Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
ΑΜΟΡΓΟΣ!!!! Το νησί του απέραντου γαλαζίου...Φέτος επέστρεψα στο αγαπημένο μου νησί γιατί την πρώτη φορά δεν είχα προλάβει να την εξερευνήσω με το νοικιασμένο Runner...Φέτος επέστρεψα με τη GS αλλά δυστυχώς πέτυχα όχι αέρα,αλλά τον τυφώνα Κατρίνα αυτοπροσώπως...να φανταστείτε σταμάτησα να δω μια παραλία και ο αέρας την πέταξε κάτω!!!
Τέτοιο κοπάνημα από αέρα είχα να φάω από τη Φολέγανδρο...Αλλά η ΑΜΟΡΓΟΣ ΛΕΕΙ!!!!!!
Οταν πηγα για 4η φορα το 2004 ειχα μολις παρει το TTR600 μου.Με πιανει μια αλεργια και δεν μπορουσα να κανω μπανιο,να πιω και γενικα ειμουνα χαλια.....Γι'αυτο εκανα 1200 χλμ σε 7 μερες με το ΤΤ το οποιο ητανε ακομα εντουρο.Ξεκιναγα και οπου εβλεπα χωμα πηγαινα να δω που βγαζει.Το καλυτερο μου ητανε πανω απο Καταπολα στο αρχαιο χωριο που συνεχισα ευθεια να δω που βγαζει ο κατσικοδρομος.Ανακαλυψα μια βιλα αλλο πραγμα....Και μια μικρη παραλια μετα απο κατηφορικο σχετικα καλο χωματοδρομο και την ωρα που εφτασα κατω ο ηλιος επεφτε στο νερο ακριβως μπροστα μου.....Σιγησε η Remus αναψα τσιγαρο και![]()