Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: epesa gia proti fora

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    περαστικα φιλε μου

ΜΟΖΑΡΤ επειδη εισαι εσυ κουλαδι δε σημαινει οτι ειναι και αλλοι
    κουλαδι θα βαλω καμια φωτο δικη σου που κανεις προβες για τσολιας στα ανακτορα μεσα στο αιγινιο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: Re: Re: Re: Re: Re: epesa gia proti fora

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    με κουλαδομπουγια.
    ετσι λοιπον μολις πλησιασει το κουλαδι παρτον κατω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

@snow περαστικα και το κρανος παντα στο κεφαλι.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: epesa gia proti fora

ωχ φιλε σου εθιξα το κοληταρι.
    τι να πω τωρα που δεν μπορω να γυρισω τον χρονο πισω
    και ο ροσσι να επεφτε στο ισιωμα κουλαδι θα τον ελεγα

Υ.Γ εχω πεσει και εγω σε διαβαση οποτε μην τρελαινεσε κυριε δικηγορε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ρε ο αλλος ειναι σε μια κατασταση αυτη τη στιγμη οχι κ τοσο καλη απο οτι ξερεις αφου εχεις πεσει. Εσυ ερχεσαι κ τον λες κουλαδι. Η μηπως θεωρεις οτι ο τροπος που επεσε ηταν οδηγικο λαθος? Αλλα βεβαια, πισω απο την οθονη ολοι ξερουμε να κρινουμε. Κ εθιξες ολους τους μηχανοβιους οχι μονο το κοληταρι μου. Τελος παντων μη το συνεχισουμε αλλο γιατι φευγουμε απο το θεμα. Στελιο μη μασας ρε. Δν πειραζει. Οτι εγινε εγινε.
    Live For Speed. Ride To Live!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    κουλαδι θα βαλω καμια φωτο δικη σου που κανεις προβες για τσολιας στα ανακτορα μεσα στο αιγινιο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και γω εχω ενα βιντεο δικο σου που πεφτεις δηθεν απο φθαρμενα ελαστικα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    και γω εχω ενα βιντεο δικο σου που πεφτεις δηθεν απο φθαρμενα ελαστικα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: epesa gia proti fora

Αρχικά δημιουργήθηκε από Jimskeet2002
    Ρε ο αλλος ειναι σε μια κατασταση αυτη τη στιγμη οχι κ τοσο καλη απο οτι ξερεις αφου εχεις πεσει. Εσυ ερχεσαι κ τον λες κουλαδι. Η μηπως θεωρεις οτι ο τροπος που επεσε ηταν οδηγικο λαθος? Αλλα βεβαια, πισω απο την οθονη ολοι ξερουμε να κρινουμε. Κ εθιξες ολους τους μηχανοβιους οχι μονο το κοληταρι μου. Τελος παντων μη το συνεχισουμε αλλο γιατι φευγουμε απο το θεμα. Στελιο μη μασας ρε. Δν πειραζει. Οτι εγινε εγινε.
    δεν τον κανεις μια φιλικη δηλωση να παρει τα πανω του και να την βγαλει και καθαρη?
    ετσι κανουν οι φιλοι που δεν ειναι απο την οθονη μονο φιλοι

υ.γ. α φυσικα ηταν οδηγικο λαθος αλλιως ολοι θα πεφτανε σε καθε φαναρι σαν τα κοτοπουλα
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της snow

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: epesa gia proti fora

ela re paidia eiste oloi odigares ...mprabo sas kai kali tyxi.

ego gia ta kouladia loipon kai tous kakous odigous san emena e8i3a to gegonos oste na prosexoun ..eseis oi odigares ..{mages oloi sas}..min trabate ta malia sas otan pa8ete kati paromio..

eyxaristo re dimitrara eisai filos kai 3es oti xalastika pou einai sinergio to r6

