Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 99

Θέμα: Αυτοκτονία στρατιώτη

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    [B]Ειλικρινά ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω πως μπορεί καποιος να οδηγηθεί στην αυτοκτονία στο σημερινό στρατό που ειναι κολέγιο σε σχέση με μερικά χρόνια πριν

1) μπορει κ η ζωη τωρα να ειναι κολλεγιο σε σχεση με μερικα χρονια πριν...αλλα ειναι δεν ειναι δεν λεει κατι αυτο
    2)απο τοτε που η θητεια εγινε 12μηνη οι εξοδοι λιγοστεψαν τουλαχιστον για τα σωματα ξηρας
    3)στρατιωτες απο την μοναδα του παιδιου ειπαν οτι δεν βρηκε την σφαιρα απο πεδιο βολης αλλα απο
    τελαμωνα

τα υπολοιπα τα ξερουν ολοι εκει που σταματα η λογικη αρχιζει ο στρατος κ τουμπαλιν
    panta vromikoi panta laspomenoi

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Εμένα μου άρεσε ο στρατός.Δεν είχα πρόβλημα ισα ισα που είχα και πολύ καλές εμπειρείες και φίλους έκανα που τα λέμε ακόμα μετά από τόσα χρόνια.Και σήμερα να με καλούσαν θα ξαναπήγαινα.Ολα τα υπόλοιπα είναι κουβέντα για να ανακυκλώνουμε τις πεποιθήσεις και τα βιώματά μας.
    re si afto pou les isxiei kai einai o kaliteros tropos skepsis, an den mporeis na to apofigeis apolafse to.

den mporoume na kseroume giati aftoktonise kapoios.mporei na eixe psixologika, mporei na pethane i mana/pateras tou, mporei na itan arrostos xilia dio pragmata.
    sigoura mia katastasi eglismou, kapoious tous dimiourgei asximi diathesi, pou se sindiasmo me prodiathesi i diafores katastaseis na odigoun se aftoktonia.

pera apo to oti kapoioi aftoktonoun,

mporei entelei na les kala perasa,eixe tin plaka tou, alla gia poio logo na prepei na to kaneis afou den to theles eksarxis?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Δεν διαβάζω posts με greeklish αγαπητέ...ουτε καν τα βλέπω

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    , καθώς μίλησα με έναν φίλο που υπηρετεί στην ίδια μονάδα και μου είπε πως ήταν πολύ χαλαροί, Μου ανέφερε χαρακτηριστικά πως ανάμεσα στους εφέδρους, υπάρχει κάποιος με σκουλαρίκι στο φρύδι, για το οποίο δε μπορούν να κάνουν τίποτα οι ανώτεροί του για να το βγάλει, επειδή φοβούνται να μην του δημιουργήσουν ψυχολογικά προβλήματα. [/B]

να υποθεσω οτι κανεις πλακα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
    να υποθεσω οτι κανεις πλακα
    Για το σκουλαρίκι λες; Όχι! Αλήθεια λέω! Εκτός αν μου είπε ψέματα, αλλά για πιο λόγο να μου πει; Μου είπε πως μέσα στο στρατόπεδο κυκλοφορεί με το σκουλαρίκι στο φρύδι!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Δεν διαβάζω posts με greeklish αγαπητέ...ουτε καν τα βλέπω

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    Περίεργο, ε; Και πως είδε ότι ήταν γραμμένο σε greeklish;

Πάντως μη δίνεις σημασία στο "αγαπητέ". Και εμένα με είπε "καρδούλα" του. Φαίνεται πως έτσι το έχουν εκεί στο Deutchland.

Παίδες, αν δεν έχουμε και στρατό θα μας φάνε ζωντανούς οι τριγύρο μας. Αυτό βάλτε καλά στο μυαλό σας και τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.

Κρίμα για το παλικάρι πραγματικά.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

κρίμα για το παιδί και την οικογενεια του και ολα τα αλλα δεν έχουν καμία σημασία!

Περίεργο, ε; Και πως είδε ότι ήταν γραμμένο σε greeklish;

Πάντως μη δίνεις σημασία στο "αγαπητέ". Και εμένα με είπε "καρδούλα" του. Φαίνεται πως έτσι το έχουν εκεί στο Deutchland.

Ποιό Deutschland ψυχή μου.Στο Περιστέρι μένω.

Για το σκουλαρίκι λες; Όχι! Αλήθεια λέω! Εκτός αν μου είπε ψέματα, αλλά για πιο λόγο να μου πει; Μου είπε πως μέσα στο στρατόπεδο κυκλοφορεί με το σκουλαρίκι στο φρύδι!

αδυνατω να το πιστεψω τι να σου πω δεν στεκει....να μου ελεγες οτι το φοραει απο τα μαγειρεια στον λοχο οκ:smilea:
    αλλα αυτο που λες οτι δεν μπορουν στην ουσια να τον κανουν να το βγαλει για να μην του δημιουργησουν ψυχολογικα :wacko:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
    αδυνατω να το πιστεψω τι να σου πω δεν στεκει....να μου ελεγες οτι το φοραει απο τα μαγειρεια στον λοχο οκ:smilea:
    αλλα αυτο που λες οτι δεν μπορουν στην ουσια να τον κανουν να το βγαλει για να μην του δημιουργησουν ψυχολογικα :wacko:
    Δεν ξέρω! Ίσως να ισχύει αυτό που λες και να μου τα είπε με μπόλικη σάλτσα! Και σε μένα το ίδιο παράλογο ακούστηκε. Να άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα; Αλλά απ' την άλλη... Λίγα παράλογα ακούμε; (εξαιρείται βέβαια ο Bavarian).

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Nai paidia, exoun alla3ei poly ta pragmata. Alla panta eisai egkleistos se mia zwh pou de zhthses, kai kapoios 8a bre8ei na autoktonhsei
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παλαιό μέλος
    Το παιδί ήταν θαλαμοφύλακας από ότι μου είπαν, εξού και η πρόσβαση που είχε στο όπλο του. Στη σκοπιά φυλάνε δυο-δυο πλέον. Προφανώς δεν ήταν αρκετό αυτό το μέτρο, ώστε να τον αποτρέψει από την πράξη του.

Δεν ξέρω! Ίσως να ισχύει αυτό που λες και να μου τα είπε με μπόλικη σάλτσα! Και σε μένα το ίδιο παράλογο ακούστηκε. Να άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα; Αλλά απ' την άλλη... Λίγα παράλογα ακούμε; (εξαιρείται βέβαια ο Bavarian).

Ξαναδιάβασε την απάντηση που έχω γράψει παραπάνω και να μην ειρωνευεσαι.

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα Χριστουγεννα του Στρατιωτη
    από crs-k στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 12:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •