Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Νέος δίτροχος help plx !!11

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Άργησα λίγο, αλλά χαλάλι.

Επίσης είναι ελαφρώς βρωμιάρα μετά τη σημερινή βροχή αλλά σήμερα βρήκα χρόνο για 2 γρήγορες φωτογραφίες και δεν έχω καμία όρεξη για μπουγάδες τέτοια ώρα.

Μεγειά μου.

ΕDIT: Πως δείχνετε φωτός σε αυτό το φόρουμ? :/

Ημ πως μου είχε ξεφύγει αυτή η επισύναψη? Συνήθειες :P

Ευχαριστώ λοιπόν. Και ορίστε.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dscn1060b.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	98,2 KB 
ID:	123675

Λαλαλα!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dscn1061b.jpg 
Προβολές:	129 
Μέγεθος:	92,7 KB 
ID:	123676

φιλε blitzer πολλες μεγιες καλα χιλιομετρα και παντα ορθιοι εσ και η κουκλα σου.
    και εγω περιπου στην ιδα φαση ειμαι σε κανα μηνα θα ξεμπερδεψω με το διπλωμα και ψαχνομαι για μηχανη.η διαφορα μου με σενα ειναι οτι δεν ειχα καθολου εμπειρια πλην απο αυτης που οδηγω τωρα στη σχολη.οδηγω καμια τριετια αμαξι.
    τα 95 αλογα πως σου φαινονται?αυτος ειναι ο μονος ενδοιασμος η ιπποδυναμη.
    αναμενω απαντησω εναγωνιωςςςςςςςςς!!!

ζητω οι σφιγγες!!!
    οτι αξιζει ποναει και ειναι δυσκολο

α και κατι αλλο!απο ιδιωτη πηγες η απο <μαντρα>?

Φχαριστώ φχαριστώ. Καλή τύχη και σε σένα

Εχμ... δες την απάντησή μου στο δικό σου θέμα, στα είπα εκεί πάνω-κάτω. Κι εγώ αυτοκίνητο οδηγούσα 7 χρόνια τώρα. Περιστασιακά μόνο κανά παπί όποτε καθόταν. Και είμαι στην ηλικία σου οπότε πρόκειται για παρόμοια περίπτωση (πιθανότατα είμαι και πιο άπειρος μπορώ να σου πω). Αν δε φέρεσαι σαν πιτσιρίκι στο δρόμο, νομίζω θα σε βολέψει μια χαρά, δεν υπάρχει τίποτα να φοβάσαι. Και είναι μηχανάκι που δεν το αποχωρίζεσαι εύκολα. Φαντάζομαι οι πιο παλιοί θα συμφωνήσουν.

Από ιδιώτη το πήρα. Το θέμα είναι ότι δέχομαι πάρα πολύ μεγάλη πίεση από γονείς (και όχι μόνο τους δικούς μου) να τη δώσω και να μείνω στο αμάξι. Ίσως αναγκαστώ να την πουλήσω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα 100%. Είναι ωραία ρε γμτ :/

αστα να πανε αγορινα και εγω μια απο τα ιδια γονεις,αραβωνιαρα και δεν συμμαζευεται.ενα ειναι το σιγουρο θα την παρω διοτι πανω απο ολα θα με εξυπηρετει στη δουλεια (μενω ν.ηρακλειο η δουλεια ειναι αγ.στεφανο και σε κανα χρονο μπορει να παμε μαγουλα)μιλαμε τρωει τρελη κινηση μερικες φορες.μια φορα εφυγα 16.40 και εφτασα 18.30!!δεν παλευεται!
    και κακα τα ψεμματα απο μικρος ηθελα να αγορασω μηχανη.ειλικρινα την καμαρωνω την δικια σου κουκλα!
    στην οδηγηση πως σο φανηκε?

Είναι βαριά μηχανή για τα κυβικά μου. Σε συνδυασμό με την απειρία μου, παραλίγο να την ακουμπήσω στο έδαφος 1-2 φορές. Πρόσθεσε πολύ μικρή ταχύτητα σε στενό, στροφή, κάτι να πετάγεται και αντανακλαστικό πλάκωμα στο μπροστινό φρένο (κακό τζιζ!). Με λίγο νερό στο δρόμο, το αποτέλεσμα δεν είναι ότι καλύτερο. Ευτυχώς το έσωσα και τις 2 φορές, γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να τη σηκώσω μόνος μου μετά :P Αυτά τις πρώτες 2-3 μέρες, από τότε δεν είχα κάποιο απρόοπτο. Καμιά φορά μου μπλοκάρει ο πίσω τροχός σε φρενάρισμα/κατέβασμα, αλλά κι αυτό είναι θέμα ασχετοσύνης. Θα μάθω, που θα πάει.

Γενικά μου φαίνεται αρκετά ευκολοδήγητο, επιταχύνει (πάσχει λίγο χαμηλά νομίζω, αλλά και πάλι δε χρειάζεσαι κάτι παραπάνω), φρενάρει, στρίβει (αν ξέρεις, εγώ ακόμα το ψάχνω) και κάνει και τους απαραίτητους ελιγμούς μέσα στην κίνηση σχετικά άνετα (οκ δεν είναι και παπί). Α και νιώθω ότι πατάω σταθερά κάτω, αρκετά σημαντικό.

Μου αρέσει πάρα πολύ και από τη μία θα με χαλάσει αν την πουλήσω, ακόμα κι αν τη χαρώ μερικούς μήνες. Από την άλλη, οκ ζούμε σε ένα μπουρδέλο, κανείς δε σέβεται κανέναν και πάνω σε μηχανή είσαι "εύθραυστος" όπως και να το κάνουμε. Ειδικά όταν έχεις και κάποιον άλλον μαζί (κάποια άλλη για εμάς τα αγοράκια), οι ευθύνες πολλαπλασιάζονται και δεν ξέρω πόσο θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ίσως σε κάποια άλλη χώρα ή κάποια άλλη εποχή. Δυστυχώς. Θα δούμε.

ΥΓ: Σχετικά με τη δουλειά, πραγματικά έχω βρει την υγειά μου. Κορυδαλλός-Παγκράτι 8:30-9:00 το πρωί, μέσω Λαμπράκη-Ράλλη-Πειραιώς-Σταδίου-Σύνταγμα-Βουλιαγμένης-Φιλολάου σε λιγότερο από μισάωρο καθημερινά. Και οδηγάω πολύ συντηρητικά.

αγορινα ειδικα για το τελευταιο που γραφεις σε καταλαβαινω και συμπασχω (η μουρμουρα/εγνοια της γυναικας δεν παιζεται)
    εμενα με κοβω για cb400/500 θα το ψαξω γμε ενα φιλο να το βρω καλοσυντηρημενο διοτι δεν θελω να δωσω πανω απο 2000-2500

αν ο καημός σου είναι η κίνηση τότε πάρε παπί 125άρι ή σκούτερ μικρού κυβισμού (γύρω στα 150) αλλα με μεγάλους τροχούς για ασφάλεια

αυτά απλά δεν παίζονται σε ευκινησία στο πήξιμο, και ξεπερνάνε τα 100χ/ω αν χρειαστεί

βασικα φταιω και εγω διοτι δεν το εγραψα σωστα αναφερομουν στηνπροταση

"Ειδικά όταν έχεις και κάποιον άλλον μαζί (κάποια άλλη για εμάς τα αγοράκια), οι ευθύνες πολλαπλασιάζονται και δεν ξέρω πόσο θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία"

μπουρμουρες γενονικορα τουτεστιν!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nictrianta
    αγορινα ειδικα για το τελευταιο που γραφεις σε καταλαβαινω και συμπασχω (η μουρμουρα/εγνοια της γυναικας δεν παιζεται)
    εμενα με κοβω για cb400/500 θα το ψαξω γμε ενα φιλο να το βρω καλοσυντηρημενο διοτι δεν θελω να δωσω πανω απο 2000-2500

Αν περιμένεις μέχρι τον Ιούλιο ίσως πουλήσω το cb500s (με φαίρινγκ) που έχω. Τότε θα αποφασίσω αν θα το δώσω γιατί κάπου εκεί θα ξέρω αν θα μετακομίσω για εξωτερικό. Αν δεν μετακομίσω, δεν το πουλάω....εμένα μου αρέσει το cb500s!

αυτά!

οποτε μπορεσεις βαλε καμια φωτο απο το cb500s και δωσε και κανα στοιχειο παραπανω χιλιομετρα σερβις ετσι να τα εχουμε προχειρα ποτε δεν ξερεις αν του δωσεις μπορει να μαι ο τυχερος

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Καλοτάξιδο και αγραΤΖούνιστο...

Για το θέμα βάρους, είναι όλα μια συνήθεια...και το super four που θα έπαιρνες, είναι περίπου στα ίδια κιλά...αν όχι βαρύτερο..

Για το θέμα γκαζιού/ φρένου, μόνο κάνοντας πολλά χιλιόμετρα θα το συνηθίσεις. Τώρα που ακόμη δεν το έχεις, ΕΙΔΙΚΑ μέσα στην κίνηση... ΧΑΛΑΡΑ, ακόμη κι αν σε περνάνε και τα παπιά...ακόμη κι αν χρειάζεται να πηγαίνεις πίσω από τα αυτοκίνητα και όχι ανάμεσα...αρκεί να είσαι χαλαρός εσύ...

Μην κυνηγιέσαι με κόσμο στο δρόμο, όπως πιθανόν να έκανες με το αυτοκίνητο...(καμιά ψιλή σε κανα φανάρι κλπ,κλπ) άμα δεν το έχεις το θέμα με τη μηχανή...είναι πολύ εύκολο να γίνει μλκια...και δεν είναι όπως το αυτοκίνητο...."τσαρουχώνω το φρένο κι ό,τι κάτσει"

Με το θέμα γονείς, γκόμενες, γείτονες κλπ,κλπ που σου λένε τι τη θες τη μηχανή, πούλα τη κλπ,κλπ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ θα περάσει...Κι εγώ ξεκίνησα να οδηγάω στα 25 - 26 μου και αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο σκηνικό...

Αν οδηγείς χαλαρά και προσεκτικά, χωρίς να πιέζεσαι, τότε θα μπορείς να έχεις την προσοχή σου στο δρόμο και να φυλάγεσαι από την μλκια των άλλων...

α, και που σαι...βάλε φωτό και εδώ..-->http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. νεος στο forum εχει απορια!!help!!!!
    από stormshadow στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 15:02
  2. HELP! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ HJC AC-11 Dragon? Ψάχνω κράνος!
    από effieee στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2008, 19:56
  3. 9/11 Ορεινή Κορινθία ή Ναυπακτία ή ...
    από filippos_hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 13:28
  4. Admins help.. (διευκρίνηση)
    από DEMINIO στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 23:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας