Πρόκειται καθαρά για θέμα marketing.
Το 650 θα συνεχίσει να βγαίνει ως 650 (στο όνομα) με τον κινητήρα του 800 και ο λόγος είναι η εμπορική επιτυχία που είχε.
Πρόκειται καθαρά για θέμα marketing.
Το 650 θα συνεχίσει να βγαίνει ως 650 (στο όνομα) με τον κινητήρα του 800 και ο λόγος είναι η εμπορική επιτυχία που είχε.
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
To 650 έχει άλλη υποδύναμη, άλλες αναρτήσεις μπροστά και πίσω, άλλα φρένα μπροστά, άλλο τροχό μπροστά, άλλο ύψος, λιγότερο εξοπλισμό, και διαφορετικούς χρωματισμούς.
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Δυο 800αρα λοιπόν, το 650 προφανώς θα είναι η ποιο οικονομική λύση, κ ποιο ασφλτοπροσδιορισμενη. το gs 800 πάντως φέρνετε να έχει αρκετά + κ στις λεπτομέρειες 2 δίσκους μπροστά, ποιο μυστήρια πλαστικά-χρώματα, μεγαλύτερες διαδρομές στις αναρτήσεις, κ φυσικά παραπάνω αλογάκια
ριξτε μια ματια... http://www.inout.gr/showthread.php?t=18009
Γιατί λίγα είναι τα 71hp? Το καινούριο Transalp δηλαδή που είναι 59hp τι να πεί....Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Κινητήρας: Υδρόψυκτος, δικύλινδρος, τετράχρονος, τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο, δύο εκκεντροφόροι επικεφαλής, λίπανση ξηρού κάρτερ
Κυβισμός: 798 cc
Απόδοση ισχύος: 52 kW (71 hp) στις 7.000 rpm
Μέγιστη ροπή: 7.6 kgm στις 4.500 rpm
Έλεγχος καυσαερίων: Τριοδικός καταλύτης, πρότυπο εκπομπών ρύπων EU-3
Ελαστικό, εμπρός / πίσω: 110/80 - 19 59H / 140/80 - 17 69H
Radstand: 1,575 mm
Φρένο, εμπρός: Δισκόφρενο διαμέτρου 300 mm, πλευστή δαγκάνα δύο εμβόλων
Φρένο, πίσω: Δισκόφρενο διαμέτρου 265 mm, πλευστή δαγκάνα ενός εμβόλου
ABS: Προαιρετικό έξτρα: BMW Motorrad ABS με δυνατότητα απενεργοποίησης
Ύψος σέλας: 820 mm (χαμηλή σέλα: 790 mm, χαμηλωμένη ανάρτηση: 765 mm)
Εσωτερική καμπύλη ποδιών αναβάτη: 1,820 mm (χαμηλή σέλα: 1,780 mm χαμηλωμένη ανάρτηση: 1.710 mm)
Βάρος κενή1: 171 kg
Βάρος έτοιμη για χρήση, με υγρά 2: 199 kg
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου: 16,0 l
Mόνο 70 αλογάκια!!!
![]()
Τρελός ανταγωνισμός απο την Honda...
Δεν ξέρω περίμενα κάτι καλύτερο και σχεδιαστικά (βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό) αλλά και απο θέμα κινητήρα (τουλάχιστον σε σχέση με τον ανταγωνισμό...)!!!!
ΤΕΛΟΣ
μωρέ δεν είναι καθόλου λίγα τα 71 αλόγατα, αλλα γιατί ρε γαμώτοΑρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Γιατί λίγα είναι τα 71hp?
το καλό πακέτο (85 άλογα, usd, διπλά δισκόφρενα, πιο άγρια πλαστικά)
να πηγαίνει μόνο με τον 21" τροχό!
προφανώς αναφέρομαι στα πλεονεκτήματα του 19" για χρήση σε άσφαλτο
που είναι και πιο σύνηθης...
ναι ξέρω, θα πει κάποιος, εντάξει ρε μεγάλε πάρε το "καλό" και άλλαξε του ένα τροχό!
το ξέρω αυτό, απλά δε καταλαβαίνω πως διάολο το σκέφτονται οι γερμανοί...![]()
NeLSoN
Δηλαδή, πώς το βλέπεται;
Ο έλληνας, ο σωστός, ο πρόστυχος που παίρνει μηχανή 1200cc και 1400cc για να δείξει και να δειχθεί, θα ανεχτεί να έχει ανάμεσα στα πόδια του 800cc και η ταμπέλα να γράφει 650cc!!!;;;
Χλωμό το κόβω…
Δεν έχεις άδικο Xapns, αλλά
να πληρώνεις τέλη και ασφάλειες για 800, να γράφει 650, και τελικά να είναι κάτι ενδιάμεσο.....
