Στο θεμα με το καθικι οπως λες που τουμπαρει και αυτος ΝΟΜΙΖΕ οτι το ειχε οπως καθε ενας απο εμας οταν ανοιγουμε το δεξιο γκριπ η παταμε το πενταλ του γκαζιου στο αμαξι,τυχερα ειναι αυτα οπως ειπα και πιο πανω.Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
ρε φιλε που ειδες ρατιστικα σχολια για τους αυτοκινητηστες???
αυτοι οι μαλακες που βαζουν σε κινδυνο τους γυρω τους δεν ανηκουν στην κατηγορια των αυτοκινητιστων αλλα των ΜΑΛΑΚΩΝ
Εγω εχω παθει σε πληροφορω τα χειροτερα κλεισιματα και κοψοχολιασματα απο ανθρωπους που ειναι πολυ συντηριτικοι και ζωα στο τιμονι,ακομα και σε μηχανη και οχι απο αυτους που τρεχουν και μαζευονται στα μερη που βριζεις(και γω εκει συχναζα παλιοτερα αλλα η δουλεια και η γυναικες βλεπεις)
και ΟΧΙ δεν εχω κανει μαλακια μεχρι τωρα που να βαζει σε κινδυνο αλλον,παρα μονο τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,
Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι μονο τον εαυτο σου βαζεις σε κινδυνο?Πεζοι δεν υπαρχουν?Τα αυτοκινητα μπορει να παρεχουν καποια προστασια αλλα αν κτυπηθουν απο μηχανη η μηχανακι σε καταλληλα σημεια μπορουν να σκοτωσουν τα ιδια τον οδηγο τους,οποτε δεν ισχυει αυτο που λες.
πιστεψε με ειμαι "συντηρητικος" στην οδηγηση μου σε μεγαλο βαθμο η δουλεια μου ειναι σε μηχανακι αρκετα χρονια και ποτε δεν εχω προκαλεσει ατυχημα.τυχερος μπορεις να πεις
Sυμφωνω εδω γιατι και εγω μπορεις να πεις οτι ειμαι τυχερος και πολυ μαλιστα μιας και ειμαι ολη μερα πανω στο σκουτερ στην δουλεια μου οποτε και δεν εχω/με εχουν τρακαρει τουλαχιστον ακομα...
..και τις σφηνες που κανω εχω κανει ολες τις απαραιτητες ενεργειες και προφυλαξεις,και σε ορισμενες καταστασεις
και χωρις να θετω κανενος την ζωη σε κινδυνο παρα μονο την ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ σε περιπτωση στραβοτιμονιας του αυτοκινητιστη
Επαναλαμβανω ....Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι μονο τον εαυτο σου βαζεις σε κινδυνο?Πεζοι δεν υπαρχουν?Τα αυτοκινητα μπορει να παρεχουν καποια προστασια αλλα αν κτυπηθουν απο μηχανη η μηχανακι σε καταλληλα σημεια μπορουν να σκοτωσουν τα ιδια τον οδηγο τους,οποτε δεν ισχυει αυτο πουλες.
...και ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ οσο και να σου φαινεται παραξενο.
και δεν ειπα μαλακιες φιλε. ηζωη πολλων ασχετων ανθρωπων εχει τερματισει απο καποιους σαν αυτους που τρεχουν σαν μαλακες κωλοφτιαχνοντας τα οχηματα τους.
Ξαναεπαναλαμβανω οτι ποτε δεν με εχει κλεισει ασχημα με τσακαλο οδηγο που παει μαμιωντας,πιο πολλες φορες εχω κυνδινεψει απο αργους και ζωα οδηγους στο εκαστοτε τιμονι.
κοιτα το βιντεακι που παει να παρει παραμαζωμα το καθικι τα παιδια με το σκουτερ και πες μου αν ηταν η γυναικα σου συνεπιβατης και παθαινε κατι(δαγκωνω την γλωσσα μου)
τι θα εκανες σε αυτον που ετρεχε και στους υπολοιπους που τραβαγαν το βιντεο και γελουσαν??
οι ακραιες πραξεις θελουν ακραιες αντιδρασεις
και σε συγχωρω για το βρισιμο που μου εριξες
Ευχαριστω για την σχωρεση,Εγω παντως δεν θα με συγχωρουσα ..![]()
![]()
![]()
![]()