Καλά γκρινιάζετε για 50 και 100 ευρώ μπαταρίες ? Πάρτε ΚΤΜ να τα σκάτε σαν άντρες τα 170 !
![]()
![]()
![]()
Καλά γκρινιάζετε για 50 και 100 ευρώ μπαταρίες ? Πάρτε ΚΤΜ να τα σκάτε σαν άντρες τα 170 !
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Μηπως ειναι φτηνοτερο να κουβαλατε μαζι σας κανα ηλεκτρικο μοτερακι?
Πιο φτηνο θα ερθει απο τα 170€ για μια μπαταρια!![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Tι μλκα ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
είναι κάτω απο το μπετόζιτο (Όπως το λέει ο Μητσάρας) ...![]()
![]()
![]()
![]()
Tυπος ΡΤΧ14ΒS,12 Ah
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Απέναντι ακριβώς απο την Yamaha Παπαγεωργίου στην Μιχαλακοπούλου, στο δρόμο που κατεβαίνει πρός αυτή υπάρχει μαγαζί με ότι μάρκα και ότι τύπο μπαταρίας τραβάει η ψυχή σου και με κόστος 30-40 ευρώ.
Βγάλε την μπαταρία σε ένα συνεργείο της γειτονιάς σου εάν φοβάσαι και πήγαινε με δείγμα να πάρεις καινούργια.
Μπαταριες ξερουμε την διαβαθμιση ποιοτητας:Κινεζικες,Ταϊβαν,Yuasa Κινας,Yuasa ΙαπωνιαςΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Απέναντι ακριβώς απο την Yamaha Παπαγεωργίου στην Μιχαλακοπούλου, στο δρόμο που κατεβαίνει πρός αυτή υπάρχει μαγαζί με ότι μάρκα και ότι τύπο μπαταρίας τραβάει η ψυχή σου και με κόστος 30-40 ευρώ.
Βγάλε την μπαταρία σε ένα συνεργείο της γειτονιάς σου εάν φοβάσαι και πήγαινε με δείγμα να πάρεις καινούργια.
Βασικα εγω προτιμω στις μπαταριες οτι πετυχω made in Japan![]()
Kαλη δυναμη!
Ψάχνοντας για μπαταρία για BMW 1100 GS...
H μπαταρία που επεβίωσε ήταν μια GENESIS από τις ΗΠΑ.
Η αντιπροσωπεία της ΒΜW δίνει την EXIDE, κλειστού τύπου, με gel, 136?.
Σε μαγαζί με μπαταρίες βρήκα μια TORNADO, κλειστού τύπου χωρίς υγρά, 150?. Ο πωλητής μου είπε οτι ζει 5-7 χρόνια και είναι πολύ καλύτερη από την EXIDE που έχει διάρκεια ζωής 3-4 χρόνια.
Για πιο φθηνή λύση δεν το σκέφτομαι γιατί όλοι μου λένε να μην παίζω με τα ηλεκτρικά της BMW.
Τι κάνουμε λοιπόν;;; Ξέρει κανείς από μπαταρίες;;;