Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 88

Θέμα: Δείτε έναν @#$%@#%@

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
    ρε φιλε που ειδες ρατιστικα σχολια για τους αυτοκινητηστες???

αυτοι οι μαλακες που βαζουν σε κινδυνο τους γυρω τους δεν ανηκουν στην κατηγορια των αυτοκινητιστων αλλα των ΜΑΛΑΚΩΝ

Εγω εχω παθει σε πληροφορω τα χειροτερα κλεισιματα και κοψοχολιασματα απο ανθρωπους που ειναι πολυ συντηριτικοι και ζωα στο τιμονι,ακομα και σε μηχανη και οχι απο αυτους που τρεχουν και μαζευονται στα μερη που βριζεις(και γω εκει συχναζα παλιοτερα αλλα η δουλεια και η γυναικες βλεπεις )

και ΟΧΙ δεν εχω κανει μαλακια μεχρι τωρα που να βαζει σε κινδυνο αλλον,παρα μονο τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,

Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι μονο τον εαυτο σου βαζεις σε κινδυνο?Πεζοι δεν υπαρχουν?Τα αυτοκινητα μπορει να παρεχουν καποια προστασια αλλα αν κτυπηθουν απο μηχανη η μηχανακι σε καταλληλα σημεια μπορουν να σκοτωσουν τα ιδια τον οδηγο τους,οποτε δεν ισχυει αυτο που λες.

πιστεψε με ειμαι "συντηρητικος" στην οδηγηση μου σε μεγαλο βαθμο η δουλεια μου ειναι σε μηχανακι αρκετα χρονια και ποτε δεν εχω προκαλεσει ατυχημα.τυχερος μπορεις να πεις

Sυμφωνω εδω γιατι και εγω μπορεις να πεις οτι ειμαι τυχερος και πολυ μαλιστα μιας και ειμαι ολη μερα πανω στο σκουτερ στην δουλεια μου οποτε και δεν εχω/με εχουν τρακαρει τουλαχιστον ακομα...

..και τις σφηνες που κανω εχω κανει ολες τις απαραιτητες ενεργειες και προφυλαξεις,και σε ορισμενες καταστασεις

και χωρις να θετω κανενος την ζωη σε κινδυνο παρα μονο την ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ σε περιπτωση στραβοτιμονιας του αυτοκινητιστη

Επαναλαμβανω ....Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι μονο τον εαυτο σου βαζεις σε κινδυνο?Πεζοι δεν υπαρχουν?Τα αυτοκινητα μπορει να παρεχουν καποια προστασια αλλα αν κτυπηθουν απο μηχανη η μηχανακι σε καταλληλα σημεια μπορουν να σκοτωσουν τα ιδια τον οδηγο τους,οποτε δεν ισχυει αυτο πουλες.

...και ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ οσο και να σου φαινεται παραξενο.

και δεν ειπα μαλακιες φιλε. ηζωη πολλων ασχετων ανθρωπων εχει τερματισει απο καποιους σαν αυτους που τρεχουν σαν μαλακες κωλοφτιαχνοντας τα οχηματα τους.

Ξαναεπαναλαμβανω οτι ποτε δεν με εχει κλεισει ασχημα με τσακαλο οδηγο που παει μαμιωντας,πιο πολλες φορες εχω κυνδινεψει απο αργους και ζωα οδηγους στο εκαστοτε τιμονι.

κοιτα το βιντεακι που παει να παρει παραμαζωμα το καθικι τα παιδια με το σκουτερ και πες μου αν ηταν η γυναικα σου συνεπιβατης και παθαινε κατι(δαγκωνω την γλωσσα μου)

τι θα εκανες σε αυτον που ετρεχε και στους υπολοιπους που τραβαγαν το βιντεο και γελουσαν??

οι ακραιες πραξεις θελουν ακραιες αντιδρασεις

και σε συγχωρω για το βρισιμο που μου εριξες
    Στο θεμα με το καθικι οπως λες που τουμπαρει και αυτος ΝΟΜΙΖΕ οτι το ειχε οπως καθε ενας απο εμας οταν ανοιγουμε το δεξιο γκριπ η παταμε το πενταλ του γκαζιου στο αμαξι,τυχερα ειναι αυτα οπως ειπα και πιο πανω.

Ευχαριστω για την σχωρεση,Εγω παντως δεν θα με συγχωρουσα ..

Keep spamming!!!:a13:

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Στο θεμα με το καθικι οπως λες που τουμπαρει και αυτος ΝΟΜΙΖΕ οτι το ειχε οπως καθε ενας απο εμας οταν ανοιγουμε το δεξιο γκριπ η παταμε το πενταλ του γκαζιου στο αμαξι,τυχερα ειναι αυτα οπως ειπα και πιο πανω.

Ευχαριστω για την σχωρεση,Εγω παντως δεν θα με συγχωρουσα ..

σορι φιλε αλλα δεν κανω σφηνες με τετοια ταχυτητα μες την πολη ωστε να μου φυγει η μηχανη και

να χτυπησω κανα πεζο.το αποφευγω τρελα

μαλλον καμμια καλη σαβουρδα να φαω

στην εθνικη που τα πραγματα ειναι αλλιως σκας στην μπαριερα και τελειωνει το παραμυθι

τωρα αν απο την σφηνα σκασω στον διπλα οδηγο σε σημειο ευαλωτο ωστε να χτυπησει,τι να πω...

θα πρεπει ο μερφυ που εβγαλε τον νομο να ηταν θειος μου!

και το θεμα ειναι με το (καθε) καθικι που τουμπαρε ειναι οτι μπορει να παει να νομιζει σε καποιο

κλειστο μερος που ακουμπας τα φραγκακια σου και κανεις οτι σου κα#$@%$ και νομιζει οσο θελει

,γιατι δεν γουσταρω

να κινδυνευω ουτε εγω ουτε κανενας, επειδη καποιος νομιζε.

...k εχεις δικιο, δεν σε συγχωρω, αντε fuck:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
    σορι φιλε αλλα δεν κανω σφηνες με τετοια ταχυτητα μες την πολη ωστε να μου φυγει η μηχανη και

να χτυπησω κανα πεζο.το αποφευγω τρελα

μαλλον καμμια καλη σαβουρδα να φαω

στην εθνικη που τα πραγματα ειναι αλλιως σκας στην μπαριερα και τελειωνει το παραμυθι

τωρα αν απο την σφηνα σκασω στον διπλα οδηγο σε σημειο ευαλωτο ωστε να χτυπησει,τι να πω...

θα πρεπει ο μερφυ που εβγαλε τον νομο να ηταν θειος μου!

και το θεμα ειναι με το (καθε) καθικι που τουμπαρε ειναι οτι μπορει να παει να νομιζει σε καποιο

κλειστο μερος που ακουμπας τα φραγκακια σου και κανεις οτι σου κα#$@%$ και νομιζει οσο θελει

,γιατι δεν γουσταρω

να κινδυνευω ουτε εγω ουτε κανενας, επειδη καποιος νομιζε.

...k εχεις δικιο, δεν σε συγχωρω, αντε fuck:rotflmao: :rotflmao:

Θειος σου ειναι ο Εντι Μερφυ??

Τα λογια που ειπες για το θεμα πιστα ειναι παρα πολυ δυσκολο να γινει αυτο που λες.Μονο κανενα drift και αν..επειδη ασχολουμαι και δεν μαζευεται πολυς κοσμος για αμαξια(αντιθετως απο μηχανες γινεται χαμος στα track days) ειναι δυσβασταχτο το κοστος για να μπει καποιος μονος του με αμαξι πιστα οπως και για καποιον μονος του με μηχανη (τωρα που το σκεφτομαι δεν εχω δει να γινεται track day για σμαξια:hypnotize γιατι αραγες? )

Τωρα για το θεμα οτι δεν κανεις κατι(ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ) για να κυνδινεψει καποιος ειναι τυχερο,αυτο μονο σου λεω και ΤΕΛΟΣ!

Τωρα για την ευχη τι να πω?Ευχαριστω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    το οτι βγαινει καποιος και λεει 2 π!πες ή καποια σωστα πραγματα δεν σημαινει παραλληλα οτι θα καταστρεψει κοσμο και κοσμακη.
    Η πολιτεια που εχει βαλει το οριο οδηγησης αυτοκινητου στα 18 και μηχανης ανω των 125cc στα 21 κρινει οτι ΕΣΥ που εισαι σε ηλικια τετοια ΕΧΕΙΣ το μυαλο να σκεφτεις 5 πραγματα.
    Ασχετα με τι σου λεει ο καθε καταραμενος, βλογιοκωμενος,κατεστραμμενος,μ@λακισμενος.

Καλο ειναι να τα ακους ολα,να τα επεξεργαζεσαι και ΜΕΤΑ να πραττεις.
    Αλλοι τα ακουν και λενε: μ@λακιες λεει.
    Αλλοι λενε: ενταξει να τρεχουμε και να κανουμε μ@λακιες μεχρι ενα οριο (το καθοριζουν αυτοι)
    και αλλοι: το γκαζι στο πατωμα (ή στο stop αν μιλαμε για μηχανες) και οτι βγει.

Ηρεμηστε.
    παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν αυτα.
    ΕΜΕΙΣ τι κανουμε? (και εννοω τον καθε εναν απο εμας ξεχωριστα σαν μοναδα)

ελα γεια μας...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    ......................ειναι δυσβασταχτο το κοστος για να μπει καποιος μονος του με αμαξι πιστα...............

Τότε να κάτσει σπίτι του .

Από πότε το κόστος έγινε άλλοθι για τις :a31: που κάνει ο καθένας στον δρόμο?
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Τότε να κάτσει σπίτι του .

Από πότε το κόστος έγινε άλλοθι για τις :a31: που κάνει ο καθένας στον δρόμο?
    To ιδιο ακριβως ισχυει και για εμας φιλτατε!

Μην το ψαχνεις αλλο.Κατσε και συ σπιτι σου να μην κυκλοφορεις με το μηχανακι σου στον δρομο,ετσι και αυτος με το αυτκινητο να μην κυκλοφορει γιατι μπορει να τον εμβολισει νταλικα...

Μλκιες δεν ειναι μονο οι σφηνες που κανουν/ουμε υποψιν.

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Ρε κοπέλια εκει που το χανετε ειναι,οτι το θεμα δεν ειναι η μια μαλακια που θα κανουμε μια στο τοσο εμεις με την μηχανη η το αυτοκινητο,εσκεμενα η οχι...

το βρισιδι αρμοζει στον τυπο γιατι εχει κανει επαγγελμα και τροπο ζωης το να θετει σε κινδυνο την δικη του την ζωη και των αλλων...

Και οπως ειπα και στην αρχη πρεπει να ειναι ο τυπος που ειχε παρει πριν καμποσα χρονια στον λαιμο του αλλα δυο παλικαρια...απο κει του βγηκε νομιζω και το ονομα ''καταραμενος''

Κατσε και συ σπιτι σου να μην κυκλοφορεις με το μηχανακι σου στον δρομο,

Δεν έχω κάνει ποτέ κόντρα στο δρόμο . Η κουβέντα μιλάει για κόντρες ή κάνω λάθος?

Ρε Γιάννη απορώ γιατί αντιδράς με αυτό τον τρόπο.Αυτός ο κύριος "Καταραμένος" προκειμένου να κάνει διαφήμιση τον βελτιωτικό του οίκο,συνεργείο,βουλκανιζατέρ (δεν ξέρω τί σκατά έχει) θέτει σε κίνδυνο εκατοντάδες ζωές και δεν εννοώ μόνο αυτούς που κινδυνεύουν από τον τρόπο οδήγησής του (που μπορεί στο φινάλε να μην κινδυνεύει και κανεις και ο τύπος να είναι τρελό τιμόνι) αλλά περισσότερο αυτά τα πιτσιρίκια των 16-17 χρονών που περιμένουν πως και πως να πάνε 18 να βγάλουν δίπλωμα για να πάρουν ένα αυτοκίνητο και να κάνουν τα ίδια.Γιάννη έχει διαφορά να παίρνεις το αυτοκίνητό σου και να πηγαίνεις σε μία όμορφη στριφτερή διαδρομή και να οδηγάς γρήγορα,να απολαμβάνεις την οδήγηση (πράγμα που δεν σημαίνει ότι πρέπει σώνει και καλά να πηγαίνεις χωρίς αύριο) και άλλο να κάνεις κόντρες μέσα σε κατοικημένες περιοχές,σε κωλόδρομους με αυτοκίνητα των 1100 ίππων.Γουστάρω την οδήγηση και με αυτοκίνητο και με μηχανή και τώρα που δεν έχω μηχανή παίρνω το οικογενειακό Άλφα Ρομέο και πηγαίνω σε όμορφες διαδρομές και απολαμβάνω το κοφτερό ιταλικό τιμόνι (είδες;δεν είμαι ρατσιστής κατά των αυτοκινήτων).Και κάτι τελευταίο,όταν στο μοτό είχε βγάλει ένα DVD με έναν μαλάκα συντάκτη που έτρεχε μέσα στους δρόμους της Αθήνας ήμουν ο πρώτος που τους έβριζε ενω κάποιοι καυλωμένοι γνωστοί μου με μηχανάκια με κοιτούσαν σαν εξωγήινο και τον εκθείαζαν
    Fortis Fortuna Adiuvat

liakaros +marios8

Παιδακια το να κανεις κοντρα δεν ειναι απαραιτητο οτι θα σκοτωθεις κιολας ετσι?Μην μπερδευομαστε!Ειστε σαν τα καναλια που το τοσο το κανουν τοσο!!!

Ουτε και εγω επικροτω αυτο που κανει στο διαδικτυο και στην τηλεοραση (αντιθετως τρελενομαι να ακουω το μοτορι του στην βουτα ) αλλα αςειμαστε σοβαροι,αν αρχιζαμε να βριζουμε καθε εναν που κανει οτι γουσταρει στον δρομο,εγω που κυκλοφορω ΟΛΗ μερα με το σκουτερ ξερετε ποσα ποστ θα ειχα στο μοτο?????

Ηρακλακο σορυ ρε φιλε που χαλασα το ποστ σου με την αντιθεση μου,οσον αφορα τα παιδακια δεν χρειαζονται κανεναν "καταραμενο" να τους πει τι θα κανουν,εχουν ηδη την τρελα τους.Αυτα εχουν μεγαλωσει απο μικρα (οπως και εγω) με την σκεψη να βγαλω διπλωμα να γουσταρω βολτες,κοντρες,στροφιλικι καργα!Μην σας φαινεται παραξενο,εγω ετσι βλεπω το αμαξι μου,γουσταρω να το στριβω και να το χαιρομαι μεχρι εκει που μπορω!

Απο τοτε που εμαθα να οδηγαω ονειρευομουν σταστρες και ιντερκουλερ,οχι γιατι μου τα ελεγε καποιος,το ειχα μεσα μου,το γουσταρα ρε παιδιμου(αλλο που τα ιοκονομικα μου εχουν βαλει μυαλο και πηρα ενα 1.4 μαμα αυτοκινητακι για να κανω τον χαβαλε μου )

Πειτε με γκακουρα αλλα εγω γουστρω τι να κνω ειμαι μλκς σαν και αυτους.Αλλα μην υπερβαλετε,κραξτε αυτον και οχι το αυτοκινητο σαν ιδεα,γιατι κοντρες κανουν και οι μηχανες σε πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες σε δρομους της αθηνας και εκτος.

liakaros +marios8

Παιδακια το να κανεις κοντρα δεν ειναι απαραιτητο οτι θα σκοτωθεις κιολας ετσι?Μην μπερδευομαστε!Ειστε σαν τα καναλια που το τοσο το κανουν τοσο!!!

Ουτε και εγω επικροτω αυτο που κανει στο διαδικτυο και στην τηλεοραση (αντιθετως τρελενομαι να ακουω το μοτορι του στην βουτα ) αλλα αςειμαστε σοβαροι,αν αρχιζαμε να βριζουμε καθε εναν που κανει οτι γουσταρει στον δρομο,εγω που κυκλοφορω ΟΛΗ μερα με το σκουτερ ξερετε ποσα ποστ θα ειχα στο μοτο?????

Ηρακλακο σορυ ρε φιλε που χαλασα το ποστ σου με την αντιθεση μου,οσον αφορα τα παιδακια δεν χρειαζονται κανεναν "καταραμενο" να τους πει τι θα κανουν,εχουν ηδη την τρελα τους.Αυτα εχουν μεγαλωσει απο μικρα (οπως και εγω) με την σκεψη να βγαλω διπλωμα να γουσταρω βολτες,κοντρες,στροφιλικι καργα!Μην σας φαινεται παραξενο,εγω ετσι βλεπω το αμαξι μου,γουσταρω να το στριβω και να το χαιρομαι μεχρι εκει που μπορω!

Απο τοτε που εμαθα να οδηγαω ονειρευομουν σταστρες και ιντερκουλερ,οχι γιατι μου τα ελεγε καποιος,το ειχα μεσα μου,το γουσταρα ρε παιδιμου(αλλο που τα ιοκονομικα μου εχουν βαλει μυαλο και πηρα ενα 1.4 μαμα αυτοκινητακι για να κανω τον χαβαλε μου )

Πειτε με γκακουρα αλλα εγω γουστρω τι να κνω ειμαι μλκς σαν και αυτους.Αλλα μην υπερβαλετε,κραξτε αυτον και οχι το αυτοκινητο σαν ιδεα,γιατι κοντρες κανουν και οι μηχανες σε πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες σε δρομους της αθηνας και εκτος.

Γιαννάκο κι εγώ γουστάρω αμάξια ρε φίλε,συγκεκριμένα το βίντεο αυτό το βρήκα τυχαία κοιτώντας βίντεο με Skyline και evo Κατηγορούμε,κράζουμε,βρίζουμε,κρίνουμε όσους κάνουν μαλακίες στον δρόμο και θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές άλλων είτε μιλάμε για 2 είτε για 4 είτε για 14 τροχούς
    Fortis Fortuna Adiuvat

l............. οχι το αυτοκινητο σαν ιδεα......................

Το αυτοκίνητο σαν ιδέα (όπως και η μηχανή) δεν έχουν καμία σχέση με την βούτα (και την κάθε βούτα) .

Κάπου τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Το αυτοκίνητο σαν ιδέα (όπως και η μηχανή) δεν έχουν καμία σχέση με την βούτα (και την κάθε βούτα) .

Κάπου τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα.
    Σαν ιδεα εννοουσα στις κοντρες και στο οτι κραζετε τους οδηγους τους γιατι τρεχουν κανουν σφηνες κτλ,ενω τα ιδια και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ κανου πολλοι μοτοσυκλετιστες σε τουτο εδω το φορουμ.

Το πιασες τωρα?

Σαν ιδεα εννοουσα στις κοντρες και στο οτι κραζετε τους οδηγους τους γιατι τρεχουν κανουν σφηνες κτλ,ενω τα ιδια και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ κανου πολλοι μοτοσυκλετιστες σε τουτο εδω το φορουμ.

Το πιασες τωρα?
    Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο κάθε ένας. Εγώ σου μιλάω σαν marios8.

Οποιαδήποτε μορφή οδήγησης που βάζει σε κίνδυνο αθώους στον δημόσιο δρόμο είναι κατακριτέα .
    Χωρις «ναι μεν αλλα»

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αφιερωμένο στον έγκαβλο φίλο μας Gixerakia απλά γιατί έτσι μας αρέσει

Χρήστος Μπασινάς vs Δημήτρης ΄΄Καταραμένος΄΄

Κρίμα τα ανταλλακτικά που σου πούλαγα ρε Χρήστο
    Το μαύρο Tommi είναι πάνω από 1000hp το κόκκινο είναι 485 αλλά με Nos

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπείτε να δείτε έναν κούκλο...
    από danaos75 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 09:19
  2. Σε κάθε έναν ξεχωριστά...