Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: Aτύχημα στην Χαλκίδα

Μακάρι να μην είναι σοβαρό...
    Πως είναι δυνατο να βλέπεις κάτι τέτοιο και απλά να φεύγεις?
    Ποτέ δεν το κατάλαβα...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Περαστικά στα παιδιά, και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό!!!!

Όσο για τις αναστροφές..................................ας μη μιλήσω καλύτερα!!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από jen
    Μακάρι να μην είναι σοβαρό...
    Πως είναι δυνατο να βλέπεις κάτι τέτοιο και απλά να φεύγεις?
    Ποτέ δεν το κατάλαβα...
    αν ηταν αυτοκινητα που εφευγαν,καλα εκαναν....γιατι θα δημιουργουσαν μονο χειροτερο κυκλοφοριακο,και θα καθηστερουσαν και το ασθενοφορο και την αστυνομια....αν ηταν μοτοσυκλετιστες,μαλακια μεγαλη.....και αυτο περι μαρτυρων μονο να σχολιαστει δεν μπορει...και βεβαια παντα ειναι καλο να σταματαει καποιος που μπορει να βοηθησει πραγματικα(πρωτες βοηθειες,συντονισμος κινησης κλπ) παρα για να κορευσει την περιεργια του....

περαστικα και παλι και αγυριστα....και ειπαμε....προσοχη το ΣΚ που βγαινουν ολα τα ζωα εξω και οι κουλοι...

Κριμα ρε γαμωτο χωριs λογο γιατι βαρεθηκε να περιμενη στην ουρα.ευχομαι περαστικα στα
    παιδια.και σιγουρα ειναι το σημειο ασκημο εκει γιατι παντα εχει κινηση
    ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΙ ΤΕΡΜΑ ΠΙΣΩ

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Γαμώ την πουτάνα μου...εκείνη την ώρα γύριζα από Χαλκίδα με το αυτοκίνητο...και αναρωτιόμουν γιατί έχει τόση κίνηση, μέχρι που είδα το ασθενοφόρο (το οποίο είχε μόνο αναμμένους φάρους) από το αντίθετο ρεύμα να πηγαίνει προς Χαλκίδα....

Μετά από λίγο πέρασα από το σημείο...το bmw (σειρά 1) σταματημένο σχεδόν κάθετα έκοβε το αντίθετο ρεύμα...(το ρευμα προς Χαλκίδα) και η μηχανή πεσμένη δίπλα στο αριστερό φτερό...

Είχε γαμώ τις μέρες χτες...

Ελπίζω όλοι να είναι καλά...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Επειδη εχουμε 2 thread με αναστροφη, θα πω ενα πραγμα : σε περιπτωση διπλη διαχωριστικης που στης πιο πολλες περιπτωσεις υπαρχει, η υπαιτιοτητα ειναι και των 2.

Αυτο πρεπει να το βαλουμε καλα στο μυαλο μας και να το περιμενουμε στην περιπτωση που περναμε σταματημενα αμαξια λογω κινησης.

Δεν υποστηριζω ουτε την γκομενα ουτε το bmwδακια,οταν ερχεται κατοπιν εορτης ο νομος να ορισει ποιος φταιει και ποιος οχι δεν κοιταει αν η αναστροφη ειναι η μεγαλυτερη μαλακια, βλεπει την διπλη διαχωριστικη κρινει οτι φταινε και οι 2 και αν τα συμφεροντα ειναι μεγαλα μπορει το φταιξιμο να πεσει ολο σ'αυτον που προσπερναει.

Αν θυμαστε περσυ ,εχασα ενα φιλο με την ιδια ακριβως περιπτωση, ενω προσπερναγε ενα γερο με κουτι ,ο γερος ενω ηταν η μηχανη διπλα του εκανε αναστροφη και ο φιλος μου σκωτοθηκε.

Πριν 5 μερες βγηκε η αποφαση,100% υπαιτιοτητα στον φιλο μου.Ο γερος ηταν ο μονος μαρτυρας, δηλώσε οτι κοιταξε καθρεφτη δεν ειδε τιποτα(ηταν διπλα του) και εστριψε.

Το να ειναι η μεγαλυτερη μαλακια η αναστροφη δεν μου λεει τιποτα αν εγω εχω φυγει και με βγαλουν και υπαιτιο.

Το νου μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Επειδη εχουμε 2 thread με αναστροφη, θα πω ενα πραγμα : σε περιπτωση διπλη διαχωριστικης που στης πιο πολλες περιπτωσεις υπαρχει, η υπαιτιοτητα ειναι και των 2.

Αυτο πρεπει να το βαλουμε καλα στο μυαλο μας και να το περιμενουμε στην περιπτωση που περναμε σταματημενα αμαξια λογω κινησης.

Δεν υποστηριζω ουτε την γκομενα ουτε το bmwδακια,οταν ερχεται κατοπιν εορτης ο νομος να ορισει ποιος φταιει και ποιος οχι δεν κοιταει αν η αναστροφη ειναι η μεγαλυτερη μαλακια, βλεπει την διπλη διαχωριστικη κρινει οτι φταινε και οι 2 και αν τα συμφεροντα ειναι μεγαλα μπορει το φταιξιμο να πεσει ολο σ'αυτον που προσπερναει.

Αν θυμαστε περσυ ,εχασα ενα φιλο με την ιδια ακριβως περιπτωση, ενω προσπερναγε ενα γερο με κουτι ,ο γερος ενω ηταν η μηχανη διπλα του εκανε αναστροφη και ο φιλος μου σκωτοθηκε.

Πριν 5 μερες βγηκε η αποφαση,100% υπαιτιοτητα στον φιλο μου.Ο γερος ηταν ο μονος μαρτυρας, δηλώσε οτι κοιταξε καθρεφτη δεν ειδε τιποτα(ηταν διπλα του) και εστριψε.

Το να ειναι η μεγαλυτερη μαλακια η αναστροφη δεν μου λεει τιποτα αν εγω εχω φυγει και με βγαλουν και υπαιτιο.

Το νου μας.
    ρε Ζεφυρε σωστα αυτα που λες αλλα τι θα κανεις?
    θα κατσεις πισω απο τα κουτια και θα φας την κινηση?
    θα προσπερασεις απο δεξια με περισσοτερους κινδυνους αλλα και παλι παρανομος?

εγω προσωπικα βγαινω στο αντιθετο.παρανομο μεν σωτηριο δε.
    οταν δεν ειναι κανενας στο αντιθετο προσπαθω να εχω οσο το δυνατον περισσοτερη αποσταση απο τα μποτιλιαρισμενα και κανω πορεια.
    αν τωρα εχει κινηση ή διερχομενα απο το αντιθετο, παταω διαχωριστικη αλλα δεν νομιζω να θελεησει καποιος να κανει αναστροφη με τα διερχομενα να ερχονται κατα πανω του!

τεσπα ειναι να μην σου τυχει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αν ηταν αυτοκινητα που εφευγαν,καλα εκαναν....γιατι θα δημιουργουσαν μονο χειροτερο κυκλοφοριακο,και θα καθηστερουσαν και το ασθενοφορο και την αστυνομια....αν ηταν μοτοσυκλετιστες,μαλακια μεγαλη.....και αυτο περι μαρτυρων μονο να σχολιαστει δεν μπορει...και βεβαια παντα ειναι καλο να σταματαει καποιος που μπορει να βοηθησει πραγματικα(πρωτες βοηθειες,συντονισμος κινησης κλπ) παρα για να κορευσει την περιεργια του....

περαστικα και παλι και αγυριστα....και ειπαμε....προσοχη το ΣΚ που βγαινουν ολα τα ζωα εξω και οι κουλοι...
    Εννοώ να μην την κάνουν με ελαφρά και εντελώς απροβλημάτιστα αυτοί που είδαν τί έγινε/μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά. Και θεωρώ ότι 2/3 αρκούν. Δίνεις το τηλ. σου και φεύγεις αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Δεν εννοώ τα ανθρωπόμορφα που σταματάνε για να χαβαλεδιάσουν...
    Μου έχει τύχει να κάθομαι δίπλα σε χτυπημένο αναβάτη και να περνάει μοτοσυκλετιστής (ο Θεός να τον κάνει) και να ρωτάει φωναχτά "Πεθαμένος είναι?" (Ναι μ@λ#κα βρέχω το κεφάλι του νεκρού!?! ) Και να περνάει και όλη η παραλιακή στα 10 εκατοστά από το κεφάλι του... κι αυτό γιατί τους εμπόδιζε η πλάτη μου αλλιώς θα περνούσαν από πάνω... Τί να πεις...

Οχι ,απλα αυτο που λεω ειναι οτι οταν προσπερναμε σε τετοια περιπτωση κοιταμε τα χλμ. που θα χουμε να ειναι τοσα που θα αποφυγουμε την στουκα ή οταν γινει το μπαμ να την βγαλουμε οσο πιο αναιμακτα γινεται.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Πέριπτωση στο δρόμο για Αλεποχώρι (ήμουν με το αμάξι) κολλημένη σε τρελή κίνηση πάνω σε στροφή! Στον καθρέφτη φαινόταν να κατεβαίνει ένα Transalp δικάβαλο, στο τέλος της στροφής μπροστά μου τύπος ξεκινάει αναστροφή (βαρέθηκε βλέπεις!!!)

Μόνο που δεν πήδηξα από το παράθυρο για να με ακούσει αυτός από την μηχανή να κόψει!!!! Ευτυχώς όλα καλά!!! Εκείνη τη μέρα, την ίδια μ@λ@κί@ πρέπει να την έκαναν πάνω από 20 αυτοκίνητα!!!!!!

Είναι πολλοί εκεί έξω που δε σκέφτονται!!!!!!! Και ναι θέλει μεγάλη προσοχή όταν πατάμε διαχωριστική!!!! Εκεί δεν μας καλύπτει σχεδόν τίποτα!!! (σχεδόν!)
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Οχι ,απλα αυτο που λεω ειναι οτι οταν προσπερναμε σε τετοια περιπτωση κοιταμε τα χλμ. που θα χουμε να ειναι τοσα που θα αποφυγουμε την στουκα ή οταν γινει το μπαμ να την βγαλουμε οσο πιο αναιμακτα γινεται.
    Συμφωνώ απόλυτα. Χθες είχα πάει Χαλκίδα με το τουτού και είδα άπειρες αναστροφές και απροειδοποίητες αλλαγές κατεύθυνσης. Παράλληλα έβλεπα μοτοσυκλέτες να προσπερνάνε με 80 και 100 χλμ. τα σταματημένα κουτιά από το αντίθετο ρέυμα και έλεγα από μέσα μου ότι θα γίνει η στραβή.

Με τέτοιες συνθήκες καλό θα ήταν να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί και υποψιασμένοι.
    Triple 1050

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ρε Ζεφυρε σωστα αυτα που λες αλλα τι θα κανεις?
    θα κατσεις πισω απο τα κουτια και θα φας την κινηση?
    θα προσπερασεις απο δεξια με περισσοτερους κινδυνους αλλα και παλι παρανομος?

εγω προσωπικα βγαινω στο αντιθετο.παρανομο μεν σωτηριο δε.
    οταν δεν ειναι κανενας στο αντιθετο προσπαθω να εχω οσο το δυνατον περισσοτερη αποσταση απο τα μποτιλιαρισμενα και κανω πορεια.
    αν τωρα εχει κινηση ή διερχομενα απο το αντιθετο, παταω διαχωριστικη αλλα δεν νομιζω να θελεησει καποιος να κανει αναστροφη με τα διερχομενα να ερχονται κατα πανω του!

τεσπα ειναι να μην σου τυχει.
    Σταυρο ναι μεν δεν καθεσαι πισω απο τα αμαξια, αλλα ο Ζεφυρος εχει δικιο.

