Σε εχω.Και με καμερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Σε εχω.Και με καμερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Άντε γιατί έχει στεγνώσει ο κόσμος....έχουν μπαγιατέψει όλα τα βίντεο της προκοπής και δεν βγαίνει τίποτα καινούριο. Τραβάτε γιατί χανόμαστε.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Σε εχω.Και με καμερα.![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Άντε γιατί έχει στεγνώσει ο κόσμος....έχουν μπαγιατέψει όλα τα βίντεο της προκοπής και δεν βγαίνει τίποτα καινούριο. Τραβάτε γιατί χανόμαστε.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι μωρε αυτα τα αμαξια δεν βγηκαν καλα και δεν κυκλοφορουν πολλα,οποτε λιγο δυσκολο να τα πετυχεις...![]()
![]()
![]()
Ναι λεμε,αφου χανει λαδια κι ειναι πανακριβο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
KTM είναι??![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
KTM είναι??![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ναι λεμε,αφου χανει λαδια κι ειναι πανακριβο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
καλοταξιδο ρε....
![]()
![]()
![]()
ενα σετακι χωματινα να του περασεις μονο γιατι τα motard δεν του πανε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ιταλικό πήρες;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Ιταλικό πήρες;![]()
Τα Ιταλικά έχουνε χαρακτήρα,αλλά πού να τα ξέρεις εσύ αυτά γιαπωνεζόφιλε...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Έχω ακούσει ότι βγάζουν προβλήματα στα ηλεκτρικά!!:rotflmao: :rotflmao:
με γεια!
αλλα δε βρισκεις ανταλλακτικα ευκολα...ενα διακοπτακι για τα παραθυρα εψαχνα και εκαναν 2μηνες να μου το φερουν γιατι δε παιζουν πολλα μεταχερισμενα...τα λαδια που χανει απο δεξια δεν ειναι τιποτα,με λιγο τεφλον στην ταπα του καρτερ χανει λιγοτερο...