Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: Πανικος!!! θα καταργηθουν οι Cayenne, οι Μ5 και οι SLK!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Εγώ σας έχω και τους δύο !

Και το τελικό να μη δίνει καμμιά 50αριά άλογα ακόμα ;

Να δεις που θα με καταργήσουνε κι εμένα στο τέλος

:rotflmao: :rotflmao:

Ερχεσαι δευτερος Μάκη μου.

Εχω και καρίνα

Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
    Ερχεσαι δευτερος Μάκη μου.
    Εχω και καρίνα
    Κόβει ιπποδύναμη !:o

Ναι αλλά ως γνωστόν

κρατάει τη μηχανή κάτω

και δεν την αφήνει να πετάξει

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
    Ναι αλλά ως γνωστόν
    κρατάει τη μηχανή κάτω
    και δεν την αφήνει να πετάξει :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όντως είναι ένα πρόβλημα όμως, φαντάσου τι περνάω εγώ που δεν ακούω μέσα απ'το κράνος αυτά που λένε απ'τον πύργο ελέγχου του ΕλΒενιζέλ !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όντως είναι ένα πρόβλημα όμως, φαντάσου τι περνάω εγώ που δεν ακούω μέσα απ'το κράνος αυτά που λένε απ'τον πύργο ελέγχου του ΕλΒενιζέλ !

Να βάλεις πάλι τη μαμά εξάτμιση για να ακούς

και να μου δώσεις εμένα αυτή που φοράς

ακούω καλύτερα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οταν γυρισω απο το Αλφα του Κενταυρου που εχω πεταχτει για κατι υποθεσεις (μου ξηλωσαν την περιφραξη απο το κτημα) θα τα πουμε εμεις οι τρεις ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    θα τα πουμε εμεις οι τρεις ...
    Λοιπόν μόνο μια δυναμομέτρηση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο..

ή μήπως ένα σχέδιο πτήσης ; Πάμε briefing ; :rotflmao: :rotflmao:

FFWD Το avatar του/της DimST
    Πολύ στραβά το βλέπετε το θέμα... και αυτά τα αυτοκίνητα για πολλούς είναι μέσα ευχαρίστησης όπως και για εμάς οι μοτοσυκλέτες...

Σαφέστατα και οι νέες προδιαγραφές που θα περάσουν ώς Euro 4-5 κλπ είναι πολύ πιο αυστηρές απο τις υπάρχουσες αλλά αυτό δεν είναι κάτι που δε περίμεναν. Σαφέστατα και ανέφεραν τη δύσαρέσκεια τους κάτι που είναι μάλλον φυσιολογικό.

Αυτό που είμαι περίεργος να δώ είναι πως στην ευχή θα περάσουν αυτές οι προδιαγραφές στις μοτοσυκλέτες.

Ειδικότερα για την πόρσε όλα τα μοντέλα της έχουν απο τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων όπως και τις χαμηλότερες καταναλώσεις αναλογικά με τον κυβισμό/απόδοση.

Η ίδια η πόρσε μετά απο "επίθεση" της Greenpeace που σε διαδήλωση της έξω απο ένα απο τα εργοστάσιο της την αποκάλεσε "γουρούνι του κλίματος" (Climate Pigs). Μάλιστα μαζί τους είχαν και ένα ρόζ (!) βαμμένο cayenne turbo με μούτρο απο γουρούνι

Η πόρσε όμως έκανε κάτι που σίγουρα δε περίμεναν οι κύριοι της Greenpeace... ήταν προετοιμασμένη και απάντησε άμεσα και με τον ίδιο τρόπο...με τεράστια μπάνερς που τοποθέτησε στους τοίχους του εργοστασίου λέγοντας τους απλά, δε ξέρατε δε ρωτούσατε?!

Πιο συγκεκριμένα τα μπάνερς έγραφαν:

- Η συμβολή της πόρσε σε CO2 στη Γερμανία είναι λιγότερο απο 0.1%
    - H πόρσε είναι ήδη έτοιμη να παρουσιάσει το πρώτο της Υβριδικό αυτοκίνητο (με βάση το μικρό 6κύλινδρο μοτέρ τους) και με μέση κατανάλωση κάτω απο 9λιτ ανα 100km
    - H πόρσε έχει τη χαμηλότερη εκπομπή CO2 ανα ίππο

και κλείνοντας έγραψαν...
    Αγαπητοί φίλοι απο την Greenpeace. η πόρσε είναι καλύτερη απ'ότι πιστεύετε. Το ευχάριστό νέο είναι πως και ο Γολιάδ είχε υποτιμήσει τον Δαβίδ...

Σίγουρα κέρδισαν τις εντυπώσεις. Και σίγουρα ο κόσμος θα αλλάξει τα χρόνια που έρχονται αλλά δε νομίζω να θέλει κανείς να σταματήσουν να βγαίνουν τέτοια εκπληκτικά αυτοκίνητα όπως αυτά που αναφέρθηκαν

FFWD Το avatar του/της DimST
    Βρήκα τη φώτο με το γουρούνι...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	post-1-1185553821.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	23,4 KB 
ID:	117337

Μαλακιες.....

Λες και κυκλοφορουνε 500,000,000 τετοια αυτοκινητα παγκοσμιως.

Δεν κοιτανε που τα 1.6λ καινε 10lt/100 χλμ μικτη και για παραδειγμα το καινουργιο ραλακι καιει 12μικτη παντα ε, και κοστιζει 17,000Ε.Που σημαινει οτι θα το παρουν πολλοι μαλλον....

Τα Porsche τους πειραξανε και δη τα τζιποειδη που αντε να πανε ενα Κολωνακι,βαρια βαρια.....

Εχουνε κανει τα αυτοκινητα πανω απο 1 τονο το καθενα.Τα εχουνε φορτωσει 235425435 μπιχλιμπιδια.Το ραλακι που λεγαμε πριν εχει 2ζωνικο κλιματισμο μεταξυ αλλων και ζυγιζει 1260 κιλα.Οσο το 4.7 μετρων Passat του 95 που εχει ο πατερας μου

Πανε προς αποσυρση οι μυθοι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	e7b22ce1fd5b4fab49162a885cb84e0d.jpg 
Προβολές:	98 
Μέγεθος:	21,3 KB 
ID:	117338

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Μαλακιες.....

...για παραδειγμα το καινουργιο ραλακι καιει 12μικτη παντα ε, και κοστιζει 17,000Ε....

...Το ραλακι που λεγαμε πριν εχει 2ζωνικο κλιματισμο μεταξυ αλλων και ζυγιζει 1260 κιλα.Οσο το 4.7 μετρων Passat του 95 που εχει ο πατερας μου
    Όπως τό'πες στην πρώτη σου λέξη (χωρίς παρεξήγηση)

Το ραλάκι που έβαλες στην φωτογραφία δεν έχει καμμία σχέση με τα στοιχεία που αναφέρεις ομως επειδή το καινούργιο ραλάκι (ξέρω ότι μιλάς γενικά για όλα τα "μικρά") είναι πολύ κοντά σ'αυτά τα στοιχεία αξίζει να σου υπενθυμίσω και τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν τα οχήματα πλέον για να βγουν στην Ευρωπαική (τουλάχιστον) αγορά.

Γεγονός που τα κάνει πολύ πιο φιλικά προς το περιβάλλον

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Όπως τό'πες στην πρώτη σου λέξη (χωρίς παρεξήγηση)

Το ραλάκι που έβαλες στην φωτογραφία δεν έχει καμμία σχέση με τα στοιχεία που αναφέρεις ομως επειδή το καινούργιο ραλάκι (ξέρω ότι μιλάς γενικά για όλα τα "μικρά") είναι πολύ κοντά σ'αυτά τα στοιχεία αξίζει να σου υπενθυμίσω και τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν τα οχήματα πλέον για να βγουν στην Ευρωπαική (τουλάχιστον) αγορά.

Γεγονός που τα κάνει πολύ πιο φιλικά προς το περιβάλλον

κοιτα να δεις που του θιξαμε τα ραλακια κ ξετσουτσουρωσε...

Το ραλακι στην φωτο ειναι απο το πανε προς αποσυρση οι μυθοι....Ειδικα το 1.3 το εχω στην καρδια μου

Οτιδηποτε καιει 12λτ/100χλμ μεση απο τον κατασκευαστη δηλαδη στην πραξη παραπανω δεν γινεται να ειναι φιλικο προς το περιβαλλον.Και αν καταφερανε να ριξουνε καποιες εκπομπες καυσαεριων δεν με πειθουνε.Οποτε το να απομονωσουμε μια συγκεκριμενη κατηγορια που ειναι το 0.01% της παγκοσμιας παραγωγης δεν λυνει το προβλημα.

Τελος παντων εγω το εφερα ως παραδειγμα.Οτι ακομα τα μικρα σχετικα αυτοκινητα εχουν γινει πολυ βαρια και εξοπλισμενα με αποτελεσμα να καινε πολυ καυσιμο και κατα την ταπεινη μου γνωμη οτι καιει καπου τα βγαζει.

Εγω εκαψα μια φασολαδα χθες αλλο πραγμα .

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Δεν είναι αυτοκίνητα αυτά τα 106...

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    κοιτα να δεις που του θιξαμε τα ραλακια κ ξετσουτσουρωσε...
    Βρε το ίδιο που μου κάνει και μπόμπα να πέσει να τα εξατμίσει απλά προσπαθώ για ένα σωστά διαμορφωμένο φόρουμ :o

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2009, 16:06
  2. Η μητέρα και οι τρεις παρθένες
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2008, 07:22
  3. Το σύνθημα και οι αγρότες
    από isid στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8