ΜΕΓΙΣΤΗ μ@λ@κια να κανει ο κουτακιας αναστροφη η να προσπαθησει ενω ειναι μεσα στη κινηση να χωθει σε στενο ξαφνικα, αλλα και εμεις που κινουμαστε στο αντιθετο η στη διαχωριστικη παρανομουμε και το ΞΕΡΟΥΜΕ.

Νομιζεις οτι ειναι σωτηριο αυτο φιλε; Για πες το αυτο στη μηχανη μου που εγινε 8αρι περισυ στην Τριπολη απο το μ@λακ@ που εστριψε αριστερα για να γλυτωσει τη κινηση και με πηρε μαζι του...

Την εχω πατησει ετσι και με ποναει αυτη η ιστορια! Αν δεν ειχα αντανακλαστικα να ριξω τη μηχανη με το πλαι στο αμαξι, θα ειχα περασει μεσα απο τη τζαμαρια του ανθοπωλειου...

Οι (κωλο) νεοελληνες που ονειρευονται να πιασουν ολοι απο ενα τιμονι και το μπουτι καμιας πιτσιρικας στο διπλα καθισμα φταινε!
    Που ειμαστε μια χωρα ΚΑΦΡΩΝ και τσαμπα μαγκιας....
    Η παιδεια που ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ δεν μπηκε στον κοπο να δωσει.
    Τα αμαξια που καθε κουτση Μαρια παει και παιρνει ακομα και αν δεν το χρειαζεται παρα μονο καθε 3 και 15 του μηνα για να παει για καφε...
    Που πλεον εχουν γινει τοσα πολλα που θα αρχισουν να τα βαζουν στον κ@λο τους, αλλα τα ΖΩΑ ΕΚΕΙ! Αγοραζουν συνεχως και αλλα και αλλα και αλλα.....

Τι αλλο να πω... Εχω σιχαθει τη ζωη μου πια.... Προσοχη εκει εξω αδερφια.
    Νίκος
    Open Horizons

φευγάτο μέλος

Υπαιτιοτητα και της μοτοσυκλέτας υπαρχει στην περιπτωση που αυτή βρίσκεται στο αντιθετο ρεύμα ή πατάει διαχωριστική λωρίδα την ώρα της προσπέρασης. Αν η μοτοσυκλέτα είναι μέσα στην λωρίδα της και έχει αναψει φλας για προσπέραση κανονικά δεν παρανομει.

Δεν γνωρίζω ποιο είναι το συγκεκριμένο άρθρο όμως για να σας παραπέμψω...

Περαστικά στα παιδιά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mouse
    Υπαιτιοτητα και της μοτοσυκλέτας υπαρχει στην περιπτωση που αυτή βρίσκεται στο αντιθετο ρεύμα ή πατάει διαχωριστική λωρίδα την ώρα της προσπέρασης. Αν η μοτοσυκλέτα είναι μέσα στην λωρίδα της και έχει αναψει φλας για προσπέραση κανονικά δεν παρανομει.

Δεν γνωρίζω ποιο είναι το συγκεκριμένο άρθρο όμως για να σας παραπέμψω...

Περαστικά στα παιδιά...
    Οταν εχουμε συνεχομενη διπλη διαχωριστικη χωρις να δινει προτεραιοτητα στην μια η στην αλλη λωριδα(διακεκομενες γραμμες ) απαγορευεται η προσπεραση ασχετα αν εισαι μεσα η εξω απ'αυτην.

Περιμενω πως και πως η εθνικη να συνδεετε κατευθειαν με τη γεφυρα. Ο συγκεκριμενος κολοδρομος ετσι κ αλλιως ειναι καρμανιολα.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επαναστατικος καφες στην Χαλκιδα 25η Μαρτιου του 13...
    από devil's animal στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2013, 06:42
  2. Aτύχημα στην Ατιική Οδό, ζητούνται μάρτυρες.
    από makis206 στο forum Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2010, 07:11
  3. Γνωμες για συνεργειο στην Χαλκιδα?
    από mars696 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2009, 04:13
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2007, 14:53
  5. Σάββατο 26-3 καφέ στην Χαλκίδα...
    από powerphot στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0