Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 90

Θέμα: Παιδικά κινητά με πλήκτρα μαμά, μπαμπά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μιληστε και ελατ πιο κοντα στα παιδια σας.
    αυτο θελουν τωρα.
    αυτο χρειαζονται.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Παιδικά κινητά με πλήκτρα μαμά, μπαμπά

Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    .ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ...
    βουτήξτε λίγο το δαχτυλο στο μυαλο πριν γράψετε!!!!

Ρε συ Σοφιανέ αυτο κατάλαβες?

Αυτο που σου λέει ο Στέφανος ειναι οτι το παιδί οτι βλέπει κάνει!

Και ναί! Αν καπνίζεις, θα βρείς στην τσέπη του τσιγάρα. Οχι τωρα, αλλα μετα τα 12-13 (κατα τις στατιστικές) άρχισε να ψάχνεις.

Το ίδιο επηρεάζεται και απο τα την χρήση των κινητών και από οτι αλλο κάνεις και ειναι αρνητικό παράδειγμα για το αγνό μυαλό του.

beer drinker Το avatar του/της nakedorange
    Εαν αγορασω ενα κινητο τηλεφωνο σε ενα μικρο παιδι επειδη ετσι νοιωθω πιο ασφαλης(με την μορφη του ελεγχου ανα πασα ωρα και στιγμη)...σιγουρα κανω λαθος.

γιατι?

-γιατι σαν γονιος πρεπει να ξερω για καθε στιγμη που βρισκεται το παιδι μου(που μπορει να παει αλλωστε ενα 8-10αχρονο παιδι χωρις την εγκριση των γονιων του?)

-γιατι εκθετω ενα παιδι σε κινδυνο που αυτο το ιδιο δεν αντιλαμβανεται (ακτινοβολια!)

Οπως ειπωθηκε ,καλο ειναι να μιλησεις και να εξηγησεις οσο πιο απλα γινεται στο παιδι σου οτι τα κινητα ειναι ενα "αναγκαιο κακο" που καλο ειναι να χρησιμοποιειται με μετρο αργοτερα στη ζωη...

Νομιζω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange

-γιατι σαν γονιος πρεπει να ξερω για καθε στιγμη που βρισκεται το παιδι μου(που μπορει να παει αλλωστε ενα 8-10αχρονο παιδι χωρις την εγκριση των γονιων του?)

πρέπει να ξέρεις,γιατι δεν εχεις εμπιστοσύνη σε αυτά που (δεν) έμαθες στο παιδί σου και κατ'επέκταση στο ιδιο το παιδί.
    οσο για το που μπορεί να πάει ενα 10άχρονο χωρίς την έγκριση των γωνιών του, μπορείς να κατέβεις στις κακόφημες πλατείες του λεκανοπεδίου και να δείς τον σουγιά και την πρέζα στα χέρια τους. Αλλα να προσέχεις την παρέα-συμμορία του

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    πρέπει να ξέρεις,γιατι δεν εχεις εμπιστοσύνη σε αυτά που (δεν) έμαθες στο παιδί σου και κατ'επέκταση στο ιδιο το παιδί.
    οσο για το που μπορεί να πάει ενα 10άχρονο χωρίς την έγκριση των γωνιών του, μπορείς να κατέβεις στις κακόφημες πλατείες του λεκανοπεδίου και να δείς τον σουγιά και την πρέζα στα χέρια τους. Αλλα να προσέχεις την παρέα-συμμορία του

Φιλε tai να σαι σιγουρος οτι ξερω παντα (μεχρι στιγμης) που ειναι το παιδι μου...γιατι του εμαθα αυτα που δεν μου εμαθαν...αλλα ακομα και ετσι δεν ειμαι ποτε σιγουρος!(γιατι ετσι εμαθα!)

Οι σουγιαδες και οι πρεζες και οι συμμοριες και πολλα αλλα χειροτερα υπηρχαν και θα υπαρχουν,καλο ειναι να ξερει κανεις (τα παιδια μας δηλαδη) τι ειναι και τι αντιπροσωπευουν ολα αυτα ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΕΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
    Φιλε tai να σαι σιγουρος οτι ξερω παντα (μεχρι στιγμης) που ειναι το παιδι μου...γιατι του εμαθα αυτα που δεν μου εμαθαν...αλλα ακομα και ετσι δεν ειμαι ποτε σιγουρος!(γιατι ετσι εμαθα!)

Οι σουγιαδες και οι πρεζες και οι συμμοριες και πολλα αλλα χειροτερα υπηρχαν και θα υπαρχουν,καλο ειναι να ξερει κανεις (τα παιδια μας δηλαδη) τι ειναι και τι αντιπροσωπευουν ολα αυτα ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΕΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ.

Αν δεν κατάλαβες, εγκρίνω το σκεπτικό σου. Η απάντηση είναι προς το "πρόσωπο" που κάνεις την ερώτηση. Και πρέπει να μάθουν για αυτά που λέμε, για να ξέρουν τι και πως θα πρέπει να τα αποφύγουν

Παλαιό μέλος
    Η ανιψιά μου είναι 4 παρά, και σε λίγο καιρό έχει γενέθλια. Τι να της πάρω; Λέτε να καλυφθεί με ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας, ή να της πάρω ένα laptop;

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    [B]

Αν δεν κατάλαβες...

sorry man

εγκρίνω το σκεπτικό σου.

να σαι καλα φιλε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Παιδικά κινητά με πλήκτρα μαμά, μπαμπά

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    Αν και μιλάω τουλαχιστον 2 ώρες στο κινητό καθημερινά λόγω δουλειάς...ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ...σε ευχαριστώ που το επισημανες

Επίσης καπνίζω ...λες η να ψάξω τα πράγματα της 3χρονης κόρης μου για τιποτα τσιγάρα???

καταλήξαμε να γράφουμε οτι μας έρθει μου φαινεται!!!!!!!!

βουτήξτε λίγο το δαχτυλο στο μυαλο πριν γράψετε!!!!
    [/QUOTE

Συγνώμη ρε φίλε αναφερόμουνα σε αυτούς που θεωρούν το τσιγάρο κακή συνήθεια και το κινητό κακό για την υγεία.

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Κύριοι επειδή αρκετά ακούω και πολλά βλέπω αλλά ταυτόχρονα τυγχάνει να μεγαλώνω και εγώ μια μικρή κόρη με όλες τις δυσκολίες της εποχής, θα ήθελα να καταθέσω την γνώμη μου χωρίς όμως να είμαι ισοπεδωτικός προς οτιδήποτε ή οποιονδήποτε!

Θα σας πώ μια μικρή ιστορία...Εχω ένα φίλο που είμαστε μαζί από παιδιά. Ο πατέρας του ήταν αλκοολικός και η κατάσταση στο σπίτι του ήταν πάντα πάρα πολύ άσχημη. Ο άνθρωπος αυτός χτύπαγε τα μικρά και την μάνα τους, εξαφανιζόταν για πολλές μέρες...πολλές φορές τους άφηνε χωρίς χρήματα. Σε μια συνοικία που τα χρήματα και το στύλ για τα παιδιά της ηλικίας μας έπαιζαν πολύ σημαντικό ρόλο! Το παιδί αυτό μεγάλωσε και σήμερα είναι οικογενειάρχης σωστός και σοβαρός με 2 μικρά παιδιά τα οποία είναι υπόδειγμα!

Αρα το περιβάλλον δεν τον επηρέασε στο να γίνει και αυτός σαν τον πατέρα του, αντίθετα τον δυνάμωσε για να γίνει αυτό που έγινε σήμερα

Ιστορία 2η: Μεγάλωσα σε μια οικόγεια που μου πρόσφερε τα πάντα απλόχερα. Σπίτι, ρούχα, παιχνίδια σε πληθώρα...Είχα πάντα ότι ήθελα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μέχρι που άκουσα μια μέρα τυχαία (δεν ήξεραν ότι άκουγα) ότι ο πάτερας μου δεν είχε πάντα χρήματα και όταν απολύθηκε από φαντάρος δεν είχε λεφτά για να γυρίσει μέχρι το σπίτι του και έτσι έκανε μεροκάματα μπογιατζής για να γυρίσει. Από τότε δούλεψα σε διάφορες δουλειές μόνο και μόνο για να μην του ζητάω χρήματα. Εφυγα Αγγλία και σπούδασα χωρίς να πάρω μια δραχμή για να μην πει κανένας πούστης ότι είμαι ένας βλάκας και είχε ο μπαμπάς μου και τα έκανα.

Αρα το περιβάλλον με επηρέασε για να γίνω αυτό που έγινα.

Θυμηθείτε αυτήν την κουβέντα που κάνετε τώρα, την επόμενη φορά που θα έχετε το μικρό σας μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς ζώνη γιατί έκλαιγε
    Θυμηθείτε αυτήν την κουβέντα που κάνετε τώρα την επόμενη φορά που θα χτυπήσει το κινήτο σας μέσα στο σπίτι (διότι δεν ξέρω κάποιον που να μην έχει κινητό)
    Θυμηθείτε αυτήν την κουβέντα που κάνετε τώρα όταν πατήσετε με την μοτοσυκλέτα σας την διάβαση των πεζών στο φανάρι και σας βλέπουν πιτσιρίκια
    Θυμηθείτε αυτήν την κουβέντα που κάνετε τώρα όταν περάσετε με κόκκινο το φανάρι των πεζών με το μικρό σας γιατί βλέπετε ότι δεν έρχεται κανένα αυτόκινητο

Και μετά ελάτε και ξανακάντε την

Διότι μπορεί να μιλάω και να καπνίζω μπροστά στην κόρη μου, αλλά τουλάχιστον φροντίζω να της μαθαίνω το σωστό και το λάθος...Φροντίζω να της μαθαίνω να σέβεται το περιβάλλον...Φροντιζω να της μαθαίνω να σέβεται τους συνανθρώπους της, και να κυνηγάει το δίκιο της...Φροντίζω να της μαθαίνω να είναι άνθρωπος...Φροντίζω να της μαθαίνω τι έχει ανάγκη και τι όχι!!!

Οταν τα κάνετε αυτά

Οταν το τρίχρονο μικρό σας φροντίζει να σας διορθώνει όταν κάνετε κάτι λάθος

Τότε ξαναμιλάμε

ΤΑΙ κατάλαβα πολύ καλα τι είπε ο stefanos. Μέσα σε μια πολύ σωστή άποψη φρόντισε να βάλει και τον Ελληνάρα...να βάλει μια ταμπέλα σε κάποιους...Στην σημερινή κοινωνία μας φροντίζουμε να εξομοιόνουμε τους πάντες να τους κατηγοριοποιούμε και να βάζουμε ταμπελάκια

Συγνώμη για την πολυλογία μου

Caesar
    Σοφιανός Καβακόπουλος
    O παλιοBMWδάκιας
    (ελπίζω να έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη παρόλο που έχω ΒΜW...ας με συγχωρήσουν οι γνωστοί επικριτές των BMW για το θράσος μου και ελπίζω να καταδικαστώ στην κόλαση να είμαι περιτριγυρισμένος από ιαπωνικά ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ)
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Ρε μλκα τι κάθεσε και χολοσκάς.Ασχολήσαι με το να δίνεις απαντήσεις σε ορισμένους που ΔΕΝ θέλουν να τις διαβάσουν και να τις καταλάβουν...φύγαμε για Χαβάη

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    θελουμε δε θελουμε η ζωη μας εχει αλλαξει καποτε στελναμε σηματα με το καπνο - περιστερια - γραμματα που καναν 3 μηνες για να φτασουν αν δεν σκοτωναν τον ταχυδρομο .........

και γιατι να μην εχει κινητο ενα 5χρονο? δλδ ενα 18χρονο ειναι οκ? η θα πεις σε εναν ανθρωπο 18χρονων που δουλευει (ενηλικας) να μην παρει κινιτο???????? αααα ναι η ακτινοβολια. σωστα. αν σε χτυπα απο τους γυρω σου δε πειραζει ΕΣΥ να μην το εχεις.......και αν ζεις στα βουνα σε σπηλια μονος σου και παρεις κινητο απο τα 18 δε θα παθεις τπτ.......... δυστηχως θα παθεις. απο το τσιγαρο των αλλονων αν και δε χρειαζετε να καπνισεις για να παθεις κατι γινετε και χωρις αυτο
    τα πραγματα αλλαζουν ραγδαια.............πως θα στειλει την φορολογικη του δηλωσει ενας 55ρης μεσω ιντερνετ??????????πως θα παρει λεφτα ενας 70ρις απο το ΑΤΜ? τι βλεπουν οι μεγαλυτεροι οταν ανοιγουν την τηλεοραση (ΠΟΥΣΤΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΜΑΚΡΥΑ)και βλεπουν διαφημισεις με google blogers download ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ?????????????

