Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 96

Θέμα: Φαλλοκρατισμού εγκώμιο.

ala pote den mporis na milas gia afton
    pou zis?
    :o :o

Παρεκτράπηκα

:rotflmao: :rotflmao:
    Fuck the universe.

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    έλα πάμε δώσε
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Νέο μέλος Το avatar του/της viki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    re pedia na sas voi8iso

esi viki 8a mas pis poses fores isouna gkomena kapiou falokrati ke den to pires xampari
    tora 8a mas pis pos na to kseris afou den to pires xampari

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ άφρε????

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!!!!

ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ....

ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ... ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΣΧΕΣΗ.... ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΦΙΛΟΥΣ... ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΙΣΩΣ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...

ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ????

ΜΟΥ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΟΘΕΛΗ ΤΥΦΛΩΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΜΥΑΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠ' ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ"???

ΑΥΤΕΣ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ....

Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΚΟΝΤΑ.... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΗ.... ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ????

Ε ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΤΑ ΣΚ@Τ@ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ....

ΟΙ ΑΠ' ΕΞΩ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ!!!

ΑΥΤΑ.... ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ....

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από viki
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.....

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ.....

ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟΥ.........:rotflmao: :rotflmao:

να 'σαι καλά με έκανες και γέλασα πρωί πρωί.............

SOSTIIIIIIIII
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ άφρε????

ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ....

ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ... ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΣΧΕΣΗ.... ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΦΙΛΟΥΣ... ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΙΣΩΣ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...

ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ????

ΜΟΥ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΟΘΕΛΗ ΤΥΦΛΩΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΜΥΑΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠ' ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ"???

ΑΥΤΕΣ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ....

Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΚΟΝΤΑ.... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΗ.... ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ????

Ε ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΤΑ ΣΚ@Τ@ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ....

ΟΙ ΑΠ' ΕΞΩ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ!!!

KOUKLA ME KALIPSES
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ άφρε????
    ........................

Βικυ ...
    Μη χαλιεσαι αδικα ...
    Κατι τετοια (καταπτυστα για μενα) κειμενα, ειναι μονο για χαβαλε κι οχι για να τα παιρνει κανεις σοβαρα, εστω και για να τα αντικρουσει.
    Ειναι σαν να θελεις να κανεις διαλογο με το Χιτλερ περι Δημοκρατιας ...
    Δεν εχει νοημα, μιας και εκ των προταιρων ξερεις οτι ο συνομιλητης σου ΔΕΝ εχει κανενα επιχειρημα (σοβαρο τουλαχιστο)!

Ετσι λοιπον για πλακα το εβαλε κι ο Χρηστος (tai), με πλακα απανταει κι ο κ.Αφρος ...

Τωρα αν καποιοι "τσιμπησανε" ....
    Τι να πω ...
    Απλως λυπαμαι ...

Θελω να πιστευω οτι αντιπροσωπευω τις αποψεις των περισσοτερων αντρων σημερα πια. Ελπιζω να μην ειμαι ΠΟΛΥΥΥΥ αισιοδοξος ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Επειδή εγώ μάλλον "κουτορνίθι" είμαι και όχι ο Χίτλερ, μπορεί κάποιος/κάποια πεφωτισμένος/η να μου εξηγήση γιατί είναι "κατάπτυστο" το κείμενο. Δεν θα πώ τη γνώμη έχω εγώ, γιατί ο καθένας έχει μαντέψει την άποψη μου λάθος και είμαι περίεργος να δω πόσο μακριά θα πάνε οι υποθέσεις όλων με λάθος βάσεις

Ακούω λοιπόν :smilea:

Τωρα αν καποιοι "τσιμπησανε" ....
    Τι να πω ...
    Απλως λυπαμαι ...
    Μπορούσες να πεις και "αν ο GhostDog "τσίμπησε"...", είναι πιο ειλικρινές απ το να φωτογραφίζεις τον προφανή, εμμέσως.
    Fuck the universe.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.....

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ.....

ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟΥ.........:rotflmao: :rotflmao:

να 'σαι καλά με έκανες και γέλασα πρωί πρωί.............

