Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Ktm LC4 640 Prestige'08 Super Moto...;

FFWD Το avatar του/της DimST
    Τα ΚΤΜ, γενικά, δεν είναι μοτοσυκλέτες για τον καθένα ούτε φτιάχτηκαν ποτέ για χρήση πάπιας.
    Αν το προσέχεις, θα σε ανταμείψει.

Απλά να ξέρεις πως σαφέστατα και δεν είναι φθηνή μοτοσυκλέτα, αν θές φθηνή (με την καλή και την κακή έννοια) κοίτα προς japan.

Μην ακούς κανέναν, αν το θές προχώρα. (κοίταξε όμως και το SM610R)

2005 μοντέλο άντε 2006
    As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high

AYRTON SENNA

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    για ποσο καιρο *ακομα* σκοπευεις να μας ζαλιζεις τ αρχιδια με το συγκεκριμενο θεμα? Εχεις την εντυπωση οτι εισαι αστειος? Λανθασμενη εντυπωση εχεις. Κουραστικος κι εκνευριστικος εισαι αλλα υποθετω οτι αυτος ηταν κι ο σκοπος σου...

+1

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    οπου ΚΤΜ ποστ .........να και ο βε-στρομας ......... .......
    Εγώ ξέρω ότι το δικό μου V-Strom είναι μεσα μια εβδομάδα για ένα TPS του κώλου και μου έχουν ζαλίσει τα φρύδια.Καλά που έχω και ιταλικό και κινούμαι αλλιώς....λεωφορείο.

Ο Βεστρομάς τώρα....αστε το καλύτερα....ο άνθρωπας είναι κλασσικός!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    για ποσο καιρο *ακομα* σκοπευεις να μας ζαλιζεις τ αρχιδια με το συγκεκριμενο θεμα? Εχεις την εντυπωση οτι εισαι αστειος? Λανθασμενη εντυπωση εχεις. Κουραστικος κι εκνευριστικος εισαι αλλα υποθετω οτι αυτος ηταν κι ο σκοπος σου...

Φίλε απο τη στιγμή που είναι 640 ειναι απο 2006 και πίσω έως και 2004. Το 690 που είναι το νέο μοτέρ με νέα χωρητικότητα είναι του 2007 και βγήκε για να αντικαταστήσει αυτό ακριβώς.Γι αυτό μην ενδώσεις στην επιμονή εκείνων εκεί.
    As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high

AYRTON SENNA

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