popo nothia stin honda eshos
popo nothia stin honda eshos
Μαλλον μουφα ειναι η δημοσκοπηση του Ride.
Ακου Harley-Davidson 80,1 % που σπανε κιβωτια ταχυτητων (κανονικα ρεβερσα πρεπει να το λενε το κιβωτιο γιατι προκειται για μηχανοτρατες και οχι για μοτοσυκλετες) για πλακα.
Οσον αφορα τις BMW διαβασα σε αγγλικο περιοδικο για μεγαλης διαρκειας δοκιμη ενος κ1200 (νομιζω) και μονο απροβληματιστο δεν ηταν.
![]()
Πάρτε Kawasaki ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Την πατησατε εσεις και πατε να παρετε στο λαιμο σας κι αλλους εεε??
:rotflmao:
![]()
ΓΑΜΩΤΟ!!!!!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΙΑ!!!!!!!!
ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
parte to diko mou 10000 ante pas kai paroume tipota kalitero :-)
Έτσι, έτσι με τους κουβάδες τους!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Την πατησατε εσεις και πατε να παρετε στο λαιμο σας κι αλλους εεε??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΥΣΤ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΛΕΑ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Έτσι, έτσι με τους κουβάδες τους!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
τώρα τι θέλετε? να βάλω στο παιγνίδι τη vespa μου?
ωπππ, λουφάξατε εεε?
Η ιστορία έχει ως εξής: κάποια στιγμή στη ζωή σου -γύρω στα 30 35- αγοράζεις μια βέσπα την οποία οφείλεις να μην συντηρείς ποτέ σου και μετά από πολλά χρόνια όταν παππούς την κάνεις για τον άλλο κόσμο, βάζει η χήρα πωλητήριο!
έχετε να πείτε τίποτα?
a.ventouris
ναι παρε παπι γιατι η vespa ειναι γελιαΑρχικά δημιουργήθηκε από antonis111
ωπππ, λουφάξατε εεε?
Η ιστορία έχει ως εξής: κάποια στιγμή στη ζωή σου -γύρω στα 30 35- αγοράζεις μια βέσπα την οποία οφείλεις να μην συντηρείς ποτέ σου και μετά από πολλά χρόνια όταν παππούς την κάνεις για τον άλλο κόσμο, βάζει η χήρα πωλητήριο!
έχετε να πείτε τίποτα?
ΟΟΟ βεσπα…..Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111
ωπππ, λουφάξατε εεε?
έχετε να πείτε τίποτα?
Γιές μια φρεντ…ι γουος γουερκινγκ σιξ γιαρσ γουιθ δις μπλοντυ μασιν
![]()
![]()
Πλάκα πλάκα κάποτε είχα μια βέσπα 200αρα και κυκλοφορούσα καθημερινά επί έξη χρόνια μέσα στην κολο Αθήνα με αυτό το τανκ…
Χρόνος απόκατάστασης χαλασμένου ελαστικού τρία λεπτά με το ρολόι...
![]()
Το μόνο πρόβλημα ότι από τον καιρό τα λάστιχα είχαν ξεραθεί και η 200 άρα τότε βγάζει πολούς κραδασμούς στο τιμόνι….τα χέρια μου λοιπόν είχανε «σπάσει» από τους κολοκραδασμούς σε σημείο που την πούλησα γι αυτόν τον λόγo…
Πάντως ένα είναι σίγουρο ότι τότε που είχα πάει καλοκαίρι διακοπές με το τανκ στην Ικαρία
άντεξε και πέρασε σε εκείνο τον παλιόδρομο που υπήρχε προς τον Μαγγανίτη…όποιος έχει πάει παλιά Ικαρία θα με θυμηθεί…
α και με δύο άτομα…
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
BMW
θυμάμαι ακόμα την οδήγηση τραίνο του R25 τι ρετρό αίσθηση….
τι ήταν αυτό ρε παιδί μου πολύ σκληρό πράγμα.. αλλά με το δίκιο του αφού δεν είχε καθόλου ανάρτηση κάπως έτσι κατασκευάζονταν οι παλιές μηχανές
θυμάμαι ακόμα τα τρία πιστόνια που είχα αλλάξει γιατί δεν είχε πετύχει το πρώτο ρεκτιφιέ.. οπότε ακολούθησαν άλλα δύο ..εδώ δεν έφταιγε κανένας άλλος παρά ο μα@@@κας ο ρεκτιφιαδόρος….
Αλλά εμπειρία που λες να λύνει κινητήρα με ωστήρια …τι καδένες εκεντροφόρου και εκεντροφόροι επικεφαλής στο R25 τα πράγματα ήταν πολύ απλά…
Τώρα για μένα από τα παλιά μηχανάκια η αγάπη μου ήταν και θα είναι το Yamaha xs650 αντιγραφή του bonevil στα γιαπωνέζικα...απο εκεί και το αβαλταρ μου και αν βρω κανένα να πουλιέται θα το αρπάξω…το δικό μου το πούλησε ο συγχωρεμένος ο πατέρας όταν είχα πάει φαντάρος στα κρυφά…πλαστογράφησε την υπογραφή μου στο πωλητήριο για να το σπρώξει ….α ..ρε πατέρα τι μου έκανες…
Από τα σύγχρονα μπεμπε έχω οδηγήσει μόνο το Dakar φίλου
και μπορώ να σας πω ότι οδηγάς με αφάνταστη άνεση σαν να ξαπλώνεις πάνω σε στρώμα αέρος σε σχέση με τα κολοστρητάδικα που οδηγώ…
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
Αλλά λογικό είναι να μη χαλάει ένα μοτέρ 750cc με 50 άλογα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Εμ... αυτό πού το πας;
Thanο για το αφρικα λεει, δεν λεει για τα bmw![]()
Τα bmw στην Ρωσία έσπαγαν, οχι γιατί δεν ήσαν αξιόπιστα, αλλά για τον ίδιο λόγο, που έσπασαν και τα τανκ τους και τα υπόλοιπα μηχανοκίνητα οχήματα τους
Από παγωμένα λάδια
Και αυτό ήταν σαμποτάζ εκ των έσω (μην φαντάζεσθε ότι η Γερμανία τότε, δεν είχε τεχνογνωσία σε λαδια, για της θερμοκρασίες της Ρωσίας )
Όσο για τα ουραλ, νομίζω ότι ήταν αντιγραφή των bmw, που έπεσαν στα χέρια τους, μετά την λήξη του πόλεμου
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
ε??Αρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
Thanο για το αφρικα λεει, δεν λεει για τα bmw![]()
Από πού προκύπτει αυτό;; Επειδή είπε 750cc; Τυχαίο παράδειγμα νομίζω ήταν...
Μήπως δεν ταιριάζει με το προφίλ της BMW; 1150 κυβικά 85 άλογα;![]()
Άντε με τις ντουλάπες... δεν έχουμε βγει στη σύνταξη ακόμα!![]()
Θάνος..