Viki
    αν πρόσεχες καλύτερα θα έβλεπες ότι σε κάποια σημεία γράφω ότι ο φαλλοκράτης δεν είναι σκληρός αλλά έχει ευαισθησίες. Απλώς συγκρατείται, γιατί κάποιος πρέπει να βγάζει το φίδι από την τρύπα.
    Αν σε χαλάει που ο ευγενής, ο υπεύθυνος, ο τολμηρός, ο ειλικρινής, ο σταθερός στης αξίες του, αυτός που δεν κουμαντάρεται από το κάτω κεφάλι, αυτός που ΔΕΝ αποδέχεται τον ρόλο του δυνάστη- σατράπη- αφέντη, αυτός που αρέσκεται να θυσιάζεται για την γυναίκα, αυτός που δεν αρνειται την γυναικεία προσωπικότητα αλλά προστατεύει ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ, δηλαδή εκεί που (αν και εφόσον ) χρειάζεται, αυτός που δεν δέχεται την επιβολή της αρχηγίας, αλλά αξιοκρατικός γαρ, παίρνει την θέση του κατόπιν αποδοχής, αυτός που είναι ενάντια στην βια κατά της γυναίκας, είναι ο φαλλοκράτης που έχεις γνωρίσει , σαν φίλο, σχέση, ή οικογενειακά?
    Και μπορείς να μου δείξεις τα σημεία που υπάρχει μίσος για την γυναίκα (μισογυνισμός)?

Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
    Επειδή εγώ μάλλον "κουτορνίθι" είμαι και όχι ο Χίτλερ, μπορεί κάποιος/κάποια πεφωτισμένος/η να μου εξηγήση γιατί είναι "κατάπτυστο" το κείμενο. Δεν θα πώ τη γνώμη έχω εγώ, γιατί ο καθένας έχει μαντέψει την άποψη μου λάθος και είμαι περίεργος να δω πόσο μακριά θα πάνε οι υποθέσεις όλων με λάθος βάσεις

Ακούω λοιπόν :smilea:

Πρωτον ΔΕΝ ειναι αυτος ο "ορισμος" του φαλλοκρατη.
    Δευτερον, πρεπει ενα κειμενο να αντιμετωπιζεται συνολικα. Σαν συνολο λοιπον το κειμενο βλεπει την γυναικα σαν αντικειμενο!
    Τριτον, ειναι ενα ελαφρως συγκαλυμενα, ρατσιστικο κειμενο με προφανη σκοπο την δημιουργεια διαμαχης.

Στο τριτομο εργο το "Ο Αγων μου" του Γεωργιου Παπαδοπουλου, θα βρεις πολλα σωστα σημεια. Δεν παει φυσικα να ειναι ενα καταπτυστο και φασιστικο εργο ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
    Μπορούσες να πεις και "αν ο GhostDog "τσίμπησε"...", είναι πιο ειλικρινές απ το να φωτογραφίζεις τον προφανή, εμμέσως.
    Δεν ηξερα αν "τσιμπησε" καποιος και γι' αυτο το ειχα βαλει και σε εισαγωγικα. Πιστευα πως ηταν πλακα. Και αφου δεν σε ξερω και προσωπικα, ωστε να ξερω πως σκεφτεσαι, προφανως και δεν αναφερομουνα συγκεκριμενα.
    Τωρα αν εσυ θες να βαλεις τον εαυτο σου στους υποστηρικτες του εν λογω κειμενου, αλλαζει το πραγμα ...

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    To ποστ του ται δεν ειναι ασχημο

Δεν μπορω να δω γιατι καποιος δεν συμφωνει με αυτο.
    Μισογυνισμος δεν τεκμαιρεται απο πουθενα.Γενικως οι αρχες του και οι αξιες του ειναι σωστες.

Αλλου ειναι το προβλημα.

Ειναι σαν τον κομμουνισμο.

Καλος στη θεωρια αλλα δυσκολα εφαρμοζεται.
    Keep on rocking in a free world !!!

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Πρωτον ΔΕΝ ειναι αυτος ο "ορισμος" του φαλλοκρατη.
    Δευτερον, πρεπει ενα κειμενο να αντιμετωπιζεται συνολικα. Σαν συνολο λοιπον το κειμενο βλεπει την γυναικα σαν αντικειμενο!
    Τριτον, ειναι ενα ελαφρως συγκαλυμενα, ρατσιστικο κειμενο με προφανη σκοπο την δημιουργεια διαμαχης.

Στο τριτομο εργο το "Πιστευω μου" του Γεωργιου Παπαδοπουλου, θα βρεις πολλα σωστα σημεια. Δεν παει φυσικα να ειναι ενα καταπτυστο και φασιστικο εργο ...

Δεν ηξερα αν "τσιμπησε" καποιος και γι' αυτο το ειχα βαλει και σε εισαγωγικα. Πιστευα πως ηταν πλακα. Και αφου δεν σε ξερω και προσωπικα, ωστε να ξερω πως σκεφτεσαι, προφανως και δεν αναφερομουνα συγκεκριμενα.
    Τωρα αν εσυ θες να βαλεις τον εαυτο σου στους υποστηρικτες του εν λογω κειμενου, αλλαζει το πραγμα ...

Λοιπόν δεν κοιμήθηκα καλά και με αυτά που διαβάζω θα τα πάρω στο κρανίο…..

Δεν κατάλαβα δηλ τι σας είπε ο ghost dog που τον σνομπάρετε???

Όχι ρε να μας εξηγήσεις τι θέλει να πει αφού ξέρεις καλύτερα και μετά να τον ρωτήσουμε αν συμφωνεί….

Τουλάχιστον πριν εναποθέσουμε στην πυρά το άχρηστο κορμί του να του δώσει το σεβαστό δικαστήριο την ευκαιρία να πει την γνώμη του….δεν κατάλαβα γιατί αυτή υποτίμηση λόγω ηλικίας??

Η δραχμή είναι???

Που μάλλον υπάρχει σύγχυση σχετικά με το φαλλοκράτης και αυτό που λέγανε κάποιοι παλιά ιππότης…
    Άσχετο αν αυτό έχει αντικαταστεί από το καφριλίκι….

Όχι και πες μας τι καλό έχει το ΠΙΣΤΕΥΩ ο ΑΓΩΝ και τέτοιες άλλες μαλακίες φασιστοειδών κομπλεξάρων

ΑΝΤε ρε ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ…..

και η ζωή συνεχίζεται...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ego den ksero ti lete 8a ton kratao ton falo mou ke as me lete falokrati
    den dianooume na min ton kratao idika otan pigeno gia katourima
    diladi ti 8a gini 8a katantisoume san ekino ton gero pou kratage ton orxi tou ke katourage (ta pantelonia tou) (oxi giati den ta ksexorize pia...) ala gia na min ton poune falokrati

aaaaaaaaaaa!!!!!! ola ki ola

Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    To ποστ του ται δεν ειναι ασχημο

Δεν μπορω να δω γιατι καποιος δεν συμφωνει με αυτο.
    Μισογυνισμος δεν τεκμαιρεται απο πουθενα.Γενικως οι αρχες του και οι αξιες του ειναι σωστες.

Αλλου ειναι το προβλημα.

Ειναι σαν τον κομμουνισμο.

Καλος στη θεωρια αλλα δυσκολα εφαρμοζεται.

Ρε συ Γιαννη ...

Δεν βλεπεις οτι αντιμετωπιζει την γυναικα σαν πραγμα ???

Δεν ξερεις οτι ΔΕΝ σημαινει αυτο Φαλλοκρατης ???

Δεν βλεπεις οτι ειναι ενα κειμενο διαστρευλωσης ???

Λοιπον ...

Ο Φαλλος ειναι ομοιωμα του ανδρικου μοριου, απο ξυλο Συκιας ή δερμα προσαρτημενο σε ενα κονταρι που κρατουσαν στις Διονυσιακες γιορτες οι Φαλλοκρατες, σαν συμβολο γονημοτητας.
    Στην συγχρονη εποχη ο Φαλλοκρατης ειναι αυτος που πρεσβευει την Φαλλικη (αντρικη) ανωτεροτητα.

