Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: Intro χωματινες διαδρομες

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Εγώ θα συμφωνήσω με το φίλο mpou! Νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα & πολύ πρακτικό να μπουν διαδρομές εδώ μέσα, χαρακτηρισμένες ίσως & με τον ανάλογο βαθμό δυσκολίας η κάθε μια.
    Υπάρχουν πάρα πολλοί που θέλουν να ανέβουν στο βουνό, πάντα με παρέα, κυρίως αρχικά εξερευνώντας, οι οποίοι θα πρέπει να περιμένουν πότε θα κανονιστεί μια βόλτα για μεγαλύτερα μηχανάκια για να ανέβουν. Γιατί δυστυχώς οι περισσότερες διαδρομές που κάνουν παιδιά μέσα από το φόρουμ είναι καθαρά εντουράδικες, όπου μεγαλύτερα μηχανάκια δε μπορούν να ακολουθήσουν.
    Anyway, πιστεύω ότι είναι χρήσιμο ποστ.

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    για να δεις καποια διαδρομη στο βουνο πρεπει να μπει εδω το roadbook..

ειναι λιγο μπερδεμενο...
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Εγώ θα συμφωνήσω με το φίλο mpou! Νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα & πολύ πρακτικό να μπουν διαδρομές εδώ μέσα, χαρακτηρισμένες ίσως & με τον ανάλογο βαθμό δυσκολίας η κάθε μια.
    Υπάρχουν πάρα πολλοί που θέλουν να ανέβουν στο βουνό, πάντα με παρέα, κυρίως αρχικά εξερευνώντας, οι οποίοι θα πρέπει να περιμένουν πότε θα κανονιστεί μια βόλτα για μεγαλύτερα μηχανάκια για να ανέβουν. Γιατί δυστυχώς οι περισσότερες διαδρομές που κάνουν παιδιά μέσα από το φόρουμ είναι καθαρά εντουράδικες, όπου μεγαλύτερα μηχανάκια δε μπορούν να ακολουθήσουν.
    Anyway, πιστεύω ότι είναι χρήσιμο ποστ.
    Όσοι όμως νομίζουν ότι μπορούν να συνεισφέρουν με τις προδιαγραφές που αναφέρει ο Μαικ, φυσικά και μπορούν να το κάνουν.

You BETA believe...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Για Κρήτη μπορώ αναφέρω αρκετές, ποστάροντας τον ανάλογο χάρτη.
    Όμως δε νομίζω ότι ενδιαφέρει τους περισσότερους. Θα έλεγα προς το παρόν κανένα.

p.s Όσον αφορά το paraflou εξακολουθώ να χαλιέμε που το πόσταρες, θέλοντας μάλλον να πεις κάτι. Anyway, δεν ασχολούμαι.

...σε τρομαξα? Το avatar του/της mpou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
    για να δεις καποια διαδρομη στο βουνο πρεπει να μπει εδω το roadbook..

ειναι λιγο μπερδεμενο...
    Απο οτι καταλαβαινω το roadbook μπορει να χρησιμοποιηθει σαν "GPS βουνου" (σαν αυτο που εχει ο κυριος Χρηστος ).

Αν μιλαμε για διαδρομες "απλα" χωματινες, και οχι μονοπατακια για γαιδαρους και οχι μονο, ειναι απαραιτητο? Γιατι εγω μιλαω για "πρωτη επαφη", "παρθενια" που λενε. Τα δυσκολα μπορουν να περιμενουν, ολοι ετσι δεν ξεκινανε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Όσοι όμως νομίζουν ότι μπορούν να συνεισφέρουν με τις προδιαγραφές που αναφέρει ο Μαικ, φυσικά και μπορούν να το κάνουν.

Ευχαριστουμε (αν και το παρον πηρε λαθος τροπη, και δεν βλεπω να βγαινει κατι)

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
    Απο οτι καταλαβαινω το roadbook μπορει να χρησιμοποιηθει σαν "GPS βουνου" (σαν αυτο που εχει ο κυριος Χρηστος ).

Αν μιλαμε για διαδρομες "απλα" χωματινες, και οχι μονοπατακια για γαιδαρους και οχι μονο, ειναι απαραιτητο? Γιατι εγω μιλαω για "πρωτη επαφη", "παρθενια" που λενε. Τα δυσκολα μπορουν να περιμενουν, ολοι ετσι δεν ξεκινανε?
    ναι,αλλα πως θα σου εξηγησει καποιος πως να πας?

ονομασιες δρομων δεν υπαρχουν και τα ονοματα των λογγων μονο ο κ.χρηστος τα ξερει...
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Ευχαριστουμε (αν και το παρον πηρε λαθος τροπη, και δεν βλεπω να βγαινει κατι)
    Παρακαλούμε, αλλά θα βοηθούσε να μην βγάζετε γρήγορα ή/και εύκολα συμπεράσματα και να διαβάζετε λίγο προσεκτικότερα.

Τον τελευταίο καιρό σε συγκεκριμμένα σημεία στην Αττική υπάρχει θέμα ελεύθερης πρόσβασης σε δημόσια γη και μάρτυρες ενοχλήσεων έχουν γίνει -από τους 'παρευρισκόμενους'- εγώ, ο ταχυδρόμος και νομίζω και ο ιατρ/στής.

Δεν νομίζω ότι σου αρνήθηκε κανείς αυτά που ζήτησες 'κατ'ιδίαν'...

You BETA believe...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: Intro χωματινες διαδρομες

ή αλλιως "Ξυπνησα Κυριακη πρωι, και εχω διαθεση να παρω τον αερα μου"
    ή αλλιως "Βαρεθηκα το τσιμεντο, δεν πεταγομαι μια βολτα στα πουρναρια να ξελαμπικαρω"
    ή αλλιως "Ετσι, γιατι περιεργα την ειδα (γνωστο ασμα του Γονιδη)"

Μιλαμε για απλες βολτες στο χωμα (οπως προταθηκε στο Intro μαθηματα εντουρο ).

Χωρις πολλες δυσκολιες, ισως και καθολου για αρχη. Με παρεα ή χωρις (για αυτο πρεπει να ειναι και "ευκολες").

Περα απο τιε ιδιες τις διαδρομες, συμβουλες επι των διαδρομων ειναι ευπροσδεκτες.
    Τι πραγματα πρεπει να προσεξει ενας νεος (π.χ. να μην χαθει, να παρει νερο μαζι του :smilea: )
    Γιατι ποτε μονος ουτε καν στα ευκολα.....

Καταρχην απο την στιγμη που θα αποφασισεις να βγεις μονος σου, πρεπει να εχεις υποψην οτι .... Mια ευκολη βατη διαδρομη σε καμμια περιπτωση δεν σε εξασφαλιζει απο μια χαζη τουμπα, που ομως μπορει να εχει κακες επιπτωσεις σε εσενα τον ιδιο ( αδυναμια να δωσεις βοηθεια στον ιδιο σου το εαυτο !) Η ευκολη διαδρομη δεν σου εξασφαλιζει οτι θα βρεθει ανθρωπος να σε βοηθησει αμεσως, η οτι το κινητο σου θα εχει σημα, η οτι θα μπορεις να κατατοπισεις καποιον απο το τηλ το πως να ελθει κοντα σου....

Αυτα σαν αρχη ......

Κατα τα αλλα.... Τα απολυτος απαραιτητα που πρεπει να εχεις μαζι σου ειναι ....

Νερο....

Τα εργαλεια που μπορεις να κανεις τις περισσσοτερες προχειρες επισκευες σε καποιο ατυχημα η βλαβη....

Χοντρες σαμπρελες στο μηχανακι σου ( που ομως δεν νομιζω δεν βγαινουν για την πισω ζαντα του χτ..)

Φαστ......

Γνώμη μου,

άσε προς το παρόν το θέμα roadbook,

θεωρώ ότι είναι επικύνδινο στην παρούσα φάση να κάνεις και πλοήγηση.

Αργότερα έχω ένα τσουβάλι να σου δώσω.

Τώρα γιά το θέμα "πως ξεκινάνε?",

έχω την άποψη ότι ο αρχάριος χρειάζεται το σωστότερο μηχανάκι και τον καλύτερο εξοπλισμό.

Re: Re: Intro χωματινες διαδρομες

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    .......

Χοντρες σαμπρελες στο μηχανακι σου ( που ομως δεν νομιζω δεν βγαινουν για την πισω ζαντα του χτ..)
    Βγαίνουν πιο χοντρές από τις συνηθισμένες (αν και όχι μοτοκρος).
    Έχω εγώ Pirelli...

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Παρακαλούμε, αλλά θα βοηθούσε να μην βγάζετε γρήγορα ή/και εύκολα συμπεράσματα και να διαβάζετε λίγο προσεκτικότερα.

Τον τελευταίο καιρό σε συγκεκριμμένα σημεία στην Αττική υπάρχει θέμα ελεύθερης πρόσβασης σε δημόσια γη και μάρτυρες ενοχλήσεων έχουν γίνει -από τους 'παρευρισκόμενους'- εγώ, ο ταχυδρόμος και νομίζω και ο ιατρ/στής.

Δεν νομίζω ότι σου αρνήθηκε κανείς αυτά που ζήτησες 'κατ'ιδίαν'...

Αυτο ομολογω οτι δεν το ηξερα (ηξερα μια περιπτωση, αλλα οχι για κατι το "γενικευμενο").

Συμπερασματα δεν μπορω να βγαλω πισω απο την τζαμενια οθονη, αλλα ειδα λιγο την "πορτα" (μαλλον για τους ανωτερω λογους, οι οποιοι ειναι και σεβαστοι)

Στην υγεια μας

Γιατι ποτε μονος ουτε καν στα ευκολα.....
    Σιγουρα αυτο ειναι το ορθοτερον. Αλλο αγνωστον αν τελικα θα το ακολουθησει καποιος.

Τώρα γιά το θέμα "πως ξεκινάνε?",

έχω την άποψη ότι ο αρχάριος χρειάζεται το σωστότερο μηχανάκι και τον καλύτερο εξοπλισμό.
    Διευκρινιζεις το "σωστοτερο" μηχανακι? Τον εξοπλισμο νομιζω τον καταλαβα

Aπέχει πολύ από το γενικευμένο (και ούτε είμαι σε θέση να το αντιληφθώ με ακρίβεια) αλλά το ότι έχω κατα νου πρόσφατα περιστατικά αρκούν για να μας κάνουν προσεκτικούς.

Τσίμπα μία

You BETA believe...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    mpou γιατί δεν κάνεις εσύ την πρόταση για βόλτα ?
    Ο γύρος της Πάρνηθας (oπως σου την είχε περιγράψει ο ιατρ/στης ) είναι μια καλή αρχή και θα βρείς ανταπόκριση.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διαδρομές στην Πελλοπόνησο....
    από Dexter στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2008, 17:16
  2. μποτεσ o neal χωματινες!!!
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2008, 11:09
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2005, 23:02