ε είναι κάπως!
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Οσο ειδα απο διαφορες φοτο το μπροστινο συστημα του 650 ειναι απαραδεκτο.Το πιρουνακι παρεα με το δισκακι μου θυμισε παπι.Ελεος ειπαμε οικονομικοτερο(δηλαδη ποσο θα κοστιζει 5χιλιαρικα?) αλλα οχι και ετσι και ιδιως σε μοτοσυκλετα με καθαρα ασφαλτινο προσανατολισμο.![]()
Αν διαβάσεις παρουσιάσεις της μοτό, θα δεις ότι αυτό το πηρουνάκι με αυτή τη μικρή δισκόπλακα κάνουν τρελή δουλειά.Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
Οσο ειδα απο διαφορες φοτο το μπροστινο συστημα του 650 ειναι απαραδεκτο.Το πιρουνακι παρεα με το δισκακι μου θυμισε παπι.Ελεος ειπαμε οικονομικοτερο(δηλαδη ποσο θα κοστιζει 5χιλιαρικα?) αλλα οχι και ετσι και ιδιως σε μοτοσυκλετα με καθαρα ασφαλτινο προσανατολισμο.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αν διαβάσεις παρουσιάσεις της μοτό, θα δεις ότι αυτό το πηρουνάκι με αυτή τη μικρή δισκόπλακα κάνουν τρελή δουλειά.![]()
Τοτε γιατι δεν μπαινουν σε ολες τις μοτοσυκλετες.Πριν κατι δεκαετιες ηταν απαραδεκτα τωρα ειναι αποδεκτα?Δεν μπορω να φανταστω τις ελαστικοτητες που θα βγαζει και την ανεπαρκεια στα φρενα φορτωμενο με δυο ατομα(για τουρισμο δεν φτιαχτηκε αλλωστε?).Εδω διαβαζω στα περιοδικα γκρινιες για μπροστινα Ιαπωνικων supersport που ειναι και ελαφρυτερες...........
Τα upside down δε σημαίνει ότι πάντα δουλέυουν καλύτερα από τα τηλεσκοπικά. Επίσης σε συγκεκριμένη παρουσίαση που διάβασα κάπου στο net από ξένο site (νομίζω γερμανικό) έλεγαν ότι το μπροστινό φρένο του "650" είναι καλύτερο από του 800.Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
Τοτε γιατι δεν μπαινουν σε ολες τις μοτοσυκλετες.Πριν κατι δεκαετιες ηταν απαραδεκτα τωρα ειναι αποδεκτα?Δεν μπορω να φανταστω τις ελαστικοτητες που θα βγαζει και την ανεπαρκεια στα φρενα φορτωμενο με δυο ατομα(για τουρισμο δεν φτιαχτηκε αλλωστε?).Εδω διαβαζω στα περιοδικα γκρινιες για μπροστινα Ιαπωνικων supersport που ειναι και ελαφρυτερες...........
& στη τελική κάνε ένα test ride να μας πεις άποψη. Όχι να κρίνεις με το "μάτι".
![]()
Επισης να προσθεσω οτι ετσι λενε σε ολες τις παρουσιασεις και μετα την επομενη χρονια ξεπηδαει και ενα δευτερο δισκοφρενακι και γραφουν παλι μετα οτι κανουν διπλη τρελη δουλεια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αν διαβάσεις παρουσιάσεις της μοτό, θα δεις ότι αυτό το πηρουνάκι με αυτή τη μικρή δισκόπλακα κάνουν τρελή δουλειά.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis1964
Επισης να προσθεσω οτι ετσι λενε σε ολες τις παρουσιασεις και μετα την επομενη χρονια ξεπηδαει και ενα δευτερο δισκοφρενακι και γραφουν παλι μετα οτι κανουν διπλη τρελη δουλεια!!!
Κρίνουμε χωρίς να έχουμε οδηγήσει. Αυτό λέω.
Εγώ έχω 3 χρόνια το F650GS & ποτέ δεν ένιωσα ότι χρειάζομαι δεύτερο δισκόφρενο.
Συμφωνώ ως κάτοχος του F650 GS για 7 χρόνια, μόνο το ABS θα το ήθελα να είναι καλύτερο (εξυπνότερο ίσως) πράγμα που φαντάζομαι ότι θα έχει βελτιωθεί τώρα. Γνωρίζουμε για τις εξελίξεις-εκδόσεις του ABS και ποια γενιά είναι το καθένα ή ακόμα καλύτερα και τεχνικά χαρακτηριστικά;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κρίνουμε χωρίς να έχουμε οδηγήσει. Αυτό λέω.
Εγώ έχω 3 χρόνια το F650GS & ποτέ δεν ένιωσα ότι χρειάζομαι δεύτερο δισκόφρενο.
Από τιμές πόσο παίζουν?
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA