Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Ζωα να τους βρειτε μπροστα σας.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Το Carrefour στην Μαραθώνος εννοεις?
    Αν έγινε όπως κατάλαβα(πήγε να περάσει με κόκκινο στη διασταύρωση?) τότε ήθελε πολλές σφαλιάρες.Κάθε μέρα στο σημείο αυτό(αν εννοούμε το ίδιο) πολλοί που θέλουν να στρίψουν από την Μαραθώνος προς τον Γέρακα περνάνε αβέρτα με κόκκινο
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Το Carrefour στην Μαραθώνος εννοεις?
    Αν έγινε όπως κατάλαβα(πήγε να περάσει με κόκκινο στη διασταύρωση?) τότε ήθελε πολλές σφαλιάρες.Κάθε μέρα στο σημείο αυτό(αν εννοούμε το ίδιο) πολλοί που θέλουν να στρίψουν από την Μαραθώνος προς τον Γέρακα περνάνε αβέρτα με κόκκινο
    Το σκηνικο εγινε μετα το σταυρο, σε 4 λωριδες(αδειος δρομος) ημουν τερμα αριστερα και βγηκε απο στενο δεξια με 10-20 χλμ χιλιομετρα και μπηκε στο ρευμα μου.:a53:

Στο καρφουρ καταφερα να της μιλησω.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Τελείως σουρεαλιστικό σκηνικό

Σε αυτό το σημείο πίστευα ότι είναι αδύνατο να γίνει τέτοια μαλακία

Και εκεί μαζεύονται αρκετά χλμ....
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος
    Καλά λέω, πως αν έρθουν Ελβετοί ή Γερμανοί εξεταστές, για επανεξέταση του μπούγιου που οδηγεί στην Ελλάδα, ούτε το 1/5 δε θα έμενε με δίπλωμα, κάθε είδους.

Όταν έδινα για δίπλωμα το 1992 έδινε μαζί με το γκρούπ μου ένας μεσήλικας από ένα χωριό για 20η φορά και τον έκοψαν (ξανά) αμέσως. Αφού τον έκοψαν, κατέβηκε από το εξεταστικό αυτοκίνητο, μπήκε στο χιλιοτρακαρισμένο φορτηγάκι του και έφυγε ανενόχλητος για το χωριό του.
    Τα χρόνια περάσανε, οι καιροί παρήλθαν, κάποια πράγματα δεν άλλαξαν.
    Σήμερα το πρωί, ο εν λόγω αμαθής και αμετανόητος βλάκας, παρολίγο να με σκοτώσει βγαίνοντας από ένα στενό με 1000 κάθετα στον κεντρικό δρόμο που περνούσα (ευτυχώς με το αυτοκίνητο). Και καλά που ήταν μέρα και τον είδα από μακριά και μπόρεσα να φρενάρω-μανουβράρω. Αν ήμουνα με το μηχανάκι δεν ξέρω τι θα γενότανε.
    Τους σιχάθηκα πια...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Τελείως σουρεαλιστικό σκηνικό

Σε αυτό το σημείο πίστευα ότι είναι αδύνατο να γίνει τέτοια μαλακία

Και εκεί μαζεύονται αρκετά χλμ....
    εγω σχεδον καθε μερα (σημ. νυχτα) περναω κατω απο την γεφυρα του σταυρου με 160+

τωρα τελευταια το εχω κοψει και πηγαινω απο Α.Ο. (με 200+) καλυτερος δρομος, λιγοτερα αμαξια, λιγοτερες πιθανοτητες απρο΄πτου.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Θέλουν και μια ανάμνηση καλή μερικοι.εγω πήγαινα με 120 και κάνει αναστροφή ένας στην μέση του δρόμου ευτυχώς πρόλαβα και σταμάτησα χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Τον σταματησα να του κάνω παρατήρηση και αρχίζει να με βρίζει επειδή πήγα και του ζήτησα τον λόγω που ,μπορούσε να με είχε σκοτώσει ο μπάρμπας. Τεσπα κει που με έβριζε μου ρίχνει μια σφαλιάρα. Ε αυτό ήταν μετά έγινε πανικός είχε και την κόρη του μέσα στο αυτοκίνητο .ανοίγω την πόρτα και τον αρχίζω ,βγαίνει και η κόρη του τις μαζεύει και αυτήν. Πάλι καλά που ήταν μάρτυρες κει μπροστά και είμαι καλλημένος από την μια πλευρά. Του έκανα ζημιά του παππού 40χρωνων 6000.ευρω υστέρα από αυτό θα το ξανασκεφτεί πολύ καλα να κάνει το ίδιο. Βγαίνουν έξω οι δολοφόνοι παππούδες που πίνουν και σκοτώνουν κοσμάκη και κοσμάκη.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αστα Παναγιώτη....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Να υπενθυμίσω σε όλους ότι στο έκτρωμα για πόλη που ζούμε, αυτό είναι η καθημερινότητα;
    Δυστυχώς...

Παλαιό μέλος
    @kaliba : έχεις απόλυτο δίκιο μόνο με μια διαφορά. Μην μας βάζεις εμας τους 40άριδες στην ίδια θεση με τους 60-70αριδες και μας λες παπούδες :rotflmao:

Έχεις δίκιο 40 χρονών δεν είναι παππούς. Απλά ο άνθρωπος αντιδρούσε και συμπεριφερόταν σαν παππούς και η εξωτερική του εμφάνιση τα έλεγε όλα.. Σε καμιά περίπτωση ένας 40χρωνος δεν είναι παππούς

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Ζωα να τους βρειτε μπροστα σας.

+1
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaliba
    Έχεις δίκιο 40 χρονών δεν είναι παππούς. Απλά ο άνθρωπος αντιδρούσε και συμπεριφερόταν σαν παππούς και η εξωτερική του εμφάνιση τα έλεγε όλα.. Σε καμιά περίπτωση ένας 40χρωνος δεν είναι παππούς
    αν ομως εχει εγγονακια???τοτε τι ειναι????:wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πανουλι σορρυ αλλα δεν αντεξα...εμεις ετσι και αλλιως τα ειπαμε και απο κοντα.....

Παλαιό μέλος
    εγγονακια στα 40 δύσκολο. Πάντος εγώ δεν είμαι και αμα με πετύχετε στον δρομο με το S2 μου θα το καταλάβετε. χα χα χα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    του παππού 40χρωνων 6000.ευρω υστέρα από αυτό θα το ξανασκεφτεί πολύ καλα να κάνει το ίδιο. Βγαίνουν έξω οι δολοφόνοι παππούδες που πίνουν και σκοτώνουν κοσμάκη και κοσμάκη.
    What??? παππούς 40 χρονών??

Με τι του έκανες 6.000? ζημιά ρε φιλαράκι? Φωτιά τους έβαλες?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako

Ευτυχως στη στροφη το εσωσες. Ακου εκει παππους!!!!! :rotflmao:

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 13:47
  2. Για να τους κράξουμε λιγάκι....
    από asmar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2005, 12:34
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2005, 15:02
  4. Για Να Δω Την Σκεψη Σας!!!!!