Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 60

Θέμα: Παραιτήθηκε ο Αρης Σταθάκης

μαγκες δεν τρεχει τιποτα .......μην ανησυχειτε ...........

ανελαβα εγω την θεση του Αρη του Σταθακη......

οποτε ,φτιαχνω καπακι πιστα F1 και παμε και τα σπαμε ολα κι αν τολμησουν και κανουν σικε αγωνα ,μπαινουμε και μεσα και τους πλακωνουμε ..........

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ναι τωρα που εφυγε ο σταθακης, τη γαμησαμε παιδια......ενω μεχρι τωρα ολα κυλουσαν ομαλα:o

δεν τον ειδατε πως αδυνατισε απο το τρεξιμο και τις σκοτουρες για την ασφαλεια στους δρομους?:rotflmao:

πεστα ρε Γιωργο

να μην τα λεω και εγω

με τον .....
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    δυστηχως καπιοι δεν τον αφηνουν να πει αυτα που πραγματικα θελει.

Τοτε να παραιτηθει και να αφησει το κομμα του με 151 βουλευτες απο την στιγμη που δεν κανει αυτο για το οποιο θελησε να βγει βουλευτης.-

Λιγη αξιοπρεπεια δεν βλαπτει.

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Για εμένα ήταν έντιμο.

Δεν ανακάλυψαν ότι έκλεβε.
    Δεν ανακάλυψαν ότι εμπλέκεται σε σκάνδαλο.
    Δεν τον πίεσε κανένα ΜΜΕ με φτιαχτή πολιτική κρίση στο έργο της αρμοδιότητας του.
    Ενώ θα μπορούσε να κάθεται εκεί και και να μην του μιλάει κανένας, σηκώθηκε και έφυγε .................. ! ! ! ! ! ! !

Ποιός βουλευτής το έχει κάνει αυτό ; Ποιός ;

Οι καθώς πρέπει ηθικολόγοι, λένε ή δεν λένε ότι όταν εργαζόμαστε κάπου και δεν συμφωνούμε με τα άσχημα που συμβαίνουν γύρω μας, θα πρέπει να σηκωνόμαστε και να φεύγουμε αντί να κάνουμε την πάπια κρατόντας τη θεσούλα μας.
    Μην μου πείτε ότι καθήκον του ήταν να μείνει και να πολεμήσει, γιατί ως γνωστό κανένας δεν μπορεί να νικήσει το σύστημα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις τους σκοπούς σου, εφόσον σου το επιτρέψει αλλά να το αλλάξεις δεν γίνεται. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Το να αποσυρθεί από το κοινοβούλιο, είναι μεγάλη κουβέντα. Εσείς θα σκάβατε το λάκο ολόκληρης της κυβέρνησης της πατρίδας (άσχετα αν οι περισσότεροι είναι πουλημένοι) ώστε να πέσει ; Τι είστε θεός ; Και που ξέρετε τι θα προκύψει μετά από αυτή την κυβέρνηση.
    Θυμάστε ποιόν "θυμάται" η ιστορία για το προηγούμενο "πέσιμο" κυβέρνησης. Δεν είναι ότι καλύτερο για κάποιον. Καλύτερο είναι οι εναλλαγές της διακυβέρνησης να γίνονται από αυτούς που είναι υπεύθυνοι, δηλαδή εμάς, κατά την περίοδο που ρίχνουμε τον τιμημένο φάκελο στην κάλπη.

Εμένα μου αρκεί που έκανε ότι έκανε συνειδητά, δημόσια και χωρίς να τον έχει αναγκάσει ή οδηγήσει κάποιος στη παραίτηση. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι άλλον βουλευτή να έχει κάνει το ίδιο στο παρελθόν.

Τέλος χαίρομαι γιατί τελευταία, έχουν βγει πολλοί τρελοί στο προσκήνιο. Δεδομένου ότι στην σύγχρονη Ελλάδα, ο μέσος πολίτης για να επιβιώσει πρέπει να είναι είτε ρουφιανοκαταδότης , είτε τρελός, προτιμώ να πάρουν τον έλεγχο οι τρελοί ! Περισσότερα έχει αποκομίσει αυτή η πατρίδα από τους τελευταίους.
    Πάντα όρθιοι

Ο καθε βουλευτης οταν εκλεγεται εχει καποιους στοχους.Ο Σταθακης ειναι ενας απο τους πλεον εμπειρους στον χωρο της αυτοκινησης Ελληνες και υποτιθεται θα παλευε για αυτο.Εαν δεν μπορει να το κανει καλυτερα να γυρισει στους 4τροχους ή σε οποιοδηποτε περιοδικο/μεσο εργαζοταν μια ζωη χωρις να εχει αναγκη κανεναν Καραμανλη ή δεν ξερω ποιον.

Δεν λειτουργει το συστημα και δεν μπορει να το αλλαξει.Παραιτηση απο μια επιτροπη ειναι το λιγοτερο.Παραιτηση απο το βουλευτικο αξιωμα ισως ταρακουνουσε τα πραγματα.

Εστω μια απειλη παραιτησης.

Δηλαδη τι θα εχανε αν πηγαινε στον Καραμανλη ή σε καποιο κυβερνητικο στελεχος και ελεγε ακουστε να δειτε ετσι εχουν τα πραγματα και αν δεν με βοηθησετε να λυσουμε την ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ των τροχαιων στην χωρα μας ειστε με -1 βουλευτη.

Και εαν μια κυβερνηση δεν μπορει να δρασει ουτε πανω σε αυτο το ζητημα ή δεν θελει να το κανει τοτε απλα δεν αξιζει.Και δεν χρειαζεται να εισαι μελος της εαν εχεις εστω την αξιοπρεπεια να το παραδεχτεις.

Οπως και οι προηγουμενες κυβερνησεις.-

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Το σωστό - ιδεολογικά - είναι αυτό που λες. Όμως δεν μπαίνεις στη θέση του. Ίσως δεν μπαίνω και εγώ ή δεν μπορώ να φανταστώ. Ξέρεις τι μπορεί να σημαίνει, εξαιτίας σου να πέσει η κυβέρνηση μίας χώρας ; Ξέρεις τι θα επακολουθήσει μετά και πως θα σε χαρακτηρίσουν από το αποτέλεσμα της πτώσης και των επακόλουθων που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε;
    Σκέψου ακόμη ότι με την δήλωση του αυτή, ουσιαστικά έθεσε εκτός τον εαυτό του στις επόμενες εκλογές. Απλά θέλει να φύγει με ψηλά το κεφάλι, κάνοντας στους πολίτες σαφές γιατί φεύγει και παράλληλα δεν θέλει να τον γράψει η ιστορία της πολιτικής με μαύρα γράμματα.
    Πάντα όρθιοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Δεν ξερω αν θα βοηθησει σε κατι, αλλα παραθετω μια δικη μου στιγμη, για να φανει ο χαρακτηρας του ανθρωπου. Πρεπει να εχουν περασει 10-12 (ισως και περισσοτερα) χρονια απο τοτε ................... κινουμαι με τη μηχανη μου σε ενα στενο του Πειραια, πλησιαζω ελατωνοντας ταχυτητα σε δρομο ο οποιος εχει προτεραιοτητα και τα αυτοκινητα ερχονται απο τα δεξια μου. Βλεπω να πλησιαζει ενα αυτοκινητο που κοβει ταχυτητα και ο οδηγος του μου κανει νοημα να περασω. Ξεκιναω και εκπληκτος διαπιστωνω (το οχημα εχει πλησιασει αρκετα για να διακρινω καθαρα) οτι ο οδηγος ειναι ο Αρης Σταθακης. Αυτο εμενα με εντυπωσιασε γιατι στο συκριμενο σημειο το να σε αφησουν να περασεις, μονο θαυμα μπορει να χαρακτηριστει. Οπως και να εχει "ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη".-

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    ναι παραιτηθηκε και κατι εγινε, αντε μωρε με τον παπαρα που τον ρωτησανε για πιστα τοτε φορμουλα 1 και ειπε δεν εχει πλεον ενδιαφερον η φορμουλα και μια πιστα στην ελλαδα θα ηταν τσαμπα κοπος, βρε ουστ λαμογιο εγινες βουλευτης και για να μην δωσει το κομα σου λεφτα λες παπαριες
    Εεεεεπ! Ας κρατήσουμε ηπιότερους χαρακτηρισμούς!
    Τα "λαμόγιο" και "παπάρας"... δεν ταιριάζουν στον Άρη Σταθάκη, και καλό είναι να σεβόμαστε την ιστορία και την προσφορά του καθένα στον κοινωνικό χώρο, ειδικά στο χώρο του μηχανοκίνητου που μας απασχολεί, άσχετο με τον πολιτικό χώρο που ανήκει.

Ποτέ δεν είπε αυτά ο Σταθάκης για πίστα...
    Είπε, -αυτά που λέγαμε και μεις (ως 0300 αναφέρομαι) τότε, ότι μια πίστα προδιαγραφών F1 στην Ελλάδα είναι άχρηστη, και είναι προτιμότερο να κάνουμε με το ίδιο κόστος 4-5 μικρότερες ανά την Ελλάδα...

