Χθές το βράδυ, αφού γέμισα με φωτοτυπημένες φωτογραφίες τους στύλους της περιοχής, κάθισα σκεφτικός και προβληματισμένος στον καναπέ παρακολουθώντας τα δύο σκυλάκια να επιδίδονται σε έξαλλες χορευτικές φιγούρες, παρασύροντας ότι έβρισκαν μπροστά τους...
Έψαξα την δισκοθήκη μου και έβαλα στο πικάπ ένα παθιάρικο μπλούζ του 72...το "puppy love" από τον μικρό τότε, Donny Osmond, μπας και τα ηρεμήσω!
Τράβηξα μια γερή γουλιά από τη διπλοβρασμένη μου ρακί για να αντέξω τη σοβαρή κατάσταση, αρχίζοντας πλέον να πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να με βοηθήσει ούτε ο ...Αυτιάς!
Τη στιγμή που ο Donny O έλεγε το χαρακτηριστικό (για όσους ξέρουν)..."come on help me...help me..." χτύπησε το τηλέφωνο!
Ήταν ο κτηνίατρος που εξέτασε τον Μπούμπυ!
Προχθές που τον πήγαμε στον κτηνίατρο ευτυχώς αφήσαμε το τηλέφωνό μας, μπας και μάθει τίποτα σχετικά με το σκυλί.
Πέρασε λοιπόν ο ιδιοκτήτης του Μπούμπυ από εκεί και μας μίλησε αλλόφρων στο τηλέφωνο. Μετά από μία ...σκληρή ανάκριση του στυλ ..."και πως ξέρουμε κύριε ότι είναι δικός σας ο Μπούμπυ?, και αφού μας περιέγραψε λεπτομερώς το σκυλί, μας υπέδειξε να τον φωνάξουμε με το όνομα Ρίκο και να δούμε αντιδράσεις. Για να είμαι ειλικρινής, με το Μπούμπυ που τον φώναζα, η αντίδραση ήταν σαν δημοσίου υπαλλήλου την ώρα που "εξυπηρετεί" τρώγοντας γλυκιά μπουγάτσα στα γόνατα ενώ την πασπαλίζει με κανέλα και άχνη....
Με το που ακούει το όνομά του ο Ρίκο παρατάει τη Τζίλντα και αρχίζει να κάνει σαν σουρωμένος οπαδός που τραγουδάει τον ύμνο της Λίβερπουλ!
Το ραντεβού ήταν άμεσο. Η διαδικασία παραλαβής παράδοσης έγινε σε χρόνο dt...
Η ζωή είναι τρελλή τελικά...
...έχει τόσο απίθανα γυρίσματα!
Σας ευχαριστώ παιδιά όλους για το ενδιαφέρον!
Χθες γράφτηκα και στο φόρουμ Happy Puppy, σαν Uriah Heep, έβαλα ποστ στο "Χάθηκε-βρέθηκε" αλλά το βράδυ διαπίστωσα ότι δεν είχε δημοσιευτεί γιατί πάνω στη βιασύνη μου δεν έβαλα τίτλο και γύρισα σε άλλο σάϊτ.
Παιδιά σας ευχαριστώ και πάλι!
![]()
![]()
![]()