-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
σε λίγερς μέρες κατεβαίνω Πύργο, θα περάσω μια βόλτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Με αφορμή αυτό το thread αλλά και την χθεσινή μου επίσκεψη στο χωριό μου,είπα να σας δείξω λίγο τα έργα του κράτους εν'οψει την αφής της φλόγας σε 3 μήνες.
Ο Κρόνιος λόφος απο την πλευρά του μουσείου.![]()
Τον Οκτώβρη ήταν κλειστός ο δρόμος πάνω από το στάδιο...τον άνοιξαν τώρα?
Υ.Γ. Ποιό είναι το χωριό σου ρε συ?
Τι λογια να βρω να πω.....![]()
![]()
![]()
![]()
Λογια;;;; Α ρε Ελλαδα πως σε καναμε....![]()
Και φταιμε ολοι γιατι δεν βγαινουμε ΟΛΟΙ μαζι να λυντσαρουμε ΚΑΙ τους 300ους και ολους τους παρατρεχαμενους για το καταντημα μας....![]()
Νίκος
Open Horizons
Κι ολο κλαινε τα καβουρακια στου γιαλου στου γιαλου τα βοτσαλακια !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι τραγικό να βλέπεις τα τοπία αυτά πως ήταν πριν την φωτιά και πως έγιναν τώρα!!!
Αν πάλι αναλογιστείς και τους νεκρούς που είχαμε στις φωτιές θα έπρεπε να πάμε στην Βουλή να τους πιάσουμε απτο γιακά και να τους πετάξουμε έξω!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί τέτοια πνευματική σαπίλα σαυτόν τον τόπο???
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
μήν στεναχωριέστε μάθανε οι αθάνατοι (τρομάρα τους) ότι έχει ο Μάκης (ένας ειναι ο Μάκης) ράμματα για την γούνα τους και δέν θα έρθουν για την αφή της ολυμπιακής φλόγας.
Μόνοι μας θα το κάνουμε το πανηγύρι και στις εικόνες που θα μεταδοθούν στο εξωτερικό θα έχει πέσει η ανάλογη επεξεργασία.
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
Απο Ολυμπία είμαι και 'γώ και ομολογώ δεν έχω κάν σκεφτεί να κατέβω κάτω... ευτυχώς (?) δεν έζησα ούτε τον χαμό εκείνων των ημερών μια και ήμουν εκτός Ελλάδας.
Οι φωτογραφίες όμως είναι σοκαριστικές... είχα ακούσει για το πώς έγινε το μνημείο και το Κρόνιο... αλλά δε το είχα δεί.![]()
Δεν ξεχνώ τις αντιδράσεις μου, αργότερα, όταν επέστρεψα και έπαιξαν στην τηλεόραση τις δηλώσεις του πανηλίθιου υπουργού πολιτισμού και την απορία του 1ός εκ ευρώ. "Τι είναι το Κρόνιο?"
Κρίμα που δε ξαναέπαιξαν τη μούτζα που του έσκασε στα μούτρα σαν απάντηση, μπροστά στις κάμερες γνωστός απο τα Ολύμπια.
Κερασάκι ο χοντρομαλάκας αποτυχημένος αυτόχειρας με δηλώσεις εκτός πραγματικότητας. "Μερικά δεντράκια κάηκαν, πως κάνετε έτσι..."
Η διαπίστωση είναι λυπηρή αλλά... Έχουμε αυτούς που μας αξίζουν![]()
...''ορισμένα δέντρα τσουρουφλίστηκαν στις άκρες''...
...με τα μάτια του τρελού τέως υπουργού Δημοσίας Αταξίας...
...το άλλο το παχύδερμο ασχολείτο με πίπες τότε...τα δέντρα θα τον ένοιαζαν?Κρίμα...ανίκανος ακόμα και να πεθάνει![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Ποιός τους ψηφίζει ρε παιδιά;
Ποιός τους ανέχεται ρε παιδιά;
Ποιός θα τολμήσει να τους μαυρίσει και να τους φτύσει κάποτε ρε παιδιά;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ποιός τους ψηφίζει ρε παιδιά;το 85% του εκλογικού σώματος![]()
Ποιός τους ανέχεται ρε παιδιά;;το 100% του εκλογικού σώματος![]()
Ποιός θα τολμήσει να τους μαυρίσει και να τους φτύσει κάποτε ρε παιδιά;;πολύ φοβάμαι πως κανείς από το υπάρχον 85%![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Οπότε καλό ύπνο και όνειρα γλυκά...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
συγκλονιστικες οι φωτος που εβαλες και απεικονιζουν το "πριν" και το "μετα"![]()
δυστυχως ομως δεν προκειται να αφυπνησουν κανεναν απο τους "υπευθυνους"![]()
wasting space via Architecture
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Αχ ρε Αποστόλη πάει το χωριό μας.
Οι 2 τελευταίες φωτογραφίες είναι συγκλονιστικές . Πολύ δύσκολα κάποιος θα πιστέψει ότι είναι το ίδιο μέρος.
Δυστυχώς αυτό μας αξίζει σαν λαός και τίποτα παραπάνω .
Η Ολυμπία δεν ανήκει σε κανέναν νεοέλληνα. Το ολυμπιακό πνεύμα δεν έχει σύνορα.
Δεν μπορούμε εμείς οι πουθενάδες να κάνουμε τέτοιο κακό στην ανθρωπότητα (θέλουμε και τα μάρμαρα του Παρθενώνα τρομάρα μας).
Ντροπή μας.
Υγ Και μην βγεί και πεί κανας πονηρός για το «κράτος» και τα συναφή . Ξυπνάτε, εμείς είμαστε το κράτος . Εγώ εσύ και ο διπλανός σου. Ένας απλώς καθρέπτης μας είναι .Αν δεν αλλάξουμε εμείς δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει το «κράτος»
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.