ναι να παρει το 4χρονο κινητο ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΛΑΠΤΟΠ ΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΤΟ ΣΤΑΜΠΙΛΙΖΑΤΕΡ ΔΕ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙΣ 300 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ .........που σκοτωνει........και ανηλικους και ενηλικες ΜΑΚΡΥΑ

ΘΑ ΠΑΡΕΙ κινιτο να μαθει ......θα παει νηπιο με αγγλίκα και υπολογιστες γιατι ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ

γιατι αν καποτε στην ελλαδα γινοντουσαν 20 εγκληματα την ημερα τωρα γινοντε 200

γιατι ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΩ

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΜΑΜΑ Η ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΙΣΩΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΤΙ

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΩ

και στο τελος τελος ο καθεις μεγαλωνει τα παιδια του οπως του αρεσει και εαν και εφοσον δεν ασκει εγκληματικη βια πανω τους κανεις δε μπορει να του πει τιποτα.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    θελουμε δε θελουμε η ζωη μας εχει αλλαξει καποτε στελναμε σηματα με το καπνο - περιστερια - γραμματα που καναν 3 μηνες για να φτασουν αν δεν σκοτωναν τον ταχυδρομο .........

και γιατι να μην εχει κινητο ενα 5χρονο? δλδ ενα 18χρονο ειναι οκ? η θα πεις σε εναν ανθρωπο 18χρονων που δουλευει (ενηλικας) να μην παρει κινιτο???????? αααα ναι η ακτινοβολια. σωστα. αν σε χτυπα απο τους γυρω σου δε πειραζει ΕΣΥ να μην το εχεις.......και αν ζεις στα βουνα σε σπηλια μονος σου και παρεις κινητο απο τα 18 δε θα παθεις τπτ.......... δυστηχως θα παθεις. απο το τσιγαρο των αλλονων αν και δε χρειαζετε να καπνισεις για να παθεις κατι γινετε και χωρις αυτο
    τα πραγματα αλλαζουν ραγδαια.............πως θα στειλει την φορολογικη του δηλωσει ενας 55ρης μεσω ιντερνετ??????????πως θα παρει λεφτα ενας 70ρις απο το ΑΤΜ? τι βλεπουν οι μεγαλυτεροι οταν ανοιγουν την τηλεοραση (ΠΟΥΣΤΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΜΑΚΡΥΑ)και βλεπουν διαφημισεις με google blogers download ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ?????????????

ναι να παρει το 4χρονο κινητο ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΛΑΠΤΟΠ ΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΤΟ ΣΤΑΜΠΙΛΙΖΑΤΕΡ ΔΕ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙΣ 300 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ .........που σκοτωνει........και ανηλικους και ενηλικες ΜΑΚΡΥΑ

ΘΑ ΠΑΡΕΙ κινιτο να μαθει ......θα παει νηπιο με αγγλίκα και υπολογιστες γιατι ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΜΑΜΑ Η ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΙΣΩΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΤΙ

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΩ

και στο τελος τελος ο καθεις μεγαλωνει τα παιδια του οπως του αρεσει και εαν και εφοσον δεν ασκει εγκληματικη βια πανω τους κανεις δε μπορει να του πει τιποτα.

ελα ρε evi και νόμιζα ότι ήμουν ο μοναδικός που χρησιμοποιεί την τεχνολογία στην καθημερινή ζωή ώστε να την κάνει ευκολότερη και ασφαλέστερη....
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    ελα ρε evi και νόμιζα ότι ήμουν ο μοναδικός που χρησιμοποιεί την τεχνολογία στην καθημερινή ζωή ώστε να την κάνει ευκολότερη και ασφαλέστερη....
    ναι ρε φιλε μονο εγω και εσυ

και εδω μεσα που ποσταρουν αλλοι......μην το βλεπεις ετσι..........σε αλλον τα λενε και τους τα γραφει

αυτοι? μακρυαααααααααααααααααααααα :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις?

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2008, 18:00
  2. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2007, 22:43
  3. "Μαμά βγήκα με τους φίλους μου.
    από griso850 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2007, 23:35
  4. μαμα, μπαμπα να σας γνωρίσω το αγορι μου