Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Για πείτε μου ρε μαστόρια λίγο από τις γνώσεις σας..

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Re: Re: Re: Re: Για πείτε μου ρε μαστόρια λίγο από τις γνώσεις σας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Μα δε προσπαθώ να αυξήσω την ιπποδύναμη........................από τα 200km και μετά ζοριζόταν να ανεβάσει. Αυτό.........
    Το κόστος σε πρώτη φάση για smart tre, PCIII και BMC..............

η γνωμη μου ειναι οτι...

δεν θες να ανεβασει αλλες...

Τεχνητό μέλος Το avatar του/της ekpaglos

Re: Re: Re: Re: Re: Για πείτε μου ρε μαστόρια λίγο από τις γνώσεις σας..

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    ....Το μόνο που θέλω είναι να απελευθερώσω το κινητήρα από το περιοριστή στις 2 τελευταίες σχέσεις και να διορθώσω κάπως τη συμπεριφορά της μοτοσικλέτας στα καύσιμα. Μου την έδινε που από τα 200km και μετά ζοριζόταν να ανεβάσει.....

H χρήση του αντι-περιοριστή στις 2 τελευταίες σχέσεις έχει κατά τη γνώμη μου νόημα διότι η καλύτερη επιτάχυνση σε συνθήκες ταξιδίου σημαίνει, μεταξύ άλλων, μεγαλύτερη ενεργητική ασφάλεια.

Επί της ουσίας, και το έχω ξαναγράψει, πραγματικές ταχύτητες άνω των 200 "πραγματικών" χιλιομέτρων είναι μη ασφαλείς για τον αναβάτη με δεδομένα το πλαίσιο, τις αναρτήσεις και τα φρένα του v-strom, το "στήσιμό" του εν γένει. Ο Ιάπωνας το ξέρει αυτό διο και "ευνούχισε" τον κινητήρα των TLR / TLS/SV και περιόρισε την πραγματική τελική του 1000 στα 206-9 χλμ/ώρα.

Άλλο οι δυνατότητες του κινητήρα και άλλο εάν αυτές υποστηρίζονται από το σύνολο της μηχανής. Και το τελευταίο δε συμβαινει με το 1000άρι Strom....
    Motorcycle Emptiness

Και εγώ είμαι της άποψης ότι αυτής της κατηγορίας μηχανάκια δεν υπάρχει λόγος να τα σκαλίζεις παραπάνω.
    Εχουν κατασκευαστει για συγκεκριμένο σκοπό και χρήση με υλικά χαμηλής ποιότητας για να κρατιέται η τιμή χαμηλά και συνθέτουν ετσι συμφέρουσες και τίμιες προτάσεις αγοράς.

Στο TDM 900 που είχα έριξα ένα σκοσμό λεφτά(εξατμίσεις, PCIII,φίλτρο,αναρτήσεις) για να το "βελτιώσω" και το αποτέλεσμα ήταν πολύ κατώτερο των χρημάτων που δαπανήθηκαν.Καλύτερα το να το είχα αφήσει στην ησυχία του.Είχα το μικρόβιο όμως και τα έχωσα.

Τεςπα.Εχοντας πάρει ένα Strom 650k7 για τις καθημερινές μου μετακινήσεις και για τις "οικογενειακές" καταστάσεις (βλ. δικάβαλα ταξίδια) έχω να πώ ότι πρόκειται για ένα idiot proof μηχανάκι,πολύ έυκολο στο χειρισμό του,οικονομικό,με ροπάτο και δυνατό για τα δεδομένα του μοτεράκι και στρίβει αξιοπρεπώς.Το θέμα είναι όμως ότι δεν είναι και τόσο αλεξίσφαιρο όσο θέλουμε να λέμε,εχει τα προβληματάκια όπως όμως έχουν όλα τα μηχανάκια.

Ξέρω τι καβαλάω και ζητάω από αυτό συγκεκριμένα πράγματα (αξιοπρεπή κίνηση στην πόλη,οικονομία,ταξιδάκι μόνος ή διπλός) τα οποία και μου προσφέρει με μια σχετική ποιότητα.Απο εκεί και πέρα δεν θα του ζητήσω να είναι σταθερό στα 170,δεν θα του ζητήσω να φρενάρει σαν να εχω ρίξει άγκυρα κ.ο.κ.Με αυτό το σκεπτικό είμαι απόλυτα ευχαρισημένος από την επιλογή μου.Αμα λυθεί και το πρόβλημα με το TPS και σταματήσει να μου σκοτίζει τα νευρα με μπερδέματα και σβησίματα...ολα οκ.

Πάντως δεν μπορώ να αποφύγω να μην με πιάνουν τα γέλια κάθε φορά που κατεβάινω από το TUONO και καβαλάω στο Στρόμα και κάνω να φρενάρω.Που είναι τα φρένα ρεεεεεεεεε!!!!!:rotflmao:

Εν ολίγοις αν έχεις την κατλα για βελτίωση θα τα ρίξεις ακόμα και για Lead 100.Απλά δεν αξίζει τον κόπο σε αυτής της κατηγορίας μηχανάκια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tdm900
    Και εγώ είμαι της άποψης ότι αυτής της κατηγορίας μηχανάκια δεν υπάρχει λόγος να τα σκαλίζεις παραπάνω.
    Εχουν κατασκευαστει για συγκεκριμένο σκοπό και χρήση με υλικά χαμηλής ποιότητας για να κρατιέται η τιμή χαμηλά και συνθέτουν ετσι συμφέρουσες και τίμιες προτάσεις αγοράς.