Η προσπάθειά του να γίνει βουλευτής με βασικό του σκοπό να προσφέρει όσα μπορούσε, με την εμπειρία του στην οδική ασφάλεια, η συγκρότηση της συγκεκριμένης επιτροπής κτλ, δεν είναι λίγο! Ας το έκανε αυτό ο κάθε βουλευτής και θα πηγαίναμε μπροστά ως χώρα!

Η παραίτησή του δηλώνει αξιοπρέπεια, και ας μην βιάζονται να πουν το αντίθετο μερικοί...

Δεν είναι αύκολο να παραιτηθεί και από βουλευτής και να ρίξει μια κυβέρνηση έτσι! Είναι μάλλον ατιμία, και σε αυτούς που τον εμπιστεύθηκαν και σε αυτούς που τον στήριξαν (ΝΔ και ψηφόφόροι). Άλλωστε, δεν τον ψήφισαν μόνο για να είναι στην επιτροπή οδικής ασφάλειας, αλλά (και) επειδή είναι μέλος στην Νέα Δημοκρατία.

Να την λέμε στους αποδεδειγμένα λερωμένους πολιτικούς... έστω...

Να την λέμε όμως και στους λίγους άξιους ανθρώπους που έβγαλε η βουλή είναι κρίμα...

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω καμία σχέση με την κυβερνητική παράταξη, αλλά τυχαίνει και τον ξέρω τον άνθρωπο προσωπικά, έχουμε συνεργαστεί, ξέρω πόσο έχει προσπαθήσει για αυτή την επιτροπή και (συγνώμη κιόλας, αλλά...) δεν μου αρέσουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί.

Δημήτρης Αθανασουλόπουλος

καλα φιλαρακο μονο εσυ παραξηγηθηκες φια τον φιλο σου τον αρη σταθακη.δυστηχως μολις κατσουνε στην καρεκλα ξεχνανε ποιοι ηταν, και εισαι λαθος ειπε δεν εχει νοημα να γινει πιστα φορμουλα 1 γιατι δεν ειναι οπως ηταν παλια που τρεχανε ονοματα και σαν φορμουλα εχει πεσει δεν ειναι οπως τα μοτο gp.
    εχουν οι τουρκοι φορμουλα 1 και εμεις δεν εχεουμε μια ζωη στην μιζερια οι ελληνες και δεν ειναι αυτο θα μπορουσαμε να μπαιναμε με τιε μηχανες μας στην πιστα και να λυσαγαμε και οχι να τρεχουμε στις σερρες η στα ψιλοαθλια μεγαρα.

Παλαιό μέλος
    καλα φιλαρακο μονο εσυ παραξηγηθηκες φια τον φιλο σου τον αρη σταθακη.δυστηχως μολις κατσουνε στην καρεκλα ξεχνανε ποιοι ηταν, και εισαι λαθος ειπε δεν εχει νοημα να γινει πιστα φορμουλα 1 γιατι δεν ειναι οπως ηταν παλια που τρεχανε ονοματα και σαν φορμουλα εχει πεσει δεν ειναι οπως τα μοτο gp.
    εχουν οι τουρκοι φορμουλα 1 και εμεις δεν εχεουμε μια ζωη στην μιζερια οι ελληνες και δεν ειναι αυτο θα μπορουσαμε να μπαιναμε με τιε μηχανες μας στην πιστα και να λυσαγαμε και οχι να τρεχουμε στις σερρες η στα ψιλοαθλια μεγαρα.
    ....χμμμ....
    ...πόσα λίγα ξέρεις...΄
    ...έχουν πίστα οι Τούρκοι? Θες να το συζητήσουμε αυτό? Κάναν 2 χρόνια F1 και τι κέρδισαν? Χρέη ως το λαιμό! Ξέρεις ότι από τα χρέη την πούλησαν την πίστα στο αφεντικό της F1, και ΔΕΝ την έχουνε πιά? Ξέρεις το κόστος της για μια μέρα? Έχεις δει πολλούς Τούρκους να κάνουν αγώνες σε αυτήν? Ξέρεις γιατί ΔΕΝ θα ξαναγίνει αγώνας MotoGP εκεί? Ξέρεις ότι δεν έχει δικαίωμα να μπει ιδιώτης σε αυτήν? Τι να την κάνουν οι Τούρκοι πια την πίστα? Να την βλέπουν να την χαίρονται?

...όμως, και πάλι, δεν είπα αυτό το πράγμα...

