Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: Αλέκος - Δέλεαρ

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Aν και δαγκωμένος κι εγώ..... με σημάδια από τα 9 δόντια της άνω γνάθου του.... και έχοντας πει ότι κάποια μέρα θα του το ανταπωδώσω......

Θα περάσω κάποια στιγμή σύντομα να ρίξω κι εγώ κάτι..... (όχι ντουφεκιά ρε λαμόγια, ανόητοι και φαιδροί μηχανόβιοι )
    Θα γινει καλα και θα σε ματαδαγκωσει !! Τουλαχιστον θαχεις να του λες "ρε κερατα εγω σε πληρωσα να γινεις καλα μη με δαγκασεις τ' @@ γιατι δε θαχω να σε γραφω " !!!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Για όσους δεν γνώρισαν τα δόντια του, αλλά τα θλιμένα του μάτια και του χάϊδεψαν λίγο την πλάτη, ελπίζω να είναι σύντομα κοντά μας!!!!

Τη Δευτέρα λοιπόν!

Υ.Γ. Σκυλιά αγώνων? Φαντάζομαι όχι ελευθερα αλλά με συνοδο!!!! Sniper μήπως άλλοι θέλουν σφαίρα τελικά????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    .....

....Sniper μήπως άλλοι θέλουν σφαίρα τελικά????

Άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι

Ναι ξέρω!Εσύ δεν είδες τίποτα!!! Αλλά είδαν άλλοι προφανώς!!!!

Καλά ντε! Δε σε ειπαμε και καμπούρη!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Εγώ αν και φιλόζωος ΔΕΝ θα ρίξω τον οβολό μου για τον Αλέκο... Μου χρωστάει ένα τζιν, οπότε μήπως να περάσω να πληρωθώ από το ΔΕΛΕΑΡ;

BTW=> Αν τον έπαιρνα είδηση ότι πήγαινε να με "αρπάξει" όσο φιλόζωος και να είμαι θα τον είχα σακατέψει ο ίδιος. Για να μην πω για τα μεγαλύτερα "ζώα" (security και ΔΕΛΕΑΡ) που ενώ γνωρίζουν ότι το σκυλί ορμάει τον έχουν και τον καλομαθαίνουν....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
    Εγώ αν και φιλόζωος ΔΕΝ θα ρίξω τον οβολό μου για τον Αλέκο... Μου χρωστάει ένα τζιν, οπότε μήπως να περάσω να πληρωθώ από το ΔΕΛΕΑΡ;

BTW=> Αν τον έπαιρνα είδηση ότι πήγαινε να με "αρπάξει" όσο φιλόζωος και να είμαι θα τον είχα σακατέψει ο ίδιος.

Το σκυλί θα κάνει αυτό που του λέει το ένστικτό του να κάνει ...φυλάει το χώρο του ...
    πάντως πεζό δεν έχει αρπάξει ο συγκεκριμένος σκύλος και είναι πολύ φιλικός όταν τον πλησιάζεις ...

Για να μην πω για τα μεγαλύτερα "ζώα" (security και ΔΕΛΕΑΡ) που ενώ γνωρίζουν ότι το σκυλί ορμάει τον έχουν και τον καλομαθαίνουν....

αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο ...

Σε τελική ανάλυση έχει σκεφτεί κανείς μας ότι στο χώρο του περιβόλου γύρω από το Δέλεαρ απαγορεύεται το πάρκινγκ για μοτό και για αυτοκίνητα;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    πάντως πεζό δεν έχει αρπάξει ο συγκεκριμένος σκύλος και είναι πολύ φιλικός όταν τον πλησιάζεις ...

Εμένα φίλε μου μου όρμηξε ενώ ήμουν πεζός και με πρόβλημα στο περπάτημα γιατί μόλις είχα αφήσει τις πατερίτσες...
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Εγώ αν και φιλόζωος ΔΕΝ θα ρίξω τον οβολό μου για τον Αλέκο....
    mipos na min erixnes psifo se aftous pou ta afinoun kai kikloforoun adespota?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Eμενα δεν με δαγκωσε κανενα οποτε ηρθα

Στην αρχη γαβγιζαν και μολις ερχοταν το συννεφο καπνου σταματαγανε

Αν περασω θα ριξω ....

Θα λαδωσω και λιγο το χαρτονομισμα να το δει και να με θυμηθει
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger

Εμένα φίλε μου μου όρμηξε ενώ ήμουν πεζός και με πρόβλημα στο περπάτημα γιατί μόλις είχα αφήσει τις πατερίτσες...
    Να του δωσεις 2 οβολους παραπανω για τη φυσιοθεραπεια που σε εκανε !!

Ειδες τι γρηγορα περπατησες μετα ;;

Μανιβελάτο μέλος
    Τι εννοείτε σκυλιά αγώνων? αν είναι αυτό που φαντάζομαι έχω ήδη γίνει θηρίο..χαλαρά αν πετύχω ποτέ κανέναν τέτοιο θα τον κάνω c through με το σκοπευτικό.. υπάνθρωποι.. αν δεν φτάσουν τα χρήματα σφυρίξτε και εδώ κάτω, στην τελική μόλις ανέβει κάποιος ηρακλομοτόβιος πάνω κάνει το delivery..

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Για όσους δεν γνώρισαν τα δόντια του, αλλά τα θλιμένα του μάτια και του χάϊδεψαν λίγο την πλάτη, ελπίζω να είναι σύντομα κοντά μας!!!!

Τη Δευτέρα λοιπόν!

Υ.Γ. Σκυλιά αγώνων? Φαντάζομαι όχι ελευθερα αλλά με συνοδο!!!! Sniper μήπως άλλοι θέλουν σφαίρα τελικά????

μάλλον.. προσφέρομαι να βοηθήσω τον sniper.. κάτι έχω μάθει και εγώ τόσες προπονήσεις..

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    κοιταξτε μην ριξετε τιποτα χαλκινα κερματα...
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Το σκυλί θα κάνει αυτό που του λέει το ένστικτό του να κάνει ...φυλάει το χώρο του ...

Σε τελική ανάλυση έχει σκεφτεί κανείς μας ότι στο χώρο του περιβόλου γύρω από το Δέλεαρ απαγορεύεται το πάρκινγκ για μοτό και για αυτοκίνητα;;
    Φίλε Catmaster

1. Για να είμαι ΤΕΛΕΙΩΣ ειλικρινής, τον Αλέκο δεν τον ξέρω, δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ήταν αυτός. Έχει πάντως πολλές πιθανότητες.

2. Ο Αράπης, ο μαύρος, ο σκύλος, ο ΤΑΜ τΑΜ τΑΜ με άρπαξε ενώ ήμουν πεζός. Ούτε μηχανή είχα ούτε τίποτα. Γύρναγα σπίτι μέσα από το πάρκο και μου την έπεσε... Είχα το mp3 στα αυτιά κι ενώ είχα το νου μου ο μπαμπέσης πήγε να με αρπάξει. Εγώ αυτό που κατάλαβα ήταν κάτι σαν τράβηγμα στο παντελόνι. Γύρισα, τον είδα, και την έκανε. Αν είχα καταλάβει εκείνη την ώρα ότι είχε πάει να με δαγκώσει θα τον είχα μισερώσει. Το κατάλαβα 100 μέτρα πιο κάτω όταν ένα δροσερό καλοκαιρινό αεράκι άρχισε να διαπερνά τη θεσπέσια γάμπα μου. Είπα ας πάει και το κοπρόσκυλο.

3. Επειδή μένω ακριβώς απέναντι από το Δέλεαρ τα σκυλιά εκεί έχουν αρπάξει πολύ κόσμο. ΠΕΖΟΥΣ.

4. Το ίδιο πήγε να γίνει και στην πλατεία με τα δύο περίπτερα μέσα στο πάρκο πάλι με κάτι κοπρόσκυλα. Επειδή όμως τυχαίνει και είμαι βουνίσιος και μεγάλωσα με σκυλιά, άγρια και μη, μόλις τα είδα να μου έρχονται έλαβα κι εγώ τα μέτρα μου... Πέτρα και όπου το πάρει...

5. Οι security του πάρκου είναι κάτι κοπρόσκυλα και μισά. Και τις δύο φορές που πήγε να γίνει μόντα ήταν παρόν κάποιος security που τάχα φώναζε το σκυλί.

6. Σε ότι έχει να κάνει με το πάρκιν είμαι 1000% μαζί σου. Επειδή όπως σου είπα μένω απέναντι εγώ την μηχανή την βάζω στο γκαραζ που έχω. Όλοι όμως όσοι πάτε εκεί που τις αφήνετε; Και ΟΚ η μηχανή δεν είναι τόσο θέμα... Όμως και ΙΧ στο πάρκο; Να μην μπορείς σε κάποιες φάσεις να περάσεις από τα ΙΧ;

@ ακατανόμαστε=> την ψήφο σε όσους τα αφήνουν να κυκλοφορούν αδέσποτα την έχω κόψει από καιρό. Όπως επίσης τον οβολό μου τον έχω δώσει πολλές φορές παλιότερα για άλλα αδέσποτα του πάρκου είτε για στειρώσεις είτε για εμβόλια κτλ. Είχα δυο σκυλιά που τα έβγαζα καθημερινά στο πάρκο (στην πράσινη δεξαμενή κάτω από το Δέλεαρ - γνωστή και ως σκυλότοπος)

Και για τον Αλέκο.... φίλε Αλέκο να ξέρεις... πάντα υπάρχει κάποιος δυνατότερος, πιο τσαμπουκάς, με πιο κοφτερά δόντια κτλ από σένα. Αν το σκεφτόμαστε κι εμείς στον δρόμο αυτό τότε πολλές μανούρες δεν θα γινόντουσαν

Και κάτι άλλο που μου ήρθε στο μυαλό. Ξέρετε ότι το μοναδικό σημείο που επιτρέπονται τα σκυλιά στο πάρκο είναι αυτή η δεξαμενή που αναφέρω; Εσάς σας φαίνεται λογικό αυτό; να είναι ένα χώρος σχετικά μεγάλος μεν αλλά:

Α. Χωρίς περίφραξη
    Β. Δίπλα σε παιδική χαρά
    Γ. Δίπλα σε εκκλησία
    Δ. Σε κεντρικό πέρασμα του πάρκου

Το θέμα σκυλότοπος είναι όμως μια άλλη μεγάλη ιστορία

Για να μην ξεχνιόμαστε...

Σήμερον, στο Δέλεαρ - Δύο έργα, αμερικάνικο σεξ - καράτε

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δευτέρα 23/8 το Group therapy συνεχίζετε στο ΔΕΛΕΑΡ
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 21:18
  2. Συναντηση Δελεαρ για coca-amstel στις 9:00...
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2004, 13:01
  3. Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 17:37
  4. Καλημέρα...ΚΑΦΕΔΑΚΙ...στο...ΔΕΛΕΑΡ...29/5;;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 17:32
  5. Δελεαρ 2/4/04