Υ.Γ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΛΑΔΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Συγνώμη αλλά παρεξηγηθήκατε που σας είπε κουλάδια ο ΜΟΖ? Ηρεμήστε ρε μάγκες λίγο και διαβάστε και κανένα άλλο ποστ εδω μέσα πριν κρίνετε τους ανθρώπους και πώς μιλάνε. Κουλάδια σας έιπε σιγά το πράγμα. Είναι μια λέξη που ναφέρεται ανάμεσα σε μοτοσυκλετιστές για να χαριτολογίσουμε μια κατάσταση(απο το λεξικό Μπαμπινιώτη η ετυμολογία). Αμα διαβάσετε την σαβούρδα που έφαγε ο ΜΟΖ με το σκούτερ θα καταλάβετε οτι και τον εαυτό του χαρακτηρίζει έτσι. Το δαχτυλάκι που έβαλε ο φίλος τώρα στη φωτό δεν αξίζει ένα Μπανάκι??
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Συγνώμη αλλά παρεξηγηθήκατε που σας είπε κουλάδια ο ΜΟΖ? Ηρεμήστε ρε μάγκες λίγο και διαβάστε και κανένα άλλο ποστ εδω μέσα πριν κρίνετε τους ανθρώπους και πώς μιλάνε. Κουλάδια σας έιπε σιγά το πράγμα. Είναι μια λέξη που ναφέρεται ανάμεσα σε μοτοσυκλετιστές για να χαριτολογίσουμε μια κατάσταση(απο το λεξικό Μπαμπινιώτη η ετυμολογία). Αμα διαβάσετε την σαβούρδα που έφαγε ο ΜΟΖ με το σκούτερ θα καταλάβετε οτι και τον εαυτό του χαρακτηρίζει έτσι. Το δαχτυλάκι που έβαλε ο φίλος τώρα στη φωτό δεν αξίζει ένα Μπανάκι??
    Φιλε μου εγω αν επεφτα το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα θα ηταν να χαριτολογησουμε την κατασταση αυτη. Δηλαδη ειναι τοσο αστειο που πρεπει να το χαριτολογησουμε? Ξερεις τι ειναι να σκεφτεσαι ολη μερα οτι η μηχανη σου επεσε. Δεν ξερω για εσας αλλα ο Στελιος κ επισης εγω τις μηχανες μας τις αγαπαμε.... δν τις καβαλαμε μονο. Κ ξερω πως αισθανεται αυτη τη στιγμη γιατι κ εγω αισθανομαι παρομοια. Τωρα αν εσεις εχεται ορεξη για χαριτολογιες να τις κανετε μεταξυ σας κ οχι σε εμας. Δν το ανοιξε το ποστ θεμα το παιδι για να κανουμε πλακα αλλα για να μοιραστει την εμπειρια του.

Τελος παντων οπως ειπα κ πριν καλο ειναι να το σταματησουμε εδω το θεμα. Ολοι ειμαστε σε αυτο το φορουμ γιατι μας αρεσουν οι μηχανες. Αρα ολοι εχουμε κατι κοινο κ δν αξιζει να τσακωνομαστε ειδικα πισω απο μια οθονη που ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει.
    Live For Speed. Ride To Live!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Δηλαδη ειναι τοσο αστειο που πρεπει να το χαριτολογησουμε? Ξερεις τι ειναι να σκεφτεσαι ολη μερα οτι η μηχανη σου επεσε. Δεν ξερω για εσας αλλα ο Στελιος κ επισης εγω τις μηχανες μας τις αγαπαμε.... δν τις καβαλαμε μονο.
    Τωρα αν εσεις εχεται ορεξη για χαριτολογιες να τις κανετε μεταξυ σας κ οχι σε εμας.

Τελος παντων οπως ειπα κ πριν καλο ειναι να το σταματησουμε εδω το θεμα. Ολοι ειμαστε σε αυτο το φορουμ γιατι μας αρεσουν οι μηχανες. Αρα ολοι εχουμε κατι κοινο κ δν αξιζει να τσακωνομαστε ειδικα πισω απο μια οθονη που ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει.
    Αλλο χαριτολογώ αλλο κάνω πλάκα φίλε μου. Έχει τεράστια διαφορά.
    Δεν πιστεύω να ήθελε κανένας να κοροιέδψει τον φίλο σου που έπεσε γιατί τότε θα ήταν νοητικά ανάπηρος.
    Παρόλο που λές όμως να λήξει το θέμα εδώ και κρυβόμαστε πίσω απο την οθόνη εσύ πρώτος δυναμιτίζεις την συζήτηση με κουβένετες
    1)''Δεν ξερω για εσας αλλα ο Στελιος κ επισης εγω τις μηχανες μας τις αγαπαμε.... δν τις καβαλαμε μονο."
    2)"Τωρα αν εσεις εχεται ορεξη για χαριτολογιες να τις κανετε μεταξυ σας κ οχι σε εμας."

Και η πραγματική προσβολή ήρθε απο τον κολλητό σου με την απαράδεκτη φωτό που έβαλε....
    Τεσπα δεν λέω τίποτα άλλο αλλά καλό είναι πριν χαρακτηρίσουμε να είμαστε σίγουροι οτι δεν εχουμε κάνει το ίδιο με τα λόγια μας. Μακάρι το παιδί να μην έχει μεγάλη ζημιά και να μην του ξανασυμβει παρόμοια κατάσταση ποτέ.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της snow
    elate re paidia telos.

na min simbei se kanenan.kai na maste oloi kala.
    den ginetai na teriazoume kai oloi meta3i mas.

sas eyxaristo gia ta perastika olous sas .

kai na pame gia kamia mpira otan ftiaxtei to motori mou opioi 8elete.

opou kai na ste

ciao

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ego exo kanei to eksis korifaio

, eftixos arga to vradi kai den eixe kosmo.exo valei anamesa sta podia mou ena ftero apo enduro,ksaploto katheta stin sela, ksafnika glistraei aristera, kai gerno ligo aristera to soma kai to xeri gia na to piaso.opos to kano omos afto to allo xeri pou kratousa to timoni (to deksi) katevike pros ta kato apotoma, girnaei to gazi, sikonete to mixanaki kai isa isa pou prolavaino na pidikso piso kai vriskome orthios, to mixanaki exei sikothei, petaxtike kai eskase kato...poli gelio kai mia spasmeni maneta kai soursimo
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ρε παιδιά ο ΜΟΖ το είπε για να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα και να δώσει στον Snow να καταλάβει πως όλοι έχουμε περάσει από παρόμοιες φάσεις και δεν έγινε και τίποτα αφού εμείς είμαστε καλά,τα μηχανάκια γίνονται.Μην παρεξηγείσαι Snow,ήταν καθαρά στο κλίμα του χαβαλέ με σκοπό να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα και όχι να χλευάσει...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
    na min simbei se kanenan.
    Όντας μοτοσυκλετιστές αυτό που είναι πιο λογικό να ευχηθώ είναι:

"Ας είναι όλες μας οι πτώσεις τόσο ανώδυνες όσο κ η δικιά σου"

Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
    kai na pame gia kamia mpira otan ftiaxtei to motori mou opioi 8elete.
    Και να πάμε κ καμιά Μέγαρα όταν φτιαχτεί το μοτόρι σου κ το μοτόρι μου.

Ορίστε κ οι μπύρες, να μη σου το χαλάσω...

Φιλε μου εγω αν επεφτα το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα θα ηταν να χαριτολογησουμε την κατασταση αυτη. Δηλαδη ειναι τοσο αστειο που πρεπει να το χαριτολογησουμε? Ξερεις τι ειναι να σκεφτεσαι ολη μερα οτι η μηχανη σου επεσε. Δεν ξερω για εσας αλλα ο Στελιος κ επισης εγω τις μηχανες μας τις αγαπαμε.... δν τις καβαλαμε μονο. Κ ξερω πως αισθανεται αυτη τη στιγμη γιατι κ εγω αισθανομαι παρομοια. Τωρα αν εσεις εχεται ορεξη για χαριτολογιες να τις κανετε μεταξυ σας κ οχι σε εμας. Δν το ανοιξε το ποστ θεμα το παιδι για να κανουμε πλακα αλλα για να μοιραστει την εμπειρια του.

ρε αγαπη αφου εισαι τοσο μοτοσυκλετιστης και τοσο φιλος που παρεξηγηθηκες περισσοτερο απο τον πιλοτο φιλο σου με το κουλαδι.γιατι δεν του κανεις μια φιλικη δηλωση να μπορεσει γρηγορα το παιδι να γυρισει στις πιστες?

την επομενη φορα θυμησε μου να σε ρωτησω αν ξανακανω χαριτολογιες.και δεν με λες εσενα ποιος σε μιλησε και πεταγεσε.οπως σε κοβω σε λιγο θα του κοψεις και χαρτοσημο παραστασης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. προσοχη στις ασπρες γραμμες αλλες σε ανεβαζουν και αλλες σε ριχνουν :rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. gia alli mia fora apogoiteusi to aiginio
    από MAKIS-RR στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2009, 19:23
  2. I proti mou fora se pista...: )
    από zuki1000k5 στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2007, 10:41
  3. Proti Fora