ενα μηνα πηγα γιαννενα με ενα φιλο μου με ενα ax1.1 toy 96.πηγαιναμε το πολυ 80 εκει γιατι ειχε κρυο και γλιστρουσε.κατι παπποθδες με μερσεντες,κατι παιδακια με ατος και ματιζ πμα προσπερνουσαν με 120+.το κτελ εκανε προσπερασεις συνεχως(4 πετυχαμε).3 τρακαρισματα δεν εγιναν επειδη σκεφτηκαν να πατησουν λιγο φρενο.δε φταει ο δρομος.ξερεις πως ο δρομος ειναι ετσι.μην τρεχεις.οταν παιζουμε χαρτια και εχουμε κακα φυλλα τι κανουμε?χτυπαμε?δε νομιζω,σταματαμε.ο δρομος ειναι το δεδομενο.η μεταβλητη ειναι η συμπεριφορα.αν δεν ετρεχε ο ατυχος συμπατριωτης μας,και να γλιστρουσε το αμαξι κατι θα προλαβαινε να κανει.

Παιδιά είδα μία απευθείας σύνδεση το πρωί με τον τόπο του δυστυχήματος και μου φαίνεται πως ο οδηγός του αυτοκινήτου έτρεχε πάρα πολύ,δεν έμεινε τίποτα όρθιο,απορώ αν βρήκανε τίποτα να θάψουνε...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Η περιγραφη που ακουσα το πρωι με αφησε αφωνο.Ο τυπος,Mercedes,πρεπει να ετρεχε παρα πολυ.

Εφυγε απο την πορεια του,μπηκε στο αντιθετο και ακουστε τωρα το φοβερο.

Στην συγκρουση με την νταλικα κοπηκε στα 2 το αμαξι.Το πισω μισο με τις γυναικες και τα παιδια κολλησε στην νταλικα και καηκε,το μπροστα μισο με τους 2 αντρες εφυγε και εσκασε σε αλλη νταλικα.........

Ετσι τα ειπε σε ζωντανη συνδεση μπροστα απο την καμμενη νταλικα ο ρεπορτερ.

Banned Το avatar του/της crewdriver
    αυτες οι μερσεντες και οι μπεμβε θα μας φανε...ο δρομος εφταιγε κατα τα αλλα επειδη γλιστρουσε...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Πριν ένα μήνα έκανα για 3 φορά στη ζωή μου τον δρόμο Αθήνα-Ριο. Απορώ γιατί να θέλεις να τρέξεις σε αυτόν τον κωλόδρομο που δεν έχει διαχωριστική,είναι 1 λωρίδα ανα κατεύθυνση και έχει χάλια οδόστρωμα και φωτισμό. Πήγαινα με 100--120 με το κουτί και αισθανόμουνα οτι πάω και γρήγορα για αυτόν τον δρόμο. Οι μαλακίες που έιδα να κάνουν ήταν απίστευτες!!!!Τελικά ή εγώ είμαι πολύ χέστης μου φαίνεται ή αυτοί που τρέχουν εκεί τρελλοί!! Κρίμα για τους ανθρώπους αλλά ρε γαμώτο εκεί δεν λέει να τρέξεις...
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Μια χαρά είναι ο δρόμος, οι οδηγοί είναι ΣΤΟΚΟΙ.Δεν ξέρουν πότε και που να προσπεράσουν.Βγαίνουν στο αντίθετο κι όποιον πάρει ο διάολος.
    Αυτά θα συμβαίνουν σ'αυτή τη χώρα όσο υπάρχει η αντίληψη του '' βγαίνω στην εθνική να το πατήσω'' και δε μπα να χει 1000000 αερόσακους το σιδερένιο φέρετρο ...

Και που να δείτε την Εθνική οδό Πάτρας - Πύργου...Η Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών είναι autobahn μπροστά της.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ... σχετικα με τον συγκεκριμενο δρομο ειναι μακραν ο χειροτερος που εχω διασχισει οσα χρονια οδηγω...

αθλιο οδοστρωμα, αναποδες κλισεις, απουσια ικριωματος και 1+1 βοηθητικη λωριδα ανα ρευμα κυκλοφοριας...βαλτε μεσα και τις ισοπεδες εισοδους-εξοδους που υπαρχουν κατα μηκος...χαλια μαυρα!!!

δεν χρειαζεται να τρεχεις, και νορμαλ να πηγαινεις ειναι πολυ επικινδυνος!!!!
    Αυτό είναι πέρα για πέρα αλήθεια! Και μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν απο τους κυριότερους δρόμους της χώρας με πάρα πολλή κίνηση ΚΑΙ με διόδια! Είναι απλά απαράδεκτος! Την τελευταία φορά που πήγαινα Αθήνα με 130 (!!!) το πολύ, κόντεψα να πάθω καρδιακή όταν είδα μετά απο στροφή αρκετά μεγάλη λακούβα και αρκετών εκατοστών βάθους μεσα στην μέση του δρόμου! Θα μπορούσε κάποιος με μηχανή να σκοτωθεί και με 100 km/h βρε παιδιά τί να λέμε τώρα! Φυσικά τα αμάξια απλά περνούσαν απο πάνω, μια μηχανή όμως...

...και είμαι σίγουρος ότι όποιος κάνει τον συγκεκριμένο δρόμο συχνά θα έχει αμέτρητα τέτοια να πεί!
    Απλά απαράδεκτος!

Εννοείται ότι είναι κατακριτέο το να τρέχει κάποιος σε έναν τέτοιο δρόμο!! και πάλυ κρίμα για τους ανθρώπους!
    Chris

Οι οδικοί άξονες της χώρας είναι για κλάμματα. Αυτό το ξέρουμε και το έχουμε πεί πολλές φορές.
    Αυτό είναι και δεν αλλάζει άμεσα. Στο χερι μας είναι να προσαρμόσουμε την οδήφησή μας σε αυτό που έχουμε. Με τους δρόμους αυτούς δεν γίνεται να τρέχεις παραπάνω από 120χλμ ότι αυτοκίνητο και να έχεις. Και καλά επιλέγει ο ανεγκέφαλος να τρέχει με 200. Οι άλλοι δεν του χρωστάνε τίποτα να τους πάρει στο κεφάλι του. Το θέμα είναι να μπεί στο μυαλουδάκι του κάθε ΜΑΛΑΚΑ ότι στο ποδαράκι του κρέμμεται η ζωή η΄δική του αλλά και άλλων συνανθρώπων του.
    είναι καθαρά όπως και πολλά άλλα θέμα παιδείας κάτι που ο Ελληνας δεν διαθέτει.
    Run, rabbit run

Μ' αρέσει που τα γράφομε όλα αυτά εδώ αλλα όταν βρεθούμε στο συγκεκριμένο δρόμο το γ@μάμε....

Δεν έχει τύχη να περάσω μηχανή που να πηγαίνει με 100-120
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
    Οι οδικοί άξονες της χώρας είναι για κλάμματα. Αυτό το ξέρουμε και το έχουμε πεί πολλές φορές.
    Αυτό είναι και δεν αλλάζει άμεσα. Στο χερι μας είναι να προσαρμόσουμε την οδήφησή μας σε αυτό που έχουμε. Με τους δρόμους αυτούς δεν γίνεται να τρέχεις παραπάνω από 120χλμ ότι αυτοκίνητο και να έχεις. Και καλά επιλέγει ο ανεγκέφαλος να τρέχει με 200. Οι άλλοι δεν του χρωστάνε τίποτα να τους πάρει στο κεφάλι του. Το θέμα είναι να μπεί στο μυαλουδάκι του κάθε ΜΑΛΑΚΑ ότι στο ποδαράκι του κρέμμεται η ζωή η΄δική του αλλά και άλλων συνανθρώπων του.
    είναι καθαρά όπως και πολλά άλλα θέμα παιδείας κάτι που ο Ελληνας δεν διαθέτει.
    +1000 κρίμα άλλες 6 ζωες χαμένες στους κωλοδρομους

Και φυσικά κανένας δεν ανέφερε οτι ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ υπήρχαν 6 άτομα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Τελικά ή εγώ είμαι πολύ χέστης μου φαίνεται ή αυτοί που τρέχουν εκεί τρελλοί!!
    Το δεύτερο είναι φίλε μου το δεύτερο μερικοί όταν μπαίνουν στα κουτιά τους τη βλέπουν
    άρχοντες του δρόμου!

Κρίμα πάντως!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στην Εθνικη Οδο πριν απο λιγο.
    από Panopticon7 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2010, 01:10
  2. Ατυχημα στην Εθνικη Οδο Υψος ΑΒ
    από edmarios στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2009, 06:22