Στο TDM 900 που είχα έριξα ένα σκοσμό λεφτά(εξατμίσεις, PCIII,φίλτρο,αναρτήσεις) για να το "βελτιώσω" και το αποτέλεσμα ήταν πολύ κατώτερο των χρημάτων που δαπανήθηκαν.Καλύτερα το να το είχα αφήσει στην ησυχία του.Είχα το μικρόβιο όμως και τα έχωσα.

Τεςπα.Εχοντας πάρει ένα Strom 650k7 για τις καθημερινές μου μετακινήσεις και για τις "οικογενειακές" καταστάσεις (βλ. δικάβαλα ταξίδια) έχω να πώ ότι πρόκειται για ένα idiot proof μηχανάκι,πολύ έυκολο στο χειρισμό του,οικονομικό,με ροπάτο και δυνατό για τα δεδομένα του μοτεράκι και στρίβει αξιοπρεπώς.Το θέμα είναι όμως ότι δεν είναι και τόσο αλεξίσφαιρο όσο θέλουμε να λέμε,εχει τα προβληματάκια όπως όμως έχουν όλα τα μηχανάκια.

Ξέρω τι καβαλάω και ζητάω από αυτό συγκεκριμένα πράγματα (αξιοπρεπή κίνηση στην πόλη,οικονομία,ταξιδάκι μόνος ή διπλός) τα οποία και μου προσφέρει με μια σχετική ποιότητα.Απο εκεί και πέρα δεν θα του ζητήσω να είναι σταθερό στα 170,δεν θα του ζητήσω να φρενάρει σαν να εχω ρίξει άγκυρα κ.ο.κ.Με αυτό το σκεπτικό είμαι απόλυτα ευχαρισημένος από την επιλογή μου.Αμα λυθεί και το πρόβλημα με το TPS και σταματήσει να μου σκοτίζει τα νευρα με μπερδέματα και σβησίματα...ολα οκ.

Πάντως δεν μπορώ να αποφύγω να μην με πιάνουν τα γέλια κάθε φορά που κατεβάινω από το TUONO και καβαλάω στο Στρόμα και κάνω να φρενάρω.Που είναι τα φρένα ρεεεεεεεεε!!!!!:rotflmao:

Εν ολίγοις αν έχεις την κατλα για βελτίωση θα τα ρίξεις ακόμα και για Lead 100.Απλά δεν αξίζει τον κόπο σε αυτής της κατηγορίας μηχανάκια.
    Συμφωνώ απολύτως
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Με τη σειρά που βλέπω τις μηχανες σου....μάλλον ο Μιχάλης είσαι...σωστα ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Με τη σειρά που βλέπω τις μηχανες σου....μάλλον ο Μιχάλης είσαι...σωστα ?

Σωστοοοος!!!!!

Και συ τωρα τι μου συγκρινεις ...την βουρτσα με την π#%τσ@?? Σαν να καβαλας το ιταλικο σου το φεραρικο και μετα να περνεις ενα γιαπωνεζικο πχ rav4 να ''σουλατσαρεις''. Ε οπως και να το κανεις μια διαφορα θα την εχει!

Παντως το v-stromi για την κατηγορια του μια χαρα και γ@μω τα φρενα εχει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    Και συ τωρα τι μου συγκρινεις ...την βουρτσα με την π#%τσ@?? Σαν να καβαλας το ιταλικο σου το φεραρικο και μετα να περνεις ενα γιαπωνεζικο πχ rav4 να ''σουλατσαρεις''. Ε οπως και να το κανεις μια διαφορα θα την εχει!

Παντως το v-stromi για την κατηγορια του μια χαρα και γ@μω τα φρενα εχει!
    Δεν συγκρίνω φιλαράκι.Δεν συγκρίνεις πράγματα μη συγκρίσιμα άλλωστε.Απλά αναφέρω κάτι που μου συμβαίνει κάθε φορά που γίνεται η τράμπα.

Το Στροματέξ είναι σούπερ για αυτό που το πήρα να κάνει και είμαι σούπερ ευχαριστημένος.

Για τα φρένα του θα πω ότι θα τα ήθελα λίγο πιο δυνατά....αλλά και πάλι φτάνουν για να σταματήσεις μια χαρά και με ασφάλεια.

Αυτιάάάάά!!!

Δεν συγκρίνω φιλαράκι.Δεν συγκρίνεις πράγματα μη συγκρίσιμα άλλωστε.Απλά αναφέρω κάτι που μου συμβαίνει κάθε φορά που γίνεται η τράμπα.

Το Στροματέξ είναι σούπερ για αυτό που το πήρα να κάνει και είμαι σούπερ ευχαριστημένος.

Για τα φρένα του θα πω ότι θα τα ήθελα λίγο πιο δυνατά....αλλά και πάλι φτάνουν για να σταματήσεις μια χαρά και με ασφάλεια.

Αυτιάάάάά!!!

Μια χαρα δυνατα ειναι! Απλα τα τακακια του ειναι πολυ σκληρα και σου φερνουν μια χαζη αισθηση στην μανετα! Αλλα αν πατησεις με λιγη παραπανω δυναμη θα δεις οτι οσο τα πατας φραναρουν δεν κουραζονται ευκολα!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Για πειτε μου την γνωμη σας :
    από yannis24 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2012, 08:57
  2. Θα ήθελα τις γνώσεις σας...
    από sas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 15:43
  3. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ!!!!
    από OzZzZzY στο forum Off topic