Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: 'Ερωτηση..για.. Pcm κι Dls γραμμή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dosko
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zorbas
    Άγαπητε μου dosko σωστά τα λές η γράμμη μου είναι PSTN αλλά πάνω σε PCM πίνακα, κι όλα τα καλώδια είναι γέματα κι δεν υπάρχει γρί γραμμή ελεύθερη κι πρέπει ο οτε να βγάλει τον pcm πίνακα από την πολυκατοικία για να βάλει καθάρη γραμμή. κι τους κυνηγάω απο τον Ιούνιο........:hypnotize :hypnotize :hypnotize , έπισης η πολυκατοικία είναι καινούργια κι είχα κάνει αίτηση αναβάθμησης με αρνήτικη απάντηση δυστύχως

tifo.... στο Έλλαδισταν έχουμε pcm έν έτη 2008 τσε βάλε....
    Φιλε σορρυ αλλα ..... δυσκολα τα πράγματα αν δεν υπάρχουν γραμμές, απο οσο ξέρω χωρίς να ειμαι και σιγουρος, το μονο που μπορεί να γίνει ειναι να ρίξουν καινούργιες γραμμές.
    Κατι το οποιο δεν ειναι εντελώς απίθανο, απλα παιζει να πάρει αρκετό καιρο. (2-3 χρονάκια :hypnotize)

Σε ποια περιοχή εισαι ?

Βασικά αυτο με τις οπτικές ειναι δεν ειναι και τελιως παράλλογο
    αν το σπίτι σου βρίσκεται κοντα σε καποιο κέντρο αλλου τηλεπικοινώνιακου παρόχου μπορεί να καταφέρεις κάτι.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dosko
    Φιλε σορρυ αλλα ..... δυσκολα τα πράγματα αν δεν υπάρχουν γραμμές, απο οσο ξέρω χωρίς να ειμαι και σιγουρος, το μονο που μπορεί να γίνει ειναι να ρίξουν καινούργιες γραμμές.
    Κατι το οποιο δεν ειναι εντελώς απίθανο, απλα παιζει να πάρει αρκετό καιρο. (2-3 χρονάκια :hypnotize)

Σε ποια περιοχή εισαι ?

Βασικά αυτο με τις οπτικές ειναι δεν ειναι και τελιως παράλλογο
    αν το σπίτι σου βρίσκεται κοντα σε καποιο κέντρο αλλου τηλεπικοινώνιακου παρόχου μπορεί να καταφέρεις κάτι.
    Ακου κει να σκεφτει οτι ειμαι παραλογος !!

Θα σε κανω σπεντζοφαι ρε !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Ακου κει να σκεφτει οτι ειμαι παραλογος !!

Θα σε κανω σπεντζοφαι ρε !!!

Βασικα λογω των πολλων χαρουμενων pacman παραπάνω ειπα οτι δεν ειναι παράλογο

Anti-spamming member
    makis206 κί εγώ τις ίδιες απορίες εχω για το σπαμμίνγκ λένε είναι σαν το ζάππινγκ
    δήλ το κόλπο με τις ράκες δέν θα πιάσει
    :hypnotize πώς λέμε .... την μπ00στήσα

dukeandthecity στην πολύκατοικία έχει 1 κεντρικό πινάκα οτε κι έχει 1 καλώδιο κι απ'έξω κρέμμετε 1 κουτί του ΟΤΕ που γράφει PCM κι αυτός ο πίνακας παίρνει το καλώδιο κι μέσω του pcm μοιράζει τα τηλέφωνα σε όλλη την πολύκατοικία

tifo και dosko. λέτε?????? οπτικές ίνες????? είμαι 100 μέτρα σχεδόν απο το κέντρο του οτε περιοχη Παλλήνης. για τις οπτικές ίνες δεν θα πρέπει να σκάψουν τον ΄δρόμο????

makis206 κί εγώ τις ίδιες απορίες εχω για το σπαμμίνγκ λένε είναι σαν το ζάππινγκ
    δήλ το κόλπο με τις ράκες δέν θα πιάσει
    :hypnotize πώς λέμε .... την μπ00στήσα

dukeandthecity στην πολύκατοικία έχει 1 κεντρικό πινάκα οτε κι έχει 1 καλώδιο κι απ'έξω κρέμμετε 1 κουτί του ΟΤΕ που γράφει PCM κι αυτός ο πίνακας παίρνει το καλώδιο κι μέσω του pcm μοιράζει τα τηλέφωνα σε όλλη την πολύκατοικία

tifo και dosko. λέτε?????? οπτικές ίνες????? είμαι 100 μέτρα σχεδόν απο το κέντρο του οτε περιοχη Παλλήνης. για τις οπτικές ίνες δεν θα πρέπει να σκάψουν τον ΄δρόμο????

Βασικα, αμα εισαι τόσο κοντα σε κεντρο του οτε, τοτε μπορει να καταφέρεις να σου δώσουν καινουργια γράμμη.

Δεν τους λές μπας και σου δώσουν απο κανα διπλάνο σπίτι

Φιλε μου δυστηχως δεν ξέρω κατι παραπάνω επι του θέματος για να σε βοηθήσω.

Εμεις στην πολυκατοικία μου τι στιγμη που εγω εκανα τις παραπάνω διαδικασίες ημασταν 4 σε pcm και είχαμε 3 ελευθέρα ζευγάρια.
    Τωρα ποιος δεν πρόλαβε δεν ξέρω

Anti-spamming member
    quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Βασικα, αμα εισαι τόσο κοντα σε κεντρο του οτε, τοτε μπορει να καταφέρεις να σου δώσουν καινουργια γράμμη.

Δεν τους λές μπας και σου δώσουν απο κανα διπλάνο σπίτι

Φιλε μου δυστηχως δεν ξέρω κατι παραπάνω επι του θέματος για να σε βοηθήσω.

Εμεις στην πολυκατοικία μου τι στιγμη που εγω εκανα τις παραπάνω διαδικασίες ημασταν 4 σε pcm και είχαμε 3 ελευθέρα ζευγάρια.
    Τωρα ποιος δεν πρόλαβε δεν ξέρω
    -----------------------------------------------------------------------------------

Tα δοκίμασα κι αυτά κι δέν έπιασε τόπο
    Λέτε να με ματίασανε τόσο τυχερός κι άτυχος συνάμα τόσο κοντά στο κέντρο του οτε σχεδόν δίπλα........

πάντως δέν παλέυετε η κάτασταση :hypnotize :hypnotize :hypnotize

Λέτε πάντως με WImaxx πως το λένε να γίνει τίποτα???
    Ύπαρχουν εδώ εταιρίες που να το διαθέτουν????

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Σοϊλέ που λένε και οι πόντιοι. Ο κεντρικός πίνακας είναι ο πίνακας που τερματίζουν όλα τα τηλεφωνικά καλώδια των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας σου και έχει κατασκευαστέι απο τον εργολάβο. Το κουτί που γράφει PCM (το PCM ειναι και το συνεργείο του ΟΤΕ που κατασκευάζει τα κυκλώματα, οι καλωδιάδες δηλαδή) ειναι το κουτί τερματισμού του πολύζευγου καλωδίου του ΟΤΕ απο το πιο κοντινό καφάο. Το κουτι αυτο (που γράφει PCM) λέγετε εσκαλίτ. Απο το εσκαλιτ γίνεται η μεικτονόμηση στον κεντρικό πίνακα της πολυκατοικίας και ο καθένας απο εσας έχει τηλέφωνο. Ετσι γίνεται στο 99,999999% των διαμερισμάτων στην Ελλάδα. Αρα δεν καταλαβαίνω που ειναι το πρόβλημα σου. Γιατι να θες καινουριο καλώδιο-ινα-δορυφόρο ? Την γραμμή PSTN μετετρεψε την σε ADSL και thats it. Και αν θες να γίνει γρήγορα πάρε καποιο πακέτο του ΟΤΕ και όχι ενναλακτικού παρόχου.

Το μόνο προβλημα που τυχών να είχες θα ήταν αν το κύκλωμα σου ήταν φερεσυχνο αλλα δεν νομίζω να ισχύει κατι τετοιο στην περίπτωση σου.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Κοιτα για οπτικες ινες. Λιγοτερες διαδικασιες !

:smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    Σοϊλέ που λένε και οι πόντιοι. Ο κεντρικός πίνακας είναι ο πίνακας που τερματίζουν όλα τα τηλεφωνικά καλώδια των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας σου και έχει κατασκευαστέι απο τον εργολάβο. Το κουτί που γράφει PCM (το PCM ειναι και το συνεργείο του ΟΤΕ που κατασκευάζει τα κυκλώματα, οι καλωδιάδες δηλαδή) ειναι το κουτί τερματισμού του πολύζευγου καλωδίου του ΟΤΕ απο το πιο κοντινό καφάο. Το κουτι αυτο (που γράφει PCM) λέγετε εσκαλίτ. Απο το εσκαλιτ γίνεται η μεικτονόμηση στον κεντρικό πίνακα της πολυκατοικίας και ο καθένας απο εσας έχει τηλέφωνο. Ετσι γίνεται στο 99,999999% των διαμερισμάτων στην Ελλάδα. Αρα δεν καταλαβαίνω που ειναι το πρόβλημα σου. Γιατι να θες καινουριο καλώδιο-ινα-δορυφόρο ? Την γραμμή PSTN μετετρεψε την σε ADSL και thats it. Και αν θες να γίνει γρήγορα πάρε καποιο πακέτο του ΟΤΕ και όχι ενναλακτικού παρόχου.

Το μόνο προβλημα που τυχών να είχες θα ήταν αν το κύκλωμα σου ήταν φερεσυχνο αλλα δεν νομίζω να ισχύει κατι τετοιο στην περίπτωση σου.
    Ακριβώς ετσι ειναι,
    Απλα, πιθανότατα στην περιπτωση του φίλου, οπως και στην δική μου λογω μικρου αριθμου γραμμων κατα την μεικτονόμηση στον κεντρικο πινακα της πολυκατοικίας δώσανε μεσω ενος ζευγαριου, τηλεφωνο σε 2 σπίτια.
    Αυτο που χρειαζεται δηλαδη ειναι να του δωθει ενα ζευγάρι εξ ολοκληρου σε αυτον.

Anti-spamming member
    quote:
    --------------------------------------------------------------------------------

Το μόνο προβλημα που τυχών να είχες θα ήταν αν το κύκλωμα σου του ήταν φερεσυχνο αλλα δεν νομίζω να ισχύει κατι τετοιο στην περίπτωση σου.
    Στόν οτεshop το δοκίμασα κι αυτό για conxx τζίφος.......
    Είχε προηγειθή ήδη αίτηση από τον Ιούνη για την αναβάθμηση γραμμής άλλα αρνητική δυστήχως απάντηση.
    λές να είμαι τοσο γκαντέμης να έπεσα στην περίπτωση του φερέσυχνου???

Οταν λές φερέσυχνο τι εννοείς ??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    όλοι οι "αρμόδιοι" βλέπω απάντησαν
    ρε τίφο, δεν είναι Ολλανδία εδώ αγόρι μου
    Μάκη ασχολίαστος

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Ακριβώς ετσι ειναι,
    Απλα, πιθανότατα στην περιπτωση του φίλου, οπως και στην δική μου λογω μικρου αριθμου γραμμων κατα την μεικτονόμηση στον κεντρικο πινακα της πολυκατοικίας δώσανε μεσω ενος ζευγαριου, τηλεφωνο σε 2 σπίτια.
    Αυτο που χρειαζεται δηλαδη ειναι να του δωθει ενα ζευγάρι εξ ολοκληρου σε αυτον.
    Οταν γίνεται αυτο που περιγράφεις έχουμε τα φερέσυχνα κυκλώματα. Αυτο απαιτεί τερματική συσκευή φερέσυχνων κυκλωμάτων συνήθως κοντά στον κεντρικό πίνακα της πολυκατοικίας. Η τερματική συσκευή είναι ενα πλαστικό κουτί μάρκας intracom (συνήθως) και έχει μέσα μπαταρία.

Μάλλον έχεις πέσει σε αυτή την κατηγορία..... Welcome to Greek Telecom reality.

goodnight and good luck

Anti-spamming member
    quote:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

όλοι οι "αρμόδιοι" βλέπω απάντησαν
    ρε τίφο, δεν είναι Ολλανδία εδώ αγόρι μου
    Μάκη ασχολίαστος

Λεωνίδας οι αρμόδοι με την καλή καρδιά βοηθάνε όσο μπορούνε
    Έλλαδισταν είναι εδώ tifo ουτοπικό ονείρο η όπτικη ίνα
    Μάκης καλή καρδία αν κι δεν τον ξέρω
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    έπισης
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    σπαμμερ δεν ειναι
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Μάκη το έσωσα???

Anti-spamming member
    quote:

Μάλλον έχεις πέσει σε αυτή την κατηγορία..... Welcome to Greek Telecom reality.

goodnight and good luck

Δυστηχώς

θα συνέχισω να τους ενοχλώ
    μπας κι με βαρεθούνε κι για να ησηχάσουνε τελίκα να μου το βάλουν
    λέτε????
    .
    .
    .
    .
    .

.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα