Καλορίζικο !!!!!!
Άντε τώρα είσαι έτοιμος για βόλτες..![]()
Τα λέμε το απόγευμα![]()
Καλορίζικο !!!!!!
Άντε τώρα είσαι έτοιμος για βόλτες..![]()
Τα λέμε το απόγευμα![]()
ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!
ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΤΟΥΣ...................![]()
καλοριζικο και καλες βολτες!!!!![]()
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα.Πολύ καλή αγορά![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ωραίο μοτόρι πήρες φίλε! Το είχα 1 χρόνο! Τιμιότατο! Και βολτούλες και (μικρά) ταξιδάκια και τα πάντα!
Πρόσεξε λίγο τα λάστιχα του. Αν είναι νάϊλον (του δικού μου ήταν τέτοια και ήταν πολύ επικίνδυνα) άλλαξε τα αμέσως!
Καλά χιλιόμετρα να έχετε μαζί!!! Θα σε μάθει πολλά!![]()
![]()
![]()
Chris
Διάβασα την δοκιμή που είχε κάνει το ΜΟΤΟ αν θυμάμαι καλά που ένας τρελός συντάκτης το πήγε σε δύο μέρες από Αθήνα-Ξάνθη και πάλι πίσω.Έλεγε πως είναι σκυλί μαύρο.Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος!![]()
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!
ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΤΟΥΣ...................![]()
καλοριζικο και καλες βολτες!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
κράτησα και το mtx για να κάνω λίγη γυμναστική τον χειμώνα..
![]()
το πιστεύετε ή όχι οι μανιβελιές και η διχρονίλα θα μου λείψει..αλήθεια το λέω..
μπααααΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
![]()
![]()
![]()
κράτησα και το mtx για να κάνω λίγη γυμναστική τον χειμώνα..
![]()
το πιστεύετε ή όχι οι μανιβελιές και η διχρονίλα θα μου λείψει..αλήθεια το λέω..
το πολύ μια βδομάδα σου δινω, μετα θα το εχεις ξεχάσει τελείως
καλορίζικο!
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
κάτι είχα ακούσει και εγώ αλλά δεν το είδα ποτέ το αφιέρωμα.. όποιος έχει λινκ το θέλω..η το περιοδικό ολότελα.. (είναι και μαύρο..)Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Διάβασα την δοκιμή που είχε κάνει το ΜΟΤΟ αν θυμάμαι καλά που ένας τρελός συντάκτης το πήγε σε δύο μέρες από Αθήνα-Ξάνθη και πάλι πίσω.Έλεγε πως είναι σκυλί μαύρο.Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος!![]()
![]()
36 ώρες ακόμα..
τίμιο μηχανάκι.. αυτό ακριβώς που έψαχνα.. κρίμα που έχει εκλείψει αυτή η κατηγορία.. υπάρχουν αρκετά αλλά λίγα έρχονται Ελλάδα..όπως το honda cg125.. τα λάστιχα δεν είναι τα ίδια αλλά και αυτά δεν μου φαίνονται σόι..μόλις περισσέψει λίγο χρήμα θα τα αλλάξω αλλά προέχει το δίπλωμα..Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ωραίο μοτόρι πήρες φίλε! Το είχα 1 χρόνο! Τιμιότατο! Και βολτούλες και (μικρά) ταξιδάκια και τα πάντα!
Πρόσεξε λίγο τα λάστιχα του. Αν είναι νάϊλον (του δικού μου ήταν τέτοια και ήταν πολύ επικίνδυνα) άλλαξε τα αμέσως!
Καλά χιλιόμετρα να έχετε μαζί!!! Θα σε μάθει πολλά!![]()
![]()
![]()
![]()
άντε πάλι με το μπαλί..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mε το καλό να το πάρεις στα χέρια σου σύντεκνε !
Άντε τυχερέ, αυτό σε φέρνει και στο Μπαλί !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και που είναι αυτά που μας έταξες απόψε?? ε? ε?
Στα φυλάω για το ΜΠΑΛΙ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
άντε πάλι με το μπαλί..![]()
και που είναι αυτά που μας έταξες απόψε?? ε? ε?
![]()
![]()
![]()
![]()