Μηπως θυμιζει σε τιποτα διαφορες αλλες "ανωτεροτητες" ???
    Της "Αρειας Φυλης" πιθανον ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    Λοιπόν δεν κοιμήθηκα καλά και με αυτά που διαβάζω θα τα πάρω στο κρανίο…..
    Δεν κατάλαβα δηλ τι σας είπε ο ghost dog που τον σνομπάρετε???
    Όχι ρε να μας εξηγήσεις τι θέλει να πει αφού ξέρεις καλύτερα και μετά να τον ρωτήσουμε αν συμφωνεί….
    Τουλάχιστον πριν εναποθέσουμε στην πυρά το άχρηστο κορμί του να του δώσει το σεβαστό δικαστήριο την ευκαιρία να πει την γνώμη του….δεν κατάλαβα γιατί αυτή υποτίμηση λόγω ηλικίας??
    Η δραχμή είναι???

Που μάλλον υπάρχει σύγχυση σχετικά με το φαλλοκράτης και αυτό που λέγανε κάποιοι παλιά ιππότης…
    Άσχετο αν αυτό έχει αντικαταστεί από το καφριλίκι….

Ποιος το σνομπαρε το παιδι ρε ???

Αποψεις παραθετουμε !!!

Φταιω εγω που δεν κοιμηθηκες καλα ???

Απο 'κει και μετα, θα το πω και τριτη φορα, το κειμενο ειναι μια προσπαθεια διαστρευλωσης, ωραιοποιησης, και αποπροσανατολισμου.
    Παρ' ολα αυτα δεν καταφερνει να κρυψει το ρατσιστικο του υποβαθρο, την στιγμη που αντιμετωπιζει την γυναικα σαν αντικειμενο (κτημα) του ΑΝΤΡΑ, που χρειζει προστασιας κλπ.
    Ακριβως οπως την αντιμετωπιζαν και οι "Ιπποτες" !!!
    Τι νομιζεις δηλαδη οτι αυτοι ηταν καλυτεροι ???
    Για Μεσαιωνα μιλαμε ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    Όχι και πες μας τι καλό έχει το ΠΙΣΤΕΥΩ ο ΑΓΩΝ και τέτοιες άλλες μαλακίες φασιστοειδών κομπλεξάρων
    ΑΝΤε ρε ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ…..

Αν το διαβασεις προσεκτικα θα βρεις πολλα καλα σημεια. Μην ξεχνας οτι πολλοι λαϊκοι ανθρωποι (ειδικα στην επαρχια), ακομα και σημερα, πινουν νερο στο ονομα της Χουντας μιας και θεωρουν οτι τους εκανε καλο, δινοντας χαμηλα δανεια για σπιτια, ηλεκτροφωτιζοντας ΟΛΗ την Ελλαδα, κατασκευαζοντας (μεσω ΜΟΜΑ) δρομους σε παρα πολλα σημεια.
    Σαφως ειναι μια κοντοφθαλμη πρακτικη, αλλα οι απομακρυσμενοι και ανενημερωτοι, αυτο βλεπαν.
    Για το θεμα μας ξανα, θελω να πω πως μπορεις μεσα απο ενα κειμενο να ωραιοποιησεις καπως τα πραγματα, αλλα σαν συνολο ΔΕΝ μπορεις να καλυψεις την αληθεια. Ενα εμπειρο ματι θα μπορεσει να δει πισω απο το κειμενο σου ...

Το Κατεστημενο μιλησε ... Ουγκ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ego den ksero ti lete 8a ton kratao ton falo mou ke as me lete falokrati
    den dianooume na min ton kratao idika otan pigeno gia katourima
    diladi ti 8a gini 8a katantisoume san ekino ton gero pou kratage ton orxi tou ke katourage (ta pantelonia tou) (oxi giati den ta ksexorize pia...) ala gia na min ton poune falokrati

aaaaaaaaaaa!!!!!! ola ki ola

Ποτε πας για κατουρημα ρε κ.Αφρε ???
    Να σου δωσω να κρατας και τον δικο μου, μιας κι εγω δεν θελω να ειμαι Φαλλοκρατης ...

:rotflmao:

Λοιπον ας το παει καποιος Μοδιστρεϊτορ στις Διαμαχες, για να ειμαι πιο ανετος !!!

:rotflmao:

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναισθησίας το εγκώμιο....
    από SPORAKIAS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2006, 15:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία