ΣΤΑ Π@Π@ΡΙ@ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΛΟΙ!!!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΤΟΥΣ?????
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ???
ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Ζεις Περακο ???
Κι εγω εψαχνα την διευθυνση για να στειλω στεφανι ...
:rotflmao:
![]()
ΖΩ ΡΕΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ζεις Περακο ???
Κι εγω εψαχνα την διευθυνση για να στειλω στεφανι ...
![]()
ΤΙ ΝΕΑ??????
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
καλά πιάσε κανα παλιόΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μονο παλια εχω ...
Αμα θες ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ενα ενα
τα λεφτα τα εφαγαν Big Mak και λοιποι διαχειριστες-λαμογια (Ψωμιαδης ENIC NETMED κλτ) δεν τα εβαλαν στην ομαδα αλλα στη τσεπη
να ψαξει να βρει το κρατος ποιος τα εφαγε και να τον βαλει φυλακη με τις ευλογιες μας!!! κυριε ελεησον
δευτερον αυτο που εγραψα και σε αλλο φορουμ:
Η λύση του άρθρου 44 δεν φτιάχτηκε για την ΑΕΚ σε παραγγελιά... ήταν νόμος του κράτους που ισχύει για πολλές εταιρείες
Η λύσεις που υπήρχαν για την ΑΕΚ ήταν οι έξης
1. Διάλυση-πτώχευση.
Το κράτος θα έπαιρνε ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ενώ τώρα η ΑΕΚ θα πληρώσει μέρος του χρέους της (περίπου το 10% του αρχικού ποσού) το ίδιο και οι διάφοροι παίκτες που τους οφείλονται χρήματα ενώ τώρα θα πληρωθούν κανονικά.
Επίσης το κράτος θα έχανε από το καλοκαίρι και μετά, (ίσως για πάντα) τεράστια έσοδα από εισιτήρια και αναμνηστικά (ΦΠΑ) και το μοναδικό πελάτη του ΟΑΚΑ (ως γνωστόν στο στάδιο η ΑΕΚ πληρώνει ένα τεράστιο ποσό ως δικαίωμα χρήσης του σταδίου που είναι περίπου 20% των εσόδων από τα εισιτήρια) δηλαδή η ΑΕΚ κάνει μερική απόσβεση των εξοδων για την ανάπλαση του σταδίου (μαλάκα Καλατραβα τι μας έκανες... ) και τη συντήρηση του καθώς και αναλαμβάνει μερίδιο απόσβεσης των λειτουργικών εξόδων του. Στο δρόμο θα έμεναν και περίπου 100-150 εργαζόμενοι στη ΠΑΕ και στις μπουτίκ της ομάδας καθώς και πάρα πολλοί που ζουν γύρω από την ομάδα (μικροπωλητές κτλ) και περιπου 600-1000 security που δουλεβουν τις ημερες των αγωνων
2. υπαγωγή στο άρθρο 44
η σημερινή πραγματικότητα: απλός μια συμβιβαστική λύση, πολύ πιο ευνοϊκή για το κράτος από τη ρύθμιση των χρεών Κωσκοτα-ΟΣΦΠ
άλλες λύσεις δεν υπήρχαν μη ψάχνετε άδικα...
ΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ?
ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΒΕΒΑΙΑ!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ?
ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΟΥΛΗ ΜΑΣ
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
τωρα μιλαμε η κλανουμε
δεν ειναι το ιδιο οι εταιριες με τους ιδιοτες και το ξερεις καλα
αν δεν εχουν οι εταιριες βαρανε κανονι και το μπουλο ολοι αντε γεια
ειπαμε 2 λυσεις .... κοιτα πανω
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!!!!
2 ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ @@@@@ ΜΑΝΤΟΛΕΣ....
Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???
ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΡΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ.... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ........
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???
ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖAΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝ "100 ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΙΧΡΗΣΤΟΥ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΑΝΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ!!!!![]()
![]()
![]()
Νεο ηθος στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
Εχθες μετα την κηδεια του πατερα του Χατζηχρηστου γυρω στα 100 αεκακια κατεβηκαν προς το club του Παναθηναικου και σπασανε αυτοκινητα , μηχανακια κλπ.
Που να μην μπαινανε στο 44.
Αυτη η νοοτροπια δεν αλλαζει.
Οσο καποιοι ψαχνουν στο ποδοσφαιρο να καλυψουν κενα υπαρξης για τα οποια το ποδοσφαιρο δεν εχει φτιαχτει να καλυπτει θα συμβαινουν αυτα τα αισχη.
Εγω ημουνα υπερ της κατασκευης του γηπεδου του Παο στο γουδι γιατι πιστευα οτι η περιοχη θα ειχε να κερδισει.
Αλλα τωρα ........
Σκεφτειτε μετα απο καθε ματς 100 (οχι παραπανω) αεκακια , γαυρακια η οτι αλλο θελετε να κανουν μια βολτα απο Ζωγραφου , Ηλυσια και να κανουν τα αισχη τους.
Αει στο διαολο![]()
Keep on rocking in a free world !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Νεο ηθος στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
Εχθες μετα την κηδεια του πατερα του Χατζηχρηστου γυρω στα 100 αεκακια κατεβηκαν προς το club του Παναθηναικου και σπασανε αυτοκινητα , μηχανακια κλπ.
Που να μην μπαινανε στο 44.
Αυτη η νοοτροπια δεν αλλαζει.
Οσο καποιοι ψαχνουν στο ποδοσφαιρο να καλυψουν κενα υπαρξης για τα οποια το ποδοσφαιρο δεν εχει φτιαχτει να καλυπτει θα συμβαινουν αυτα τα αισχη.
Εγω ημουνα υπερ της κατασκευης του γηπεδου του Παο στο γουδι γιατι πιστευα οτι η περιοχη θα ειχε να κερδισει.
Αλλα τωρα ........
Σκεφτειτε μετα απο καθε ματς 100 (οχι παραπανω) αεκακια , γαυρακια η οτι αλλο θελετε να κανουν μια βολτα απο Ζωγραφου , Ηλυσια και να κανουν τα αισχη τους.
Αει στο διαολο![]()
δε στα ειπανε καλα ... για ξαναρωτα τι εγινε ακριβως...
Ρωταω εσενα λοιπον.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δε στα ειπανε καλα ... για ξαναρωτα τι εγινε ακριβως...
Τι εγινε ?
Keep on rocking in a free world !!!
παιδια που πηγεναν στη κηδεία δεχτηκαν επιθεση απο τραμπουκους βαζελακια που είχαν μαζευτεί εκει μονο και μονο για να κανουν τσαμπουκάΑρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Ρωταω εσενα λοιπον.
Τι εγινε ?
ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ ΕΤΣΙ !!!
μετα οπως ειναι φυσικο εγινε το payback!!! τι νομιζεις οτι ειμαστε τιποτα κοτες ?
και αν δε πιστεύεις κοιτα εδω:
http://www.sportaction.gr/document.p...cument_id=2769