Με αφορμή το ποστ soy gia to TDM :
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι εύκολο να κατηγορήσουμε ένα μηχανάκι που έχει γίνει best seller, ή τέλος πάντων οποιοδήποτε γνωστό μοντέλο.
Από την άλλη πρέπει να σας ομολογήσω ότι δεν έχω καμία σχέση ούτε έχω οδηγήσει κανένα τέτοιο εργαλείο.
Σίγουρα όμως το να σκέφτεται κάποιος να αγοράσει ένα TDM, πρέπει να το δούμε σαν προέκταση της δικής του επιθυμίας και όχι σαν αποτέλεσμα των δικών μας προτιμήσεων.
Προσωπικά δεν το αρνούμαι εμένα μου αρέσουν τα γρήγορα στρητάδικα όχι γιατί εγώ είμαι γρήγορος απλά μου αρέσει η αίσθηση της ταχύτητας και λέω ΄τώρα πια , παλιότερα μου άρεσε να έχω το can am και να βγαίνω για ατελείωτα σαββατοκύριακα στην Πεντέλη.
Με άλλα λόγια κάθε περίοδος που έρχεται στην ζωή μου δημιουργεί και άλλες προτιμήσεις
στα 20 είχα ένα ΧΤ 550 και τραβούσα φοτώ τον ουρανό με το μπροστινό φτερό...
Εμ τώρα στα σαράντα θα ήταν μονοτονία για μένα να κάνω το ίδιο...
Θέλω λοιπόν να καταλήξω στο ότι η επιλογή είναι δική σου αγαπητέ φίλε
και αν το δούμε πιο λογικά στο κάτω κάτω της γραφής εσύ θα το οδηγάς...
Ίσως πολύ σωστά ρωτάς να πληροφορηθείς αν έχει ακουστεί κάποια βρώμα για το μηχανάκι αλλά λάβε υπ’ όψιν τον προσωπικό παράγοντα βάση του οποίου εκφράζει ο καθένας την άποψη του
Πιστεύω ότι πρέπει να ισύσουν δύο πράγματα στο θέμα της επιλογής σου:
Πρώτα να επιδιώξεις να οδηγήσεις την μηχανή αυτή αν είναι δυνατόν για περισσότερα από 2 χιλιόμετρα .
Και δεύτερο να σκεφτείς με βάση το τι θέλεις εσύ ο ίδιος και ποιες είναι οι ανάγκες σου...
Αυτά ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο
Με συγχωρείτε για την διάρκεια..
καλορίζικο οτι και να αποφασίσεις,
![]()