Είπα πως ελαφρά τη καρδία δεν είναι σωστό να βρίζουμε όταν δεν έχουμε πλήρη επίγνωση.
    Σαφώς και μόλις κάτσουνε στην καρέκλα ξεχνάνε ποιοί ήταν... άλλοι νωρίτερα, άλλοι αργότερα.
    Πιστεύω, (τουλάχιστον θέλω να πιστεύω) ότι ο Σταθάκης είναι από αυτούς που δεν ξέχασαν, κι αν το έκαναν το έκανε αργά... Ή ότι κανείς στην θέση του δεν θα έκανε πιο ουσιαστική δουλειά! Αυτό λέω! Μην τα μηδενίζουμε όλα.

Και προτιμώ πέντε πίστες σε όλη την περιφέρεια, παρά μια σαν το Istabul Otopark που δεν θα οδηγήσω ποτέ!

Ο μονος που μπορει να αλλαξει τα πραγματα στην Ελλαδα, ονομαζεται ΙΑΒΕΡΗΣ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Ο μονος που μπορει να αλλαξει τα πραγματα στην Ελλαδα, ονομαζεται ΙΑΒΕΡΗΣ
    Σωστα.... Αλλα και αυτος....

Οταν οι αποπανω θα τον γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι....

Θα παραιτηθει....... Και θα τον φωναζουμε και λαμογιο....

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s

Ναι λες και στην Ελλάδα η πίστα F1 μας έλειπε... τι λέτε ρε παιδιά, συνέλθετε λίγο...
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Ναι λες και στην Ελλάδα η πίστα F1 μας έλειπε... τι λέτε ρε παιδιά, συνέλθετε λίγο...
    δηλαδη εσενα βρε φιλε θα σε χαλαγε αμα ειχε η ελλαδα πιστα φορμουλα 1?τι θες να εισαι μια ζωη ο κακομοιρης ο ελληνας?βεβαια η χωρα τις λειπουν αλα βασικα αλα αυτη ειναι μια αλη συζητηση και δεν ειμαι αεγω αυτος που θα τα φτιαξω αλα οι πολιτικοι που ψηφιζετε

δηλαδη εσενα βρε φιλε θα σε χαλαγε αμα ειχε η ελλαδα πιστα φορμουλα 1?τι θες να εισαι μια ζωη ο κακομοιρης ο ελληνας?βεβαια η χωρα τις λειπουν αλα βασικα αλα αυτη ειναι μια αλη συζητηση και δεν ειμαι αεγω αυτος που θα τα φτιαξω αλα οι πολιτικοι που ψηφιζετε
    κανέναν δε θα χάλαγε μια πίστα f1 αλλά απάντησες μόνος σου στη χώρα μας λοίπουν άλλα πολύ πιο βασικά, ας τα λύσουν αυτα και μετά κοιτάμε και για f1. εγώ για παράδειγμα θα προτιμούσα να έστρωναν στους ελληνικούς δρόμους μια άσφαλτο της προκοπής να μη σκωτονόμαστε και χέστηκα για την πιστα f1 ας κάθομαι να τη βλέπω μόνο από την tv αν είναι να γλυτώσει έστω και μια ανθρώπινη ζωή.

τέλος καλό είναι να πέρνεις την ευθύνη που σου αναλογεί γιατί και εσύ ψηφίζεις δεν βγαίνουν μόνοι τους και δεν έχει σημασία αν ψήφισες τους συγκεκριμένους που είναι στην εξουσία τώρα ή όχι, γιατί ΕΜΕΙΣ φταίμε (και ας μην τους ψήφισα ούτε εγώ) και δεν μπορεί να λεει ο καθένας από εμάς οτι φταίνε όλοι οι άλλοι επειδη δεν τους ψήφισε και να αποποιέιται την ευθύνη που του αναλογεί, γιατί ακόμα και αυτοί που αποφασίζουν για μας αν κάνουν μαλ@κία και αντιδράσουμε να δεις πως θα χεστούν αλλά απλά έχουμε μάθει όλοι μας να λέμε έλα μωρε ας κάτσω εγώ στον καναπέ μου και κάτι θα γίνει!!!! απλά έχε γνώση ότι για οτιδήποτε γίνεται έχεις ευθύνη και εσύ και εγώ και όλοι μας και είναι απίστευτα ανεύθυνο να λες στους άλους οι πολιτικοί που ψηφίζετε λες και εσύ είσαι αμέτοχος!!!!!!!!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αρης aka Classic boy aka sapiia racing
    από byron στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2013, 14:16
  2. Παραιτήθηκε ο Preziosi
    από sapila racing στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2013, 11:29
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2011, 18:19